2011 Aralık Anneleri

içine 1-2 patates te atıver.. çok güzel oluyor.. eşim bezelye sevmediği için yapamıyorum pek..
dün de bezelyeci geçti bayağı düşündüm alsam mı almasam mı diye.. sonunda almadım

patates olmazsa olmaz ..tavuk olmayınca havuc koyuyorum ben ..

esımın en sevdıgı yemek bezelye bende cok severım ..

oyle kı 7 kılo aldım attım buzluga kısın yerız dıye

1 hafta diş ağrısı çektim. gece uyku uyumadım ama her gece bir şekilde yemeğim hazır oldu :))
Allah acıdı bana sanırım nasıl yapabildim bilmiyorum
benim eşim hayatta yeşillikle geçiştiremez

işte benimkine de yetmez..
beraber yeriz ya o yeşillikleri falan.. 2-3 saati bulmaz acıktım der.. :)
bazen de uyuzlaşır.. ıvır zıvır yer tıkar midesini.. anlayamıyorum işte :) onları yiyorsun da otu neden yemiyorsun

[
patates olmazsa olmaz ..tavuk olmayınca havuc koyuyorum ben ..

esımın en sevdıgı yemek bezelye bende cok severım ..

oyle kı 7 kılo aldım attım buzluga kısın yerız dıye

ay ne güzel ya bende atmak istiyorum da daha hiç başlamadım atmaya bezelye bitmeden atsam iyi olacak kışın pek sebze olmadıgından iyi oluyor haftada bir kere pişiriyorum

kızlar ben kaçayım öpüyorum hepinizi yemeklerimin yanına çay yapacağım hepinizi öpüyorumbebişlerinizi de yerim ben

valla 1 aydır yemek yapmıyorum:) kocam görümcem kardeşim sağolsun mutfağa girmemle çıkmam bir oluyor kocam yatağı bile toplatmıyor bana:)

valla 1 aydır yemek yapmıyorum:) kocam görümcem kardeşim sağolsun mutfağa girmemle çıkmam bir oluyor kocam yatağı bile toplatmıyor bana:)

ne güzel :) ne mutlu sana :)
benimkinde henüz öyle bir değişim olmadı :) o da herhalde beni iyi gördüğünden okadar düşmüyor üstüme.. hani bulantım yok bişiyim yok ya.. ondan diyorum :)
henüz yaşantımızda, cinsellik hariç, herhangi bir değişiklik yok..

[

ay ne güzel ya bende atmak istiyorum da daha hiç başlamadım atmaya bezelye bitmeden atsam iyi olacak kışın pek sebze olmadıgından iyi oluyor haftada bir kere pişiriyorum

attım ben baya bakla da attım ,esek baklası denıyor onu da attım
barbunya da atmıstım zaten baya oldu
annem gelsınde dha da atarız herhalde benım bıldıkleırm bnlar cunku :)

evt ıyı oluyor degısıklık:)

[

hazır dolaba atmalardan bahsederken sormak istediğim bi şey var

ben vişne kiraz kızılcık filan atıcam buzluğa
kışın doğumdan sonra süt yapması için
sizin süt için yapacağınız bi hazırlık varsa paylaşabilir misiniz
erken biliyorum ama
yavaş yavaş alıp atmak lazım değil mi :)

kızlaar doktordan geldim. bebişim 2,5 cm olmuş. nası uzanmış yatıyodu yavrum benim. görünce gözyaşlarımı tutamadım. allahım isteyen herkese nasip etin. tarif edilemez bir duygu. elini oynattı. bacaklarını gördüm. kafası büyük. kalbini ilk duyduğumuzda pıt pıt atıyodu, şimdi güm güm atıyodu. allahım inanamıyorum. süperdi kızlar. meleğim kocaman olmuş. darısı bütün isteyenlerin başına.

bende yapamiyorum mide bulantisindan ne zmaaaan gecer bilmemki oglumda hic bole olmamistiim:26:

ben diğer ıkı hamileliğimde öyleydim mutfaktan kap kacaklardan tencerelerden herşeyden tiksinmiştim hiç giremiyordum annemde kalmak zorunda kalmıştım ama şükür bunda rahatım bulantılarım oldu ara ara oluyor ama hiçbirşeyden tiksinmedim yemeklerimi yapabiliyorum ve zaten yapamıyacak olsam mahvolurduk sanırım bu sefer annemde yok eşimde yemek yapmayı hiç bilmiyor ve evde ıkı cocuk cok zor olurdu sanırım..ama merak etme ılk 3ay dolunca gecıyor tüm bunlar şuan kaç haftalıksın peki???

[

hadi gözün aydın maşallah cok güzel haberler bunlar günden güne saglıkla büyüsün bebişin inş

Benim kocişinde illa sulu yemek derdi olmuyor çok şükür . Bayağıdır hazır yiyoruz canım hiç almıyor yemek yapmak geçen hafta k validemler geldiğinde yaptım o akşam cam kapı açıktı cereyanda kaldım mutfakta ve hala çekiyorum ceremesini :84: Bazende kociş kızartma falan yapıyor geçiştiriyoruz bi şekilde .

ay canım geçmiş olsun bi çocuk için çok çok kötü bi deneyim gerçekten o nasıl bi yaklaşımmış öyle.çocuklara özellikle ilgili davranıyoruz biz.

merhaba benimde malesef diş doktorum benden korkardı benim iğne korkum var görünce bayılıyorum.bende koltuğa oturmadan önce anlatıyorum durumumu doktorda o kadarda değil bişey olmaz diyor. ama daha koltukta gözlerim karardı etrafı göremiyorum diyorum gözlerimi açtığımda sedyedeyim başımda doktorlar hemşireler tansiyon ölçülüyor gözlerime bakılıyor vs. her dişçiye gidişimizde aynı sahneler yaşıyorum.ben korkmaktan ziyade doktorlara boşa sorun yaşatıyorum.

ya cnm hiç böyle birşey aklıma gelmemişti dogrusudiğer emzikli dönemlerimde bol bol ıhamur kayısı hoşafı falan tüketmiştim annem sayesinde hergün bir tencere kaynatır içirirdi o kayısı hoşafını birde bir termus ıhlamur
doktorların tavsiyesi bol bol sıvı almak süt olması için ve sık sık emzirmek ne kadar cok emerse okadar cok süt salgılanması oluyor

hıc duymadım vısne kıraz attım ama pastalarda kullanmak ıcın..
sut ucun bırsey atmam herhalde ozellıkle..
en ıyısı su ıcmekmıs süt yapması için.

gozun aydın cnım,amın herkese nasıp etsın allahım

:92: Geçmiş olsun tatlım ilginç gelgi banada . Çocuklar napiyor ?
Efecim canım geçmedi mi hala mide bulantın Neyse az kaldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…