Canım, diş olayı genetikmiş..Eğer senin veya eşinin dişi geç çıkmışsa bebeğinin de dişi geç çıkacaktır muhtemelen..
Biz de bekliyoruz bakalım
tek alerji iiçinse domateste alerji yapabilir diyorlar ama veriyoruz yemeklerine mecbur katıyorum.
evet burda olsa kesin antibiyotik yazılırdı diyorum ya boğazı az iltihap olmuş dedi hemen antibiyotik verdi ama kullanmadım geçti çok şükür.
doktorlar hep ilaca boğuyorlar minnacık bebekleri. çocukların bağışıklık sistemi gelişemiyor ilaç kullandıkça daha çabuk hastalanıyorlar ..
benim yavrucum kaçkere kullandı antibiyotik.ilaç kullanan çocuklar çok sık hastalanıyor bu bir gerçek.
yemekleri salça ile yapamıyoruz ya ondan domates kullanıyorum mecbur . benim kızım ona göre yaptığım yemekleri yemiyor bizim kendimize göre yaptığım şekilde seviyor
bende salça yerine domates koyuyorum. ağzının tadını biliyo yavrum napim :) :)
kiz sen vermiyonmu bisi neveriyon kiiiiiiiii aaaaaa ver kiz bisi olmaz dene olursa verme dana oldular artik 1 yasina gircekler ben inek sutunede geccem geceleri duzenli HEMINE BALLIIIIIIIIIII
tamam canım öğlen evde olurum süt iznine eve gidiyom
olmadı yıne bızım kız cok fena bugun atesı hıc dusmedı
doktor hıc bırseyı yok dedı ama ateslı kuzucugum ya
sen verdıgın ıcın agzının tadını verıyor hıc vermeseydın bılmezdı :)
bızım kı de bılıyor agzının tadını ama bu kadar bekledı ıkı ay bekleyıversın
ondan sonra bıkana kadar yer
afıyet olsun ben ıkı ay daha sabrederım :)
emsın benı bol bol
merhaba
oğlum orta kulak iltihabı olmuş. boğazında da enfeksiyon varmış.mecburen başladım antibiyotik ama önce çocuk hastalıkları hastanesine götürdüm. yavrum kulaklarını çekiştirip duruyordu ağlayarak... o çok ateşli dönemi geçirdik şükür. ama antibiyotiğe tam doz devam etmem gerekmiş.
yalnız hastalıktan mı nedir sadece emiyor. o yemek iştahı bitti. ne versem eline kafasını hızla iki yana sallıyor, "ı-ıhh" diye ağlayıp ellerini yüzüne kapatıyor. boğazı mı acıyor acaba ? üfff... sadece memeyle de olmaz ki kocaman oldu artık.
bir de babacı görmeyin... babası gelince üstüne atlıyor. şurubu sadece onun elinden içiyor. kucağındayken ben dahil kimseye gitmiyor. hatta ısrarlı istedim, ağlayıp boynuna sarıldı o ısırılası kollarıyla... babası sabah işe gitti, arkasından 1 saat ağladı
hani bana karşı tavırlarını bakıcıya yapsa, işten çıkarırdım "çocuğa ne yapıyorsun ki senden bu kadar kaçıyor" diye
benim yavrucum kaçkere kullandı antibiyotik.ilaç kullanan çocuklar çok sık hastalanıyor bu bir gerçek.
sen verdıgın ıcın agzının tadını verıyor hıc vermeseydın bılmezdı :)
bızım kı de bılıyor agzının tadını ama bu kadar bekledı ıkı ay bekleyıversın
ondan sonra bıkana kadar yer
afıyet olsun ben ıkı ay daha sabrederım :)
emsın benı bol bol
Çok geçmiş olsun canım..
Madem birşeyi yok, niye düşmüyor ki acaba ateşi?
İlaç veriyor musun?
melegimolsun, delirmiyorsun canım..Hiç birimiz doyamıyoruz ki evladımıza
cnm kan testi yaptilarmi yaptir yapmadilarsa benimkide dusmedi 4 gun ates icinde yaniyodu 2 gun bisi yoktu 2 gun atesliydi 3 gun bisi yoktu doktorlar disten cart curt dedi ama kan yapinca butun hersey cikti piyasaya bi doktor dedi bebekler kapali kutudur bi 5 dk cok iyiler sonra bakmisin oksurur tiksirirlar cozemezsiniz diye hic bekleme yarin kan testine siddetle iste yoksa benimki gibi yuklu bi antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin yada yastaneye yatirirlar benim dusmeseydi hastaneye yatcakti cunki
ayyy emseydi bende vermezdimite kaka 6 aya kadar emdi benimkiiii hala onun uzuntusu var icimde :2::2:
yazık ya masal kızımıza,inş. geçer,hayret bişey bizim kız da ateşlendi her dişinde ama ılık suyla duşa girince,1-2 kaşık şurup verince geçti şükür,enfeksiyon olmasın,hani daha önce dedin ya 6. hastalık gibi bişey,Allah korusun da,bilemiyom ki dr. niye bişeyi yok dedi,dişten mi dedi,tahlil yapılmalı bence
evet malesef bizde kullandık((
doktor kendinize göre yaptığınız yemeklerden verin diyor . ama hangi birine inancağımızı şaşırdık ya .
