2011 Aralık Anneleri

ya ben emin olamıyorum .. sağlık ocağında 61 ölçtü.. 1 ay önce de 60cm ölçtüler ama hiç öyle bacağını tutup uzatıp ölçmediler
bana göre oğlum 65cm vardır .. çünkü 0-3 ay kıyafetler hep 62cm beden.. onlar bize olmuyorlar.. koları falan kısa geliyor.. pantolonlar popo üstünde göbeğin altında kalıyor yani.. bilemedim..

Boy ölçümlerine bende tam güvenemiyorum maalesef..Mesela kilo olarak sağlık ocağı da doktor da aynı şeyi söyledi ama boy konusunda 4 cm bir fark var söylediklerinde..Ben de bilemiyorum kısacası:44:

Canım ya, yurt dışında ailenden ayrı olmak çok zordur eminim..Bebeğin iştahli maşallah belli ki:nazar: Ben henüz ek gıdalara başlamadığım için çok bir bilgim yok..Sadece bir kaç kere meyva suyu, bir kaç kere de senin verdiğin gibi patates, havuç püresi verdim..Bir de kabak vardı içinde..Gerçi ben kendim yaptım..Benim bebekte çok sevdi:1:Merak ettim, çocuğuna niçin kimlik çıkartamıyorsunuz ki?

esim cift vatandas ve trde evli gorukmuyo o yuzden isim denklik belgesi isteniyo buda 7 8 ay gibi bi sure olcak bizim isin belge gelcekte basvuru yapcazda ohoo cok sinrlerim bozuk ben yarin kendim yapcam kapak ve patates ama icine havuc koyuyummki ebe karistirma dedi ama

Boy ölçümlerine bende tam güvenemiyorum maalesef..Mesela kilo olarak sağlık ocağı da doktor da aynı şeyi söyledi ama boy konusunda 4 cm bir fark var söylediklerinde..Ben de bilemiyorum kısacası:44:

burdada ayni tek bacagindan tutuyo ama cocuk kendini kasiyo saglikli bi olcum deil ben evde olctum 65 cikti haftaya kac cikcak acaba kiyafetlerde 74 lle 80 Arasi giyiyoruz

esim cift vatandas ve trde evli gorukmuyo o yuzden isim denklik belgesi isteniyo buda 7 8 ay gibi bi sure olcak bizim isin belge gelcekte basvuru yapcazda ohoo cok sinrlerim bozuk ben yarin kendim yapcam kapak ve patates ama icine havuc koyuyummki ebe karistirma dedi ama

Allah kolaylık versin canım..İnşallah en kısa zamanda gelir belgeler..İşin zor..Sinirlerinin bozuk olması normal..Ben yarım patates, kabak ve havuç koydum..Herhangi bir sorun olmadı..Gerçi ebe verme dediyse verme tabi ama sen yukardaki mesajında "kavanoz maması verdim,Patates havuçlu "demişsin..Eğer bi sıkıntı olmamışsa bebişte havuç dokunmuyor demektir..

Allah kolaylık versin canım..İnşallah en kısa zamanda gelir belgeler..İşin zor..Sinirlerinin bozuk olması normal..Ben yarım patates, kabak ve havuç koydum..Herhangi bir sorun olmadı..Gerçi ebe verme dediyse verme tabi ama sen yukardaki mesajında "kavanoz maması verdim,Patates havuçlu "demişsin..Eğer bi sıkıntı olmamışsa bebişte havuç dokunmuyor demektir..

cnm evt dokunmadi bugunde gezme gittim kavanoz mamasi aldim gene karnibahar havuc ve patates fena yedi yani bayilaraktan siyirdi hepsini pazartesi ispanak patates vercem burdaki ebeler kavanoz oneriyolarmis cunki fazla haslamadan ve suyunu dokmeden yapiyolarmis

kizlar faceye istek attim kabul edilmedi neysem ya benim karnim aciyor kizlar cok fenayim ya sanki spor yapmisimda et kisni olmus gibi amaa kocca gun evdeyim yani 2 gundur :14::14: gunden gune artiyor cok korkuyorum oturur kalkarkene zorlaniyorum oglusumu kucama alirkenede acaba omu agirlasiyo benmi zorlaniyorum kaldirmaya anliyamiyorum doktora gitmeye artik korkuyorum ya bisiyim varsa ya oglumdan beni ayirirlarsa diye of kotu kotu seyler geliyo aklima ya normal dogum yapip ayni sorunu olan vvarmii

cn hangi isimle istek gönderdin görmemişizdir bır daha yolla istersen yada ismini mesaj at bana eklıyeyım seni..karnın içinde nedendir anlıyamadım bende normal dogurdum ama öyle bı sıkıntım olmadı bı doktora danış geçmezse bence

