2011 Aralık Anneleri

Canım, diş olayı genetikmiş..Eğer senin veya eşinin dişi geç çıkmışsa bebeğinin de dişi geç çıkacaktır muhtemelen..
Biz de bekliyoruz bakalım

bizim babada erken cikarmis biz gec bize cekmis benimki 30 agustosta cikardi 8 bucuk aylikken birini patlatti dierini iki gun sonra patlatti kizlar elleyin elinize tumsek geliyosa eli kulanda bide mevye yemezler cikarcaklari zaman benimki yemedi yaniyomus heralde istahsizlik oluyor benimkide babaci ama sorsaniz babayi nezaaman goruyor gece kalkarsa sabahta uyanirsa yoksa hic gormuyor ama arkasindan agliyor ona gidince bana gelmiyor benim kucamndan ona atliyor benimkide bugunlerde msj atmaya basladi oglum bensiz buyuyor diye aglicaktim resmen zaten duygusalligim ustumde dizi baktim kadin ikizlirini kaybetmis bide burda okudum 2 kadin bebeklerini kaybetmis 11 aylik dieri4 aylik koymuslar resimlerini daha cok kotu oldum allah yardimcilari olsun allah evlat acisi vermesin kimseye dusmanima bile diyorum biz seneye martta bikerecik denicez kardes olmazza bidaki seneye martta baslicaz ayni ayda olsun istiyorum cunki tatile gidebileyim ahahahahaha saka bi yana bukadar tatli seyden bi suru istiyom ben yaa op op doyamiyorum yavruma sizde oylemisiniz ya ben her dk opuyorum 10 ayimiza girdik hala doymadim ya delimiyim ne insan evladina doyarmi yok yok deliriyom ben

benim yavrucum kaçkere kullandı antibiyotik.ilaç kullanan çocuklar çok sık hastalanıyor bu bir gerçek.

benim yavrucum kaçkere kullandı antibiyotik.ilaç kullanan çocuklar çok sık hastalanıyor bu bir gerçek.

benim oglum bikere ates oldu bikerede oksuruk toplam 2 kere ve bi kere antibiyotik kullandik dogdugundan beri usutme deil hep bulasti gecen arkadasin cocugundan bulasti ateste dogumgunu partisinde cocuklar cok sevdi onlardan bulasmis baska hic hasta olmadi usume vs olmadi yani ne bilim burdaki doktorlarda kisin en az 8 kere hasta olmasi gerekmis bebek ve cocuklarin 8 den az 8 den fazlasi iyi deilmis annlamadim gitti ben bi kere hasta olmusum bebekken yazin ortasinda annem cahildim diyo soguk bez koymus onume arkama cigerlerimi sisirmis 9 tane peleselin vurmuslar 6 aylikken falan bida o olmus zaten sigorta defterim bombostu doktora rapor icin giderdim inanirmisiniz ben grip bile olmazdim ama evlendikten sonra acillik oldum hep ateslem nince grip olunca inmiyo atesim korkuyorum oglumda oyle olcak diye hasta olmazda ilerde benim gibi olursa cunki havaleye kadar gidiyom ben

sen verdıgın ıcın agzının tadını verıyor hıc vermeseydın bılmezdı :)

bızım kı de bılıyor agzının tadını ama bu kadar bekledı ıkı ay bekleyıversın

ondan sonra bıkana kadar yer

kiz sen vermiyonmu bisi neveriyon kiiiiiiiii aaaaaa ver kiz bisi olmaz dene olursa verme dana oldular artik 1 yasina gircekler ben inek sutunede geccem geceleri duzenli HEMINE BALLIIIIIIIIIII

afıyet olsun ben ıkı ay daha sabrederım :)

emsın benı bol bol

olmadı yıne bızım kız cok fena bugun atesı hıc dusmedı

doktor hıc bırseyı yok dedı ama ateslı kuzucugum ya

Çok geçmiş olsun canım..
Madem birşeyi yok, niye düşmüyor ki acaba ateşi?
İlaç veriyor musun?

melegimolsun, delirmiyorsun canım..Hiç birimiz doyamıyoruz ki evladımıza

ayyy emseydi bende vermezdimite kaka 6 aya kadar emdi benimkiiii hala onun uzuntusu var icimde :2::2:

cnm kan testi yaptilarmi yaptir yapmadilarsa benimkide dusmedi 4 gun ates icinde yaniyodu 2 gun bisi yoktu 2 gun atesliydi 3 gun bisi yoktu doktorlar disten cart curt dedi ama kan yapinca butun hersey cikti piyasaya bi doktor dedi bebekler kapali kutudur bi 5 dk cok iyiler sonra bakmisin oksurur tiksirirlar cozemezsiniz diye hic bekleme yarin kan testine siddetle iste yoksa benimki gibi yuklu bi antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin yada yastaneye yatirirlar benim dusmeseydi hastaneye yatcakti cunki

yazık ya masal kızımıza,inş. geçer,hayret bişey bizim kız da ateşlendi her dişinde ama ılık suyla duşa girince,1-2 kaşık şurup verince geçti şükür,enfeksiyon olmasın,hani daha önce dedin ya 6. hastalık gibi bişey,Allah korusun da,bilemiyom ki dr. niye bişeyi yok dedi,dişten mi dedi,tahlil yapılmalı bence

