• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

kızında var oğlunda allah hayırlısını nasip etsin...
benim bir oğlum var gönlümden geçen kız ama allahım hayırlısnı nasip etsin..

hamdolsun rabbim kızda nasip etti erkekte ikisininde yeri bambaşka o yüzden bu 3.de ne olursa farketmez bizim için düşündüğüm zaman ıkı tarafta agır basmıyor hayırlısı olsun..senin içinde gönlüne göre nasip etsin inş

kıslaar :92: listede ek bir değişiklik var .. hamile kaldığınız kiloyu yazdık çoğunuzda . şimdi 13+lara gelenler şimdiki kilolarını bildirirlerse 1. trimester sonu ne kadar aldık öğrenmiş olacağız . sonra 27+lara gelince inşallah 2. trimester sonunda ne aldık ve en son doğuma girmeden kaç kiloyuz onu yazacağız .. kendi takibimizi kendimiz yapacağız kısacası :52:

kıslaar :92: listede ek bir değişiklik var .. hamile kaldığınız kiloyu yazdık çoğunuzda . şimdi 13+lara gelenler şimdiki kilolarını bildirirlerse 1. trimester sonu ne kadar aldık öğrenmiş olacağız . sonra 27+lara gelince inşallah 2. trimester sonunda ne aldık ve en son doğuma girmeden kaç kiloyuz onu yazacağız .. kendi takibimizi kendimiz yapacağız kısacası :52:

Halaa 61 yupppiiiiiiiii:49::64::64::64:

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
cinsiyet tahmini yapmissiniz ben kiz istiyorum ama erkek doguyor icime iki oglusum olursa ohhhh gegmeyin bana :69::69::69::69::69::69:

hamdolsun rabbim kızda nasip etti erkekte ikisininde yeri bambaşka o yüzden bu 3.de ne olursa farketmez bizim için düşündüğüm zaman ıkı tarafta agır basmıyor hayırlısı olsun..senin içinde gönlüne göre nasip etsin inş

canim sen neden turkiyeye dondunki boyle herseyi iyi olan bir ulkeden cocuklarin icin brebir biyer
ama insanin vatani gibiside yokkkkkkkkkk
ben kimyanin baskenti BASEL deyimmm sizinkiler nerde.

2hafta sonra ozaman ben söylerim son kilomu suana kadar 2 kılo aldım sanırım bu hamılelıgımde fazla kılo alacaga benzıyorum dıgerlerınde ıyıydı :(

ben 5 kilo verdim,64 üm:66::66::66::66::66:

68kg hala 68kg ama bazen 68,5 oluyorrrr

Mesa Batıkent'teydi değil mi?Zor olmuyo mu hayatım? Eryaman'dan gelebilirsin de, Cinnah'tan gitmek durumunda kaldığında uzak gibi sanki?

Benim evim yenimahalle'de işyerim Ulus Sıhhiye arasında. Doktorum da her ikisine de yakın bi klinikte. Benim için çok ii oluyo...

Yalnız doğum düşündürüyo beni..Doktorumun anlaşmalı olduğu bikaç hastane var ve genelde hrs'yi tavsiye ediyo. Ama doğum fiyatları çok yüksek...Mesa'da ne kadar öğrendin mi?

Yok cnm mesa armadanın orada... benim özel sigortam var yatarak tedavi .. walla doğumun tamamanı karşılayak ama 3000 e yakın bir rakam sanırım epidural sezeryan... Ama sigortasız fiyat alırsan daha uygun veriolar diye duydum. özel sigorta olunca sanırım biraz artıyor:) HRS nin sadece para amaçllı olduğunu çok kişiden duydum ama sen bilirsin yinede cnm..

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
cinsiyet tahmini yapmissiniz ben kiz istiyorum ama erkek doguyor icime iki oglusum olursa ohhhh gegmeyin bana :69::69::69::69::69::69:

canim sen neden turkiyeye dondunki boyle herseyi iyi olan bir ulkeden cocuklarin icin brebir biyer
ama insanin vatani gibiside yokkkkkkkkkk
ben kimyanin baskenti BASEL deyimmm sizinkiler nerde.

cnm ya biz 5 kardeşiz hepimizde orda dogduk abimler orda okulada gittiler ben sadece kindergardene gittim ilkokula turkıyede basladım o sene annem cocuklarla dönüş yaptı babam ise orda kaldı ta ki 2000 yılına kadar şimdi oda emekli döndü artık yalnız bir abim ordan evlendiği için o orda kaldı..biz yaz tatıllerınde babamın yanına giderdik cok seviyordum ben orayı cocuklugum orda gectı ve hala cok özlüyorum oraları..biz zurih-zug da ikamet ediyorduk..senin orda yaşadıgını ögrenınce memleketlımı görmuş gibi cok heyecanlandım :))))

cnm ya biz 5 kardeşiz hepimizde orda dogduk abimler orda okulada gittiler ben sadece kindergardene gittim ilkokula turkıyede basladım o sene annem cocuklarla dönüş yaptı babam ise orda kaldı ta ki 2000 yılına kadar şimdi oda emekli döndü artık yalnız bir abim ordan evlendiği için o orda kaldı..biz yaz tatıllerınde babamın yanına giderdik cok seviyordum ben orayı cocuklugum orda gectı ve hala cok özlüyorum oraları..biz zurih-zug da ikamet ediyorduk..senin orda yaşadıgını ögrenınce memleketlımı görmuş gibi cok heyecanlandım :))))

ya zug le aramizdaki mesafe cok az burda olsan bulusurduk gezerdik beraberrrr ne guzel olurdu
ama canim herseyde vardir bi hayir
abin seni buraya getirsede burda dogum yapsan keske daha iyi olurrrrr...

iyiyim canııımm bulaşık makinası diz,çamaşır as derken şimdi oturdum.sen nasılsın?

ben de oğluşu uyuttum , güya o yaptıklarından yapıcaktım , ama parka git biraz o yan bu yan gez derken , gazım da var sanırım karnım şişti ve batıyor biraz ayaklarımı uzattım burada takılıyorum .. oğluş uyanana kadar burdayım .. dün Narlıdereden komşumla konuştuk , çok sıcakmış öyle mi ??

Back
X