2011 Aralık Anneleri

bu dümbük ilaçtan kullanan yok sanırım ben elevit mi alsam o zaman ay sonuna kadar yaaa değerlerim iiyidi ben biliyom o hatırlamadığından bunu verdi sizceeeee napsam ki???

bu dümbük ilaçtan kullanan yok sanırım ben elevit mi alsam o zaman ay sonuna kadar yaaa değerlerim iiyidi ben biliyom o hatırlamadığından bunu verdi sizceeeee napsam ki???

ne ilacı bu vitamin mi,3. aydan sonra gerek yok vitamine kan değerlerinde iyiyse,ben folik asiti hamileik öncesi ve ilk 3 ay kullandm,şimdi gynoferon diye bi demir+folik asit ilacı yazdı,doğuma kadar kullan dedi,benim demirim 6.45 mg çünkü

Gebeliğin 15 haftasında bebeğinizin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlayacaksınız. Bebeğiniz bu haftada kollarını ve bacaklarını hareket ettirebilecek durumdadır

İç organları ile ilgili olarak duyma duyusu gelişir iç kulaktaki kemikler gelişmeye başlar. Bebeğiniz artık duyabiliyor konuşun onunla

Bebeğiniz uzamaya devam eder özellikle bacaklarında uzama görülür

canım o yazdığın ilaçta vitamin değilmi.ben ilk defa adını duyuyorum.benim dokt.9.aya kadar elevite devam dedi.eğer vitaminse iç.değilse doktorunu bi ara.yada kendi bildiğini yap.elevit içi.zararlı değil nasılsa.

vegaforon kan ilacı mı vitamin mi??ben sabahları ac karna fereplex diye kan surubu ıcıyorum bunu doguma kadar devam edecen dedi..birde bu hafta elevit banada yazdı onun yanında kalsıyum magnezyum hapı ve balık yagı verdi

Vegaferon Etkin madde : demir III hidroksit + folik asit anemi için verdi sanırım elevitte vitamin ve mineraller var kan hapı alıyomusn:26:

Vegaferon Etkin madde : demir III hidroksit + folik asit anemi için verdi sanırım elevitte vitamin ve mineraller var kan hapı alıyomusn:26:

iyiymiş işte canım,benimki de gynoferon,aynı içeriği,2 ilaç yerine 1 ilaç alıyon,bende kabızlık yaptı,ara ara mısır gevreği,kayısı yiyom,ekmek az yiyom,rahatladm biraz

en cok ilaç ben mi kullanıyorum ozaman

bana hem kan surubu hem balık yagı hem kalsıyum hem magnezyum hemde vitamin yazdı doktor

deryacım bu da demir+folik asit diyo benim demirim demir bağlamam ii yaaa gördü geçen hafta sonucu da kullanıyım mı dersin 15 gün aldım artık gerçi kullanıyım zararı olmaz herhalde fazla demirden demir gibi olur çocuğum hehehehehe herkes elevit kullanıyo aslında

iyiymiş işte canım,benimki de gynoferon,aynı içeriği,2 ilaç yerine 1 ilaç alıyon,bende kabızlık yaptı,ara ara mısır gevreği,kayısı yiyom,ekmek az yiyom,rahatladm biraz

Bana decavit vitamin vermişti ama bir haftadır içmiyorum. Çok kabızlık yapıyor. Sonuçta annelerimiz vitamin hapı içerek mi doğrudular bizi.

Merhaba canım anneler,

Ben çok yoğun çalışıyorum, çoğu zaman yazdıklarınızı tamamıyla okumaya bile yetişemiyorum.Ama kalbim sizinle... Beni unutmayın

deryam sen erkek istiyorsun heralde Allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…