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun inşallah düzelir kısa zamanda yavrun . ya o iştahsızlık kendine gelince düzelir benm kızımda hiç bişey yememişti .

kulak iltihabı da mecbur ilaç kullanmak gerektiriyor benm kızımda oldu bir hafta sürmedi geçmişti ilaçla

evet malesef bizde kullandık ((

doktor kendinize göre yaptığınız yemeklerden verin diyor . ama hangi birine inancağımızı şaşırdık ya .

bu arada geçmiş olsun inşallah geçer hemen ateşi bebeğinin.

amaan ben gectim doktoru bebek beslenmesini artik yesinde ne yerse yesin diyorum yumurta sarisi alerji yapiyor mesela vermiyorum onu tek ama baska hersey yiyor tuzu bende sevmiyorum salcali yemekte kusturtuyor hep ona ozel yapiyorum cesitli corbalar sebze yemekleri yapiyorum diffirizden ben yemek yemiyorum zati diyetteyim

Çok geçmiş olsun canım..
Madem birşeyi yok, niye düşmüyor ki acaba ateşi?
İlaç veriyor musun?

melegimolsun, delirmiyorsun canım..Hiç birimiz doyamıyoruz ki evladımıza

ilac verıyorum yanı ates dusurucu baska bı sey kullanmıyorum cnım

kan testı yaptırdık ıdrar testı yaptırdık hıc bısey cıkmadı snaırım dıs ya

6 dısı var ılk kez boyle ates yaptı

kulagında bogazında hıc bısey yok cunku

ayyy emseydi bende vermezdimite kaka 6 aya kadar emdi benimkiiii hala onun uzuntusu var icimde :2::2:

üzülme cnım o kadar mıs napıcaksn

sonunda konsabıldık :)

tesekkur ederım

bana doktor dis ates yapmaz dediydi kim uyduruyo bunu dediydi egerki bebi azina bisi gotururse dis gelirken o mikrop kaptirip ates yaparmis tek oda disle cikmala alakali deil mikropla alakali dediydi bunca doktorluk yaptim dis ates yapar diyen bi uzman ciksin karsima kanitlasin dediydi doktorlarin ugrasmak istememsi sallamasi sonucu bu dis geliyo ondan ates al agri kesici ates dusurucu eve hadi yallah bu daha kolaylarina geliyo dedi ama ben korkarim gece yattimmi rahat uyumak isterim o yuzden hep rahat uyudum dediydi bebi olumleri sakat kalmalari havale hep doktor ihmalsizliginden dise baslamasindan dediydi atesi burdaki doktorumda direk virus dis mi atesmi diye gulduydu 3 ay oncesi ahahaha ne alaka ki dedi

sonuç olarak diş çıkarken ne varsa ağzına götürdükleri için mikroba bağlı olarak ta çıkabilir o zaman,bizim kızın azcık ateşi vardı bugün,üstten bi diş patlamış ben alttan beklerken,acemilik işte,alt şiş duruyodu,üst yumuşaktı,ama üstten tam ortadan çıkmamış,ortadan bi parmak ilerde çıkmış:26::26::26:

he he yan kesici dişlermiş onlar,kimi çocukta bu şekilde olabiliyomuş araştırdım da gördüm netten,bu bebeklerin herşeyi değişik diş genetik falan diyolar ama bu bile değişiyomuş demekki,benim 10 aylıkken 6-8 dişim varmış mesela,üst yumuşak alt yanlar şiş olunca ben alttan gelcek sanıyodum,bakalım önümüzdeki günlerde nolcak,yan kesici ve azı dişler daha zor çıkarmış garibim ondan bu kadar zorlandı demekki,onun için hertürlü değişik çıkmaya karşı hazır olun derim

