evt ıkı taraftayım da luveyla :) boyle daha ıyı .
kızlar bebegım oyle huysuz oyle aglıyordu kı tum tahlıllerı yaptırdık kaka ve cış..sonuc bebegımın dişi cıkıcakmış..
onluk zaten yetmıyordu el agızında sureklı aglama dişine bastırınca susmaları vardı kakası degıştı dılını emıyor boyle garıp garıp hareketler
hızlı cıksada rahatlasak ya
bizim kizda 3225gr dogdu ayin 8 inde ydi doktorumz gecen ay 5.100 grmdi doktor normal oldugunu soyledi zayif gorunmuyor zaten ama sutum okadar azki bi ogununu bile karsilamiyor cok sukur 3 ay azda ols verebildigime sukrediyorum sen naptin kaynanaylaa kiz :)
selam kızlar.. buranın canlanması güzel olmuş. oğluşum uyuyorken gelip bir bakayım dedim. hepinizin kuzularının kilolarıda güzel maşallah.
benim tontiş oğlumda maşallah diyeyim 3. ayını doldurduğunda 7.400 dü.. doktoru emme sürelerinin arasını aç dedi. önden gidiyormuş kilosu. bacaklarını görseniz bebe yağını sürünce oğlum diyorum bu ne hal selülütlerin çıkıor ortaya :) şimdi 3.5 aylık olduk..
kızlar siz kaç saat arayla emziriyorsunuz? birde öğlen uykuları ne durumda kuzularınızın?
ne bileyim ya benim kız niye sesli gülmüyor bişey mi var diye aklıma geliyor.insan tecrübesiz olunca en ufak şeyi bile büyütüyor.
bu arada ben de özlemişim burayı kk nın yeri bir ayrı
seninkide ablam gibi massallah he cocuk 6 aylikken 10 bucuk tu simdi 7 yi doldurdu 8 e girdi kac tartilmamis doktor ne veriyosan yarisini ver demis cocugun gozleri gorunmuyo yanaktanay :) kilodan da bahsedilmiş
3170g doğduk... 4-5 gün içinde 2950g olduk sarılıktan dolayı..
ilk ay bitiminde hatta 1 ay 4 günlükken 4800g olmuştu.. 2 aylıkken 6530g... 3 aylıkken de 7880g kıyafetle.. 7500g yazdılar.. boyumuz da 62cm idi...
popomuız büyüyor.. almış başını gidiyor
canim ben 3 saatte bir emziriyorum 4 saatte birde mama veriyorum ama goruntu tombik deil hic bormalin ustu dedi kilosu ama sorun teskil etmiyor simdilik dedi 3 Saat duruyor yani ama arada emiyor benimki kv geldiginden beri sasti yanliz durmadan emzir mama yap yok o yle boyle diyor sonra emzirirkene yeter emdigi ver diyip aliyor persembe ebemiz gelcek eve bakalim kac cikcak kilosu
kiz korkma kv gelince guler benimkide ona sesli guldu ilk cagir onu guldursun fesatligmdan delircem bana gulmedi bukadar
kiz korkma kv gelince guler benimkide ona sesli guldu ilk cagir onu guldursun fesatligmdan delircem bana gulmedi bukadar
Kızlar merhaba ben çizelgemi değiştirdim.. Doğan bebek çizelgesi oluşturdum.. bebeğimin kaç aylık olduğunu gösteriyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?