• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

kızlar size bişiler danışcam...

- kutu meyve suları içiyormusunuz?
- kırk yılın başında olsada sosis yiyormusunuz?
- tatile gitcem kısmetse ne içebilirim diye düşnüüyorum:)

kutu meyve suyu hergün içiyorum.tabiki arada sırada sosis yiyorum abartmadan.tatilede gidiyorum çayımı çok açık.günde bir tanede kahvemi içiyorum.dediğim gibi kutu meyve suyu,arada meyveli soda,kefir,ayran....

süt iç canım,taze sıkılmış meyve suları,salam,sosis,sucuk yeme:79::79:

yok salam falan zaten yememde .. dr mesela haftasonları için 2-3 tane iyi pişmiş sucuğa izin vrmişti ama sosisi sormadım... ??? bu cumarteside onu sorcam.. kırk yılın başında yee.. annelerimiz bu kadar bilgili değillermiş yemişler.. hani hergün yesek tamamda.. hatta dr bana 1 kutu diet kola bile içebilirsin demişti ama ben içmedim ..?? limiti aşmadan nefsini körelt demişti ama içim rahat değil sorayım yine?

maşallah sana da canım :nazar:

STARİMU,

beni hala niye listeye eklemedinn:(

sanırımmmm, çekippp giddecem forumdann:( yüklüyüm ya en yakınım sizlere geçer belki nazımmm. alınganlıkk yapimmm birazz:)
hımmmmm sanırımmmm atladınnn:( bi de güncel listeyeee nasıl ve nerden ulaşıcazzzz?

maşallah sana da canım :nazar: kaydettim listeme birazdan yazılanlarla güncellerim :34:

:1: b ve n harfleri yanyana ya , kaymış elim demekki , bak oğlun neyin olursa ismi hazır , gerçi kıza da veriyorlar Tuna ismini :)))

yes canım , doğru didin :13:

sebep :27:

ahhhh :69: benim için de gez tatlım , vazgeçtim agora magora inciraltı iyi inciraltı güsel orda buluşurus :13:

tamam canım sen gelde buluşmak kolay...

kızlar size bişiler danışcam...

- kutu meyve suları içiyormusunuz?
- kırk yılın başında olsada sosis yiyormusunuz?
- tatile gitcem kısmetse ne içebilirim diye düşnüüyorum:)

canım bana dr.um tuz hariç herşeyi serbest bıraktı abartmamak koşuluyla .. iyi pişmişse sucuk-sosis yiyorum , hoş sosisi kırk yılda bir belki pek sevmem de :63::1: eşim gıda mühendisliğinden mezun ve sosis salamın işlenmiş et , yani çiğ et olmadığını canım çektiğinde yiyebilecğimi söylüyor , ben de şimdiye kadar toplamda 2-3 dilim anca salam yemişimdir . kutu m.suyu -kola-pizza -hambrger - patates kızartması- mayonez-ketçap vs... .. yani akla gelecek hamilelere sakıncalı dedikleri herşeyden yedim ( bu yiyecek adlarını mecburen yazdım :77: )bakıyorum da minnoşum oğluşumun hamileliğine göre d:77::77:a:77:ha iyi gidiyor , üstelik de önden gidiyor :nazar: bence o mu zararlı bu mu diye çok düşünmemek gerek , sigaradan uzak dur , tuzu az kullanırsan ödemin çok olmaz , alkol seviyorsan arada bir 1 biranın yada 1 kadeh şarabın zararı olmadığını söylüyorlar , tecrübeyle de sabit :34:

ya ben bu konularda öle çokta disiplinli değilim :77:
ktu meyve suyu arada bir yani haftada bir gibi içiyorum ama genelde su.
sosis sucukta 2-3 haftada bir yiyorum önemli olan iyi pişmiş olması.
belki kötü yapıyorum ama ne bilimmmm :44:

canım olsun o kadar kaçamak yawfs :13:

selam kızlar nasılsınız.....
umarım herkes iyidir.......
dualarınız kabul olsun......

sağol canım sen nasılsın :70: senin de kandilin mübarek , duaların kabul olsun :71:

STARİMU,

beni hala niye listeye eklemedinn:(

sanırımmmm, çekippp giddecem forumdann:( yüklüyüm ya en yakınım sizlere geçer belki nazımmm. alınganlıkk yapimmm birazz:)
hımmmmm sanırımmmm atladınnn:( bi de güncel listeyeee nasıl ve nerden ulaşıcazzzz?

kuzum gözden kaçmıştır , seye bana niye bana msj göndermedinnn :20: gitme bi yerciklere hııı :23: güncel liste ilk sayfada canım .. bilgilerin nerde ??

