2011 Aralık Anneleri

günaydın güzel anneler ve minik yaramazları nasılsınız?biz oğlumla iyiyiz sabah babamızı işe gönderdik kahvaltımızı yaptık şimdi içerde o oynuyor bende size bir bakayım dedim

günaydın güzel anneler ve minik yaramazları nasılsınız?biz oğlumla iyiyiz sabah babamızı işe gönderdik kahvaltımızı yaptık şimdi içerde o oynuyor bende size bir bakayım dedim

günaydın cnm ohh misss öğlene kadar da yat uyu valla bizim yerimize acısını çıkar şimdiden :)

gunaydin kizlar..

biz de babamizi ugurladik. aslinda uyuycaktik ama dun asi olduk kolumuz agriyor gece de ustune yatmisiz sabah siziyla uyandik. insallah gun kolay ve sorunsuz gecer. optuk tum bebekeriii..

off yaa neden sakarya da benden başka aralık annesi yok yaaa
nasip cnm:) ama üzülme bu kadar biz varız

Son düzenleme:

cnm inş kolay ve sorunsuz geçer çok kaldıracağın işler yapma bugün izin ver kendine hatta hiç iş yapma
[/B]

yok valla, zaten dun aksam asi olcas diye tum gun isleri yoluna koydum. oncekinde de cok kas agrisi olmustu. yemek bile hazir dolapta firina atilmayi bekliyor. sadece dolaplari indirmistim mevsim degisiyor diye bi ara onlari yerlestirsem ufaktan yeter :))

sen nasilsin nasil gidiyor zipzip kizinla hayat, biraz daha iyi uyumussundur ins bu gece...

Son düzenleme:

canım öye düşünme inş. vaktinde gelirler,ben hep öyle diyom kızım vaktinde gelcek diye,psikolojik yönden de rahat olmamız gerek sanırım

üşütmeden deği bence bebişlerden,benim de ara ara oluyo,ayaklarını o bölgede hissediyom bazen gıdıklanıyom gibi,bazen de kafası orda galiba çok ağrıyo,yatakta çatır çutur çatı kemiklerim çatlıyo,eşim diyo noluyo böyle

yok tatlım ya hiç uyuyamıyorum yattığım yatak bile huzursukluk veriyo gibi :44:dön dolaş sabahlıyoruz evet zıpzıp kızımda dakga geçer gibi sabaha kadar zıplıyo babası bile yatarken bana kadar geliyo hareketleri diyo hatta bazen sağa çekiyorum sola çekiyorum şu an diye dakga geçiyorum kendimle :) cnm sende en zor işten bahsediyosun yapma bi kaç gün daha mevsimlikler idare eder,iyice geçsin kolun ondan sonra yavaş yavaş yaparsın hiç acele etme , benmde mutfak dolaplarım bekliyo ama ben taşınacağım için yapmıyorum boşverelim beklesinler :)

yaww ne biliim bana eglenceli geldi bu isler. daha once hic yapmamisim galiba. ilk kez ev hanimi oluyorum mevsim degisirken. boyle hepsini birden indirip yikayinca hosuma gittii :)) psikopatmiyim neyim

Son düzenleme:

günaydın kızlarrr

canım ben istanbulda yaşıyorum ama ailem sakaryada sık sık gidiyorum orayada, doğum konusunda neşe çakmakçı yı iyi diye biliyorum, birde sadok bey zannedersem, ama emin değilim tabiki bu doktorları bir araştır istersen

gunaydin kizlar..

biz de babamizi ugurladik. aslinda uyuycaktik ama dun asi olduk kolumuz agriyor gece de ustune yatmisiz sabah siziyla uyandik. insallah gun kolay ve sorunsuz gecer. optuk tum bebekeriii..

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bende daha 2. dozumu olamadım sağlık ocağında yoktu aşı, bitmiş eczanelerde tetawax aşı satışı yapamıyorlarmış depolar sadece sağlık ocağına veriyormuş aşıyı, beklemedeyim:26::26:

cnm taşınıyomusun,aman dikkat et ağır kaldırma,yeni evide temizlemek için uğraşma cnm,annen felan yapsın,of dün o hafif yollukları çırptım diye 1 saat sırt üstü yattım,ev taşısam ne hale gelirim kim bilir

Son düzenleme:
gunaydın kızlar..

bende temızlıge nıyetlendım ama erken mı ,sımdı yapsak ıkı ay var nereden baksan tekrar pıslenıp kırlenmez mı..

halıları perdelerı yıkamaya verecegım ama karar veremedım ..yagmurlarda baslar yakında..

evet canim... benim de 19uydu aslindaama aradi hemsiremiz asimiz yok dedi. gelince haber verdiler -sanirim pazartesiydi- sali icin sozlestik yaptilar hemen. sen de bi ara istersen. bizimkine geldiyse sizinkisine de gelmis olmali...

yalniz gazi dedi ki cumartesi, 2yi yaptir ucuncuyu 1 sene sonra yaptir saglik ocaklari 6 ay sonra yapma egiliminde oluyorlar. narter bey bu konuda bisi soyledi mi sana?

bisi sorcam.. ben komple hic cam silmedim -yani ici disi birlikte- perdeleri yikamak icin sadece icini silsem yeterli olur mu? bi yandan perde yikamak istiyorum cunku kirlendiler. diger yandan 12. katta oturuyorum cam falan silmem mumkun degil burda -gerci 2. katta otururken de silmiyordum :))- sadece cam icin kadin caarmak istemiyorum. buyuk temizlige zaten caarcam. ne yapsam bilemedim....

ben de çalışan nasip olursa Aralık annesiyim.Çalışmak çok iyi geliyor.İşim de ağır değil.Benim de sadece diz ağrılarım oluyor o da muhtemelen ağırlık merkezi değiştiğinden.Sizleri takip ediyorum.Az zamanımız kaldı.Herkes kucağına sağ salim alır işallah bebeğini..

bizim sağlık ocağındakiler çok ilgisiz ya bırak aramayı günü gelince gittim 1 saat bekledim aşı yok dediler eczaneden al gel yapalım dediler eczanelere baktım ama aşı satılmıyormuş bundan bile haberleri yok, numaramı aldılar gelince arayacaklardı ama en iyisi ben arayayım bunlar aramaz narter bey ilede cumartesi randevum vardı, aşıyı sordum oda biraz gecikmesinde sakınca yok dedi. yoksa muadil bişeyler yazacaktı ama şimdi beklemedeyiz, 3. doz içinde konuşmadık tam olarak ama ondan sonraki 1 yıl sonra gibi bişey dedi galiba. bu arada beni 30. haftamda çağırdı nerdeyse 3 hafta var, siz doğum konusunda konuştunuz mu hiç? ben istiyorum ama sanki erken mi olur diye tereddüttetim, birde şu şeker işi çıktı başıma cuma sabahı gidicem 100 g. için dün yemekten sonra eşimin babasında ölçme aleti var ölçtüm 123 çıktı umarım cuma günüde iyi sonuçlar alırım

bnence temizlikçi gelince sildirirsin canım, 12. katta sakın deneyeyim deme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…