günaydın güzel anneler ve minik yaramazları nasılsınız?biz oğlumla iyiyiz sabah babamızı işe gönderdik kahvaltımızı yaptık şimdi içerde o oynuyor bende size bir bakayım dedim
nasip cnm:) ama üzülme bu kadar biz varızoff yaa neden sakarya da benden başka aralık annesi yok yaaa
cnm sende arada gel yada hep gel işte sobn haftalar desteğe daha çok ihtiyacımız var
canım benim teşekkür ederim. sen de olmasan. arada uğrarım tabi. ben de bu akşam diyodum ki tam nasılsa kimse merak etmiyor, boşuna girip de yazmayayım. ama işte ben sizi merak ediyorum. napim.
bu arada yürürken bacağımın arasındaki kemiklerim acıyor sanki. zaman bir an önce geçsin de kızımın bacaklarını bi ısırayım istiyorum. bugunlerin hatrına:) bi de şimdi bu aralar çok çalışıyorum, hep geleceğe yatırım yapıyorum. doğumdan sonra kızımla oynicam bol bol. kızımı arabasına koyduğum gibi gezmeye gitcez. karnımda o olmadan çok tuhaf olcak. alışmıştım karnımda bi futbol topuyla gezmeye:))))
cnm benm olurmu hiç hepimiz birbirimizi merak ediyoruz çok dile gelmesedemesela günlerdir büşrea yok hani yanlışta olmasın aydamld sanırım nicki kocası futbolcuydu diye uzağa gitmişti :26::26::26::26:ben onu çok merak ettim önceleri woss vardı starimu bayadır yok :26::26::26:nerdeler acaba:26::26:
bide cnm o kemik ağrıları bende de oluyo bide uykusuzluk olunca daha da zor oluyo
yok valla... çok uğraştım ama bitiremedim yine geçmişi:))) atladığım şeyler olduysa ne olursunuz kusura bakmayın.destinacım;çok kararsızdım rapor alıp annemler gitmekte ama sonunda kararımı verdim ve gidiyorum. evet eşimden2 ay ayrı kalıcam ama bu fedakarlık kızım için olacak. hayırlısı artık... sen nasılsın bu arada??? hepiniz nasılsınız kızlar??? inşallah herşey yolundadır...
cnm hakkında hayırlısı olsun sen bu dönemi rahat eçirde daha eşinle beraber olacağın günler çok olur inş. sağlık olsunda eşin yine bi fırsatını bulur gelir hem hayırlısı olsun hemde ALLAH kavuştursun
gunaydin kizlar..
biz de babamizi ugurladik. aslinda uyuycaktik ama dun asi olduk kolumuz agriyorgece de ustune yatmisiz sabah siziyla uyandik. insallah gun kolay ve sorunsuz gecer. optuk tum bebekeriii..
cnm inş kolay ve sorunsuz geçer çok kaldıracağın işler yapma bugün izin ver kendine hatta hiç iş yapma
cnm inş kolay ve sorunsuz geçer çok kaldıracağın işler yapma bugün izin ver kendine hatta hiç iş yapma[/B]
iyi akşamlar kızlar 2 gündür işlerimin yoğunluğundan aranıza katılamıyorum.hepiniz iyisinizdir inş.benim bugünlerde karnımda ve rahim içinde ağrılarım ara ara oluyo.dr.aradım.yarın kontrole çağırdı.yarın oğlumu okula bırakınca gidicem.inş.herşey yolundadır.daha önce 2 erken doğum yaptığım için yine olabilir demişti dr.bu günlerde hergece rüyalarıma giriyor.sürekli ben erken doğum yapıcam diyorum..(
yarın kontrolden sonra size haberdar ederim.kendinize iyi bakın..
bu arada yürürken bacağımın arasındaki kemiklerim acıyor sanki. zaman bir an önce geçsin de kızımın bacaklarını bi ısırayım istiyorum. bugunlerin hatrına:) bi de şimdi bu aralar çok çalışıyorum, hep geleceğe yatırım yapıyorum. doğumdan sonra kızımla oynicam bol bol. kızımı arabasına koyduğum gibi gezmeye gitcez. karnımda o olmadan çok tuhaf olcak. alışmıştım karnımda bi futbol topuyla gezmeye:))))
o ağrılar sanırım hepimizde oluyo,az önce dolmuştan indim o bölge uyuşmuştu sanki karıncalanıyordu,1-2 dk yürüyünce geçti
benım de kasıklarıma sancı gırıyor bazen anıden üşüttüm sanırım ..ovalayınca gecıyor .doktora soracagım cuma gunu ..
bugun bebek magazalarına gıttık hıc bırsey almadan cıktım..eşim şaştı kaldı ben kendıme daha cok sastım ..
yorulmustum o yuzden sanırım bır kac sey sordum hemen cıktık esım şunu alalım bunu allalım dedı yok hayatım dedım kalsın..
