38 dolmuş olsun da geriisi önemli değil
mardincim sıkma canını en iyisine sen ve doktorun karar verirsiniz, eşin de etkilenmiş olabilir, sonunda o da sana hak verecektir..
derinn ilk annelerden olacaksıın o zaman
türkmengelini, senin de gözlerinle ilgili bir problemin vardı sanırım.. şekle bağlı kalmayın kızlar önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak
günaydın arkadaşlar..umarım herkes iyidir..
size bi sorum olacak..
yaz tatili iznim 21 gün bunun 7 gününü kullandım.. 14 günü doğum için saklıyordum.. ama dün kredi kartı ekstrem geldi bu ay bayağı açılmışım... paramı denkleştirmek için bayağı bi sıkıldım dün...
bu sabahta iznini kullanmayanlar izin paralarını alacaklar diye açıklama yapıldı... 700 tl civarı tutuyor benim alabileceğim para...
o paraya çok ihtiyacım var aslında ama kızımla 14 gün fazladan vakit geçirmek daha ağır basıyor....
yinede bilemedim ne yapacağımı... bu aralar zaten karar vermekte zorlanıyorum.. buda tuz biber oldu...
sizce de kızımla vakit geçirmem daha değerli değilmi???
üff yaa ben de kararsız kaldım doğum öncesi iznimi kullansam mı diye
çok dayanıksızım havalar da soğumaya başladı dün üşüttüm heralde bi de başımın ağrısından akşam 7 de sızmışım yatış o yatış sabah 8 buçukta kalktım doktoru aradım kullansam mı kullanmasam mı diye o da stresli geçirmek istemiyorsan ve doğumdan sonraki bakım süreci çok kritik olmayacaksa benim tavsiyem iznini kullanman dedi. arkadaşlardan birisi geldi az önce, senin sonrasında çok ihtiyacın olacak, yıllık izninle, ücretsiz izinle falan 1 buçuk yaşına getirirsin, sakın kullanma seni idare ederler dedi. üff yaa kafam çok karışık. bir taraftan da genel müdür falan mutlaka iznini kullan diyorlar geçen hafta kanama yüzünden hastaneye gitmiştim ya riske atmak istemiyorlar. üff yaa napsam kiii????
ultrasona göre mi diyon canım 31. haftadasın yoksa
ben parayı alsam mı almasam mı diye düşünürken.....
2011 yılın izinleri 2011 de kullanılması gerekiyormuş dendi şimdi... eğer istersem doğum iznimden önce kullanabilirmişim... ben bebeğimle vakit geçirmek için ihtiyacım olduğu halde parayı almamayı düşünüyorum bana söylenene bakın....
doğumdan sonra 2 hafta daha izin kullanmak istersem eğer 2012 nin iznini kullanabilirmişimm... yani 2012 de doğumdan sonra sadece 1 hafta iznim kalacak....
patronla konuşsaymışım ama kabul etmezmiş.....
doğumdan sonra nisanda işbaşı yapıp eylülde tekrar en az 2 hafta daha bebeğimle olurum diye düşünmüştüm...
tabi bunun sonrasıda var bu sefer kızım 9 aylık olcak nasip olursa ve bana alışacak 2 hafta birlikte evde kaldıktan sonra benim işe dönmem zor olacak çünkü bana alışacak..
offfffffff kafam çokk karıştııı
alala çok enteresan bakarak nasıl anladı ki kandaki şekeri :18:günaydın kızlar biraz önce kontrolden geldik bebeğimin herşeyi normalmiş;uyuyodu kıyamam ben ona.Ayrıca şeker yüklemesi yapmadı doktor ters bı durum goremiyorum hersey normal dedi bizde yaptırmadık umarım sonradan sorun cıkmaz ben yaptırmak için aç bile gıtmıstım.
yarenhande, göbüşünü gördümmaşallah diyeyim demeyi unutmuştum
günaydın kızlar biraz önce kontrolden geldik bebeğimin herşeyi normalmiş;uyuyodu kıyamam ben ona.Ayrıca şeker yüklemesi yapmadı doktor ters bı durum goremiyorum hersey normal dedi bizde yaptırmadık umarım sonradan sorun cıkmaz ben yaptırmak için aç bile gıtmıstım.
alala çok enteresan bakarak nasıl anladı ki kandaki şekeri :18:
ay tabi günaydın herkese
konu kafamı kurcalayan konu olunca bodoslama daldım...
benim şekerim düşmüyo kızlar snaırım insüline başlicaz perşembe akşamı doktor randevum var
ak koyun kara koyun çıkcak ortaya
valla arkadaşım içine kuşku düşürmek niyetinde değilim ama benim de ailemde yok, kilo olarak hep etli butluydum fazla kilo da almadım ama tedbir tedbirdir dedi doktorum yaptık ve çok yüksek çıktı bebeğin kilosu da kafa büyüklüğü falan da haftasıyla uyumluydu... hatta ben gereksiz buldum bende çıkmicak diye... şu and ainsülin almam gündemde... ben dmeiş olayım da :18:bilmiyorum canım kac kılo aldıgıma baktı.Bebeğimin kılosuna bıyuna baktı sonra aılede var mı dedı bende yok dedım.öle yanı inşallah sorun cıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?