ahahaha :))
valla işte o senin bakış açın işte orada hiçbişey diyemem biz mesela hani 3 çocuklu vfalan olsak ben direk captivayı düşünürdüm... ben normal arabalarda 7 kişilik hiç görmedim. ankarada otururken libyalı bi komşularımız vardı kaç taneydiler hatırlamıyorum ama çok çocukluydular onların arabası böyle station renaultlar gibiydi ama uzadıkça uzuyodu ahahah bayılırdık o arabaya binmeye ya da binmezdik de binmek mi isterdik hatırlamıyorum bildiğim tek binek 7+ kişilik araba oydu bak kaddafi amcam hem çok üretmiş hem de ona göre araba üretmiş
cnm servisten fiyat konusunda opsiyon tanımazlar zaten sabittir anca işlem ücretlerinde kaskoda filan yardımcı olurlar bence sen piyasayı geniş bi araştır derim. anaaa bak şimdi benm hiç kimseye bi torpilim olmıycakmı bu hayatta yaaa
benimkinin doğumgününde de bebeğin cinsiyetini hediye etmiştim
var piyasada canım fordun grand c max cıtroen c4 picasso wolswagenin var neredeyse her markada 1 7 kişilik modeli var fakat bizim bebekleri orta sıraya oturtacağım gerekirse ben arkamı dönüp ilgilenmek için ışıklarda vs. en arkaya abiyle ablayı atacağız ama en arkada ayak kısmı o kadar darki şu anda bile çocuklar denedik sıkışıklr ya büyüdükçe hiç oturamayacaklar sanırsam çok çocuklu olan ülkelere gidip oradan bol seçenekler arasından alıpgelmek lazım da o da yasak sanırım artık
birden yazını okuyunca renkgelsinhayat doğum yapmış sandım canım tekrar tekrar okudum yazıyı anca anladım gece gece yüreğime indi
cnm ALLAH kucağımıza almayıda nasip etsin inş, bende bu hafta sonu yıkmaya başlıycam nasıl gözümde büyüyo ya yıka kurut ütülee offfkızlar ben bu gece bir rüya gördüm hala etkisindeydim allahım gerçeğinide nasip etsin inşallah
rüyamda bebeğimi emziriyordum çok tuhaf bir duygu ilk dokunuş ilk emziriş bir yandan korkuyorum bogazına kaçarmı diye ay gözlerim doluyo yaa nasıl sarılıyordu gögüslerime ama hazırlıksız yakalanıyorum kıyafetlerını yıkamadığım için ne giydireceğimi bilmiyorum birde ışığa bakınca gözleri masmavi oluyor offff neden uyandım kı( şimdi çamaşırlarını yıkıyorum :))
cnm ALLAH yardımcın olsun madem % 5 lik bi risk yaptrı iğneyi aklında kalmasınselam kızlar 27 + 3 günlük olduk bugün dr den geldik 1 kiloya ulaşmış meleğim sonunda ... ama moralimiz de bozuldu biraz bebeğimin kalbine temiz kan taşıyan damarlarda daralma yada tıkanıklık varmış şuan tespit edilemiyormuş son ayında netleşecek dedi. doğum sonrasında detaylı kalp muaynesi yapılması lazım dedi. üfürüm yada delik olma ihtimali varmış bizim için dua edin teyzeleri bi sorun olmadan kurtulalım. Bide ilk gebeliğim, kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs testi yaptırmıştık ilk aylarda, sonuç temiz çıktı negatif. Kan uyuşmazlığı iğneleri 28. haftadan sonra yapılıyormuş dr nin dediği % 95 doğumda uyuşmazlık sonucu hastalıklar ortaya çıkar %5 i hamilelikte win rho rhogam 300 mg bi iğne önerdi yaptırsanda olur yaptırmasanda ama ben tavsiye ederim %5 i garantilemiş olursun dedi... iyi dedi hoş dedi de aklım karıştı benim bildiğim ilk bebekte iğne yapılmadığıydı offf karmakarışığım(((
var piyasada canım fordun grand c max cıtroen c4 picasso wolswagenin var neredeyse her markada 1 7 kişilik modeli var fakat bizim bebekleri orta sıraya oturtacağım gerekirse ben arkamı dönüp ilgilenmek için ışıklarda vs. en arkaya abiyle ablayı atacağız ama en arkada ayak kısmı o kadar darki şu anda bile çocuklar denedik sıkışıklr ya büyüdükçe hiç oturamayacaklar sanırsam çok çocuklu olan ülkelere gidip oradan bol seçenekler arasından alıpgelmek lazım da o da yasak sanırım artık
kızlar ben bu gece bir rüya gördüm hala etkisindeydim allahım gerçeğinide nasip etsin inşallah
rüyamda bebeğimi emziriyordum çok tuhaf bir duygu ilk dokunuş ilk emziriş bir yandan korkuyorum bogazına kaçarmı diye ay gözlerim doluyo yaa nasıl sarılıyordu gögüslerime ama hazırlıksız yakalanıyorum kıyafetlerını yıkamadığım için ne giydireceğimi bilmiyorum birde ışığa bakınca gözleri masmavi oluyor offff neden uyandım kı( şimdi çamaşırlarını yıkıyorum :))
