2011 Aralık Anneleri

Benim annemde 40 çıksın seni alıp ankaraya götürcem diyo ama eşim kesinlikle istemiyor ben istanbul da tekim bakamazsın diyor bende dedim bakarım öle öle öğrenicem dimi ama

Pamuk istanbulun neresine geliceksin:26:

canım esenlerde oturuyolar annemler oraya gelicem sende 40 ını çıkart buluşalım :)))))))))) sonrasında ankaraya gelicem ankaradada dikmen de oturuyorum evet 40 ı çıksın ondan sonrası kolay ama ilk zamanlar beceremezdim :)

Canım bızımde 2tane papaganımız var anneme verıcez bakması ıcın ama nasıl kıyıcam bılmıyorum cok tatlılar sultan papaganı ıkısıde evde duramazlarkı ama cok tuylerı ucusuo [/QUOTE]
bebekle olmazz bızım jakomuz war yenı yenı egetım alıyor holde duuruyor kucuk muhabetlerımız war 4 adet o cennten bende ıstedım alamdı esım kus yuvası evımız yanı (anneme kusu goturme sansım yok onlar strese gıren hayvanlar belkı bılıorsundur snra pskıopat olmasın hayvancık ) ben kucuk odada otruyorum salonumda bembeyaz koltuklar akrabalar kalabalık coluk cocuk derkn bırde yenı evlıyım( esyalar koltuk halı beyaz olması ) bi çözüm bulucam ama nasıl bende bılmıyorum acıkcası

Düşe kalka öğrencez kırkımdan sonra ne annem ne kaynanam kalsın istemiyorum kocişimle bebişimle başbaşa kalcaz biz

grhshr canım 5 aralık doğumun gözüksede bana kalırsa kasım 20 den sonra bebeğini bekle sen bence aklında olsun pamuk dedydi dersin

Düşe kalka öğrencez kırkımdan sonra ne annem ne kaynanam kalsın istemiyorum kocişimle bebişimle başbaşa kalcaz biz

aynen canım bende öyle olucam 40 ım bitsin bebeğimle ankara ya gelicem babası ben bebeğimiz büyürüz artık beraber Allah yardım etsin hepimize

Ayyyy gece gece aglattın benı Pamukcumm yaaaa cok duygulandımm nasıl bır duygudur buu Allahım bızede nasıp etsın bu gunlerı gormeyıı

Canım ben mecbur vermek zorundayım anneme benımde aynı salonumdakı koltuklarım beyaz halım beyaz tatıle gıttıgımızdede vermıstık anneme baktı gul gıbı gayet memnunlardı hallerınden bakalım artık ne olacaksa

grhshr canım 5 aralık doğumun gözüksede bana kalırsa kasım 20 den sonra bebeğini bekle sen bence aklında olsun pamuk dedydi dersin

saol canım esımle bunu paylasayım hemencık hayırlısyla gelsınde bu hafta yıkayıp utuleyıp kalıdrayım kıyafetlerınıde kendı cantamıda hazırlarım allah cumlemıze hayırlı dogumlar versın sag salım alalım bebıslerı kucagımıza sımdılık yatıyorum tsk ederım canım ıyı geceler herkeze

canım benim ya Allah bizlerede o günleri göstersin inşallah eşim diyorki bebeği ilk kucağına verdiklerindeki halini çok merak ediyorum diyo dedim ağlarım başka neyapabilirmki

saol canım esımle bunu paylasayım hemencık hayırlısyla gelsınde 25 kasım 2010 nıkah tarıhım tamda bu gunde gelırsee bak artık nyse bu hafta yıkayıp utuleyıp kalıdrayım kıyafetlerınıde kendı cantamıda hazırlarım allah cumlemıze hayırlı dogumlar versın sag salım alalım bebıslerı kucagımıza sımdılık yatıyorum tsk ederım canım ıyı geceler herkeze

dediğimi unutma sen :))))))))))
bebişinin herşeyide hazır olsun şunun şurasında ne kaldı :) sanada iyi geceler canım Allah rahatlık versin

canım benim ya Allah bizlerede o günleri göstersin inşallah eşim diyorki bebeği ilk kucağına verdiklerindeki halini çok merak ediyorum diyo dedim ağlarım başka neyapabilirmki

