2011 Aralık Anneleri

Kızlar 2 güngür benim bebiş kıpır kıpır ediyo,dün ayağımı uzatmış dineniyodum,1 saat içinde 2 defa kıpırdadı,çok güzel bi duyguydu yaa,kız erken oynarmış annem öyle dedi,bakalım hayırlısı rüyamda adet oldum,anlamı gebe kadın görürse oğlu olur diyo,bakalım hangisi olcak,pazt.gidecem doktora,inş. Cinsiyetini de öğrenirim

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

canım çokkk üzüldüm....Allah sabır versin...

geçmiş olsun canım umarım bugünü de atlatırsınız
saol canım.bugünüde atlatayım.sonrası yeniden doğmuş gibi olcam

Kızlar 2 güngür benim bebiş kıpır kıpır ediyo,dün ayağımı uzatmış dineniyodum,1 saat içinde 2 defa kıpırdadı,çok güzel bi duyguydu yaa,kız erken oynarmış annem öyle dedi,bakalım hayırlısı rüyamda adet oldum,anlamı gebe kadın görürse oğlu olur diyo,bakalım hangisi olcak,pazt.gidecem doktora,inş. Cinsiyetini de öğrenirim

deryacım benim hem kızım hem oğlum ver.oğlum erken oynamıştı.kızım tekme atmadı.oynaması 5.ayı buldu.içimde geziniyodu.erkek bebkleri tekmeliyo.bence seninki erkek dir.:46::46:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım.allah sağlıklı bi bebek nasip eder inş.kanaman falanmı oldu.yoksa tesadüfmü ögrendin.kusura bakma acını deşmek istemem ama nasıl anlaşılıyo bilmek istedim.

Sağolasın canım, kanama ağrı falan hiç bir belirti yok, kontrole gittiğimde öğrendim. Sadece içimde bir sıkıntı vardı birkaç gündür sanırım insana malum oluyor.

Gunaydin kizlaarrr

:nazar:günaydın güzel anneler ve bebişileri:71: nasılsınız?ben daha iyiyim bugün ama sanırım mide bulantılarım biraz daha devam edecek gibi görünüyor.sizlerde durumlar nasıl?

benim de bulantilar azalacagina iice zor bir hal almaya basladi. noluyor anlamadim hayirlisiolsun insallah.

günaydın kızlar.:80::80:nasısınız.biz de kızımın sevincini yaşıyoruz.2 gün geçti bu günüde atlatırsak kızımın riskleri kalmıyo:64::64:çok şükür bunuda atlattık.ne zormuş anne olmak.annemin kıymetini bu yıl daha çok anlıyorum.:16::16::16:

canim merak etme. benim esimi de 2006da kaz daglarinda tatil yaparken isirmisti. o zamanlar bayada gunceldi bu mevzular. tatilimiz zehir oldu ama cok sukur herhangi birsey olmadi. edremitte ozel bi hastaneye gittik gecenin 3unde farkedince adamlar bizde imtaniye yok diyip devlete yolladilar. devlette de lakayt bi hastabakici ne eldiven ne bisey oolece pensle cekti cikardi. ben bugun bunlardan 40a yakin cikardim falan diyo adam.:50:
napicas simdi bi ilac bi igne bisey yok mu dedik. 3 gun bekleyin ateslenip titreme falan gelirse hastaneye gidin yogun bakima yatirirlar sizi dedi adam. sastik kaldik esimle ne tadimiz ne tuzumuz kaldi. cok sukur herhangi birsey olmadi. simdiye kadar bir ateslenme vs olmamissa insallah bundan sonradaolmaz canim. cok gecmis olsun

olbey geçmişe mi daldın?nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bebiş nasıl?ben de cumartesi gününü iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz inşallah:nazar:

aynen oyle. 19 mayista cundadaydik. donuste golcukte annemde kaldim. daha dun aksam geldim ne cok sayfa birikmis okuoku bitiremedim :) bi sonraki cumartesi de benim ikili testim var. guzel haberlerle gelirsin insallah canim

Sağolasın canım, kanama ağrı falan hiç bir belirti yok, kontrole gittiğimde öğrendim. Sadece içimde bir sıkıntı vardı birkaç gündür sanırım insana malum oluyor.

canim Allah saglikli bir bebis nasip eder sana insallah. hic kolay degil ama uzmemeye calis kendini

Son düzenleme:
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

canımm çok üzüldüm.. rabbim sabrını versin....
ne diyeceğimi bilmiyorum..
nedense benimde öyle bir korkum var içimde...

kızlar bebişler tekmelemeye başlasada artık.bizde iyi olduklarını anlasak.sürekli korkular yaşıyorum.kayıp haberleri gözümü korkuttu.allah kimseye yaşatmasın.hepimizin bebişler sağlıklı olarak doğar.inş.:16::16:

ben de 2 gün boyunca rüyamda bi kız çocuğu görmüştüm,benden yardım istiyodu gözlerimin içine bakıyodu,hemen 1 gün sonra kanamam oldu,hastaneye gittik,gerçekten insanın içine doğuyo

kızlar bebişler tekmelemeye başlasada artık.bizde iyi olduklarını anlasak.sürekli korkular yaşıyorum.kayıp haberleri gözümü korkuttu.allah kimseye yaşatmasın.hepimizin bebişler sağlıklı olarak doğar.inş.:16::16:

inş. canım,benimki tam 12 haftaık olduğunda kıpırdadı,şimdiye kadar 3 defa oldu,genelde 14 ten sonra diyolar ama ben gerçekten hissettim,anneler hisseder

dün ben de ilk defa hareketini hissettim daha önce böyle birşey yaşamamıştım biliyorum bebeğimin hareketiydi:emir_bebek: oğlum tekme atıyordu, cinsiyeti belli değil ama ben erkek hissediyorum :49: ben de erkek çabuk hareketlenir diye biliyorum:61: aynı rüyadan ben de bikaç kez gördüm hayırlısı olsun inşallah

aynen benide... ilk kontrolümü 5+6 da yaptırmıştım.. şimdi 10 gün sonra gideceğim ikili test için.. düşünsenize yaklaşık 6 haftadır görmedim ve çok korkuyorum :(

ben pazartesi gördüm kalbi atıyordu ayrıca progestan kullanıyorum düşüğü engellesin diye ama yine de korkuyorum

dün ben de ilk defa hareketini hissettim daha önce böyle birşey yaşamamıştım biliyorum bebeğimin hareketiydi:emir_bebek: oğlum tekme atıyordu, cinsiyeti belli değil ama ben erkek hissediyorum :49: ben de erkek çabuk hareketlenir diye biliyorum:61: aynı rüyadan ben de bikaç kez gördüm hayırlısı olsun inşallah

hayırlısı,sağlıklı olsunlar da,beklemesi bile heyecanlı,kızlar stres yapmayın,annem demişti bana benim ağzım tatsızdı,birden bire geçti,göğüslerim yumuşadı,daha 10 haftalık falan,2 gün sonra da düştü diye,yani vücut kendini belli edermiş,onun dışında korkmayın,dua edelim sadece,hayırlısı olsun hepimiz için

Back
X