2011 Aralık Anneleri

ya zug le aramizdaki mesafe cok az burda olsan bulusurduk gezerdik beraberrrr ne guzel olurdu
ama canim herseyde vardir bi hayir
abin seni buraya getirsede burda dogum yapsan keske daha iyi olurrrrr...

evet baselle zug arası uzak..annem dogumlarını orda yaptıgından bılıyorum anlatırdı hep gercekten buraya göre sartlar cok guzel orda hastane olarak ve babam annemin tüm dogumlarında yanındaymış hatta kordonunu babaya kestırıyorlarmış..abımler yengem dogum yaptıgı zaman kameraya cekmışler bayıldım o dogum odasına abım yengemın basında konusa konusa dogum yapıyor ve bebegın kordonunu abım kesmış sonrada hemen aynı odanın içinde bebeği yıkayıp temizleyip veriyorlar kucagına cok guzeldi insan öyle bir ortamda hep dogum yapası gelir:60::60::60:

cnm ben seni uzun zamandır burada görünce ziyaretçi olmadığını anlayıp kendim ekledim, o yüzden de bilgilerini bilmiyordum , hoş geçmişte yazdıysan da aralarda kalıp kanamış olabilir :44: Demettuna ile aranızda 3 gün var , ordan tahmin edip sat'ını yazdım doğru mu değil mi kontrol edersin , ok ? Muh. Doğ.tarihini 40 hafta üzerinden hesaplıyoruz , usg ye göre değil , bakalım ondan önce mi sonra mı doğum yapacağız , heyecan olsun birasss:52:

canım benim adım demettuba ama demet tunaya bayıldımmmmmmmm:71::71::71::71::71::71:sağol ya güzel fikir oldu :62::62:

15.haftaya girdim 2 kilo aldım 61 kiloyumm :27:

maşallah sana da canım :nazar:

bende öyle yapım o zaman:):17:

tamam o zaman :34::1:

nasıl 15. hafta canım,sat neydi,kasımda doğacak ozaman bebişin,çizelge yapsana

mesela ben bugün 13+ 6yım === yani 13 bitti 14. haftadan 6 gün almış demek yani 14. haftayı da tamamlamak üzere demektir .. su40 arkadaşımızın 40. haftasının son günü 1 aralık ve bugün 14+0 yani 14 haftası bitti 15ten gün alıyor demek oluyor , o yüzden 15 haftalığım demiştir :34:

ben de oğluşu uyuttum , güya o yaptıklarından yapıcaktım , ama parka git biraz o yan bu yan gez derken , gazım da var sanırım karnım şişti ve batıyor biraz ayaklarımı uzattım burada takılıyorum .. oğluş uyanana kadar burdayım .. dün Narlıdereden komşumla konuştuk , çok sıcakmış öyle mi ??

tabi sende bi tane daha var,onunda gönlünü yapmak zorundasın,gezmekte lazım bende çıkacağım birazdan inciraltına doğru..sıcak tabiki dışarısı,ama beni inciraltı paklıyor :) hemen hemen hergün gitmeye çalışıyorum iyi geliyor kır kahvesinde oturup bişeyler içmek:)
:68:

1 aralık doğum tarihi sat24 şbt:26:

canım çizelgeni değiştirsene,böyle karışıyo,en mantıklısı hafta olarak saymak toplam 40 haftamız var,1. sayfayı türkçeye çevirip gebelik başlığını seç,uzun ticker ı,sonra bebeğin d.tarihini,sonra sat ı yaz istersen

kızlar size bişiler danışcam...

- kutu meyve suları içiyormusunuz?
- kırk yılın başında olsada sosis yiyormusunuz?
- tatile gitcem kısmetse ne içebilirim diye düşnüüyorum:)

maşallah sana da canım :nazar:

tamam o zaman :34::1:

mesela ben bugün 13+ 6yım === yani 13 bitti 14. haftadan 6 gün almış demek yani 14. haftayı da tamamlamak üzere demektir .. su40 arkadaşımızın 40. haftasının son günü 1 aralık ve bugün 14+0 yani 14 haftası bitti 15ten gün alıyor demek oluyor , o yüzden 15 haftalığım demiştir :34:

evt bende öle biliyorum yaşasınnnn:65:

canım çizelgeni değiştirsene,böyle karışıyo,en mantıklısı hafta olarak saymak toplam 40 haftamız var,1. sayfayı türkçeye çevirip gebelik başlığını seç,uzun ticker ı,sonra bebeğin d.tarihini,sonra sat ı yaz istersen

ben onu yapana kadarrrrrrrrrrr ne çektim bir daha yapmammmmmmmm:20:

kızlar size bişiler danışcam...

- kutu meyve suları içiyormusunuz?
- kırk yılın başında olsada sosis yiyormusunuz?
- tatile gitcem kısmetse ne içebilirim diye düşnüüyorum:)

ya ben bu konularda öle çokta disiplinli değilim :77:
ktu meyve suyu arada bir yani haftada bir gibi içiyorum ama genelde su.
sosis sucukta 2-3 haftada bir yiyorum önemli olan iyi pişmiş olması.
belki kötü yapıyorum ama ne bilimmmm :44:

selam kızlar nasılsınız.....
umarım herkes iyidir.......
dualarınız kabul olsun......

bende bu sabah tartıldım 63 kiloyum yani 1 kilo aldım :49::49:

maşallah sana da canım :nazar: kaydettim listeme birazdan yazılanlarla güncellerim :34:

canım benim adım demettuba ama demet tunaya bayıldımmmmmmmm:71::71::71::71::71::71:sağol ya güzel fikir oldu :62::62:

:1: b ve n harfleri yanyana ya , kaymış elim demekki , bak oğlun neyin olursa ismi hazır , gerçi kıza da veriyorlar Tuna ismini :)))

evt 14 bitmiş oluyor öle değilmi benmi yanlış biliyorum 15 girdim diye biliyorum:52:

yes canım , doğru didin :13:

yaww şu kilo konusunu hiç açmasak diyorum :27::27:

sebep :27:

tabi sende bi tane daha var,onunda gönlünü yapmak zorundasın,gezmekte lazım bende çıkacağım birazdan inciraltına doğru..sıcak tabiki dışarısı,ama beni inciraltı paklıyor :) hemen hemen hergün gitmeye çalışıyorum iyi geliyor kır kahvesinde oturup bişeyler içmek:)
:68:

ahhhh :69: benim için de gez tatlım , vazgeçtim agora magora inciraltı iyi inciraltı güsel orda buluşurus :13:

Back
X