evettttttttttttt, ben de hala yokummmmmmmmm

ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bi heyecanla baktım starimu beni eklemiş mi diye ama nayırrrr

özel msj atamıyoruzzz sorun ordaaa zatenn. en az 100 mesajınız olmalı diyeee uyarı veriooo..
hamile olduğumu öğrendikten sonra sizi, busiteyi keşfettimm. müthiş bi bilgi, duygu ve mutluluk paylaşımı varr. ne güzell di mi? iyi ki varsınızz, bazen en yakın arkadaşlarımıza anlatamadıklarımızı burda içimize hapsettiklerimizi paylaşıyoruz. umarım hep bööle olur. hayat, paylaştıkça güzell ve daha çekilir oluyor.
sonra da nerden yazmam gerekioo, kısa bir arayıştan sonra onu da keşfettimm:) İnşallah herşeyy yolunda giderse 5 Aralık 2011' de "anne" olucammm:) HATTA, biz karı-koca madenciyiz, yani maden mühendisiyiz, çbebeğimiz 4 aralıkta inşallah aramıza katılırsa çok manalı olur. 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ:) sağlıkla gelsin de farketmezzz

çok sabırsızlanıyorummm, bu bebeği gerçekten çokk istiyoruz. hayırlısıyla o mutluluğu yaşamak istiyoruzz. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunn yeterr:) (daha ne olacaktı ki:)
Arkadaşlardan kopya çektim, şimdi bilgilerimi gircemm
SAT: 28 ŞUBAT 2011
1 NİSANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM:) 70-80 kez bakmışımdır sonuçtan emin olmak için:)
İLK KONTROL: 6 NİSAN
2. KONTROL: 5 MAYIS ilk defa bebeğimin (ayyy ilk defa bebeğimm dedimmm:, hoşuma gitti içimdenn hepp sölemiştimmm, bi de günlüğüme yazmıştımm, aaa bu arada tavsiye ederim bi hamilelik günlüğünüz olsunn, inşallah doğacak mucizenize ilerde hatıra kalır:) pıt pıt pıtlarını duydumm:) gerçekten var ve yaşıooo, Allahımmm mucizeviiiiiii bişşiiiii:)
2,5 KONTROL: (DAHİLİYE) TSH seviyem çok düşük (0,11) çıktı, kortum açıkçası, ama doktor sorun yok dedi, bi dahaki ay tekrar bakılacak.
3. KONTROL: 9 HAZİRAN,
Ama şuan sırada İKİLİ TESTTTTTT (24 MAYIS) varr!! yaptıran vaar mı arkadaşlarrr?
İNŞALLAH, aralık anneleri olarak mutlu haberimizi de burdan paylaşmayı nasip eder Allah:)
TÜÜÜÜÜÜÜÜM anne ADAYLARI, SEVGİYLE KALINNN:) KANDİLİNİZZZZ KUTLU OLSUN, SAĞLIKLA VE İNŞALLAH BEBEİŞİMİZLE KUTLAYALIM SENEYEEE:)