benimde hiç bulantım yok... 6+6 yım ama hiç bulantım yok ve olmadı...
benimde hiç bulantım yok sadece halsizim uyuyorum çok başkada bi belirti yok normalmi acaba
canım seninle aynı gün sat tarihimizgünaydın arkadaşalar;
benim sat 3 mart aynı benim de su gibi akıntım.işallah bir aksilik yoktur.
bana göre zamanlama harika.
yay burcu olacak ne süper bişi:)aralık doğumlu öğrencilerim hep akıllı çocuklar olmuştur.
okula da 2012 lilerle gider artık hiç sorun değil:)
hem 2011 in rapor haklarını kullanıp 2012 de tekrar rapor alabiliriz bak ne kadar güzel tarafları var:)
en anormal hamile benim sanırım. ne özellikle canım bişi çekiyor ne tiksiniyorum. sadece hafif midem bulanıyor ama bunun hamilelikle ilgisi var mı psikolojik mi çözemedim?canım seninle aynı gün sat tarihimiz
yay burcu olması benide çok heyecanlandırıyor. yay lar gezmeyi sever neşelidir arkadaşlıkları çoktur. bütün tanıdığım yaylar böyle benim.
bu arada benimde hiç yok buantım.
gündüz uyumuştum kalkar kalmaz canım mozaik pasta istedi hiç aklımda bile yokken:)
en anormal hamile benim sanırım. ne özellikle canım bişi çekiyor ne tiksiniyorum. sadece hafif midem bulanıyor ama bunun hamilelikle ilgisi var mı psikolojik mi çözemedim?
ha birde çokkk belim ağrıyor yaa !!! bu beni korkutuyor ama normal mi bilen var mı?
doktora sordun mu multuvitamin aldığını?bşlmiyorum aslında bende anormalim. hiç bulantı şudur budur yok. aldığım multivitamindenmidir nedir iştahım açık.
doktora sordun mu multuvitamin aldığını?
yani oranlarına çok dikkat etmek lazım onların biliyorsundur umarım?
ben folik asit bir de omega 3 alıyorum
canım ben doktora adet olmam gerekenden yaklaşık 2 hafta sonra gittim doktora 10 gün sonra gel daha keseyi göremiyorum dedi.
kendisi vardi elevit protonal.ayy bak şimdi korktum .
sen gittinmi doktora ne zaman gittin kesen göründümü. sat tarihimiz aynı oyüzden soruyorum. bu hafta tekrar gidicem doktora ilk gittiğim doktora mı başkasınamı gideyim bilemedim
doktorun sana elevitti cok ama cok erken vermis 4 aydan sonra veriliyor buuuuuuuuu
bak şimdi kafam karıştı. ben 4 ay önce gebelik istiyorum diye gitmiştim kontrole.oda bi sorun yok taa o zaman vermişti bana şimdiden folik asit vitamin takviyesi olsun diye. öfff ben bu hafta başka bi doktora gideyim en iyisi
Bu kadar sınıf öğretmenini buldum bir soru sorayım bari:Benim bu sene 1'e gidecek oğlum var. 3 senedir tam gün anaokuluna gitti. Ama ben ona evde sesleri ve harfleri vermiyorum.Bazı arkadaşlar okuma yazmayı öğretip gönderiyorlar. Ben de öğretmeni tam ve doğru öğretsin istiyorum. Ne kadar edebiyat öğretmeni olsam da yöntemlerimiz farklı. Öğretmemekle yanlış mı yapıyorum sizce kızlar? Sınıflarınızda vardır hangisi daha iyi? Şimdi kızacaklar bana da topiğin konusuna bak, sen ne yazdın diyecekler?
en anormal hamile benim sanırım. ne özellikle canım bişi çekiyor ne tiksiniyorum. sadece hafif midem bulanıyor ama bunun hamilelikle ilgisi var mı psikolojik mi çözemedim?
ha birde çokkk belim ağrıyor yaa !!! bu beni korkutuyor ama normal mi bilen var mı?
Bir sınıf öğretmeni olarak hem de 1.sınıf hemen cevap veriyorum canım; okumadan giderse çok daha iyi olur. Okul öncesi eğitimindede asla okuma yok,öğretmenin kullandığı yöntem farklı olabilir,çocuk ikilemde kalabilir. Ayrıca okuyarak okula giderse, öğretmen haftalarca harfleri öğretirken çocuk sıkılacak ve dersten okuldan soğuyacaktır. Tavsiye etmiyoruz,mümkünse okumadan gönderin
canim sen folik asitmi aliyorsun elevit vitaminmi ikiside cok farkli ilaclarrrr folikasiti hamile kalmadan verirler 4.aya kadar kullanirsin sonrada elevit olur
ama sana bir tavsiye tek dr olsun fazla dr degistirme hem senin icin hemde bebisin icin ok
canım ben doktora adet olmam gerekenden yaklaşık 2 hafta sonra gittim doktora 10 gün sonra gel daha keseyi göremiyorum dedi.
kendisi vardi elevit protonal.ayy bak şimdi korktum .
sen gittinmi doktora ne zaman gittin kesen göründümü. sat tarihimiz aynı oyüzden soruyorum. bu hafta tekrar gidicem doktora ilk gittiğim doktora mı başkasınamı gideyim bilemedim
zümrem nerde öğrtmenlik yapıosun ben artvindeyimçook sevindim canımm.güzel hamilelik geçirmen dileğiyle.bende 4.sınıf öğretmeniyim.
bu kadar sınıf öğretmenini buldum bir soru sorayım bari:Benim bu sene 1'e gidecek oğlum var. 3 senedir tam gün anaokuluna gitti. Ama ben ona evde sesleri ve harfleri vermiyorum.bazı arkadaşlar okuma yazmayı öğretip gönderiyorlar. Ben de öğretmeni tam ve doğru öğretsin istiyorum. Ne kadar edebiyat öğretmeni olsam da yöntemlerimiz farklı. öğretmemekle yanlış mı yapıyorum sizce kızlar? Sınıflarınızda vardır hangisi daha iyi? şimdi kızacaklar bana da topiğin konusuna bak, sen ne yazdın diyecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?