bu arada geçmiş olsun inşallah geçer hemen ateşi bebeğinin.
bana doktor dis ates yapmaz dediydi kim uyduruyo bunu dediydi egerki bebi azina bisi gotururse dis gelirken o mikrop kaptirip ates yaparmis tek oda disle cikmala alakali deil mikropla alakali dediydi bunca doktorluk yaptim dis ates yapar diyen bi uzman ciksin karsima kanitlasin dediydi doktorlarin ugrasmak istememsi sallamasi sonucu bu dis geliyo ondan ates al agri kesici ates dusurucu eve hadi yallah bu daha kolaylarina geliyo dedi ama ben korkarim gece yattimmi rahat uyumak isterim o yuzden hep rahat uyudum dediydi bebi olumleri sakat kalmalari havale hep doktor ihmalsizliginden dise baslamasindan dediydi atesi burdaki doktorumda direk virus dis mi atesmi diye gulduydu 3 ay oncesi ahahaha ne alaka ki dedi
sonuç olarak diş çıkarken ne varsa ağzına götürdükleri için mikroba bağlı olarak ta çıkabilir o zaman,bizim kızın azcık ateşi vardı bugün,üstten bi diş patlamış ben alttan beklerken,acemilik işte,alt şiş duruyodu,üst yumuşaktı,ama üstten tam ortadan çıkmamış,ortadan bi parmak ilerde çıkmış:26::26::26:
ben altlar patlarken anladim et kabardi elime geliyodu dis zaten kv bile iddalasti cocun kocaman disleri oldu hala sana oyle geliyodur dis yok onda diyo INTERNETTEN dun resim koydum aaa gercekten cikarmis dedi delircem ust taraflar acayif sekilden sekle giriyo ve cok yumusak ablaminki ustten 4 taneyi ayni gunde patlatti o gun cocuk deliriyodu sanki aksam bi uyudu sabah kalkti keyifle bi baktik ustten 4 Tane patlamis sok olduk ben alt disi anladim ama ustu anliyamiyom altin yanlarida tuhaf olmushe he yan kesici dişlermiş onlar,kimi çocukta bu şekilde olabiliyomuş araştırdım da gördüm netten,bu bebeklerin herşeyi değişik diş genetik falan diyolar ama bu bile değişiyomuş demekki,benim 10 aylıkken 6-8 dişim varmış mesela,üst yumuşak alt yanlar şiş olunca ben alttan gelcek sanıyodum,bakalım önümüzdeki günlerde nolcak,yan kesici ve azı dişler daha zor çıkarmış garibim ondan bu kadar zorlandı demekki,onun için hertürlü değişik çıkmaya karşı hazır olun derim
bu arada teyze oldum gerçi kimbilir ne zaman görrüm bebeği, abim benim bebeğimi görmedi bile istanbuldalar,annem oraya gitti,gelin polonyalı,kızları oldu,sezeryanla olmış bebek dönmemiş,karnı çok küçükmüş 2.900 doğmuş bebek,abim esmer yengem karoline gibi,bebek siyah saçlı beyaz tenliymiş,gözleri koyuymuş,adını sofya deniz koymuşlar,aynı anları yaşadım resmen ama yengem çok cesur,gülerek girmiş ameliyata,hemen emmiş kızımız,1-2 damla bişey geliyomuş şimdilik,bizim muhabbetimiz de bu kadar maalesef,abim sakin ol heyecan yapma 1-2 saat sonra ara dedi,benden daha soğuk kanlı,herkes bi yanda bizde büyük abim de kanadada,diğer ablam ingilterede bayramda gördü kızımı,inş. benim çocuklarım birbirinden bu kadar kopuk olmaz,diğer ablam da 2.5 aylık hamile kaç dk konuşabiliyoruz 2-3 dk konuşcak bişey yok,inanın sizlerle daha çok muhabbet edebiliyoruz,annemin sağlığında böyle acaba ilerde nolur bilmem, antebe gidince annemle babamın soğukluğunu görünce bende onlar gibi oluyorum,etkisinden kurtulamıyorum o ortamın,evimdeki neşeyi huzuru hiçbi yerde bulamıyorum,ben de onlar gibiydim çok şükür değiştim,herkes yerinde olsun sağ olsun,ama inş. evimde herzaman sıcak bi ortam olur,bunu sağlayabiliriz,inanın çok önemli karı koca birbirine soğuksa kardeşler arasında da sevgi çok olmuyo,ipini koparan bi yerlere gidiyo ve herkes kendi çevresinde kendi dünyasında yaşıyo, hayat zor ya, burada herkesin mutlu olmasını isterim lütfen anne baba olarak çok güzel bi model olalım çocuklarımıza,onlara sevmeyi sevimeyi öğretelim,evlerinde bulsunlar huzuru,dışarda aramasınlar,biz onları bıraksak ta onlar kopamasın bizden,özlesinler her daim bizi,adet oldum heralde ondan da duygusala bağladım,bi de iş yok şeytan kulağına kurşun,şubem değişti,işlerimi bitirdim azcık gevezelik yapayım didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?