2011 Aralık Anneleri

destina78
fatmacim nasilsin
hayatim 2 hafta icinde kavusursun lindorcholatedene ok gonderdim
afiyet bal seker olsun ä
fistigima lop lop et olsun:))))))))))

şişlik mi oluyo ki doğduğunda:59::59::59::59:

ewet canim 2 gun icinde iniyor ve kglerinden 200-300gr dusuyorlar..

kizlar kiyafet alirken fazla abrtmayin bebekler ilk 6ay cok cabuk buyuyorlar 0-3 ayi hic almasaniz daha iyi sadece 2-3tane yyeter yani okadar...

Arkadaşlar merhaba,
Bi kaç gündür giremiyordum işyeri yoğundu,dün de hastanede idim.
Sabahtan beri fırsat buldukça geçmişi okuyorum,ama hala bugüne gelemedim maşaallah kaynatmışsınız.
Dün 50 lik yüklemem yüksek çıktı ona biraz canım sıkkın.Yarın 100 lük yükleme yapılcak dua edin nolur.
50 lik 157 çıktı,
Bebiş iyiymiş çok şükür teyzeleri,1310 gr ,37 cm olmuşuz.
1 hafta önden gidiyoruz bakalım.
Bizden haberler böyle,
Ben geçmişi okumaya gidiyom,
Kendimi dersten geri kalmış çocuklar gibi hissediyom hepsini okumayınca:1:

selam kızlar
ben cok sıkılıyorum bu aralar ya hiç vakit geçiremiyorum :43:
mersine geldik bugun sabah burda daha bi sıkıldı canım çok sıcak yaaaaaa daraldım höööffffffffffffff
siz naapıyosunuz keyifler nasııllll:26::26:

selam kızlar
ben cok sıkılıyorum bu aralar ya hiç vakit geçiremiyorum :43:
mersine geldik bugun sabah burda daha bi sıkıldı canım çok sıcak yaaaaaa daraldım höööffffffffffffff
siz naapıyosunuz keyifler nasııllll:26::26:

Napalım canım iyiyiz bizde bildiğin gibi bugün herkes sıkılmış durumda ağlayankar zırlayanlar had safhada :1::1: Bu hamişlik bizi ne hallere soktu kociş gelsin bende cıkıcam bıraz dısarı cok daraldım bugun gercı bebısımızın park yatagı arabası gelecek ama ne zaman kımbılır :97:

Arkadaşlar merhaba,
Sabahtan beri fırsat buldukça geçmişi okuyorum,ama hala bugüne gelemedim maşaallah kaynatmışsınız.
Dün 50 lik yüklemem yüksek çıktı ona biraz canım sıkkın.Yarın 100 lük yükleme yapılcak dua edin nolur.
50 lik 157 çıktı,
Bizden haberler böyle,

canım sen gönlünü ferah tut, benim 50 lik yüklemem 169 çıktı, 100 lük yüklemede değerlerim sınırın baya altındaydı, diyet falan vermedi doktorum, ama yinede tatlı ve yağlı şeyleri çok abartma demişti. İnş. sendede çıkmaz canım

Napalım canım iyiyiz bizde bildiğin gibi bugün herkes sıkılmış durumda ağlayankar zırlayanlar had safhada :1::1: Bu hamişlik bizi ne hallere soktu kociş gelsin bende cıkıcam bıraz dısarı cok daraldım bugun gercı bebısımızın park yatagı arabası gelecek ama ne zaman kımbılır :97:

ben de kociş bekliyorum dört gözle geldiği an kendimi sokağa atıcammmmmm:21:
yatağı, arabayı hangisinden aldın canım ?

