pamukcum az kaldı ozaman benımde ayy ınanmıyourum yaa aralık aralık derken kasıma ındıkesım cok sevıncek
Benim annemde 40 çıksın seni alıp ankaraya götürcem diyo ama eşim kesinlikle istemiyor ben istanbul da tekim bakamazsın diyor bende dedim bakarım öle öle öğrenicem dimi ama
Pamuk istanbulun neresine geliceksin:26:
hayatım sen şu gönderdiğim linke son adet tarihini yaz ve beklenen doğum tarihini bize söyle bekliyorum
]
canım 10 aralık cıktı 29 hafta 6 gunluk hamılesınız dıor dr da 5 aralık dogum dedı 30-31 haftalarındasın hamıleleıgının dedı
canım esenlerde oturuyolar annemler oraya gelicem sende 40 ını çıkart buluşalım :)))))))))) sonrasında ankaraya gelicem ankaradada dikmen de oturuyorum evet 40 ı çıksın ondan sonrası kolay ama ilk zamanlar beceremezdim :)
Düşe kalka öğrencez kırkımdan sonra ne annem ne kaynanam kalsın istemiyorum kocişimle bebişimle başbaşa kalcaz biz
mardin canım ve diğer arkadaşlar bakın bu epidural sezaryan merak etmeyin sansürlü :)))) hiçbir görüntüsü yok sadece annenin görüşleri var mutlaka izleyin
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
bebekle olmazz bızım jakomuz war yenı yenı egetım alıyor holde duuruyor kucuk muhabetlerımız war 4 adet o cennten bende ıstedım alamdı esım kus yuvası evımız yanı(anneme kusu goturme sansım yok onlar strese gıren hayvanlar belkı bılıorsundur snra pskıopat olmasın hayvancık ) ben kucuk odada otruyorum salonumda bembeyaz koltuklar akrabalar kalabalık coluk cocuk derkn bırde yenı evlıyım( esyalar koltuk halı beyaz olması ) bi çözüm bulucam ama nasıl bende bılmıyorum acıkcası
grhshr canım 5 aralık doğumun gözüksede bana kalırsa kasım 20 den sonra bebeğini bekle sen bence aklında olsun pamuk dedydi dersin
Ayyyy gece gece aglattın benı Pamukcumm yaaaa cok duygulandımm nasıl bır duygudur buu Allahım bızede nasıp etsın bu gunlerı gormeyıı
Canım ben mecbur vermek zorundayım anneme benımde aynı salonumdakı koltuklarım beyaz halım beyaz tatıle gıttıgımızdede vermıstık anneme baktı gul gıbı gayet memnunlardı hallerınden bakalım artık ne olacaksa
grhshr canım 5 aralık doğumun gözüksede bana kalırsa kasım 20 den sonra bebeğini bekle sen bence aklında olsun pamuk dedydi dersin
saol canım esımle bunu paylasayım hemencık hayırlısyla gelsınde bu hafta yıkayıp utuleyıp kalıdrayım kıyafetlerınıde kendı cantamıda hazırlarım allah cumlemıze hayırlı dogumlar versın sag salım alalım bebıslerı kucagımıza sımdılık yatıyorum tsk ederım canım ıyı geceler herkeze
canım benim ya Allah bizlerede o günleri göstersin inşallah eşim diyorki bebeği ilk kucağına verdiklerindeki halini çok merak ediyorum diyo dedim ağlarım başka neyapabilirmki
Aynen canım benım gorumcem gecen pazar dogum yaptı onu gorur gormez basladım aglamaya hıckıra hıckıra hemde sanırsınkı ben dogum yapmısımzaten sulugozun onde gıdenıyımdır kendı bebısımde dusunemıyorum bıle
mardın 4747 ne gusel esın verıyorsa hayyta vermez bızımkı yenı aldı o sebepten napalım artık baska bı yere kaldırcaz papişimizi
görümcenin bebeği hayırlı olsun canım ilk bebeği olanlar için çok farklı bir duygu benimde ilk bebeğim olacak şuan anneliği karnımızdayken hissediyoruz ama doğduktan sonra ozaman başlayacak annelik duygusu eşsiz bir duygu olduğunu söylüyorlar çok merak ediyorum açıkcası bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bizde çok ağlarız herhalde annelik bu ya
kızlar bebeğimize aldığımız cicileri hangi deterjanla yıkıcaz fikri olan varmı :26:
mardin canım ve diğer arkadaşlar bakın bu epidural sezaryan merak etmeyin sansürlü :)))) hiçbir görüntüsü yok sadece annenin görüşleri var mutlaka izleyin
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
hayatım sen şu gönderdiğim linke son adet tarihini yaz ve beklenen doğum tarihini bize söyle bekliyorum
]
canım 10 aralık cıktı 29 hafta 6 gunluk hamılesınız dıor dr da 5 aralık dogum dedı 30-31 haftalarındasın hamıleleıgının dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?