- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
merhabalar ciciş anneler..ben herzaman girip yazmasamda sıkı bir takipcisiyim bu topiğin bazen yazılarımız malesef güme gittiği için bende okumayı tercih ediyorumama şikayetçi değilim okumakta çok güzel cevap alamasamda bilgilenmek hoşuma gidiyor..bende dün kontrolüm vardı gittim bebişim gayet iyi ve sağlıklıymış..ama anlamadığım ilk günden beri bebeğim sattan hep bir hafta önce gidiyor.şimdi satımı haftam olarak sayıcam yoksa ultrason haftasınımı kafam karıştı...:26:
canım benim de bazen bebişim önden gidiyor ama doktorum sata bakcan dedi. sata göre benimki 27 aralık. 13 aralıktan sonra kritik dönem başlıyor dedi. tetikte olman gerek dedi. bir de normal mi sezaryen mi olur, pozisyonu nasıl diye sordum. pozisyonu daha çok değişir. buna takılma. 34.haftada ancak belli olur kesin dedi. o tarihte dönüp dönmediği önemli dedi. şimdi dönmüş olsa bile gene dönecek dedi.
dun benımde kontrolum ve kan uyusmazlığı ıgnem vardı yaptırdıktan sonra kontrole gırınce artık calısmama ızın cıkmadı doktordan calısmak ıztıyorum dememe rahmen.28. haftada 955 gram cıktı bebegımın agırlıgı dınlenmem lazımmız bol bol sol tarafına yat yalnızca dedı doktorum.evde kalma fıkrıne alısmaya calısıyorum sımdı.ne yesem ne ıcsem de bebgımın kılosu artsa:93:
slm kızlar bugün çocuklarıma alışverişe gideyim dedim.yolda tansiyonum düştü.allahtan eltim vardı.bayılma kıvamına gelmiştim valla.birgün yükseliyo bir gün düşüyo.sizlerde de böyle tansiyonda oynalamar oluyomu.
h.g geçmiş olsun arkadaşım.. mesela ben artık tek yola çıkamıyorum korkuyorum yürüyemiyorum kemiklerim kırılıyor sanki hele çatı kemiği denen yer ve belim off offf bide dediğin gibi tansiyon aman allahım nolcak bizim bu hallerimiz..yaa benim daha 2.5 ayım var o yüzden ben bu ay herşeyimi hazırlayıp bitirmeliyim bu ay çıktım dışarı çıktım ve ne alırsam kar ve tek çıkamam zaten kasımdada kös kös ağrılarla bekle bakalım bebişleri biyandanda temizlik:92:
slm kızlar bugün çocuklarıma alışverişe gideyim dedim.yolda tansiyonum düştü.allahtan eltim vardı.bayılma kıvamına gelmiştim valla.birgün yükseliyo bir gün düşüyo.sizlerde de böyle tansiyonda oynalamar oluyomu.
saol cnm.önceden beniimde kemik ağrılarım vardı.geçti.şimdide arada tansiyon yüzünden sersemlik ve baş dönmelerim arttı.bugün daha iyi anladım.tek başıma dışarı çıkmak yok.ben bebeğimin alışverişini tamamladım.son aylarda çok zor oluyo.kızımın beşiğin,yatağını,yastık,yorganını yıkayıp hazırladım.hastane için sadece bebiş kıyafatlarimi yıkamak kaldı.2 hafta sonra başlarım artık.