Arkadaşlar merhaba,
50 lik 157 çıktı,
Bizden haberler böyle,

maşallah bebişine:nazar::nazar::nazar:
inş. iyi çıkar canm rahat ol

destina78

ewet canim 2 gun icinde iniyor ve kglerinden 200-300gr dusuyorlar..

kizlar kiyafet alirken fazla abrtmayin bebekler ilk 6ay cok cabuk buyuyorlar 0-3 ayi hic almasaniz daha iyi sadece 2-3tane yyeter yani okadar...

ben toptan almıştım seri genelde 0-1-2-3 gibi çıtçıtlı badiler,alt pijamaları da açık aldım,patikli değil,zıbınları yine boy boy,ayakkabı almadım mesela,yazlıkta 3-4 elbise

canım sen gönlünü ferah tut, benim 50 lik yüklemem 169 çıktı, 100 lük yüklemede değerlerim sınırın baya altındaydı, diyet falan vermedi doktorum, ama yinede tatlı ve yağlı şeyleri çok abartma demişti. İnş. sendede çıkmaz canım
Amin canım inş.
Bakalım yarın vercem kanı.
Bişey sorcam aralarda su içmene izin vermişlermiydi?
Benim doktorum içebilirsin dedi.

maşallah bebişine:nazar::nazar::nazar:
inş. iyi çıkar canm rahat ol

Sağol canım,inş iyi çıkar,yarınız sabırsızlıkla bekliyom.

Amin canım inş.
Bakalım yarın vercem kanı.
Bişey sorcam aralarda su içmene izin vermişlermiydi?
Benim doktorum içebilirsin dedi.

Sağol canım,inş iyi çıkar,yarınız sabırsızlıkla bekliyom.

şekerli sudan sonra zaten 3 kere daha kan veriyorsun, arada kötü olursan su içebilirsin demişlerdi banada ama bişey yemek yasak :)

şekerli sudan sonra zaten 3 kere daha kan veriyorsun, arada kötü olursan su içebilirsin demişlerdi banada ama bişey yemek yasak :)

Teşekkür ederim canım,
Evet toplamda 4 kere veriyormuşuz.Bi tane açlık 3 tane de şeker sonrası.
Yemek yasakmış nu biliyordum da su konusu kafamı karıştırmıştı.

kızlar herkese merhaba. ben de bugun dışarı çıkıp bebek şekeri ve sepeti, kapı süsünü sipariş ettim. allahtan bi arkadaşın tanıdığı vardı. şekerleri 1 tlye hem de magnetli yapcak. içine de şeker koymayalım, lavanta koyalım artık böle yapıyoruz dedi. millet şekeri yemek için açıp sonra da atcak dedi. ben de tamam dedim. kapı süsü leylekli olandan . şekerden 50 tane sipariş verdim. şeker kapı süsü ve sepete tam 100 tl verdik. çok uygun oldu. şekerlerin arkasına da hoşgeldin eylül bebek yazcak. çok güzel. $imagesCAEX3CH0.webp şekerimiz bunun sadece deniz kabuğu olmayan hali. nasıl?

bu arada park yatakların içine viscolex dediğiniz şey süngerimsi bi yatak mı? ben park yatağın içine ortopedik yaylı yatak yaptıracağım. ablam öyle yaptırmıştı. çok da iyi olmuştu. sonuçta oda yaptırana kadar nerden baksan 3-4 sene park yatakta yatırırım ben onu:)

günaydın kızlar 6 gün kaldı oğlumu görmeye çok sabırsızlanıyorum sanki günler geçmiyo çok özledim prensimi :16::16:

benimde 1 hafta kaldı ama ben dayanamayıp yarın dra gitcem kendi druma değilde yakın bi yere:))) NEDENİ İSE benim şeker çok olağan seyrediyo yükselmeler falan kalmadı şimdi delimi bu kız diceksiniz ama hareketleri de çok değil sanki ben bi göriyimde geliyim yarın sabah en iyisi dua edinde bi sorun olmasın şeker de çıksa deeeerrttt inse dert bana he

annelik işte yaaa......:5:

cnm valla eminim çok zevkli olacak... ben alayım, ardından sen talan et çarşı pazarı:)))))))))))))))

ya insanın gözü doymuyor sanırım... ben nasıl alacağımı da bilmiyorum işin garibi. %100 pamuk alıcam di mi??? :52::52::52:

daha onlar var di mi ya??? önce bebeğimin eşyalarını bitireyim. haftaya da kendime alışveriş yapayım bari :)

dinledim cnm çok güzel...

