2011 Aralık Anneleri

amin canimmmmm aminnn insallah.
ewet adasim annein hesabi gibi
hamileyken araba kullanmak zor ya ani frenler ani hareketler ve kemer rahat olmuyor artik bende kullanmiyacagim su haftamda gecsinde...

saol cnm allah razı olsun,ama demettuba aklımı çelcek gibi :))
bugün üstüme alcaktım,ama tubanınki daha cazip gelirse onunkini alcam :)

....................................

Son düzenleme:

ben şu an 27.haftaya başladım yani 7.aya. bu hafta hesabı mantıksız geliyorsa şu yöntemi deneyin arkadaşlar. sat tarihinize göre ay hesaplayın.
benim sat 27 mart.
1.ay bitişi 27 nisan
2.ay bitişi 27 mayıs
3.ay bitişi 27 haziran
4.ay bitişi 27 temmuz
5.ay bitişi 27 ağustos
6.ay bitişi 27 eylül
7.ay bitişi 27 ekim
8.ay bitişi 27 kasım
9.ay bitişi 27 aralık
+10 gün tahmini doğum günü 3 ocak.

zaten internetteki tahmini doğum günü hesaplarına sat tarihimi girince de bana tahmini 3 ocak gününü veriyor. bu yöntem en garantilisi kızlar. kafa karışıklığı da olmuyor.

evet kızlar bu haftadan sonra zorluyo hele bide emniyet kemeri uyarısı yokmu deli ediyo beni :) cnm benm arabayı boşver sen reno fluence benmki :78::78:

emniyet kemeri takmadan kullanıyorum bende, evim ve işim arası 8 dakika ve tenha bir yol allahtan. uyarı sesi için de 1 liraya kemer tokası satılıyor, onu takınca ötmüyor kızlar. tavsiye ederim.

evet kızlar bu haftadan sonra zorluyo hele bide emniyet kemeri uyarısı yokmu deli ediyo beni :) cnm benm arabayı boşver sen reno fluence benmki :78::78:

hım cnm benim baktığım araba Renault Megane II 1.5 DCİ Expression ..
sen kaça verirsin

selam kizlarr.. ancak katilabildim araniza. uzerinize afiyet uyumusum biraz

canim hosgeldin tekrar ve cook gecmis olsun. oglun annesini bi gormek istemis galiba ama sonunda aranizda anlastiginiza sevindim. insallah vaktinde saglikli dogumun olur, kilo verilir dert etmeee..

canim masallah biz de ctesi kontroldeydik. daha cook donecek bebikolar. cuma aksam altimi oyuyodu resmen oglum, cumartesi bir gittik kontrole sanki dun gece o kaziyi yapan kendi degilmis gibi uslu uslu uzanmis sagdan sola. doktorumuz bu haftalarda nadiren yan dururlar dedi.. ben de siz onu dun aksam gorcektiniz dedim :))

canim masallah cok tatli cikmissiniz miniginleeee..

kızlar şimdi 29. haftada mı 8. aya giriyoruz :26:

demetcim ben kac gunluk hamile oldugumu 30a bolerek gidiyorum. hafta hesaplamasi dogru gelmiyor. bugun 204 gunluk hamileyim. 210 gun olunca 7 ayi doldirmus olucam diyorum; daha kolay geliyor boyle...

ben korkuyorum yaaaa, çokmu büyüyo birden :)) bide çatlamaktan çok korkuyorum(

bu hafta doktorum simdiye kadar catlamadiysan bundan sonra da catlamazsin dedi. bol su icmeye devammm.. artik beni avutmak icin mi soyledi bilmiyorum :))

gule gule kullanin canim cicilerinizi.. kopuklu file konusuna ben de katiliyorum. anneerin onerisi hep kopuklu olan yonunde olmus kk da...

tünaydın kızlar

herkesler ve bebişler iyidir umarım herkese güzel bir hafta olsun

okula cıkmadan önce ugrayıp bi selam vermek istedik geçmişi geldikten sonra okuyacaz bakalım neler kaynatmışız şimdilik öpüyoruz hepinizi minik prensesimle

emniyet kemeri takmadan kullanıyorum bende, evim ve işim arası 8 dakika ve tenha bir yol allahtan. uyarı sesi için de 1 liraya kemer tokası satılıyor, onu takınca ötmüyor kızlar. tavsiye ederim.

evet cnm bende eşiminkini kullanınca o dediğin tokadan takıyorum kemer girişine..
yoksa sığmak ne mümkün

tokayı filan bilmem de ben koltuğun arkasında geçirip yan koltuğa takıyorum aramızda kalsın hee isz yapmayın
hım cnm benim baktığım araba Renault Megane II 1.5 DCİ Expression ..
sen kaça verirsin

Son düzenleme:

tüh
neyse cnm satıcam diyince en azından bayandan alaym dedim,peki kaça aldınız 2011i,ya kusura bakma cnm sıkıştırıyo gibiyim ama öğledne sonra üstüme alıcam,
şimdi kararsız kaldım,sıfır almak mı mantıklı yoksa 2.el mi...:26:
kaça ve nerden aldığınızı yazabilir misin

ayyy bizde sizi öptükk

Son düzenleme:
seldacım geçmiş olsun hoşgeldin

valla ben de millet kaç aylık dediğinde kafam karışıyordu hesaplayamıyordum doktorum 4 haftayı bir ay olarak alıyor ve 36da 9 ay bittiği için ve her an doğum beklendiği için böyle bir hesaplama yapılıyormuş. hatta şimdi ben 8. ayımdaymışım geçen hafta soranlara 6 buçuk diyordum nasıl hesap yapmışsam ama doğrusu böyleymiş doktora çok güveniyorum benden iyi bilecek değil ya

ya valla ben de arabadan çok baydım ama hamile olduğumu öğrenmeden arabamı satıp 1 hafta sonra hamile olduumu öğrenip sonra o bulanıtlarla o otobüslerde perişan olunca (gidiş geliş toplam 6 otobüs) şimdi baysam da perişan olsam da arabaya şükrediyorum kim geçecek o köprüyü o otobüslerle allah aşkına

koltuğu yatırıyorum kemeri göbeğimin altına alıyorum napayım

cnm tabi sıfır en mantıklısı :) ben sana özelden mesaj atayım :) kızlar kusura bakmayın ne olur ben aslında hiç sevmem bu konuları ama ne olur yanlış anlamyın olurmu ALLAH isteyen herkese nasip etsin ben geçmiş mesajları da siliyorum

arkadaşlar tünaydın ya benim ay adetim 31 gün oldu ama ben olmadım testte yaptrmadım hamile olabilir miyim ve bugun midem kalkacak gibi oluyo tuzlu yiyemiyorum bastırsın diye yemeye çalıştım olmadı acil bilgi verir misinziz lütfen

şekerler 3 ekim kocamnın doğumgünü.. çok pahalı bişi yapmak istemiyorum ama şaşırtmakta istiyorum sizce ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…