2011 Aralık Anneleri

Günaydın güzel Annecikler ve onun miniminnacıkk melekleriiiiiiiiii nasılsınız bakalım biz dünkü yorgunlugu atamadık dün bir dk oturmadım akşama kdr kayınvaldem görümcemde kalıo kayınbabamda bize gelecekti sözde o gelecek die motoru taktım popoma evi sildim süpürdüm tozları aldım banyo wc yıkadım balkonu yıkadım yemek yaptım sonucccc gelmedi kendisi bende popomu yırttıgımla kaldımmm :63::63: belki gelirim belki gelmem demiş ama öyle söylenir mi hiç ona göre hazırlık yapar insan :49::49: bizde aldık yemeklerı anneme cıktık hastaydı zaten ıyıde oldu hem yorulmamıs oldu hemde onuda gormus olduk :49::49:

Canım benimm maşallah senin o tatlı bebişine takma kafana hızlı kılo almıssın dedıklerıne dogum konusunda da hakkında hayırlısı neyse o olur zaten akısına bırak..şeker testinde iyi çıkar inşallah

Canım cok sırın ıyı guzel mutlu gunlerde kullansın senın o mınnakınnn

teşekkür ederiz teyzesi:69:ay ben yerim benim minnakımı:66:

Günaydın güzel Annecikler ve onun miniminnacıkk melekleriiiiiiiiii nasılsınız bakalım biz dünkü yorgunlugu atamadık dün bir dk oturmadım akşama kdr kayınvaldem görümcemde kalıo kayınbabamda bize gelecekti sözde o gelecek die motoru taktım popoma evi sildim süpürdüm tozları aldım banyo wc yıkadım balkonu yıkadım yemek yaptım sonucccc gelmedi kendisi bende popomu yırttıgımla kaldımmm :63::63: belki gelirim belki gelmem demiş ama öyle söylenir mi hiç ona göre hazırlık yapar insan :49::49: bizde aldık yemeklerı anneme cıktık hastaydı zaten ıyıde oldu hem yorulmamıs oldu hemde onuda gormus olduk :49::49:

valla ben çok ağırlaştım,belim çok ağrıyo belimi yormadan ufak ufak işler yapıyom,temizliğin çoğu kocaya ait bu saatten sonra,ah şuram çıktı ah buram çıktı oluyom,o da aman sen otur şimdi başımıza iş açılcak diyo:1::1::1:

valla ben çok ağırlaştım,belim çok ağrıyo belimi yormadan ufak ufak işler yapıyom,temizliğin çoğu kocaya ait bu saatten sonra,ah şuram çıktı ah buram çıktı oluyom,o da aman sen otur şimdi başımıza iş açılcak diyo:1::1::1:

Canım bende kıyamıyorum ki kocişe benim kociş gece 4de gidio işe uykunun en tatlı yerinde kalkıyo gelincede haşatı çıkmış oluo birşey isteyemiyorum ondan üzülüyorum oda iyi oldugu zaman yardımcı oluo zaten bana sagolsun:49:

Ayyy canım annemmm bana faceden bir şarkı yollamışş ağla ağla canım çıktı annelik böyle bir duygu sanırım yaa dinledikçe yaşlar aktı gözümdennn annelerin hakkı asla ödenmezz Allahımm onları başımızdan eksik etmesinnn Annemmmmmm benimmmmm

Canım bende kıyamıyorum ki kocişe benim kociş gece 4de gidio işe uykunun en tatlı yerinde kalkıyo gelincede haşatı çıkmış oluo birşey isteyemiyorum ondan üzülüyorum oda iyi oldugu zaman yardımcı oluo zaten bana sagolsun:49:

Allah sana güç kuvvet versin canım,ben aslında hareket olsn diye yapayım diyom ama şu bel ağrısı çıktı 2-3 gündür,geceleri inliyom resmen

mardincim biz de visco yatak aldık canım

Canım iyi yapmışsınız güzel günlerde kullansın bebişiiinnnn

Allah sana güç kuvvet versin canım,ben aslında hareket olsn diye yapayım diyom ama şu bel ağrısı çıktı 2-3 gündür,geceleri inliyom resmen

