2011 Aralık Anneleri

ne yaptıysam sütümü açoğaltamadım bebeğime yetmiyor galibaaa yrdmcı olursanz çk sevnrmm

cnm nerden anladin benim sabah oglene kadar cok guzel sutum oluyor sonra azaliyor emerken bagiriyor sikiyorum gogsumu sut fiskirmiyor ama sabah fiskiriyor mama veriyorum ogledn sonra aralarda emziriyorum benimde az yani bende cok sey yaptim caylar felan ama olmadi goguslerimin uclari halan yara emmek istemezse ustelemiyorum birakirsa kendilinden sevincem cok aciyo uclari cunki esim ellicek ona bile bagiriyorum acidan cekiyo ellerini:52::52::52:

çook zaman oldu girmeyeli,,ayy bi tuhaf oldum şimdi en son bugün yarın derken gün sayıyodum sanırım..şimdi 4ayımız doldu :)) Ara ara girmeye çalışcam inşallah

cnm nerden anladin benim sabah oglene kadar cok guzel sutum oluyor sonra azaliyor emerken bagiriyor sikiyorum gogsumu sut fiskirmiyor ama sabah fiskiriyor mama veriyorum ogledn sonra aralarda emziriyorum benimde az yani bende cok sey yaptim caylar felan ama olmadi goguslerimin uclari halan yara emmek istemezse ustelemiyorum birakirsa kendilinden sevincem cok aciyo uclari cunki esim ellicek ona bile bagiriyorum acidan cekiyo ellerini:52::52::52:

canim artik bu aylarda ihtiyaclari gittikce cogaliyor. o nedenle yetismemesi normal.bize doktorumuz aksam ogununde sutlu princ baslatti mesela.. ben de sut caylari malt icecekleri ne varsa tuketmeye calisiyorum ama bir yere kadr ise yariyor demekki. yavas yavas ek gidaya gecicez gibi gorunuyor hayirlisi artik..

çook zaman oldu girmeyeli,,ayy bi tuhaf oldum şimdi en son bugün yarın derken gün sayıyodum sanırım..şimdi 4ayımız doldu :)) Ara ara girmeye çalışcam inşallah

hehehee.. senin bebis 57 haftalik olmus masallah. icerde keyfi yerinde mi? hahahaa...

tickerini degistir bi yaaaa.. :))

ve iste son bebegimin agzi pamukcik oldu dudaklari damaklari esim sik disini dedi durmadan bende siktim sonumuz bu oldu ve sonunda esim annesini uyardi ama ne fayda benim cocugum aci cekiyor suanda sodali su yaptim azina surdum kanadi dili resmen illa bisi olmasi gerek adamin uyarmasi icin cunki ben uyarsamda karinin seyinde degil

ve iste son bebegimin agzi pamukcik oldu dudaklari damaklari esim sik disini dedi durmadan bende siktim sonumuz bu oldu ve sonunda esim annesini uyardi ama ne fayda benim cocugum aci cekiyor suanda sodali su yaptim azina surdum kanadi dili resmen illa bisi olmasi gerek adamin uyarmasi icin cunki ben uyarsamda karinin seyinde degil

cok gecmis olsun canim yaaa.. malesef boyle oluyor bu isler. olan evlatlarimiza ve sabirlarimiza oluyor :((

cok gecmis olsun canim yaaa.. malesef boyle oluyor bu isler. olan evlatlarimiza ve sabirlarimiza oluyor :((

saol canim evt esim bisi olmaz dedi durmadan cocumun azi cok fena koca koca beyaz noktalar var dilini cikariyo durmadan gecede agladi guzel uyuyan cocugum dudaklarinda damaginda bile var ya cildircam bide sabah beri hep emzirdim hic isemedi yawrum mama vermedm oyle bi denedim sutum var saniyordum ama durmadan agladi gun boyu yarim saatte bir arandi memelerim cok feci zonkluyor dmek yaramiyo sutum sonra mama verdim azindan burnundan kustu bide bu sorun var mamayimi istemiyor acaaba ebede gelmedi kafayi yimek uzereyim ben kizlar cok kusuyor sutum yaramiyor kv durmadan cocua abuk subuk seyler taddiriyor ama sali gidio cok heycanliyim:50::35:

