2011 Aralık Anneleri

benimde hiç bulantım yok... 6+6 yım ama hiç bulantım yok ve olmadı...

Kızlar aranızda aşeren var mı? Ya benim canım hep ekşi istiyor...Salatanın içine nar ekşisini atıp deli gibi yiyorum, dometesi çoook seviyorum... En çok kaşık salatayı yiyorum nar ekşisi ile... çikolota ve tatlıyı özellikle yemek istemiyorum...ve karnım acıkıyor... Bulantım da hiç yok, herhalde ben 20-25 kilo alacağım... bulantısı ve kusması olanlar 3 ayda kilo bile veriyorlarmış ya... ben hep alacağım herhalde

günaydın arkadaşalar;
benim sat 3 mart aynı benim de su gibi akıntım.işallah bir aksilik yoktur.
canım seninle aynı gün sat tarihimiz

yay burcu olması benide çok heyecanlandırıyor. yay lar gezmeyi sever neşelidir arkadaşlıkları çoktur. bütün tanıdığım yaylar böyle benim.

bu arada benimde hiç yok buantım.
gündüz uyumuştum kalkar kalmaz canım mozaik pasta istedi hiç aklımda bile yokken:)

en anormal hamile benim sanırım. ne özellikle canım bişi çekiyor ne tiksiniyorum. sadece hafif midem bulanıyor ama bunun hamilelikle ilgisi var mı psikolojik mi çözemedim?
ha birde çokkk belim ağrıyor yaa !!! bu beni korkutuyor ama normal mi bilen var mı?

Son düzenleme:

bşlmiyorum aslında bende anormalim. hiç bulantı şudur budur yok. aldığım multivitamindenmidir nedir iştahım açık.

bşlmiyorum aslında bende anormalim. hiç bulantı şudur budur yok. aldığım multivitamindenmidir nedir iştahım açık.
doktora sordun mu multuvitamin aldığını?
yani oranlarına çok dikkat etmek lazım onların biliyorsundur umarım?
ben folik asit bir de omega 3 alıyorum

selam kizlar
her hamilelikde mide bulantisi bel agrisi olacak diye birsey yok korkmayin herse yolundadir
bende ilk hamileligimde bisey hissetmedim taki gobusum kocaman olana kadar hamile oldugumu bile unutuyordum
birde kizlar
vitamin ve omega 3 dikkat edinnnnnnnnnnn
vitamini meyelerden omega 3de balik ve cevizen almaya bakin hamilelikde yag toplamak ve su toplamak cok kolay ve dogumu zorluyorrr

doktora sordun mu multuvitamin aldığını?
yani oranlarına çok dikkat etmek lazım onların biliyorsundur umarım?
ben folik asit bir de omega 3 alıyorum

canım ben doktora adet olmam gerekenden yaklaşık 2 hafta sonra gittim doktora 10 gün sonra gel daha keseyi göremiyorum dedi.
kendisi vardi elevit protonal.ayy bak şimdi korktum .
sen gittinmi doktora ne zaman gittin kesen göründümü. sat tarihimiz aynı oyüzden soruyorum. bu hafta tekrar gidicem doktora ilk gittiğim doktora mı başkasınamı gideyim bilemedim

doktorun sana elevitti cok ama cok erken vermis 4 aydan sonra veriliyor buuuuuuuuu

doktorun sana elevitti cok ama cok erken vermis 4 aydan sonra veriliyor buuuuuuuuu

bak şimdi kafam karıştı. ben 4 ay önce gebelik istiyorum diye gitmiştim kontrole.oda bi sorun yok taa o zaman vermişti bana şimdiden folik asit vitamin takviyesi olsun diye. öfff ben bu hafta başka bi doktora gideyim en iyisi

canim sen folik asitmi aliyorsun elevit vitaminmi ikiside cok farkli ilaclarrrr folikasiti hamile kalmadan verirler 4.aya kadar kullanirsin sonrada elevit olur
ama sana bir tavsiye tek dr olsun fazla dr degistirme hem senin icin hemde bebisin icin ok

Bir sınıf öğretmeni olarak hem de 1.sınıf hemen cevap veriyorum canım; okumadan giderse çok daha iyi olur. Okul öncesi eğitimindede asla okuma yok,öğretmenin kullandığı yöntem farklı olabilir,çocuk ikilemde kalabilir. Ayrıca okuyarak okula giderse, öğretmen haftalarca harfleri öğretirken çocuk sıkılacak ve dersten okuldan soğuyacaktır. Tavsiye etmiyoruz,mümkünse okumadan gönderin

ben de tam bunu bir sorayım diyecektim ki aynı sorun sende de varmış. benim de belim çok ağrıyor ve bu beni çok korkutuyor. belki de strestendir diyorum. yarın randevum var doktor birşey derse yazarım tekrardan.

Sağ olasın canım. Ben de öyle düşündüm. Ama duyuyorum sınıflarda epey oluyormuş bilen diye biraz kaygılandım . Çok sağ olun. Artık bira başlayınca bol bol hamilelik muhabbeti yanında 1. sınıf muhabbeti de yaparım inşallah...

içinde folik asit olan elevit protonal multivitamin . azar azar her vitaminden ve folik asit var

kızlarr bende de hiç bulantı yok sadece çok yiyorumm.karnımda çok şiş.

ben keseyi 6+1 de gördüm yani geçen hafta perşembe.
illa ilk gittiğin dr gitmene gerek yok ancak iyi bir doktor olsun herkes hemen keseyi göremiyor ya da kalp atışını duyamıyor.
ama ben internette araştırdım bende içeektim multuvitamin çok dikkat edilmesi gerektiği ve doktor önermesi gerektiği yazıyordu. a vitaminin fazlası zarar zaten . bende hamile kaldığımı öğrenene kadar içmiştim umarım bir zarar vermez bebeğime.

çook sevindim canımm.güzel hamilelik geçirmen dileğiyle.bende 4.sınıf öğretmeniyim.
zümrem nerde öğrtmenlik yapıosun ben artvindeyim

cnm çoğu arkadaşla bende aynı fikirdeyim çocuk öğrenmenin zevkini okulda tatmalı tadınca bidaha bırakamıo ve okul sevgisi oluşuo ama ben zaten biliom diyo biraz havalanıo bazen öğretmene engel oluyo oyunlarla etkinliklerle öğretmeye çalışıosun bütün sınıf aktif ama bilen çocuk sıkılıo ve he ben biliom bu s deyip bütün planı bitirio bazen öğretmende tepki gösterio çocuk öğretmenide sevmio bu kısır döngü gidioda gidio

özet iyi yapmışsın ve her konuda yardımcı olabilirim biri geçen yıl olmak üzere 3 kez 1. Sınıf okuttum çok zevkliydi

Yarın dr gitcem dua edin ne olur

Kızlar sizin eşleriniz ne durumda? Benimki keyfinden ne yapıcağını şaşırıyor Benden daha çok midesi bulanıyor,sanki o hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…