2011 Aralık Anneleri

nasıl hesapladın ben yapamamadım anlamadım:)

bacım örn.. ben 87 doğumluyum :) 3er ekledim
90-93-96-99-02-05-08-11... yanlış anlamadıysam böyle olacak :)
eşiminkine de doğum yılından 4er ekledim en son 2010 çıktı yenilenmesi..
hatalı hesapladıysam bilen arkadaşlar düzeltsin :)

benim 2011 denk gelmiyor ki 3 eklediğimdede 4 eklediğimdede eşimde bende 85 doğumluyum offfff

arkadaşım sen 24 yaşındasın... 3 yılda bir yenileniyorsa 24. yaşında hücrelerini yeniliyorsun... eğer eşin senden önce hücreleri yenilendiyse... büyük ihtimalle seninkide kız

benim 2011 denk gelmiyor ki 3 eklediğimdede 4 eklediğimdede eşimde bende 85 doğumluyum offfff

boşver canım :) ben zaten bunlara inanmıyorum..
ne uyduruk şeyler var daha.... ohoo.. onlara kansak vay halimize :)
zaten şurda 1buçuk 2 aya kalmaz öğreniriz :) annelik sabretmek demektir :) ki hamilelik yaşayacağımız hem en güzel hem en baasit heyecan ve bekleyiş oluyor insanın hayatında.. doğduktan sonra daha neler göreceğiz allah bilir..

bana aralık/ocak ayı hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor..

arkadaşım sen 24 yaşındasın... 3 yılda bir yenileniyorsa 24. yaşında hücrelerini yeniliyorsun... eğer eşin senden önce hücreleri yenilendiyse... büyük ihtimalle seninkide kız

bir de şu durum var :) kasım doğumluyum.. :) nezaman yenileniyormuş şimcik hücrelerim.. şu anda 23buçukum :)

ben senin örneğine göre 87yide saydım başlangıç yılı diye düşünüp bu hesap göreceli birazda şaşabilir:)))

Eeee benim Çin takvimi kız diyo, bu erkek diyo, evladım kusum aydın gibi çıkacak Allah korusun... töbe töbeeeee, tütütütütüttü.... Dr. gidene kadar bakmam daha böle şeylere...

benim işime çin takvimi bile yaramıyor::)))))))) martta hamile kaldıysam erkek nisanda kaldıysam kız 21 mart son adet tarihim 1-6 nisan arası yumurtlama:)))

önümüzde uzun bir zaman var ilk ögrendıgımde yaz gelicek yaz bitecek sonbahar gelicek o biecek kış gelicek derdim ama bak yaz geldi bile bir bakmışız yazda bitmiş sonbahar öyle öyle zaman geçicek bi6ay sonra buralarda dogum olaylarını konuşuyor olacagız inş

buarada ben ilk kızıma hamileyken nedense hiç cinsiyetini ögrenmek istemiyordum tamamen süpriz olsun dogdugunda bize diye düşünüyordum ama annemin merakından ögrenmek zorunda kalmıştım..oglumda ise 12 haftalıktı doktor daha sormadan söyledi bunda ise içime hep doğan erkek miş gibi geliyor bu sefer cinsiyetini ögrenmeyi istiyorum çunku ona göre evde couckların odasını ayarlıyacaz..kızsa oglumu ayıracam erkekse kızımı ayıracam bakalım merakla beklıyorum ne olacak

nihal canım benimkini hesaplasana ne çıkacak benim kafa basmadı ben 80 doğumluyum eşimde 77 ama hep canım ekşi şeyler çekiyor hiç tatlı yiyemedim aklıma gelince bile kötü oluyorum

O zaman canım hanginizin doğum ayı önce ona göre bakmak gerekiyor galiba yazılanların hepsini okumadım çünkü

nihal canım benimkini hesaplasana ne çıkacak benim kafa basmadı ben 80 doğumluyum eşimde 77 ama hep canım ekşi şeyler çekiyor hiç tatlı yiyemedim aklıma gelince bile kötü oluyorum
seldacımmmm sanırım senin hücreler en son yenilenmiş o yüzden kız oalcak:)))

seldacımmmm sanırım senin hücreler en son yenilenmiş o yüzden kız oalcak:)))

bak bugün aldığım en güzel haberdi rabbim seni hiç darda koymasın cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun diye yorum yapacaklar olursa diye söylüyorum benim bebeğim çok zor yollardan geldi tam 2 yıl onun için uğraştım biran önce bebeğim için birşeyler almak istiyorum 3 haziranı bekliyorum ama herkes yüzüme karnıma bakıp yok yok senin kızın olacak diyor rabbim sağlıklısından bir kız nasip etsin inşallah

denedım cnım ılk basta erkek cıkıyor dedıler en son esımın yenılenmıs ama doktor kkıza benzıyor dedı

bende tutmadı
tamam canım bak demekki öğrenmiş olduk bunun yanlış bi işlem olduğunu....
ben kendime baktım kız çıktıDD

nihalimmmm
kız çıkıyo benimki
benimde kız çıkıyor bluecummmmmmmmmmmmmmmmmm
Eeee benim Çin takvimi kız diyo, bu erkek diyo, evladım kusum aydın gibi çıkacak Allah korusun... töbe töbeeeee, tütütütütüttü.... Dr. gidene kadar bakmam daha böle şeylere...
allah seni yaa bayıldım gülmektenn çok yaşa emi.....işin eğlencesi be canım.... hani böyle tez sunuyorlarya aslında onları çürütmek için meraktan baktım ben..... ama çin takvimine göre ve buna göre bende kız çıkıyor ... demekki oğlumm olacakkkk
benim işime çin takvimi bile yaramıyor::)))))))) martta hamile kaldıysam erkek nisanda kaldıysam kız 21 mart son adet tarihim 1-6 nisan arası yumurtlama:)))
canımmmm ne güzel işte seninki süpriz olacak.. boşver eğlenmek için bakalım dedim zaten...

Allah gönlüne göre versin güzelim hayırlısı neyse o olsun....Ayrıca ettiğin dua çok güzel allah razı olsunnn

yüzüm acayip sivilcelendi anlatamam

merhaba kizlaaaar bugun nasilsiniz bebislerinizlee ? ben bugun tempolu bi gun gecirecegim galiba ev aldi basini gidiyor bari toplayimda nasilsa haziranda tasiniyorum 3 haziranda doktora gidiyorum ultrason icin :) 4 haziranda kocam turkiyeye gidiyor :S 9 unda gelecek 12 hazirandada ev tasimaa ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BAKALIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…