Aynen canım benım gorumcem gecen pazar dogum yaptı onu gorur gormez basladım aglamaya hıckıra hıckıra hemde sanırsınkı ben dogum yapmısım zaten sulugozun onde gıdenıyımdır kendı bebısımde dusunemıyorum bıle

mardın 4747 ne gusel esın verıyorsa hayyta vermez bızımkı yenı aldı o sebepten napalım artık baska bı yere kaldırcaz papişimizi

görümcenin bebeği hayırlı olsun canım ilk bebeği olanlar için çok farklı bir duygu benimde ilk bebeğim olacak şuan anneliği karnımızdayken hissediyoruz ama doğduktan sonra ozaman başlayacak annelik duygusu eşsiz bir duygu olduğunu söylüyorlar çok merak ediyorum açıkcası bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bizde çok ağlarız herhalde annelik bu ya

mardın 4747 ne gusel esın verıyorsa hayyta vermez bızımkı yenı aldı o sebepten napalım artık baska bı yere kaldırcaz papişimizi

Canım bebısın saglıgı daha onemlı dıo napalım annemde yakın zaten ıkı sok ustumuzde sık sık goruruz papişlerimizi

saol canım tesekkur ettım bızde artık o gunlere kavusalım hayırlısıylaa

KIzlar benım pcnın sarjı bıtıo hepınızı kocaman opuyorum ıyı gecelerrr :80::80:

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler. uyku tutmadı henüz ama birazdan yatacağım yine de. ben de son bikaç gündür yaşadıklarımdan sonra bugun eşime dedim ki kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim. nolur nolmaz. ona da bikaç isim söyledim. hacı şakirin sabun tozunu veya omo baby falan. o da markette sormuş, ordakiler omo baby'yi önermişler (3 kg'ı 17,90) bir de dalinin hipoallerjenik yumuşatıcısından (1,5 lt konsantre 7,40tl) vermişler. ben de yıkıyorum. ve şu anda makine bitti. onları sercem ve yatcam. kokularını merak ediyorum. :))herkese iyi geceler.

kızlar bebeğimize aldığımız cicileri hangi deterjanla yıkıcaz fikri olan varmı :26:

canım annem http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...camasirlarina-ozel-8220sivi-deterjan8221.html bu dalinin deterjanını almış torununa aldığı kıyafetleride bununla yıkayıp ütülemiş bu gün getirdi hepsini miss gibi kokuyorlar çok güzeller... banada getirdi bu deterjanı annem memnun kalmış yani canım tavsiye edebilirm...

mardin canım ve diğer arkadaşlar bakın bu epidural sezaryan merak etmeyin sansürlü :)))) hiçbir görüntüsü yok sadece annenin görüşleri var mutlaka izleyin
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube

gece gece ağlattın beni pamukcum yaa çok güzeldi teşekkür ederim video için...

canım seninle aramızda sanırım 1 gün var benim sat 6 mart tahmini doğum tarihinide 6 aralık olarak verdi doktorumun biri
arkadaşın verdiği siteye görede 11 aralık oluyor geçen benide uyarmıştı arkadaşımın biri bende tickerımı 11 aralık olarak düzenledim ama ben kasım sonu bekliyorum genede bebişimi bakalım hayırlısı hepimiz için bence çoğunluk tahmini doğum tarihinde doğuramıycak zaten o yüzden pek takılmamak gerek sanırım şu tarih işine... hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza almak nasip etsin Rabbim...

kalkın uykucu anneler biz 7den beri ayaktayız bir baktık yoktunuz işleri bitirdik geldik yine yoksunuz nerdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…