Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler onu da almıştım doktor tavsiyesiyle sanırım bizimkisi alerjik,(kimisi de sütündendir demişti)şimdi atlattık çok şükür,akşam uykuya dalamama gibi bir sorunumuz var bir de emmek istemiyor gözünü kapatıyorum emzik verip geri çekip öyle emziriyorum göğsümü süt var fakat istemiyor sürekli kucak ve ilgi istiyor![]()
Doğum kilosunu bilmiyorum ama gayet iyi kilosu maşallah,sütün yetiyordur ,tükürme biz de de var:),göz rengi çok geç oturuyor benim kızımınki maviydi zamanla yeşile döndü şimdi ela ,ama göz rengi yıllar sonra oturdu.
sanırım kilo konusunda en kötü durumda olan benim 11 kilom var gebelik öncesi kiloma göreçook yiyorum sanırım stresten ...
bende cok yiyorum alcam boyle giderse sabah misir gevregi kuru uzum ve kuru visne sut yapiyorum sutlerim hem cok hem doyurucu oluyor hemde kilo veriyorum ama uusencilikten yapmiyorum ne bulursam yiyorum stresimde var co k fenayim 15 gune kv geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
cnmalerjik demissin gogsunde apse felan oldumu iltihablanma cunki benim sut kanallarimda iltihab olmus bebisin popo alerji olduydu bu yuzden baya surdu sonra gecti ne yapsan fayda etmiyo gogusteki iltihab gidene kadar devam ediyo
son zamanlarda apse yaptı önce bir göğsüm sonra diğeri,ilk günler sezeryan sonrası antibiyotik de kullandım hangisinden oldu bilemiyorum...
iyi fikirmiş mısır gevreği,hamilelik öncesi ekmek yemeyen ben sabahları 4 dilim ekmekle (2 tost) yiyorum iştahım açık azaltmalıyım,kayınvalide gelirken ben de stresli oluyorum malesef...
soda değil yalnız dikkat edin madensuyu süt artırıyor. benim içtiğim günlerde sütümde baya bi artış oluyo tavsiye ederim.![]()
![]()
kızlar benim bebeğimin 3 aylık olmasına 1hafta var ve 7 kilo sadece emziriyorum başka hiç bişey vermiyorum yaptığım şey mutlaka 4 litre su içiyorum gece bile emzirdikten sonra 2 bardak içiyorum 2 güne bir bulgur pilavı kısır yiyorum göğüslerim süt doluyor kuru incir havuç Hurma ve en önemli şey su doktorum bana gereirse bidonla içeceksin ama mama vermeyeceksin dedi ve gerçekten haklıymış süt gelmiyordu bebiş .ok ağlıyordu. Gaz sancıları çok fenaydı damla kullandık ama artık vermiyorum bakliyat karnabahar brokoli süt ayran hala içmiyorum yemiyorum gazı kontrol altında
kızlar benim bebeğimin 3 aylık olmasına 1hafta var ve 7 kilo sadece emziriyorum başka hiç bişey vermiyorum yaptığım şey mutlaka 4 litre su içiyorum gece bile emzirdikten sonra 2 bardak içiyorum 2 güne bir bulgur pilavı kısır yiyorum göğüslerim süt doluyor kuru incir havuç Hurma ve en önemli şey su doktorum bana gereirse bidonla içeceksin ama mama vermeyeceksin dedi ve gerçekten haklıymış süt gelmiyordu bebiş .ok ağlıyordu. Gaz sancıları çok fenaydı damla kullandık ama artık vermiyorum bakliyat karnabahar brokoli süt ayran hala içmiyorum yemiyorum gazı kontrol altında
ah canimm bizde 22 sinde 3 doldurcaz benimde sutlerim bollasti aama velet beni reddetcek gibi cok agliyo memede biboronla verdigimde tik cikmiyo liklik iciyo tek geceede 1 kez mama veriyodum biboronla gun boyu emziriyorum ama agliyarak emiyor beniferyat figan bide isteksiz yapisiyor memeye 3 4 saat geciyor istemiyor memeye zor tutturmaya basladim burnundanda sumukle karisik kan geliyor yarin doktora goturcem bakalim off of dertler bitmiyo
EVT hala devam ediyor eskisi kadar felaket olmuyor izin vermiyorum aciyinca dinlendiriyrum oyle boyle geciyo zaman aksam sut kalmiyo goguslerde zaten yanmalar basliyo gene 6 aya kadar sabretcem sonra birakcam akisina ilk 6 ay onemli ya cok o yuzden gecen sali doktora gosterdim hala bu sekildemi diye sasirdi kadin uclari hala kara dud gibi mor
Offff cook gecmis olsun.umarimm iyi olursn artik.eveeet cook onemlii 6 ay.bnde diyorum sutum grldigi surece he p vrmek istiorum,insallah
aynı sorun içmek istemiyor reddediyor acaba sağıp mı versem pompam var fakat altına biberon almam lazım kızıma almıştım sonra eskidi diye attım(8 sene önce).geçmiş olsun burnu benimkinin de çabuk tıkanıyor.