selam kızlar 27 + 3 günlük olduk bugün dr den geldik 1 kiloya ulaşmış meleğim sonunda ... ama moralimiz de bozuldu biraz bebeğimin kalbine temiz kan taşıyan damarlarda daralma yada tıkanıklık varmış şuan tespit edilemiyormuş son ayında netleşecek dedi. doğum sonrasında detaylı kalp muaynesi yapılması lazım dedi. üfürüm yada delik olma ihtimali varmış bizim için dua edin teyzeleri bi sorun olmadan kurtulalım. Bide ilk gebeliğim, kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs testi yaptırmıştık ilk aylarda, sonuç temiz çıktı negatif. Kan uyuşmazlığı iğneleri 28. haftadan sonra yapılıyormuş dr nin dediği % 95 doğumda uyuşmazlık sonucu hastalıklar ortaya çıkar %5 i hamilelikte win rho rhogam 300 mg bi iğne önerdi yaptırsanda olur yaptırmasanda ama ben tavsiye ederim %5 i garantilemiş olursun dedi... iyi dedi hoş dedi de aklım karıştı benim bildiğim ilk bebekte iğne yapılmadığıydı offf karmakarışığım(((
cnm ALLAH kucağımıza almayıda nasip etsin inş, bende bu hafta sonu yıkmaya başlıycam nasıl gözümde büyüyo ya yıka kurut ütülee offfkeşke bu kadar çok almasaydım
cnm ALLAH yardımcın olsun madem % 5 lik bi risk yaptrı iğneyi aklında kalmasın
cnm ya 7+1 olunca ticari olmuyomu:26:
geçmiş olsun canım inşllh bişey çıkmaz çıksada artık herşeyin çaresi var çok şükür benim babam 64 yaşında bu yıl ilk defa kalp sorunu yaşadı ve ameliyat oldu doktor ameliyattan çıkınca kalbinde doğuştan delik varmış bana demediniz demiş halbu ki babamında haberi yokmuş ve bu yaşa kadar hiç kalp sorunu yaşamadı çok sağlıklıydı.ya bu teknoloji iyi mi oldu kötümü oldu anlamıyorum herşeyi öğreniyoruz ve çoğunluk boşa üzülüyoruz canım hiç düşünme bile bebeklerimiz yaradana emanet bişey çıkmadan sağlıkla dünyaya glckler inşllhselam kızlar 27 + 3 günlük olduk bugün dr den geldik 1 kiloya ulaşmış meleğim sonunda ... ama moralimiz de bozuldu biraz bebeğimin kalbine temiz kan taşıyan damarlarda daralma yada tıkanıklık varmış şuan tespit edilemiyormuş son ayında netleşecek dedi. doğum sonrasında detaylı kalp muaynesi yapılması lazım dedi. üfürüm yada delik olma ihtimali varmış bizim için dua edin teyzeleri bi sorun olmadan kurtulalım. Bide ilk gebeliğim, kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs testi yaptırmıştık ilk aylarda, sonuç temiz çıktı negatif. Kan uyuşmazlığı iğneleri 28. haftadan sonra yapılıyormuş dr nin dediği % 95 doğumda uyuşmazlık sonucu hastalıklar ortaya çıkar %5 i hamilelikte win rho rhogam 300 mg bi iğne önerdi yaptırsanda olur yaptırmasanda ama ben tavsiye ederim %5 i garantilemiş olursun dedi... iyi dedi hoş dedi de aklım karıştı benim bildiğim ilk bebekte iğne yapılmadığıydı offf karmakarışığım(((
ay cnm okurken duygulandım..
offff ne güzel bi rüya maşallah...
kızlar ben bu gece bir rüya gördüm hala etkisindeydim allahım gerçeğinide nasip etsin inşallah
dün park yatağını yıkadı sağolsun eşim bugün sabun rendesiyle ben kıyafetlerini yıkıyorum yağmurlar başlamadan kurusun istiyorum cnm
cnm bende ev temizliğine başlayayım diyorum ufaktan...
anneme rica etcem gelsin yardım etsin,bu halde zaten yapmak zor,
erkenmi acaba:26:
valla ben d eilk bebekte risk yok ikincide var diye biliyorum ama tabi ben yanlış biliyo da olabilirim başka bir doktora daha danışmaya ne dersin?selam kızlar 27 + 3 günlük olduk bugün dr den geldik 1 kiloya ulaşmış meleğim sonunda ... ama moralimiz de bozuldu biraz bebeğimin kalbine temiz kan taşıyan damarlarda daralma yada tıkanıklık varmış şuan tespit edilemiyormuş son ayında netleşecek dedi. doğum sonrasında detaylı kalp muaynesi yapılması lazım dedi. üfürüm yada delik olma ihtimali varmış bizim için dua edin teyzeleri bi sorun olmadan kurtulalım. Bide ilk gebeliğim, kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs testi yaptırmıştık ilk aylarda, sonuç temiz çıktı negatif. Kan uyuşmazlığı iğneleri 28. haftadan sonra yapılıyormuş dr nin dediği % 95 doğumda uyuşmazlık sonucu hastalıklar ortaya çıkar %5 i hamilelikte win rho rhogam 300 mg bi iğne önerdi yaptırsanda olur yaptırmasanda ama ben tavsiye ederim %5 i garantilemiş olursun dedi... iyi dedi hoş dedi de aklım karıştı benim bildiğim ilk bebekte iğne yapılmadığıydı offf karmakarışığım(((
valla bence ince temizlik için erken değil neyin ne olacağı malesef belli olmuyor ama tek başına yapma cnm erken doğum sebebi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?