emzık bızım kurtarıcımız ya onsuz olmazdı asla..
bızde de dıslıklı cıngırak var kızım asık resmen ,artık dıslıgını kullanıyor :)
masALLAH MASAL 'a

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emzık bızım kurtarıcımız ya onsuz olmazdı asla..
bızde de dıslıklı cıngırak var kızım asık resmen ,artık dıslıgını kullanıyor :)
kizlar bebileri ne siklikta yikiyonuz hastanede hergun yikandi benimki eve geldimdede yikadim sonrasi zor oldu gun asiri yikiyom hergun daha iyi oluyo ama useniyom siz ne siklikla yikiyonuz:26:
cnm bence iyi yapiyorsun bizdede durum oyle bide iki cocuk, olunca sagolsun esim yardimci oluyo ama bide havalar cok sicak degildiki evler ne kadar sickkta olsa ben korktum cunku bidefa kizim disari ciktik goznezlesi oldu eve gelince yikadik sonra kizardi bekliorm bende hergun yikamiyorm ins yaz gelsiin tam anlamiyla bebislerimiz suyun icindee olur bol bol hem daha hizli buyur :) kiz kaynana geldimi
masALLAH MASAL 'adislerimiz kasinmaya basliyor demekki :) gerci topigimizin en buyuk bebislerinden fistik ins sen toparlanabildin cnm yaa dikislerden baya zorlanmistin gerci 4 ay oldu ama yinedee sorayim dediim
![]()
kızlar yardııım oğlum uyuyamıyor uyurken deli gibi ağlıor önceleri öğleden sonra yapardı şimdi sabahları da sorunlu kolikten farklı uyuku problemi sanırım komşulardan çekiniyorum ağlayınca bir şey mi oldu deyip geliyorlarnasıl uykuya dalıyor bebekleriniz:?
teşekkürler canım... stres değilde az mı veriyorum ya da az mı emiyor diye takılıyordum dün biberonla vermek istedim en sonunda bu seferde biberonla içmeyi unutmuş... sonra kaşıkla verdim meğer benim bebek tokmuş çünkü kaka yapacağı gün emmesi azalıyor... gün aşırı yapıyoruz bir ara 6 gün sonra yaptı dr normal diyor ama annem az emince geç yapar diyor haklı sanki çünkü çok emince kakasını çabuk yapıyor ilk aylarda her açtığımda vardı ve ilk ay 1750gram almıştı 3.aya girince kakası azaldı... bebek emerken benle resmen kavga ediyordu elleriyle itiyordu dün gece kundak yaptım ve kadar güzel uyudu ki ve emdi güzel güzel bugün de devam ettim... eski insanların bir bildiği varmış bence kundak yaparak hem elleriyle kendini uyandırmıyor hem de sıcacık uyuyor... ben yaptım memenunum benim gibi sorun yaşayanlara tavsiye ederim...
süt için ben de humana içtim hatta malt içecekleri boza falan da içtim etkili gerçekten bir de bulgur... sütüm çok şükür iyi geliyor zaten bebek çektikçe geliyor bu da ağrı yapmasını engelleiyor... bu ay sanırım boya gitti o yüzden kilo almadı gibi haftaya dr'a gidince görecez bakalım boşuna mı endişelendim...boyu sanki 5-6 cm arttı gibi dün ölçtüm 65cmidi...
kizlar bebileri ne siklikta yikiyonuz hastanede hergun yikandi benimki eve geldimdede yikadim sonrasi zor oldu gun asiri yikiyom hergun daha iyi oluyo ama useniyom siz ne siklikla yikiyonuz:26:
kızlar bebeğinize emzik verdiniz mi ? benim ki mememde uyumak istiyordu ayrılmıyordu ayırınca uyanıyo uyumuyordu. emzik verdim ama iyi mi ettim kötümü bilmiyorum. bide ellerini yalayıp emmeye başladı. 22 sinde 3 aylık olacak. emziği sadece uykuya dalarken emip uyuyunca atıyordu ama şimdi uyuyunca atmıyor hatta ağzından düşerse ağlayıp uyanıyor. uyanıkken emzik aramıyor. gecede emziksiz uyuyor. ama gündüz uykularında emzik aramaya başladı yada mememde uyumayı tercih ediyor.
haa bi de sorum olacak ;
kızım hep sağ tarafına yatıyor kafası nın sağ tarafı düzleşmeye başladı sol taraf bonbeli sağ taraf gittikçe düzleşiyor. yüzüstü kesinlikle uyumuyor. sola yatırıyom 2 dk sonra bi bakıyom sağa dönmüş yine. ne yapabilirim . fikri olan var mı ?
sezeryanla doğum yapanlar ne alemdesiniz? benim bazen dikiş yerlerim sızlıyor, çok nadiren. bir de dikişlerimin üst kısmı hala uyuşuk.. mekik çekmeyede 6 ay dolunca başladım. aldığım kilonun çoğunu verdim.82 olmuştum, şimdi 63 e düştüm ama hala göbiş duruyor.
biz haftada 1 yıkıyoruzhergün elini, yüzünü siliyorum.
benim kızda uyku problemi olmadı hiç, kendi kendine uyumaya alıştırdım. kalabalıkta uyumuyor, karşısında sürekli konuşan olursa da uyuyamıyor. sakin bir ortam olmalı.
bir de kızlar 1 aydır kakamız sümüksü, tahlil yaptık mikrop çıkmadı. sizde de oluyor mu?
nasıl bu kadar kilo verdin yaw . bak ben 67 ile hamile kalmıştım 74 kilo ile doğuma gittim. 7 kilo aldım hamileliğimde . normal doğurdum. eve geldiğimde 69 kilo idim. şimdi ise 73 kilo oldum daha kilo aldım. emziriyorum da ama anlamadım gitti. iştahım çok açıldı çok acıkıyorum ekmek yemediğimde doymuyorum. sen nasıl verdin o kadar kiloyu . bende bu aralar emzirirken verdim verdim yoksa veremem kolay kolay bu aldıklarımı. diyet yapayım diyorum ama emziriyorum ya zararı olurmu kızıma bilmiyorum. naptın sen Allah aşkına anlat bi bakiim bende uygulayayım.
arkadaşlar bebeğim sol göğsümü emmek istemiyor,sağına yatmak istemediğini anladım deneyere.soluna yatırarak sol göğsümü verdiğimde tutuyor ama böyle emzirmek çok zor oluyoracaba neden olabilir.pompa alıp sağıp öyle vereyim bari sol göğsü diye düşünüyorum.hangi pompaları kullanıyorsunuzz?manuel mi alsam çok masraf olmasın diye bilemiyorum,ya da makul elektirikli.pompa kullanan ve öneren arkadaşların mesajlarını bekliyorum:44:
kızlar yardııım oğlum uyuyamıyor uyurken deli gibi ağlıor önceleri öğleden sonra yapardı şimdi sabahları da sorunlu kolikten farklı uyuku problemi sanırım komşulardan çekiniyorum ağlayınca bir şey mi oldu deyip geliyorlarnasıl uykuya dalıyor bebekleriniz:?