doktora gittim cok temizliyorsun annesi burnunu dedi sadece okyanus suyu yeterli dedii cekme dedi bende he sumuklumu gezdireyim dedim ben sumuklu cocuk sevmiyom dedim guldu bide dedi ki sutunun tadini sevmiyodur miydesini acitiyodur belki dedi birak emzirmeyi dedi mamaya gec dedi zaten ek gidalara geccen 4 cu ayda azarcana dedi ugrasma cocugu uzme yoksa zayiflatirsin dedi neden bunu yasatcaksin bebegine dedi zaten emmis 2 bucuk ay dedi burda biz doktorlar olarak ilk 6 hafta yada 4 hafta anne sutunu yeterli buluyoruz dedi yani ondan sonra istege bagli yararli ama ilk 6 hafta kadar olmaz dedi senin sagligini bozar cocugun saglini bozarsa biz annelere emzirmekten vazgecmelerini oneriyoruz dedi o zaten almis vitaminini dedi meraketme dedi cocugun geri kalmaz anne sutu alanlardan deid massallah cok buyuk bi bebek zaten dedi yipratma cocugu dedi bende ugrasmamaya karar verdim memede aglarsa mama vercem ama tamamen reddedene kadar emzircm ama tek beni emsin diyede diretmicem cunki cok kusuyor beni emince ogure ogure hemde azda degil artezyen gibi fiskirtiyor sonra huzursuz duruyor hep ama mama icince cok iyi oluyor bakcaz bakalim oyle boyle buyucek ama annem esim emzir birakma diye ustume geliyor ugras diyorlar of off doktor bi bok bilmiyo diyolar cok kasiliyorum ugrasincada cok agliyor gozlerinden yas geliyor kasiyor kendini memeye yapistirmaya calisincayaaa nzbcam ben
meyvelimi kizzzzzzzzzz bayilirim meyvelisine bi markette satiliyo burda oraya gitmekte 2 saat suruyo 25 tene aliyordum 3 gunde iciyordum esim kiziyorduen son narlisi cikmis ondan almistim gunde 5 sise yuvarliyordum yaa
esimde beni iciyodu bittigini gorunce almicam bida dedi gidip alim bari meyvelise tabiysi yoksa sadeyi icemiyom bikere denedim burnumdan fiskirdi soodaaa kustum burnumdan kustum
![]()
benim ki o kadar kilo alamadı malesef ve ben günde 2 kupa sütlü nescafe içiyorum kesin çocuk ondan rahatsızne yapsam bu kahve yerine ya off canım çok sıkılıyor psikolojik sanki içince rahatlıyorum.
ellerini keşfediyor canım engelleme sakın... bu şekilde kendisini tanıyor.. emziğe gelince damaklı emzik kullanıyorsan dert etme.. tam dalınca al ağzından.. ama vermek istemiyorsa alma 5dk sonra tekrar dene.. ama 20dakikayı geçirmemeye çalış.. boş boş emmesi midesini rahatsız edebilir..kızlar bebeğinize emzik verdiniz mi ? benim ki mememde uyumak istiyordu ayrılmıyordu ayırınca uyanıyo uyumuyordu. emzik verdim ama iyi mi ettim kötümü bilmiyorum. bide ellerini yalayıp emmeye başladı. 22 sinde 3 aylık olacak. emziği sadece uykuya dalarken emip uyuyunca atıyordu ama şimdi uyuyunca atmıyor hatta ağzından düşerse ağlayıp uyanıyor. uyanıkken emzik aramıyor. gecede emziksiz uyuyor. ama gündüz uykularında emzik aramaya başladı yada mememde uyumayı tercih ediyor.
haa bi de sorum olacak ;
kızım hep sağ tarafına yatıyor kafası nın sağ tarafı düzleşmeye başladı sol taraf bonbeli sağ taraf gittikçe düzleşiyor. yüzüstü kesinlikle uyumuyor. sola yatırıyom 2 dk sonra bi bakıyom sağa dönmüş yine. ne yapabilirim . fikri olan var mı ?