2011 Aralık Anneleri

bence 2. :))))))

günaydın arkadaşlar:32:
dün gece o kadar üzgündüm ki ve işin ilginç yanı açıklayabileceğim bi nedeni de yoktu üzüntümün,ama öyleki bi saat filan içimi çeke çeke ağladım hem bebişimi düşünüp üzüldüm hem de kendimi tutamadım ağladım.ama beni çok rahatlattı sanki içim boşaldı,çok melankolik oldum ben yaaaa:78:
park yatak içine ne kullansak filan diye konuşulmuş,bize de tezgahtar visco yatak önerdi onu aldık bizde,annem de şilte yapalım diyordu ama bana anlamsız gelmişti,herkesin annesi önerdiğine göre vardır bi hikmeti ben de annemi dinliyim bari:69:
biz de 30+1 iz hiç yıkamaya başlamadım,odası geldi oğluşumun şu an havalandırıyoruz,mobilya kokuyor çünkü.ama ben de fazla geciktirmeden yapıyım diyorum ağırlaşıyoruz ve her geçen gün hareket etmek daha da güçleşiyor.
sumakcım çok önemli bi konuya değinmişsin,sancılar göğüs altından başlarsa ve ağrı kesici dinlenmeyle geçmezse önemli diye.sana katılıyorum çünkü rahim göğüs altına kadar büyüdü ve o tür ağrılarım benim de oluyor özellikle dün gece çok ağladım demiştim ya bazı kasılmalarım oldu tedirgin oldum ama hemen geçti..

valla cnm ne yalan sööleyeyim. ağlamak beni de rahatlatıyor. bugünlerde de zaten hiç tutamıyorum kendimi. bi saniye içinde burnumun ucu sızlıyor ve ardında gözyaşım dökülüyor:((((((((((((

teşekkürler halime... ağda sorunu bende de var. bu yaşıma kadar hiç ağdacıya gitmemiş biri olarak, bu işi hep kendibi gelitorim halletmiş biri olarak çok kasılırım geliyor bana da. ama ben de göbeğimden göremiyorum artık!!! :52: yani bildiğim bi ağdacı bile yok, o kadar yani!!! ama pzts günkü olaydan sonra, doktora hazırlıksız yakalandıktan sonra çok utandım :( bişekilde halletmemiz lazım bu işi....

aynen cnm yaa... ağdacıya gidersen de baktın kasılıyorsun bıraktır hemen... burda ayna ve jilet fikri veren oldu. sanırım ben de onu denicem... yapabilirim inşallahh...:97::97::97:

cnm benim çok çok tşk ederim. çok tatlı ve düşüncelisin:) :69::69::69:

ya ben de ağdaya alışık diilim. 5 aylıkken zar zor gittim bir kere. acıdan ziyade utanıyorum diye kastım kendimi... şimdi de daha çok kasarım, bi de nerdeyse 7. ayım bitecek. kötü bişey olur diye çok korkuyorum. ama bi yandan da çok büyük sorunum var... göbeğimden göremiyorummmmmmmm:52::52::52: nasıl edicez bilmem vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

geçmişi yine okuyamadım kızlar. bigün takip edemeyince sayfalar birikiyor. kaçırdıklarım illa ki vardır ama; dderya ve deryam geçmiş olsun... başka rahatsız arkadaşlarım varsa affedin lütfen... güzel günler diliyorum hepimize...

Canım kendını kasıyorsan ıyı degıl hat olmaya calıs olamıyorsanda saglık olsun jıletı vur :1::1: yapacak baska bırsey yok bende gobusumden anlamıyorumkı agda zamanı geldımı gelmedı mı aynadan bakıyorum :9::9: ne hallere dustuk yaww

Herkese günaydın güzelliklerrr

Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?