saol canim evt esim bisi olmaz dedi durmadan cocumun azi cok fena koca koca beyaz noktalar var dilini cikariyo durmadan gecede agladi guzel uyuyan cocugum dudaklarinda damaginda bile var ya cildircam bide sabah beri hep emzirdim hic isemedi yawrum mama vermedm oyle bi denedim sutum var saniyordum ama durmadan agladi gun boyu yarim saatte bir arandi memelerim cok feci zonkluyor dmek yaramiyo sutum sonra mama verdim azindan burnundan kustu bide bu sorun var mamayimi istemiyor acaaba ebede gelmedi kafayi yimek uzereyim ben kizlar cok kusuyor sutum yaramiyor kv durmadan cocua abuk subuk seyler taddiriyor ama sali gidio cok heycanliyim:50::35:

geçmiş olsun canım.dr. bize onun için bi damla verdi.bir iki kez damlattım birde su içirdim.geçti şimdilik çok şükür.yarın gidiyo heralde kv.den.hadi gözün aydın şimdiden.evde 3. şahısla yaşamak gerçekten zor.

kızlar neredeyse aylardır girmemişim... :( umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir... rabbim hepinize saglık ve mutluluk versin. benim kızım biraz hareketli olduğundan kendimi kaybetmiş durumdayım aylardır... umarım en kısa sürede aranıza dönerim yine yeniden... hepinizi özledim... bebeişlerinizi kokluyor hepinizi öpüyorum...:1:

bebişine geçmiş olsun umarım daha iyidr..
kaynanan da bugün yolcu .. gözün aydın..
hayret ediyorum nasıl bir varlık acaba... yav biz bakıcısı değiliz ki bu bebeklerin, analarıyız.. e be kadın sende anasın.. seninde kaynanan yokmuydu..
biz de erkek anasıyız.. acaba evlatlarımız evlenince bu hale girecekmiyiz bizde diye düşünmeden edemiyorum..
çok şükür eskisi gibi değil hiçbirşey internet elimizin altında sıkışınca arayıp araştırıyoruz kendi kendimizi eğitiyoruz.. bunlar bukadar da cahil olamazlar yaw.. benim başımda da öyle bir tane var.. allahtan birlikte oturmuyoruz.. evleri ayırdık 3 sene önce.. ama zırt pırt geliyor çat kapı.. en sevmediğim şey..

kaynananın gitmesine inan çok sevindim.. yakın zamanda bir daha gelmez inşallah :)))

Merhaba ben de gecen hafta hamile olduğumu öğrendim . henüz doktora görünmedim pazartesi görünücem bu ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyımmmm :)

bebişine geçmiş olsun umarım daha iyidr..
kaynanan da bugün yolcu .. gözün aydın..
hayret ediyorum nasıl bir varlık acaba... yav biz bakıcısı değiliz ki bu bebeklerin, analarıyız.. e be kadın sende anasın.. seninde kaynanan yokmuydu..
biz de erkek anasıyız.. acaba evlatlarımız evlenince bu hale girecekmiyiz bizde diye düşünmeden edemiyorum..
çok şükür eskisi gibi değil hiçbirşey internet elimizin altında sıkışınca arayıp araştırıyoruz kendi kendimizi eğitiyoruz.. bunlar bukadar da cahil olamazlar yaw.. benim başımda da öyle bir tane var.. allahtan birlikte oturmuyoruz.. evleri ayırdık 3 sene önce.. ama zırt pırt geliyor çat kapı.. en sevmediğim şey..

