Tum anne ve bebişlere hayırlı geceler. Doğuma 1 ay kala interneti kapatmıştk o zamandan beri yazamadım. Gerçi hala int yok tlfdan yazıyorum. 20 aralık sbh 9da sezeryanla oğlum doğdu. Melih koyduk adını 49 cm 3330 gr. Şimdi 3 ay 4 günlük oldu. Dün kontrole gttk 6.900 gr ve 65 cmdı masallah oğluma. Abisi sıkıştırmazsa sakin bi bebek. Gaz derdi vardı azalmaya başladı. 15 gundur bronşolit ile mücadele ediyordu iyi şimdi. Hepinizin bebeklerini merak ediyorum. Emmeyen bebekler emsin uyuyamayanlar uykuya dalsın annelerin bol sütü olsun inşallah
kizlarrrrrrrrrrrr sorum olacak ben sabah aksam bazen sabah ogle aksam emziriyorum genelde mama veriyorum nutrilion diye mama ayni mulipa kutusu gibi ama yazi deisik yurt disindami oyle satiliyo acaba cunki eczaya gidiyorum diyorum mulipa istiyorum diye nutrilion veriyor anlamadim gitti ama resimlerine bakiyorum ayni kutu hersey bi yazi farkliiiiii korkuyorum zarar vercek diye bilinmedik bisise
kızlar yardııım oğlum uyuyamıyor uyurken deli gibi ağlıor önceleri öğleden sonra yapardı şimdi sabahları da sorunlu kolikten farklı uyuku problemi sanırım komşulardan çekiniyorum ağlayınca bir şey mi oldu deyip geliyorlarnasıl uykuya dalıyor bebekleriniz:?
kizlar bebileri ne siklikta yikiyonuz hastanede hergun yikandi benimki eve geldimdede yikadim sonrasi zor oldu gun asiri yikiyom hergun daha iyi oluyo ama useniyom siz ne siklikla yikiyonuz:26:
sanırım dıslerınden cok huysuz mızmız kakamızda degıstı ama atesı yok sımdılık
evet ablalarınd atopiğin 4. bıtırdık bıle
dıkıslerımden cok cektım 3.5 aylıkken erımeyen ıc dıkısımı aldırdım ..
berbattı ..artık gectı
facebookta yoksun dımı sen
selam kızlar yazmayallı naya oldu.herkeşlerin bebişleri tosun gibi olmus bakıorum bizimki henuz 5500 gr benim oglusum 1565 gr dogmustu 34 haftalıkken şimdi yeni toplarlanıyo
selam kızlar yazmayallı naya oldu.herkeşlerin bebişleri tosun gibi olmus bakıorum bizimki henuz 5500 gr benim oglusum 1565 gr dogmustu 34 haftalıkken şimdi yeni toplarlanıyo
hiç canını sıkma sakın canım. benimki 41+1 de 3790 gr doğdu ama şu an 3 aylık 5000 gr( 2 ay emmemiş farketmedim. 3. ayda sağıp verdim 700 gr aldı 5000 oldu mutlu oldum
evt ıkı taraftayım da luveyla :) boyle daha ıyı .
kızlar bebegım oyle huysuz oyle aglıyordu kı tum tahlıllerı yaptırdık kaka ve cış..sonuc bebegımın dişi cıkıcakmış..
onluk zaten yetmıyordu el agızında sureklı aglama dişine bastırınca susmaları vardı kakası degıştı dılını emıyor boyle garıp garıp hareketler
hızlı cıksada rahatlasak ya
hiç canını sıkma sakın canım. benimki 41+1 de 3790 gr doğdu ama şu an 3 aylık 5000 gr( 2 ay emmemiş farketmedim. 3. ayda sağıp verdim 700 gr aldı 5000 oldu mutlu oldum
gecen gun aklıma geldın vallahı
olsun toplarlanır yavas yavas
sepkem aylık kontrollerınde farkedılmedı mı kılo almadıgı
Aaa essucuğum merhaba bende seni çok merak etmiştim... Benden sonra doğum yaptın sende 34 haftalıkken.. Canım doğum kilosuna göre aldığı kilo iyi bence.. Sağlıklı olsunalrda yavaş kilo alsın.. Bir kaç ay sonra dengelenir.. Nasıl emiyormu mamamı vedin... Küvezde kaldımı bebişin....
inşallah canım hemen çıkarda dişleri bebiş rahatlar...
Bende artık giriyorum çünkü Kasım 2012 annelerinede katılıyorum burayı es geçemiyorum..
Sende sıkma canını canım.. Bunu hemen biçok anne yaşıyor.. Bebeğin emdiğini sanıyor doyduğunu sanıyor vs... Sorunu anlamışsın en azından... Yinede kilosu iyi ama...
ay sizin kilolari gorunce korktum ben benimki siskomu ya obez olmasin 3 kilo 730 gram dogdu gecen ay 6 kilo 510 gramdi simdi 29 unda tartilcak 3 u doldurduk gecen persembe 2 aylikken 6 bucuktu doktor normalin ustu dedi ama tehlike yok dedi ben sisko bebi sevmiim ama siskoda gorunmuyo boylu cok ideal gorunuyo anlamadim gitti bu kadar kilo nerde tasiyo
ay sizin kilolari gorunce korktum ben benimki siskomu ya obez olmasin 3 kilo 730 gram dogdu gecen ay 6 kilo 510 gramdi simdi 29 unda tartilcak 3 u doldurduk gecen persembe 2 aylikken 6 bucuktu doktor normalin ustu dedi ama tehlike yok dedi ben sisko bebi sevmiim ama siskoda gorunmuyo boylu cok ideal gorunuyo anlamadim gitti bu kadar kilo nerde tasiyo
luveyla artık tebrubelı bı annesın sana soruyorlardır :)
ozledım valla ılk gunlerı ya..
kıloya gelırsekte
benım kız 2750 dogdu
1.ay 1250 aldı 4 kılo oldu
2.ay 750 aldı
3.ay 750 aldı
4.ay 1.100 aldı
en sın 15 gun once 6500 fılandı kusuratını unuttum..
bana az gelıyor ama odktor yakaladı artık koca kızo ldu ortalamayı yakaladı fılan dıyor
bakalım ek gıdaya baslamadık henuz doktorum kesınlıkle 6 ay anne sutu dıyor hemsıre ebemızde 4 erken 6 gec 5te basla dedı 5.ayda 15 gun sonra baslıyoruz ınsallah
şu dişimizde cıksaydı bır an once ..
Sumakcığım dur canım ikinciyi doğurayım tecrübeli anne kategorisine gireyim :)
Bencede kızın kilosunu dengelemiş canım...
Benimki erken ve küçük doğduğu için ilk aylar 1100 -1300 şeklinde aldı 4. ay 200 gram aldı derken şimdi beşinci ayını bitirdi 7000 gr..
Kilo alımı bebeğin doğduğu kilosu bünyesi ilede çok alakalı doktor normal diyorsa tedirgin olmayın kızlar...
bızım kızda kıkır kıkır nasıl kahkaha atıyor nefessız kalacak dıye korkuyorum bende ..kahkaha atsa bı dert atmasa bı dert yahu :)
kılosu ıyı bence de aysalh korkma hıc
ne guzel oldu burası ya boyle ısımlerı hatırlıyorum dırekt nıcklerı gorunc eeskı gunlerde kı gıbım. 3 gun olmustu gecen sene bu zamnalr mercımegımı ögrenelı
gelıp bakmıstım kımse var mı dıye..ugrasamam topıkle dıyede acmamastım kasım annelerınde takıldım baya bı ..sonra ve sımdı buradan cıkmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?