Günaydin güzel annisler ve bebisleri :69:

Gecmisi biraz okudum bazi arkadaslar agrilardan bahsetmis, hepsine cok gecmis olsun. Benimde son günlerde ara ara kasiklarimda agri olusuyor. Doktorum rahmin genisledikce olur böyle cekilmeler demisti.
Ama ben yinede korkuyorum acikcasi. Rahmimin kisaldigindan her an sanki doguracakmisim gibi hissediyorum.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bebislerimizin saglicakla gelirler Insallah.

valla cnm ne yalan sööleyeyim. ağlamak beni de rahatlatıyor. bugünlerde de zaten hiç tutamıyorum kendimi. bi saniye içinde burnumun ucu sızlıyor ve ardında gözyaşım dökülüyor:((((((((((((

aynen cnm yaa... ağdacıya gidersen de baktın kasılıyorsun bıraktır hemen... burda ayna ve jilet fikri veren oldu. sanırım ben de onu denicem... yapabilirim inşallahh...:97::97::97:

bencede 2.ciçok tatlı.nekadarmış bende yapmaya başladım kaynanam patık ordu ufacık mınıcık onları susluyorum bıtınce resımkoyarım bakalım beğenecekmısınız :)

bencede 2.ciçok tatlı.nekadarmış bende yapmaya başladım kaynanam patık ordu ufacık mınıcık onları susluyorum bıtınce resımkoyarım bakalım beğenecekmısınız :)

Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?

geçmiş olsun canım...
yoldan ve yorgunluktan olabilir ama dr bunu sor ve haber ver olurmu.. bende günde 3 saat yoldayım...

dünyanın en güzel anneleri ve en sevimli bebeklerine hayırlı sabahlar :) bu gece rüyamda çok sevimli 4 aylık kadar bir bebek gördüm benim bebeğimmiş. Banyoda küvette yıkıyormuşum bana doğru dönükken biraz suyu sıcak gelmiş göbeği morarrmış gb olmuş bende kolumun üstünde tersine çevirdim sırtındanda durulayayım diye birde çeşmeyi açtım ayaklarına su gelsin diye küçük ayaklarına su soğuk gelmiş diye birbiri üstüne toplayım ayaklarını karnına doğru çekti allahım o tatlı ayaklarını öyle yapması o kadar sevimli geldiki tebessümle baktım sonra beyaz bir havluya sardım.yatırdım biyere bu arada da kızım yıkanmaya ( mi ) der annne bebek mi diyor bana hemde izliyor yıkamamı. Bebek ağlamaya başladı oğluma emziğini ver annem heralde çıkmış diyorum öyle derken uyandım ne kadar da etkisinde kaldım uzun süre uyuyamadım.çok gerçekçiydi rüyam. Inşllh şu 2 ayda hayırlısıyla geçse en hazır olduğumuz anda zamanında bebeklerimiz sağlıkla gelseler doyunca sarılıp koklasak o minik minik ellerini ayaklarını öpsek allahım isteyen herkese tatttırsın bu güzel duyguyu inşllh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))

canım kendını kasıyorsan ıyı degıl hat olmaya calıs olamıyorsanda saglık olsun jıletı vur :1::1: Yapacak baska bırsey yok bende gobusumden anlamıyorumkı agda zamanı geldımı gelmedı mı aynadan bakıyorum :9::9: Ne hallere dustuk yaww

herkese günaydın güzelliklerrr

:)))))))))))) valla düştüğümüz haller çok komik ama yine de koymuyor di mi? :)

arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?

cnm benim çok geçmiş olsun yaa... Ama dediğin gibi arabadan olabilir. Ben dün 10 saatlik yoldan geldim ve hala kendime gelemedim. Ki seb hergün yolculuk yapıyormuşsun nerdeyse... Dikkat et lütfen kendine...