kaynananın gitmesine inan çok sevindim.. yakın zamanda bir daha gelmez inşallah :)))

ya inanirmisin onu yolcularken agladim sevincten esimde uzulme 2 Ay sonra gorusceniz diyo icimden guluyorum:47: ayresmen seytan gelin gibi hissettim kendimi adam uzuluyom saniyo bugun doktora goturdum sonra eczaya bi jel verdi kasiga sikip diline yalattiriyorum bugun cok agliyo herseye uslu oglum gitti yerine yaramaz bi bebek geldi sanki kusmasina bi toz aldim mamaya karistiriyorum sukur azaldi ama kari duzenimi bozmus gercekten cocugum sallamadan uyumuyor agliyor uykusu gelince cunki yardim istiyor uyumaya sallanmak istiyor ben boyle alistirmamistimki simdi zorlaniyorum suan tv seyrediyor gozunu kirpmadan kendini anakucagindan aticak simdi ayaklar yere degiyo arada zart zart saliyo ama hep huzursuz of beynim rahatladi sanki simdide rejime basladim sikintidan kendimi yemege vermisim 3 kilo aldim kilolarimin ustune off 2 Ay icinde 15 kilo verilirmi yaa:50::50::50::50::50: trye duba gibi gidicem ucaktanda yuvarlana yuvarlana inerim artik :52::52:

Merhaba ben de gecen hafta hamile olduğumu öğrendim . henüz doktora görünmedim pazartesi görünücem bu ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyımmmm :)

ay gozun aydin sanim gecen yil bu gunlerde sanci cektigimi hatirladim nisanin 7 sinde asilama olmustum biraz agrili gecmisti bugun rahmime yerlesmis benimkide sayimlarima gora ah ah gecti zaman valla goz acip kapayincaya kadar simdi ayagim anakucaginda ve salliyorum bugun ne giysemi seyrediyor beyfendi ins sende kavusursun bebisine sag salim oglusuna yazcaktim ha allahmi soyletti ne pilanli bi bebismi canim

Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah.. çok güzel bir duygu dimi :)) insan ilk öğrendiğinde şaşkoloz oluyor.. ve anlıyorsun ki artık kendinden önce düşünecek başka bir can var :))
hey gidi günler..

off canim sikkiliyo yaaa bebiste uyudu zaman gecmiy gecsede haziran gelse trye gitsem deniizin serin dalgalarina biraksam kendimi catlaklar icinde kirmizi kirmizi hehe hasema allcam kendime bikiniye elvedaaaaa:52:

bence de yeterli. ama eren bu yasa geldi (5. aya girdik) haladoydugunu anlamiyo. bugun tum ogunlerde 2 meme ustune 60cc mama icti. sonra gaz cikartirken ve oynarken ictiginin cogunu kustu. madem doymuyosun niye kusuyosun. e doyuyosan memeden ayrilinca niye agliyosun. ayrica 60lik mamadan sonra da agliyo. anlamadim ben bu isi yaaa..

reflu icin ilac kullaniyoruz 4-5 gunden sonra kusmalari azalir dedi doktor ama simdilik bi degisiklik yok. cumartesi 5 gun olcak. bekliyorum bakalim...

benim bebeğim de çok kusuyor, ne yaptıysam azalmadı, size ne ilaç verdi doktor?

benim kızım çok yerse bi lokmalık falan az miktarda geğirirken falan kusuyor arada. yedikten sonra düz zemine yatırırsam kusuyo . emdikten sonra başına yastık koymayı dene bi 30 dk falan başı aşşağıya gelmesin.

ama bugün sabahtan beri her emdikçe kustu hemde baya kustu herhalde midesini üşüttü diye sabah nane çayı yaptım içirdim 5-6 kaşık ( çay kaşığı ) akşama kusma falan kalmadı. nane mideye iyi gelir ılık ılık vermeyi dene istersen. ben 1.5 aylıkken falan 1-2 kaşık veriyordum kendim içerken onada arada.

canim ben nutrilionun kivam koyulastirici kullaniyorum 3 gundur gram kusma kalmadi ama sen emziriyorsan bilemem bebisim bu ay 1 kilocuk almis cok uzuldum 3 ay 23 gunluk ve 7 kilo 650 gram gozume az geldi bu ayin 22 sinde sebze purelerine geciyoruz cok heycanliyim 5 inci aydada meyve purelerine baslicaz 6 ci aydada et baliga ayyyyy 22 sini dort gozlen bekliyorum

Back
X