- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
canim ben nutrilionun kivam koyulastirici kullaniyorum 3 gundur gram kusma kalmadi ama sen emziriyorsan bilemem bebisim bu ay 1 kilocuk almis cok uzuldum 3 ay 23 gunluk ve 7 kilo 650 gram gozume az geldi bu ayin 22 sinde sebze purelerine geciyoruz cok heycanliyim 5 inci aydada meyve purelerine baslicaz 6 ci aydada et baliga ayyyyy 22 sini dort gozlen bekliyorum
canım kilosu gayet iyi.. hiç az diye düşünme.. zaten üst sınırlara da yakın..
biz dün gittik aşı olduk, pazartesi 4ayımız doluyor..
8340g .. badi ve bluzu vardı... 3aylıkken 7880g çıkmıştı 2 kat kıyafetlerle 7500 yazdılar.. hangisini baz almalıyım bilmem.. ama bu ay oğlum pek kilo almadı gibime geliyor.. 2 haftadır da emmiyor.. ne yaptıysam olmadı.. başta sol göğüsümü bıraktı.. en rahat ta onu emiyordu.. sonra sağa da tepki vermeye başladı.. geceleri uykuluyken verdim birkaçkez sağ tarafı.. artık onu da farkediyor uyurken... uyanıyor mıkırdanıyor.. ağlıyor sonra da.. yay gibi geriliyor inatlaşıyor.. çocuğumu tanıyamıyorum.. nerde yanlış yapıyorum bilmem..
hemşire de kızdı mamayı biberonla veriyormuşum diye.. ayol 150 ml mamayı nasıl verim kaşıkla.. yarısını döker zaten..
anlıcanız oğlum artık emmiyor.. sütüm de kesildi gibi.. sıkıyorum ucundan toplasan 2 çay kaşığı anca çıkar.. tabi oğlum emse belki de yarım çay bardağı çıkarır.. ama olmuyor işte.. neyaptıysam başaramadım.. kendimi yıpratmamaya çalışıcam...
ek gıdaya da 5ayınız bitsin ozaman başla dedi doktor.. kilo alımı iyi olduğu için şişirme çocuğu dedi..
ve demir ilacına da başladık.. pek sevmedik ama alışacak.. :)