günaydın herkese...
TAMMM 30 HAFTALIK OLDUK 31 DEN GÜN ALDIKKK....
7 hafta sonra izne ayrılıyorum yuppiiii

günaydın ben son haftaya kadar çalışcam gibime geliyo dönünce yine ben yapcam için işlerimi ama sorun değil sonra yazın birlikte olcaz biz oğlumla ben şubatta dönicem zati çamaşır olaylarım biter odam tam olursa gerçekten son haftaya kadar burdayım sorunda değil evde sıkılıyom ben yaaaa önceden bikaç haftamı bile tek geçirmek istemiyorum oğlum gelsin onla evde oturalım:)))) onu benimle otururken düşünemiyorum akşam yine ütü yaptım biraz yoruluyorum artık ama eğlenceli ben bizim eşyaları dışarı ütüye veriyorum çocuğunkileri kocama bile ütületmiyorum önleri arkaları kolları çift çift geçiyom heheheheh nolcaksa neyse ilk ütüler böle çok nizami olsun sonra zaten feleğimiz şaşcak mecbur birilerini vercez ütü olayını odam gelmediğinden ağırdan alıyom galiba bi de odamız gelsin ama cuma arıcam bakalım ne dicekler normalde 2 hafta daha var sevk etmelerine:(

Canim cok büyük gecmis olsun. :71:

ikincisi çok tatlı canım:28:

bende leyleklıyı cok sevdım ama 6 ay once arkadasımın kızı için sipariş vermiştik aynısı olsun ıstemiyorum bı taraftanda ne olcak canım dıyorum kararsız kaldım valla.Zaten ortak 3-5 arkadasımız var bilemedim:18::18::18:

Geçmiş olsun canım.Sebep her ne ise tedbir almak lazım.ne zaman izine ayrılacaksın,sürekli aynı pozisyonda oturmak kasılmaya neden olabilir.Dikkat et kendine ve bebeğine canım..

bencede 2.ciçok tatlı.nekadarmış bende yapmaya başladım kaynanat edm patık ordu ufacık mınıcık onları susluyorum bıtınce resımkoyarım bakalım beğenecekmısınız :)

canım leyleklinin tanesi 1.30 kurus kargoda bedava gittigidiyordan alacagım.Bnde kendım yapmayı dusundum en guzelı el emegı ama yanımda kımse olmadıgı için cesaret edemedim bitirince goruruz senınkını de:52::52::52:

Canım 2.si cok sekermıssss

Canım cok gecmıs olsunn bol bol dınlen gerekırse de rapor al drundan gıtme ıse falan benım gorumcemde yasadı ayı seyı ama dınlenerek gecırdı cok sukur sende dınlen ıhmal etme Allahın ıznıyle bırsey olmaz uzulme cnm

:)))))))))))) valla düştüğümüz haller çok komik ama yine de koymuyor di mi? :)

Valla koymuyor canım yaa jılet vurup kessek bıle koymaz heralde :9::9: yeterki bebişimiz iyi olsun deriz :1::1:

cok gecmıs olsun canım!büyük ıhtımalle yoldan kaynaklanıyordur eee artık bebişlerimiz büyüyor!:32::32::32:

canım leyleklinin tanesi 1.30 kurus kargoda bedava gittigidiyordan alacagım.Bnde kendım yapmayı dusundum en guzelı el emegı ama yanımda kımse olmadıgı için cesaret edemedim bitirince goruruz senınkını de:52::52::52:

vallaasupermiş aslında bende sıpariş vercektım kaynanam ormeye başlayınca yapma dıyemedım heveslenmıiş bikere:))) fıyatı çok uygunmuşgerçekten...:46::15:

hemen hemen herkes aynı fıkırde 2.seker daha cok begenılmıs ama dedıgım gıbı 6 ay once arkadasımın kızı ıcın sıparıs vermıstık.Aynı olmasın demıstım ama en güzelide bu sanırsam sız olsaydınız ne yapardınız aynısını sipariş vereyım mı etrafımızda sadece 3-5 kişi ortak arkadas:52::52::52:

kızlar aydede1 tl dıgerı 1.70tl bende burdan yaptırdım fıyatları gercekten cok uygun daha bırcok urun var ben begendıklerımı ekledım bı bakın ıstersenız BebeğimButik BebekŞekeri NikahŞekeri | Facebook

bende bırmax.com dan ufak bıberonlarvar onlardan sıpariş ettım 0,50 kuruştu şuan duruyo oylece....patıklerım var onları dağıtcam mevlude bıberonlarıda doğum gunune falan dağıtmayı düşünüyorum artık

Back
X