ben perşembe ölçtürdüm 13,9 çıktı.bugünkünde 11,9 inip çıkıyo.benim yaramaz kızım bakalım annesine başka neler yapıcak.canım normalde tansiyonum şu son bir iki güne kadar 10 a 5 veya 6ydı. iki gündür 12ye 7 veya 8. biraz yükseldi ama neden olduğunu anlamıyorum. yediğim içtiğimle ilgili değil de tamamen moralimin bozuk olmasına bağlıyorum ama dün gece 11e düşmesi için epey bekledim. en sonunda gece 4te 11e düştü de yattım. sabah da erkenden kalktım. uyku muyku yok banaama o edepsiz kızım bi doğsun. onun o bacaklarını ısırmıyor muyum ben görür o gününü
oh ohh maşallah sen baya hızlısın güle güle kullanman nasip olsun inş hayırlısıyla bebişinle birlikte.. ben daha nerdeeee bikaç parça bişey dışında daha ne yatak ne şu ne bu yokbu hafta kendi eksiklerimi bitirip hazırlicam inş beşik şuan eve sokmak istemiyorum son aya bırakıcam çocuk odam olmadığı için yatak odama koyucam park beşik almayı düşünüyorum onada erken daha..yıkama olayına gelince ben daha sadece hastahaneye götüreceğim nevresim takımını yıkadım ütüledim hani o yeni olanlarda bir koku oluyor ya o yüzden yıkadım..şimdi miss gibi vernel kokuyor bebişin eşyalarınıda senin gibi 2 3 hafta sonra başlarım bende yıkamaya böyle işte.. bir yandan heyecan bir yandan sıkıntılar ağrılar rabbim ne güzel bi duygu yaa hayırlısıylada emeklerimizin meyvelerini toplamayı nasip etsin rabbim cümlemize
oh ohh maşallah sen baya hızlısın güle güle kullanman nasip olsun inş hayırlısıyla bebişinle birlikte.. ben daha nerdeeee bikaç parça bişey dışında daha ne yatak ne şu ne bu yokbu hafta kendi eksiklerimi bitirip hazırlicam inş beşik şuan eve sokmak istemiyorum son aya bırakıcam çocuk odam olmadığı için yatak odama koyucam park beşik almayı düşünüyorum onada erken daha..yıkama olayına gelince ben daha sadece hastahaneye götüreceğim nevresim takımını yıkadım ütüledim hani o yeni olanlarda bir koku oluyor ya o yüzden yıkadım..şimdi miss gibi vernel kokuyor bebişin eşyalarınıda senin gibi 2 3 hafta sonra başlarım bende yıkamaya böyle işte.. bir yandan heyecan bir yandan sıkıntılar ağrılar rabbim ne güzel bi duygu yaa hayırlısıylada emeklerimizin meyvelerini toplamayı nasip etsin rabbim cümlemize
ben perşembe ölçtürdüm 13,9 çıktı.bugünkünde 11,9 inip çıkıyo.benim yaramaz kızım bakalım annesine başka neler yapıcak.
bebklerin hepsi gününde doğmaz cnm. benim 2 çocuğum erken doğdu.kızımda zamansız yakalandım.7 aylık doğdu.sezeryanlı halimle beşikk yatak çamaşır falan uğraştım.dikişlerim su topladı.hazırlıklarımı bitirip son ayımı dinlenerek geçiricem.son ay ağrılar olmaya başlar.beşiğe her baktığımda içinde kızımı hayal ediyorum.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
canım esenlerde oturuyolar annemler oraya gelicem sende 40 ını çıkart buluşalım :)))))))))) sonrasında ankaraya gelicem ankaradada dikmen de oturuyorum evet 40 ı çıksın ondan sonrası kolay ama ilk zamanlar beceremezdim :)
canım kendine dikkat et bebeğini düşünerek moralini yüksek tut inşallah bebişin zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelir.bu arada ben dün gece omo babymle ve dalin yumuşatıcı ile yıkadım kızımın cicilerini, sonra odaya çamaşırlığa serdim. aman allahım o nasıl güzel bir kokudur. hepsini içime çekmekten bir hal oldum. kıyafetlere baktıkça gözlerim yaşarıyor. dua ediyorum allahım nolur kızım sabretsin. zamanında gelsin diye. sonra uyku tutmuyor. dün gece tansiyonum biraz yüksekti. gece saat 4 gibi yatabildim ancak düştü. sabah da 9da uyandım. bir kilo vermişim şu iki günde hem de yememi artırmış olmama rağmen. moral çok önemli. kilo almada bile. bebeğim de iki gündür o kadar az hareket ediyorki. ona da canım sıkılıyor. bu arada dün akşam ikinci doz progesteron iğnemi de vuruldum. acaba iğnelerden mi az hareket ediyor diye de düşündüm. sizce olabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?