- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
içine 1-2 patates te atıver.. çok güzel oluyor.. eşim bezelye sevmediği için yapamıyorum pek..
dün de bezelyeci geçti bayağı düşündüm alsam mı almasam mı diye.. sonunda almadım
ben dün fazla yapmıştım yemegımı bugunede hazır
1 hafta diş ağrısı çektim. gece uyku uyumadım ama her gece bir şekilde yemeğim hazır oldu :))
Allah acıdı bana sanırım nasıl yapabildim bilmiyorum
benim eşim hayatta yeşillikle geçiştiremez
patates olmazsa olmaz ..tavuk olmayınca havuc koyuyorum ben ..
esımın en sevdıgı yemek bezelye bende cok severım ..
oyle kı 7 kılo aldım attım buzluga kısın yerız dıye
valla 1 aydır yemek yapmıyorum:) kocam görümcem kardeşim sağolsun mutfağa girmemle çıkmam bir oluyor kocam yatağı bile toplatmıyor bana:)
valla 1 aydır yemek yapmıyorum:) kocam görümcem kardeşim sağolsun mutfağa girmemle çıkmam bir oluyor kocam yatağı bile toplatmıyor bana:)
[
ay ne güzel ya bende atmak istiyorum da daha hiç başlamadım atmaya bezelye bitmeden atsam iyi olacak kışın pek sebze olmadıgından iyi oluyor haftada bir kere pişiriyorum
[
ay ne güzel ya bende atmak istiyorum da daha hiç başlamadım atmaya bezelye bitmeden atsam iyi olacak kışın pek sebze olmadıgından iyi oluyor haftada bir kere pişiriyorum
bende yapamiyorum mide bulantisindan ne zmaaaan gecer bilmemki oglumda hic bole olmamistiim:26:
kızlaar doktordan geldim. bebişim 2,5 cm olmuş. nası uzanmış yatıyodu yavrum benim. görünce gözyaşlarımı tutamadım. allahım isteyen herkese nasip etin. tarif edilemez bir duygu. elini oynattı. bacaklarını gördüm. kafası büyük. kalbini ilk duyduğumuzda pıt pıt atıyodu, şimdi güm güm atıyodu. allahım inanamıyorum. süperdi kızlar. meleğim kocaman olmuş. darısı bütün isteyenlerin başına.
ay canım geçmiş olsun bi çocuk için çok çok kötü bi deneyim gerçekten o nasıl bi yaklaşımmış öyle.çocuklara özellikle ilgili davranıyoruz biz.
hazır dolaba atmalardan bahsederken sormak istediğim bi şey var
ben vişne kiraz kızılcık filan atıcam buzluğa
kışın doğumdan sonra süt yapması için
sizin süt için yapacağınız bi hazırlık varsa paylaşabilir misiniz
erken biliyorum ama
yavaş yavaş alıp atmak lazım değil mi :)
hazır dolaba atmalardan bahsederken sormak istediğim bi şey var
ben vişne kiraz kızılcık filan atıcam buzluğa
kışın doğumdan sonra süt yapması için
sizin süt için yapacağınız bi hazırlık varsa paylaşabilir misiniz
erken biliyorum ama
yavaş yavaş alıp atmak lazım değil mi :)
kızlaar doktordan geldim. bebişim 2,5 cm olmuş. nası uzanmış yatıyodu yavrum benim. görünce gözyaşlarımı tutamadım. allahım isteyen herkese nasip etin. tarif edilemez bir duygu. elini oynattı. bacaklarını gördüm. kafası büyük. kalbini ilk duyduğumuzda pıt pıt atıyodu, şimdi güm güm atıyodu. allahım inanamıyorum. süperdi kızlar. meleğim kocaman olmuş. darısı bütün isteyenlerin başına.
:92: Geçmiş olsun tatlım ilginç gelgi banada . Çocuklar napiyor ?merhaba benimde malesef diş doktorum benden korkardı benim iğne korkum var görünce bayılıyorum.bende koltuğa oturmadan önce anlatıyorum durumumu doktorda o kadarda değil bişey olmaz diyor. ama daha koltukta gözlerim karardı etrafı göremiyorum diyorum gözlerimi açtığımda sedyedeyim başımda doktorlar hemşireler tansiyon ölçülüyor gözlerime bakılıyor vs. her dişçiye gidişimizde aynı sahneler yaşıyorum.ben korkmaktan ziyade doktorlara boşa sorun yaşatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?