nasıl 15. hafta canım,sat neydi,kasımda doğacak ozaman bebişin,çizelge yapsana
1 aralık doğum tarihi sat24 şbt:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya zug le aramizdaki mesafe cok az burda olsan bulusurduk gezerdik beraberrrr ne guzel olurdu
ama canim herseyde vardir bi hayir
abin seni buraya getirsede burda dogum yapsan keske daha iyi olurrrrr...
cnm ben seni uzun zamandır burada görünce ziyaretçi olmadığını anlayıp kendim ekledim, o yüzden de bilgilerini bilmiyordum , hoş geçmişte yazdıysan da aralarda kalıp kanamış olabilir :44: Demettuna ile aranızda 3 gün var , ordan tahmin edip sat'ını yazdım doğru mu değil mi kontrol edersin , ok ? Muh. Doğ.tarihini 40 hafta üzerinden hesaplıyoruz , usg ye göre değil , bakalım ondan önce mi sonra mı doğum yapacağız , heyecan olsun birasss
14+1 yani canım,our 2. trimistere girdik sonuçta
15.haftaya girdim 2 kilo aldım 61 kiloyumm![]()
bende öyle yapım o zaman:)![]()
ben de oğluşu uyuttum , güya o yaptıklarından yapıcaktım , ama parka git biraz o yan bu yan gez derken , gazım da var sanırım karnım şişti ve batıyor biraz ayaklarımı uzattım burada takılıyorum .. oğluş uyanana kadar burdayım .. dün Narlıdereden komşumla konuştuk , çok sıcakmış öyle mi ??
maşallah sana da canım
tamam o zaman
mesela ben bugün 13+ 6yım === yani 13 bitti 14. haftadan 6 gün almış demek yani 14. haftayı da tamamlamak üzere demektir .. su40 arkadaşımızın 40. haftasının son günü 1 aralık ve bugün 14+0 yani 14 haftası bitti 15ten gün alıyor demek oluyor , o yüzden 15 haftalığım demiştir![]()
evt 14 bitmiş oluyor öle değilmi benmi yanlış biliyorum 15 girdim diye biliyorum![]()
canım çizelgeni değiştirsene,böyle karışıyo,en mantıklısı hafta olarak saymak toplam 40 haftamız var,1. sayfayı türkçeye çevirip gebelik başlığını seç,uzun ticker ı,sonra bebeğin d.tarihini,sonra sat ı yaz istersen
kızlar size bişiler danışcam...
- kutu meyve suları içiyormusunuz?
- kırk yılın başında olsada sosis yiyormusunuz?
- tatile gitcem kısmetse ne içebilirim diye düşnüüyorum:)
kızlar size bişiler danışcam...
- kutu meyve suları içiyormusunuz?
- kırk yılın başında olsada sosis yiyormusunuz?
- tatile gitcem kısmetse ne içebilirim diye düşnüüyorum:)
bende bu sabah tartıldım 63 kiloyum yani 1 kilo aldım![]()
canım benim adım demettuba ama demet tunaya bayıldımmmmmmmmsağol ya güzel fikir oldu
![]()
evt 14 bitmiş oluyor öle değilmi benmi yanlış biliyorum 15 girdim diye biliyorum![]()
yaww şu kilo konusunu hiç açmasak diyorum![]()
tabi sende bi tane daha var,onunda gönlünü yapmak zorundasın,gezmekte lazım bende çıkacağım birazdan inciraltına doğru..sıcak tabiki dışarısı,ama beni inciraltı paklıyor :) hemen hemen hergün gitmeye çalışıyorum iyi geliyor kır kahvesinde oturup bişeyler içmek:)
![]()