Saol canımcım benimde cok agrıdı dün belim yürüyemiyordum resmen penguenler gibi yürüdüm bi ara :1::1:

günaydın kızlar 6 gün kaldı oğlumu görmeye çok sabırsızlanıyorum sanki günler geçmiyo çok özledim prensimi :16::16:

Bugün salya sümük ağlama günüm sanırımmm :43::43: cok duygusalım bugün annem bir şarkı yolladı bana dağıldımmm resmennn :5::5:

kızlar yaa.... ben yokken annem bayaa bi alışveriş yapmış balıma. ben de bugün ilk kez çıkıcam alışverişe. çok heyecanlıyım.:)) aşağı yukarı neler aldınız? yuvarlak hesap yazarsanız sevinirim. bilemiyorum nelerden kaçar tane alacağımı...:97::97::97:

kızlar yaa.... ben yokken annem bayaa bi alışveriş yapmış balıma. ben de bugün ilk kez çıkıcam alışverişe. çok heyecanlıyım.:)) aşağı yukarı neler aldınız? yuvarlak hesap yazarsanız sevinirim. bilemiyorum nelerden kaçar tane alacağımı...:97::97::97:

halimecim hatırladığım kadarıyla yazıyım;3 tane hastane çıkışımız var,03 aylık 4 -5tane alt üst pijamamız var (pijamaları ayaklı aldım),3-6 ay için yine inceli kalınlı pijama eşofman gibi bişeylerimiz var,iki tane banyo havlusu,5-6 tane penye,kundak şeklinde ve anne dokunuşlu battaniyemiz var,8-9 tane çıtçıtlı bodymiz var çoğu uzun kollu ama kısa kollu da aldım,şapka eldiven ve patik hastane çıkışlarının içinden çıkanlar avr,çorap ve külotlu çorap aldım,4-5 tane penye yelek aldım,ağız bezi,tulum 2 tane kıyafet olarak bunlar var sanırım.

Canım heyecanlanmamak elde değilkiii cok zevk alacaksın bu alısverısten eminim :21::21: Ben yazayım aldıklarımı cnm

3-4 ayaklı alt 2ayaksız alt (bebısler cabuk buyudugu ıcın ayakları sıgmayabılıyormus)
3 adet pijama takımı
3 adet tulum
5-6 adet zıbın
2 takım iç zıbın (alt-üst takım aldım) yalnız ıc zıbın cok gıydırılıyormus bıkac tane daha alıcam ust olarak
eldiven şapka corap agız bezi

bunlar kıyafet olarak sımdılık aklıma gelenler onun harıcınde

Tırnak makası,bebek yagı sabunu sampuanı pişik önleyici kremi (mutlaka sebamed olacakmıs) ,ateşölçer,burun aspiratörü,kulak cubugu,küveti filesi maşrafası kovası,biberonu (dr.browns aldık bpa olmayacakmıs),emziği,bebek deterjanı (dalan roxy aldım),göğüs pedi,gögüs ucu kremi,nevresim takımı,havlu bornoz takımı vsvs

şimdilik aklıma gelenler bunlar canım cok az eksıklerımız kaldı bizim sizede iyi alışverişlerrr benide götürseniz olmaz mııı :62:

orada soylerler zaten cnaım ama

bızde 3 tane hastane cıkısı battanıyelı bunlar
2 tane de pelus battanıye
0-3 aylık 7 tane kısa kolltu alttan cıtcıtlı badı
0-3 aylık 7 tane uzun kollu alttan cıtcıtlı badı
0-6 aylık 7 tane uzun kollu tulum
0-6 aylık uyku tulumu
havlu-bornoz setı
5 tane fılan patıklı sadece alt
3 tane kılotlu corap
6-8 tane corap
5 tane önlük
3 tane yataklık pijema takımı

ve hosumuza gıden takımlar ,tulumlar,fılan ..zaten oraya gıdınce anlatıyorlar hosuna gıdenı alıyorsun ..

aklımda kalan bunlar ama yazmadıgım cok var..paketlı oldugu ıcın bunlar aklımda :)

Back
X