Selammm kizlar,,nasilsiniz???Bende Aralik 2011 annesiyim..Aslinda ocagin 3 ünde dogum yapacaktim ama bebisim 28 aralikta geldi:))))4.ayimiz bitecek haftaya..

merhaba slm. aslında ocak anneleri ile yazışıyorum ama benim bebişimde 6 ocak yerine 30 aralıkda geldi, buyüzden ocak bebişlerinden daha önde gidiyoruz. sizi bulduğuma sevindim :3:

kızlar dün oğluşumun çobuşlarını (çoraplarını) çıkarıp ayaklarını öpecektimki :25:ayak baş parmağının tırnağı kırılmış batık olmuş, kıpkırmızı ve şişkinlik var içim nasıl cız etti anlatamam. bişide yapamıyorum kimbilir nasıl acıyodur, ayaklar sürekli hareketli, özellikle altını açarken çok heyecanlanıp çok hareketleniyor canı yanıyor diye içim gidiyor:43:

insan hiç kıyamıyor değil mi...

bu başlığın asıl sahipleri artık facede görüşüyorlar..yoksa eskiden sayfaları takip edemezdik..

hoş geldiniz.:42:

kızlar dün oğluşumun çobuşlarını (çoraplarını) çıkarıp ayaklarını öpecektimki :25:ayak baş parmağının tırnağı kırılmış batık olmuş, kıpkırmızı ve şişkinlik var içim nasıl cız etti anlatamam. bişide yapamıyorum kimbilir nasıl acıyodur, ayaklar sürekli hareketli, özellikle altını açarken çok heyecanlanıp çok hareketleniyor canı yanıyor diye içim gidiyor:43:

Canım ya, kıyamam ben oğluşuna..Benim oğlumun da başına buna benzer birşey gelmişti..Tırnağını biraz dipten kesmiştik..O zaman ben baticon sürdüm oraya..Doktor önermişti..En azından mikrop kapmasını önler..Geçmiş olsun bebişe:nazar:

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasilarrrrr

bu başlığın asıl sahipleri artık facede görüşüyorlar..yoksa eskiden sayfaları takip edemezdik..

ewet faceden gorusuyorlar ama burayida asla unutmuyorlar arkadasim faceden gorusuyorlar daha cabuk cvp aldiklari icin ama buranin yeri cok cok farkli hepside bunun farkindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:yasasin kkkkkkkkk

sızınkıler acelecı benımkıde tembel 19 aralık yerıne 23 ARALIKTA dogdu daha da dogacagı yoktu ama kılolu oldugu ıcın normal sansı olmayınca yeter uleynn :37: dedık sezeryanla aldık

Merhabalar bende Aralıkta doğum yapıcak olan hamileler kervanına katıldım : ))
şu an 5 hafta 3 günlük hamileyim.:nazar:

slm cnm nasılsın oglun nasıl?? dogum sonrası sıkıntılıydı iyisinizdir şimdi inş:46::46::46: annenlerin yanındamısın hala döndün mü evine??

buranın yeri bambaşkaydı cnm ya ne gunlerimiz gectı burda özlüyorum cok ama şimdi faceden takılmak daha kolay oluyor yeri geliyor ceptende yazışabılıyoruz ama arada bır buraya da göz atmayı unutmuyorum sizleri görmek güzel:16::16:

slm arkadaşlar benim kızımda 27 nisanda 4aylık olacak inş bizim dogum sonramız biraz sıkıntılı gectı kılo alamama durumu oldu kızımın şimdi de hala cok yavaş yavaş ilerliyor kılo alımı dogarken 3650gr dogduk 4aylık olacak ancak 5kılo olabıldık sırf anne sütüyle beslenıyor mama takvıyesı yapamadık bunyesi kabul etmıyor çeşitli testler yapıldı cok bişeyde bulamadılar hala takıp altında üniversite hastanesinde..kılosunun dışında maşallah herşeyi güzel o yuzden artık dert emiyorum kılo problemını saglıklı olsunda zayıf olsun :34:

Back
X