ama acısını cuma gunu cıkartaacagım
yok valla, zaten dun aksam asi olcas diye tum gun isleri yoluna koydum. oncekinde de cok kas agrisi olmustu. yemek bile hazir dolapta firina atilmayi bekliyor. sadece dolaplari indirmistim mevsim degisiyor diye bi ara onlari yerlestirsem ufaktan yeter :))
sen nasilsin nasil gidiyor zipzip kizinla hayat, biraz daha iyi uyumussundur ins bu gece...
yok tatlım ya hiç uyuyamıyorum yattığım yatak bile huzursukluk veriyo gibi :44:dön dolaş sabahlıyoruz evet zıpzıp kızımda dakga geçer gibi sabaha kadar zıplıyo babası bile yatarken bana kadar geliyo hareketleri diyo hatta bazen sağa çekiyorum sola çekiyorum şu an diye dakga geçiyorum kendimle :) cnm sende en zor işten bahsediyosun yapma bi kaç gün daha mevsimlikler idare eder,iyice geçsin kolun ondan sonra yavaş yavaş yaparsın hiç acele etme , benmde mutfak dolaplarım bekliyo ama ben taşınacağım için yapmıyorum boşverelim beklesinler :)
Ah cnm aynen benim gibi,hiç bu kadar uyuşmamıştı,hissedemedim bi kaç saniye,sonra odanın içinde yürümeye başlayınca kendime geldim,o ağrılar sanırım hepimizde oluyo,az önce dolmuştan indim o bölge uyuşmuştu sanki karıncalanıyordu,1-2 dk yürüyünce geçti
yok valla, zaten dun aksam asi olcas diye tum gun isleri yoluna koydum. oncekinde de cok kas agrisi olmustu. yemek bile hazir dolapta firina atilmayi bekliyor. sadece dolaplari indirmistim mevsim degisiyor diye bi ara onlari yerlestirsem ufaktan yeter :))
sen nasilsin nasil gidiyor zipzip kizinla hayat, biraz daha iyi uyumussundur ins bu gece...
cnm ya bende başlıcaktım temizliğe vaz geçtim,daha vakit var diye,annemle yapıcam zaten,doğuma yakın köklü bi temizlik şart,bakalım o halde nası yapıcam:26:
diğer türlü içim rahat etmez yoksa
bende çıkıyorum moralim çokkk bozukk psikolojim de bozuk doğumu nerede nasıl yapacağım bilemiyorum burası küçük yer seçenek yok fazla en kötüsü de benden başka aralık annesi yok fikir alışverişi yapamıyorum tecrübeli tanıdık yok fikirde alamıyorum kafayı yemek üzereyim benn
gunaydin kizlar..
biz de babamizi ugurladik. aslinda uyuycaktik ama dun asi olduk kolumuz agriyorgece de ustune yatmisiz sabah siziyla uyandik. insallah gun kolay ve sorunsuz gecer. optuk tum bebekeriii..
yok tatlım ya hiç uyuyamıyorum yattığım yatak bile huzursukluk veriyo gibi :44:dön dolaş sabahlıyoruz evet zıpzıp kızımda dakga geçer gibi sabaha kadar zıplıyo babası bile yatarken bana kadar geliyo hareketleri diyo hatta bazen sağa çekiyorum sola çekiyorum şu an diye dakga geçiyorum kendimle :) cnm sende en zor işten bahsediyosun yapma bi kaç gün daha mevsimlikler idare eder,iyice geçsin kolun ondan sonra yavaş yavaş yaparsın hiç acele etme , benmde mutfak dolaplarım bekliyo ama ben taşınacağım için yapmıyorum boşverelim beklesinler :)
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bende daha 2. dozumu olamadım sağlık ocağında yoktu aşı, bitmiş eczanelerde tetawax aşı satışı yapamıyorlarmış depolar sadece sağlık ocağına veriyormuş aşıyı, beklemedeyim:26::26:
gunaydın kızlar..
bende temızlıge nıyetlendım ama erken mı ,sımdı yapsak ıkı ay var nereden baksan tekrar pıslenıp kırlenmez mı..
halıları perdelerı yıkamaya verecegım ama karar veremedım ..yagmurlarda baslar yakında..
evet canim... benim de 19uydu aslindaama aradi hemsiremiz asimiz yok dedi. gelince haber verdiler -sanirim pazartesiydi- sali icin sozlestik yaptilar hemen. sen de bi ara istersen. bizimkine geldiyse sizinkisine de gelmis olmali...
yalniz gazi dedi ki cumartesi, 2yi yaptir ucuncuyu 1 sene sonra yaptir saglik ocaklari 6 ay sonra yapma egiliminde oluyorlar. narter bey bu konuda bisi soyledi mi sana?
bisi sorcam.. ben komple hic cam silmedim -yani ici disi birlikte- perdeleri yikamak icin sadece icini silsem yeterli olur mu? bi yandan perde yikamak istiyorum cunku kirlendiler. diger yandan 12. katta oturuyorum cam falan silmem mumkun degil burda -gerci 2. katta otururken de silmiyordum :))- sadece cam icin kadin caarmak istemiyorum. buyuk temizlige zaten caarcam. ne yapsam bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?