merhaba arkadaşlar bende galiba aralık annesi olacağım 5 mayısta ikinci kez hamile olduğumu öğrendim 11 mayısta keseyi gördük 24 mayısta kalp atışlarını duyduk ikiz olduğunu öğrendik çok şaşırdık ve mutlu olduk dünkü kontrolümde doktorum ikiz oldukları için ocağa kalmaz aralıkta doğurursun dedi bende ocak anneleri topiğinden buraya geldim 31 yaşındyım 5 yaşında bir kızım var inşallah herşey yolunda gider ve aralık ayında bebeklerimizi kucağımıza alırız

İnsallah canim gozunaydin :)

kıslaar :92: listede ek bir değişiklik var .. hamile kaldığınız kiloyu yazdık çoğunuzda . şimdi 13+lara gelenler şimdiki kilolarını bildirirlerse 1. trimester sonu ne kadar aldık öğrenmiş olacağız . sonra 27+lara gelince inşallah 2. trimester sonunda ne aldık ve en son doğuma girmeden kaç kiloyuz onu yazacağız .. kendi takibimizi kendimiz yapacağız kısacası :52:

bnm bilgilerim epey bi eksik galiba;
yas:26
hamile kaldığım kilo:74
suan 13+2 deyim şimdiki kilom:76
yaşadığım yer:ankara
kalp atışı duyuldu

latifeelif , cnm msj atmışsın ama ben sana atamıyorum sanırım msj alımın kapalı , ayarlarına bir göz at istersen .. 10+5sin , 13+dan itibaren yazacağız ya , senin 16 günün var gib , o zaman ki kilonu yazarız ok :34:

bnm bilgilerim epey bi eksik galiba;
yas:26
hamile kaldığım kilo:74
suan 13+2 deyim şimdiki kilom:76
yaşadığım yer:ankara
kalp atışı duyuldu

yazdım kaydettim listeme , eğer filayze de bilgilerini yazarsa bugün:1: listeyi güncelleyip çıkıcam :10:

Son düzenleme:
canım bana dr.um tuz hariç herşeyi serbest bıraktı abartmamak koşuluyla .. iyi pişmişse sucuk-sosis yiyorum , hoş sosisi kırk yılda bir belki pek sevmem de :63::1: eşim gıda mühendisliğinden mezun ve sosis salamın işlenmiş et , yani çiğ et olmadığını canım çektiğinde yiyebilecğimi söylüyor , ben de şimdiye kadar toplamda 2-3 dilim anca salam yemişimdir . kutu m.suyu -kola-pizza -hambrger - patates kızartması- mayonez-ketçap vs... .. yani akla gelecek hamilelere sakıncalı dedikleri herşeyden yedim ( bu yiyecek adlarını mecburen yazdım :77: )bakıyorum da minnoşum oğluşumun hamileliğine göre d:77::77:a:77:ha iyi gidiyor , üstelik de önden gidiyor :nazar: bence o mu zararlı bu mu diye çok düşünmemek gerek , sigaradan uzak dur , tuzu az kullanırsan ödemin çok olmaz , alkol seviyorsan arada bir 1 biranın yada 1 kadeh şarabın zararı olmadığını söylüyorlar , tecrübeyle de sabit :34:
[/

benim dr. umda öle dedi.. hergün yemiycen ama arada canın çekince abartmadan ye.. dediğğin gibi 1 kadeh şarap yad a 1 bira alabilirsin iş toplantın olur canın ister dedi.. ama ne bilim emin olamadım yinede.. içimi rahatlattın walla.. sağol ne dim.. sölemesi ayıptır kızarmaya aşeriyorumda:)

yazdım kaydettim listeme , eğer filayze de bilgilerini yazarsa bugün:1: listeyi güncelleyip çıkıcam :10:

evettttttttttttt, ben de hala yokummmmmmmmm:(
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:( bi heyecanla baktım starimu beni eklemiş mi diye ama nayırrrr:( özel msj atamıyoruzzz sorun ordaaa zatenn. en az 100 mesajınız olmalı diyeee uyarı veriooo..

hamile olduğumu öğrendikten sonra sizi, busiteyi keşfettimm. müthiş bi bilgi, duygu ve mutluluk paylaşımı varr. ne güzell di mi? iyi ki varsınızz, bazen en yakın arkadaşlarımıza anlatamadıklarımızı burda içimize hapsettiklerimizi paylaşıyoruz. umarım hep bööle olur. hayat, paylaştıkça güzell ve daha çekilir oluyor.

sonra da nerden yazmam gerekioo, kısa bir arayıştan sonra onu da keşfettimm:) İnşallah herşeyy yolunda giderse 5 Aralık 2011' de "anne" olucammm:) HATTA, biz karı-koca madenciyiz, yani maden mühendisiyiz, çbebeğimiz 4 aralıkta inşallah aramıza katılırsa çok manalı olur. 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ:) sağlıkla gelsin de farketmezzz;) çok sabırsızlanıyorummm, bu bebeği gerçekten çokk istiyoruz. hayırlısıyla o mutluluğu yaşamak istiyoruzz. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunn yeterr:) (daha ne olacaktı ki:)

