2011 Aralık Anneleri

Canım bence bulantı için daha erken. İyi düşün iyi olsun canım. Belki sormuşumdur seninle yazışmıştık. Düşüğün nedeni belli mi? Kaç haftalıktı? Şimdi tedbiren ilaç kullanıyormusun? Progestan türü....Çok da stres yapmamaya çalış...

canım sağol 8 haftalıktı kalp atışı duyulmadı.kürtaj oldum.ama hala unutamıyorum.sebebi belli değil.progestan verdi doktor onu kullanıyorum bide aspirin kan sulandırıcı.elimde olmadan stres ypıyorum.sen kaç haftalıksın?

Canım ben de 5 haftalık hamileyim. SAT'IM 12 Mart. Cuma günü doktora gittiğimde 658 çıkmıştı HCG değerim. Doktor 1000 olmadan kese görünmez dedi. Ben de günde 2 progestan, innohep günlük iğne, folbiol ve coraspin kullanıyorum. Coraspini 2 aydır, folbiolü 5 aydır kullanıyorum. Benim de 2003'te 8 haftalık düşüğüm var. Bir de 10 ay önce 25 haftalık erken doğumum malesef. Bu yüzden bir sürü ilaç kullanıyorum. İnsan ister istemez endişeleniyor. Ama ne kadar endişelensek de her şey olacağına varıyor. Aslında hamileliğin tadını çıkarmaya çalışmak lazım. Yoksa bu aylar çok zor geçecek. Bu arada 6.5 yaşında da bir oğlum var. Sen ne öğretmenisin?

Slm kızlar bende aralık annesi olabilirim sat 25 şubat dt 2 aralık ama kasımdada doğabilir ayrıyeten 2008 aralık annesiyim bi öğretmen olarak tam zamanında hamile kaldığınızı söyleyebilirim ben doğum öncesi iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktardım sonrada rapor heyet raporu derken yaz tatili oğlum 10 aylıkken işe başladım süper oluyo martta nisan da hamile kalsan 5-6 aylıkken başlıosun işe doğumdan sonra genelde her dr heyet raporu verio çünkü kadın kendine gelemio bile sezeryan olunca 2 kez veriolar diye duydum ama yaşadığınız yerlede ilgili

bende pzt dr gitcem henüz görmedim bebişimi ikisi bi arada çıksın istiyorum

bu arada bende sınıf öğretmeniyim 4. Sınıfları okutuyorum boş derslerim var biraz daha rahatım

oğlumda 2.5 yaşında seneye seminere gidip rapor alıp doğum öncesi iznime ayrılcam doğum sonrası iznimle 1. Dönemi kapatıp rapor heyet rporu gerekirse ücretsiz izin alıp seneye allah nasip ederse bebişlerime ben bakıcam

canımmm değerin yükselir merak etme.benimde kese ikinci gidişimde zor gözüktü.bide doktor bana gebelik yok dedi başta.çok kötü olmuştum.ewt 1000 de gözükür.aslında ewt hamileliğin keyfine vaaaarmak lazım ama elimizde olmuyor.ilkokul öğretmeniyim 4.sınıf

çook sevindim canımm.güzel hamilelik geçirmen dileğiyle.bende 4.sınıf öğretmeniyim.

Bu aylar öğretmenlerin hamilelik istedikleri aylar genelde. Ne yapalım düşünmeden de edemiyoruz izin vs... Değerimde o değerden 3 gün önce 158 çıkmıştı. Doktor iyi dedi. Haftaya gideceğm tekrar. Hepimiz için hayırlısı inşallah. Allah'tan okulun kapanmasına çok bir süre yok. İnşallah rahat geçiririz hamileliklerimizi...

11.12 .2011 doğacak bebeğim. EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ DOĞACAK..HANIMLAR SİZİN BEBEĞİNİZİN KALP ATIŞLARI NE ZAMAN DUYULDU BEN 5 HAFTALIK ALTTAN ULTRASYONLA BAKILDI DOKTOR KALP ATIŞI DAHA DUYULMUYOR DEDİ

Bu kadar sınıf öğretmenini buldum bir soru sorayım bari: Benim bu sene 1'e gidecek oğlum var. 3 senedir tam gün anaokuluna gitti. Ama ben ona evde sesleri ve harfleri vermiyorum.Bazı arkadaşlar okuma yazmayı öğretip gönderiyorlar. Ben de öğretmeni tam ve doğru öğretsin istiyorum. Ne kadar edebiyat öğretmeni olsam da yöntemlerimiz farklı. Öğretmemekle yanlış mı yapıyorum sizce kızlar? Sınıflarınızda vardır hangisi daha iyi? Şimdi kızacaklar bana da topiğin konusuna bak, sen ne yazdın diyecekler?

11.12 .2011 doğacak bebeğim. EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ DOĞACAK..HANIMLAR SİZİN BEBEĞİNİZİN KALP ATIŞLARI NE ZAMAN DUYULDU BEN 5 HAFTALIK ALTTAN ULTRASYONLA BAKILDI DOKTOR KALP ATIŞI DAHA DUYULMUYOR DEDİ

5 haftalıkken kalp atışı duyulmaz arkadaşım 6.haftadan sonra duyulur şuanda sadece keseyi görebilirsiniz,hayırlı olsun...

böylesi daha iyi canım.okulda öğrensin.hevesi varsa engelleme ama okuma bilince sıkılıyolar ama yine diyorum kendi öğrenmek istiyorsa engelleme.

arkadaşlar stresden uzak durmalıyız, hepimizin kötü anıları var demekki gebelik konusunda(( iyi düşünelim iyi olsunn dua edelim birbirimize...

gebelik durumu kişiden kişiye değişiyor lütfen panik yapmayın....

böylesi daha iyi canım.okulda öğrensin.hevesi varsa engelleme ama okuma bilince sıkılıyolar ama yine diyorum kendi öğrenmek istiyorsa engelleme.

Sağolasın. Yok yok hiç hevesli değil.Anaokulu ödevlerini bilezor yapıyor. Erkek çocukları ödev konusunda kızlara göre daha sorumsuz. Lisedeyim ben orada da öyle.

Bulantılar da inşallah fazla olmaz.Yoksa çok zor. Her şey de kötü kokar o zaman.

gebelik durumu kişiden kişiye değişiyor lütfen panik yapmayın....

Evet değişiyor dediğin gibi. Sat'ı bile aynı olsa döllenme zamanı farklı olabiliyor. Hepimizin şikayeti de, belirtisi de farklı farklı olacak.

arkadaşlar stresden uzak durmalıyız, hepimizin kötü anıları var demekki gebelik konusunda(( iyi düşünelim iyi olsunn dua edelim birbirimize...

Evet hamilelerin duası kabul olurmuş. Bir müminin bir başka mümine ettiği duada. Allah herkese sağlıklı, zamanında, hayırlı evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:

benimde hiç bulantım yok... 6+6 yım ama hiç bulantım yok ve olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…