kızlar bişey sorucam size
aranızda vegaferon kullanan varmı bana sürekli gittiğim drum bunu verdi dün
arada gittiğim drda elevit vermişti dünkine dedim bende elevit var onu alıyım mı dedim yok onu daha sonra başlıcaz dedi geçen haftada değerlerimin çok ii olduğunu 1 ay boyunca hiç vitamin almamamı sölemişti sanırım bu defa değerleri görtermediğimden bu hapı verdi kullanımıda sabah aç karnına 1 saat süt çay vs içmeyin dedi eczacı almadım bugün ilacı yarın başlarım belki prospektüste ise tok karnına diyo siz nası kullanıyosunuz
zaten 15 gün içerim sonra randevum var hatırlatıcam değerlerimi ona göre devam ettirsin ya da bıraktırsın artık
bu dümbük ilaçtan kullanan yok sanırım ben elevit mi alsam o zaman ay sonuna kadar yaaa değerlerim iiyidi ben biliyom o hatırlamadığından bunu verdi sizceeeee napsam ki???
bu dümbük ilaçtan kullanan yok sanırım ben elevit mi alsam o zaman ay sonuna kadar yaaa değerlerim iiyidi ben biliyom o hatırlamadığından bunu verdi sizceeeee napsam ki???
neysemmm kızların canı çekmesin konuşmayalım böyle şeyler..
Vegaferon Etkin madde : demir III hidroksit + folik asit anemi için verdi sanırım elevitte vitamin ve mineraller var kan hapı alıyomusn:26:
iyiymiş işte canım,benimki de gynoferon,aynı içeriği,2 ilaç yerine 1 ilaç alıyon,bende kabızlık yaptı,ara ara mısır gevreği,kayısı yiyom,ekmek az yiyom,rahatladm biraz
gobis cıkmıs yaa, sahidim ben !! bu arada cumartesi randevum var doktorla 14 + 6 olacak.. bebegin cinsiyetini gorebilse keske..karnım daha da sisti benim de. daha onceden karnım vardı bi de cok sıvı alıyorum ama sanırım yapı meselesi. Bu arada nefes egzersizlerine basladım.
Ne iyi etmişsin bende daha başlamadım. Aslında unutmuştum bu sabah uyanınca aklıma geldi. Başlasak iyi olur tabii. Sonuçta doğumda da çok işimize yarayacakmış.
kızlar günaydın ben hiç anlamadım bana ne oluyor
bugün tam 3 aylığız maşallah. benim midem hep bulanıyordu mutfağımdan falan da tiksindim ama kusmalar yeni başladı. dün otobüsten inip çalıları bulana kadar perişan oldum. otobüse binerken ise leventin göbeğinde...(( bildiğiniz rezalet yani... bugün eşim beni otobüse bırakacaktı ama o yerin adını bile düşününce ben yine kötü oldum işe geç gelme pahasna eşimin ofisine geçtim ordan birileri beni işe getirdi. sonra patronun odasındaki koltuğa bi koymuşum kafayı 12ye kadar uyudum. şimdi biraz biraz iyiyim ama akşamki otobüs yolculuğum şimdiden germeye başladı beni. allahım geçsin bir an önce lütfen ((
Allah yardımcın olsun cnm. Umarım çabuk geçer. Ama sürekli tuzlu ye. Çubuk kraker vs.. Tuz bastırır mideni.
kızlar bugün anneciğimin doğum günüaradım boğazım düğüm düğüm oldu ama oda unutmuş doğum günü olduğunu babamla kardeşimde sabah erken çıkmış kalktım kimse yok dedi kutlayan olsa hatırlardım dedi sesi bi tuhaf oldu ama onlarda süpriz yapmak için erkenden çıktılar hediye filan alıcaklar pasta yaptırdılar akşam kutlıycaklar ben uzaksın şimdilik ellerinden öpüyorum dedim gelince hediyeni vericem dedim istemiyorum hediye filan dedi sen en güzel hediyeyi karnında taşıyosun dedi ALLAH benim ömrümden alsın size versin,sen torunuma çok iyi bak kucağıma alayım kokusu en güzel hediye dedi ayyy nasıl ağlattı beni yaa bide ağlamıycam dayanıcam dedim onların hakkını nasıl ödiycez biz
ayyy benide hüzünlendirdin Allah üçünüzede uzun ömür versin cnm.
bende gynoferon elevit folik asit alıyo
hepsini birden mi alıyorsunn zaten elevitin içinde folik asit var diyee biliyorumm ben 12. haftaya kadar folik asit kullandımm şimdii sadece elwevittt içiyorumm
ne ilacı bu vitamin mi,3. aydan sonra gerek yok vitamine kan değerlerinde iyiyse,ben folik asiti hamileik öncesi ve ilk 3 ay kullandm,şimdi gynoferon diye bi demir+folik asit ilacı yazdı,doğuma kadar kullan dedi,benim demirim 6.45 mg çünkü
iyiymiş işte canım,benimki de gynoferon,aynı içeriği,2 ilaç yerine 1 ilaç alıyon,bende kabızlık yaptı,ara ara mısır gevreği,kayısı yiyom,ekmek az yiyom,rahatladm biraz
kızlar sonuçlarımız çıkmışalmaya gidiyoz biz gelince yazarım dua edin bana olurmu
bende gynoferon elevit folik asit alıyo
hepsini birden mi alıyorsunn zaten elevitin içinde folik asit var diyee biliyorumm ben 12. haftaya kadar folik asit kullandımm şimdii sadece elwevittt içiyorumm
elevitteki folik asit miktarı düşük onun için ayrı folik asit alıyorum dr kes demedi..
deryacım bu da demir+folik asit diyo benim demirim demir bağlamam ii yaaa gördü geçen hafta sonucu da kullanıyım mı dersin 15 gün aldım artık gerçi kullanıyım zararı olmaz herhalde fazla demirden demir gibi olur çocuğum hehehehehe herkes elevit kullanıyo aslında
Zararı olmaz depon fullenir ilerki aylarda ihtiyacın olaaacak fazla demir qöz çıkarmaz
onu çok araştırdım,hcg si 131 olup ta oğlu olan biri paylaşmıştı,hepsi hikaye diye,2 doktora sordm alakası yok dedi,bence 11. haftada biraz daha düşük,ben 13+4 te yaptırdm,12+4 te 11+6 gözüküyodu,dr. haftaya yapalım demişti,hcg de haftadan haftaya artıyo ya,bence onla alakalı bi durum,bu da benim tezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?