bu arada teyze oldum gerçi kimbilir ne zaman görrüm bebeği, abim benim bebeğimi görmedi bile istanbuldalar,annem oraya gitti,gelin polonyalı,kızları oldu,sezeryanla olmış bebek dönmemiş,karnı çok küçükmüş 2.900 doğmuş bebek,abim esmer yengem karoline gibi,bebek siyah saçlı beyaz tenliymiş,gözleri koyuymuş,adını sofya deniz koymuşlar,aynı anları yaşadım resmen ama yengem çok cesur,gülerek girmiş ameliyata,hemen emmiş kızımız,1-2 damla bişey geliyomuş şimdilik,bizim muhabbetimiz de bu kadar maalesef,abim sakin ol heyecan yapma 1-2 saat sonra ara dedi,benden daha soğuk kanlı,herkes bi yanda bizde büyük abim de kanadada,diğer ablam ingilterede bayramda gördü kızımı,inş. benim çocuklarım birbirinden bu kadar kopuk olmaz,diğer ablam da 2.5 aylık hamile kaç dk konuşabiliyoruz 2-3 dk konuşcak bişey yok,inanın sizlerle daha çok muhabbet edebiliyoruz,annemin sağlığında böyle acaba ilerde nolur bilmem, antebe gidince annemle babamın soğukluğunu görünce bende onlar gibi oluyorum,etkisinden kurtulamıyorum o ortamın,evimdeki neşeyi huzuru hiçbi yerde bulamıyorum,ben de onlar gibiydim çok şükür değiştim,herkes yerinde olsun sağ olsun,ama inş. evimde herzaman sıcak bi ortam olur,bunu sağlayabiliriz,inanın çok önemli karı koca birbirine soğuksa kardeşler arasında da sevgi çok olmuyo,ipini koparan bi yerlere gidiyo ve herkes kendi çevresinde kendi dünyasında yaşıyo, hayat zor ya, burada herkesin mutlu olmasını isterim lütfen anne baba olarak çok güzel bi model olalım çocuklarımıza,onlara sevmeyi sevimeyi öğretelim,evlerinde bulsunlar huzuru,dışarda aramasınlar,biz onları bıraksak ta onlar kopamasın bizden,özlesinler her daim bizi,adet oldum heralde ondan da duygusala bağladım,bi de iş yok şeytan kulağına kurşun,şubem değişti,işlerimi bitirdim azcık gevezelik yapayım didim

ilk disimi hayirli olsun ama mikrop kaparsa tehlikali dediydi sisermis irin felan akarmis neysem amaaan kiz nedicem bak yamik birik cikiy zati dislerpitircin koseden beleriy sonra tamamen cikiy yandan obur yana dogru hepsi ayni anda belermiyo

ben altlar patlarken anladim et kabardi elime geliyodu dis zaten kv bile iddalasti cocun kocaman disleri oldu hala sana oyle geliyodur dis yok onda diyo INTERNETTEN dun resim koydum aaa gercekten cikarmis dedi delircem ust taraflar acayif sekilden sekle giriyo ve cok yumusak ablaminki ustten 4 taneyi ayni gunde patlatti o gun cocuk deliriyodu sanki aksam bi uyudu sabah kalkti keyifle bi baktik ustten 4 Tane patlamis sok olduk ben alt disi anladim ama ustu anliyamiyom altin yanlarida tuhaf olmus

ay canim benide duygulandirdin ben belcikadayim ablam izmirde annem izmirin bi ilcesinde ablam ayri ilcede annem yataklara dustu bi ablam vardi o gitti bakmaya benimki kadar bebegi var onunda simdi calisiyor gidemez buyuk ablaminda 2 tane canavari var onun kocasi salmiyo simdi dusundumde anneme bisi olsa kim bakcak babam bakar gercide allah saglik versin yaa ben hamile kaldim ablam benden once kaldi ne hamilelimizi nede dogumumuzu gorebildik onunkini ben 1 yasindayken gordum oda benimkini 6 aylikken cok koyuyo bu insana biz cok bagli aileyiz ben gune annemi gormeden basliyamam o gun hasta olurum isten eve geldigim gibi hemen neti acarim annemi gorurum ablamin izin gunlerindede ablami simdi 2 ciyi dusunuyoz seneye onuda goremicekler annem gene gelirmi bilmiyorum cok masraf olur diyo of of dertlendim bi yandan bizim kv o yonden dertli iki ogluda yurt disinda bi kizi var yaninda ama onnunda kocasi polis yeni tahin cikti yanina artik ordan nere cikar bilinmez simdi yanliz kaldi o kocca binada ordaki torunda buraya geldi durmadan ariyo ooram buram agriyo diyo doktora git diyince yok gitmem diyo soyleme ozaman acindiriyo kendini usulmuyom agrilarina agrisi olan doktora gider diyom soyluyo kolum bacam agriyo diyince lafi degistiriyom bende valla ben burda cok mutluyum trde kanli bucakli oluyoz herkez dedin gibi evinde mutlu olsun aman ben oglumun yannida sakaciktan bile el sakasi yaptirmiyom aptal bile dedirtmiyom doktorda cok mutlu bi bebek oldugunu nasi ailede yetistigi belli oluyo dedi cok seviliyo ve mutlu dedi ben boyle degince daha mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…