Arkadaşlardan kopya çektim, şimdi bilgilerimi gircemm;)

SAT: 28 ŞUBAT 2011
1 NİSANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM:) 70-80 kez bakmışımdır sonuçtan emin olmak için:)
İLK KONTROL: 6 NİSAN
2. KONTROL: 5 MAYIS ilk defa bebeğimin (ayyy ilk defa bebeğimm dedimmm:, hoşuma gitti içimdenn hepp sölemiştimmm, bi de günlüğüme yazmıştımm, aaa bu arada tavsiye ederim bi hamilelik günlüğünüz olsunn, inşallah doğacak mucizenize ilerde hatıra kalır:) pıt pıt pıtlarını duydumm:) gerçekten var ve yaşıooo, Allahımmm mucizeviiiiiii bişşiiiii:)

2,5 KONTROL: (DAHİLİYE) TSH seviyem çok düşük (0,11) çıktı, kortum açıkçası, ama doktor sorun yok dedi, bi dahaki ay tekrar bakılacak.

3. KONTROL: 9 HAZİRAN,

Ama şuan sırada İKİLİ TESTTTTTT (24 MAYIS) varr!! yaptıran vaar mı arkadaşlarrr?

İNŞALLAH, aralık anneleri olarak mutlu haberimizi de burdan paylaşmayı nasip eder Allah:)

TÜÜÜÜÜÜÜÜM anne ADAYLARI, SEVGİYLE KALINNN:) KANDİLİNİZZZZ KUTLU OLSUN, SAĞLIKLA VE İNŞALLAH BEBEİŞİMİZLE KUTLAYALIM SENEYEEE:)

evettttttttttttt, ben de hala yokummmmmmmmm:(
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:( bi heyecanla baktım starimu beni eklemiş mi diye ama nayırrrr:( özel msj atamıyoruzzz sorun ordaaa zatenn. en az 100 mesajınız olmalı diyeee uyarı veriooo..

hamile olduğumu öğrendikten sonra sizi, busiteyi keşfettimm. müthiş bi bilgi, duygu ve mutluluk paylaşımı varr. ne güzell di mi? iyi ki varsınızz, bazen en yakın arkadaşlarımıza anlatamadıklarımızı burda içimize hapsettiklerimizi paylaşıyoruz. umarım hep bööle olur. hayat, paylaştıkça güzell ve daha çekilir oluyor.

sonra da nerden yazmam gerekioo, kısa bir arayıştan sonra onu da keşfettimm:) İnşallah herşeyy yolunda giderse 5 Aralık 2011' de "anne" olucammm:) HATTA, biz karı-koca madenciyiz, yani maden mühendisiyiz, çbebeğimiz 4 aralıkta inşallah aramıza katılırsa çok manalı olur. 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ:) sağlıkla gelsin de farketmezzz;) çok sabırsızlanıyorummm, bu bebeği gerçekten çokk istiyoruz. hayırlısıyla o mutluluğu yaşamak istiyoruzz. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunn yeterr:) (daha ne olacaktı ki:)

Arkadaşlardan kopya çektim, şimdi bilgilerimi gircemm;)

SAT: 28 ŞUBAT 2011
1 NİSANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM:) 70-80 kez bakmışımdır sonuçtan emin olmak için:)
İLK KONTROL: 6 NİSAN
2. KONTROL: 5 MAYIS ilk defa bebeğimin (ayyy ilk defa bebeğimm dedimmm:, hoşuma gitti içimdenn hepp sölemiştimmm, bi de günlüğüme yazmıştımm, aaa bu arada tavsiye ederim bi hamilelik günlüğünüz olsunn, inşallah doğacak mucizenize ilerde hatıra kalır:) pıt pıt pıtlarını duydumm:) gerçekten var ve yaşıooo, Allahımmm mucizeviiiiiii bişşiiiii:)

2,5 KONTROL: (DAHİLİYE) TSH seviyem çok düşük (0,11) çıktı, kortum açıkçası, ama doktor sorun yok dedi, bi dahaki ay tekrar bakılacak.

3. KONTROL: 9 HAZİRAN,

Ama şuan sırada İKİLİ TESTTTTTT (24 MAYIS) varr!! yaptıran vaar mı arkadaşlarrr?

İNŞALLAH, aralık anneleri olarak mutlu haberimizi de burdan paylaşmayı nasip eder Allah:)

TÜÜÜÜÜÜÜÜM anne ADAYLARI, SEVGİYLE KALINNN:) KANDİLİNİZZZZ KUTLU OLSUN, SAĞLIKLA VE İNŞALLAH BEBEİŞİMİZLE KUTLAYALIM SENEYEEE:)

benimde sat 28 şubat,sen benden önce doğur bana anlat nasıl geçti diye,ben sıramı sana verrim,accık korkuyom da:60::60::60::60::60:

Back
X