kızlar ben bu alışveriş konusunun galiba b..unu çıkarmışım bende 0-3 arası en az 15 6-9 arası belki 20 tulum vardır diyim size anlaşıldı niye sıfırı tükettiğim kocamdan para istiyom ilk kez hiç böle olmamıştım bütüüüünn kenarda köşede neyim varsa gitti ama ben seneye yaz içinde çok aldım tulum hariç o yüzdendir inş görcez gerçi onlarıda kaç kez giycekler... ya benim kayınvalidemler bişey almıcak galiba dün kocama diyom beni alışverişe götürmiceklermi onlar biliyo senin herşeyi hallettiğini dedi hadi yaaaaaa hallettiysek yine sormaları lazım değil mi mesela puset dedim ben beğendim bari onu alsınlar dedim ama kocam diyemez ben belki bi an bulur derim ama dememle kalıyom bazen amaaann alırım ben kendim canım sağolsun çalışıyımde kimseden de bişey istemiyom :37::37::37::37::37:

benimde 1 hafta kaldı ama ben dayanamayıp yarın dra gitcem kendi druma değilde yakın bi yere:))) NEDENİ İSE benim şeker çok olağan seyrediyo yükselmeler falan kalmadı şimdi delimi bu kız diceksiniz ama hareketleri de çok değil sanki ben bi göriyimde geliyim yarın sabah en iyisi dua edinde bi sorun olmasın şeker de çıksa deeeerrttt inse dert bana he
Canım için rahat etsin tabi bi gör,
İnş iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar herkese merhaba. ben de bugun dışarı çıkıp bebek şekeri ve sepeti, kapı süsünü sipariş ettim. allahtan bi arkadaşın tanıdığı vardı. şekerleri 1 tlye hem de magnetli yapcak. içine de şeker koymayalım, lavanta koyalım artık böle yapıyoruz dedi. millet şekeri yemek için açıp sonra da atcak dedi. ben de tamam dedim. kapı süsü leylekli olandan . şekerden 50 tane sipariş verdim. şeker kapı süsü ve sepete tam 100 tl verdik. çok uygun oldu. şekerlerin arkasına da hoşgeldin eylül bebek yazcak. çok güzel.Eki Görüntüle 268793 şekerimiz bunun sadece deniz kabuğu olmayan hali. nasıl?

bu arada park yatakların içine viscolex dediğiniz şey süngerimsi bi yatak mı? ben park yatağın içine ortopedik yaylı yatak yaptıracağım. ablam öyle yaptırmıştı. çok da iyi olmuştu. sonuçta oda yaptırana kadar nerden baksan 3-4 sene park yatakta yatırırım ben onu:)

Canım şeker çok cici.
Bence de lavanta daha mantıklı
Bi ara kapı süsünü de eklersen fikrimiz olur.

kızlar herkese merhaba. ben de bugun dışarı çıkıp bebek şekeri ve sepeti, kapı süsünü sipariş ettim. allahtan bi arkadaşın tanıdığı vardı. şekerleri 1 tlye hem de magnetli yapcak. içine de şeker koymayalım, lavanta koyalım artık böle yapıyoruz dedi. millet şekeri yemek için açıp sonra da atcak dedi. ben de tamam dedim. kapı süsü leylekli olandan . şekerden 50 tane sipariş verdim. şeker kapı süsü ve sepete tam 100 tl verdik. çok uygun oldu. şekerlerin arkasına da hoşgeldin eylül bebek yazcak. çok güzel.Eki Görüntüle 268793 şekerimiz bunun sadece deniz kabuğu olmayan hali. nasıl?

hepsini cok uyguna almıssın canım benım 100'ü gececek sanırsam.Şekerde şirinmiş güzel ve saglıklı gunlerde dagıtın:)

ya kızlar ben marks&spencerda bi gecelik beğendim
ama normal insna geceliğiymiş aklım da kaldı

şidmi parayı onlara vermemek lazım peeeeeeeeeeeeffffffffffff

Back
X