2011 Aralık Anneleri

Güselllll annelerrrrr,

Llypie'mi ben niye mesajlarıma ekleyemiyorum? Oluşturup bilgisayarıma kaydediyorum ama mesajlarıma ekleyemiyorum... Çok zor değilse yardımcı olabilir misiniz?

Güselllll annelerrrrr,

Llypie'mi ben niye mesajlarıma ekleyemiyorum? Oluşturup bilgisayarıma kaydediyorum ama mesajlarıma ekleyemiyorum... Çok zor değilse yardımcı olabilir misiniz?

canım,profiline girip çizelge yazan yere, son http yle başlayıp png yle biten yeri yapıştır,ya da bbcodu gönder,sana neresini yapıştıracağını göstereyim,http://lbdf.lilypie.com/87CXp3.png bunun gibi olcak

Son düzenleme:
hatayın neyi var ki,benim antebimin yanında solda sıfır kalır,antep yemeklerini,baklava,katmer,çökelekli börek,kurabiye,lahmacun,patlıcan kebabı,yuvalama,ekşili köfte,ahhhh ahhhhh

olmadı şimdi bu. ben de adanalıyım ama deli gibi antep mutfağı severim. hatta sırf yemek yemek için antepe gittiğim olur :) şimdi de iptal oldum zatennnnn

birgünü daha bitirdikkk yawwww mesaii bitmek üzere yarın son iş günüm sayılırr sonraa tatillllllllllllllmemlekete gideceğimmmm bol yeşilll bol temizz havaaaaa off off sabırsızlanıyorummm bekle benii rize c tesiii ordayımmm.eve gidip valiz hazırlıklarına başlamam lazımmm ancaa yetiştiririimmm

olmadı şimdi bu. ben de adanalıyım ama deli gibi antep mutfağı severim. hatta sırf yemek yemek için antepe gittiğim olur :) şimdi de iptal oldum zatennnnn

adananın da güzel yemekleri,5 yıl oturduk,ama burası beceremiyolar,ne tatlıları,ne fırın yemeklerini,ondan hasret kaldım canım,patlıcan kebabını pişiremiyolar düşün,lahmacunu,onun için,adanalılar kebabı da,lahmacunu da iyi yaparlar

valla doğru söze ne denir. ama sen yine de yemek adlarını yazma. benim gibi canavarlar kuduruyor sonra. ki ben hakikaten çookk zayıfımdır ama boğazıma inanılmaz düşkünümdür. bi ara antep yapalım o zaman. bizi ancak orası paklar :)

herkese ii akşamlarr....geçmişi okumayı yeni bitirdim...:) gündüzleri okulda olunca eksik kalıyorum sizden. şimdi sosyeteyi takip ettim artık yemek yapmaya gidebilirim :)) öpüyoruz sizleri...

geldik kızlar sonuçlarımız gayet güzel çıktı RABBİM e sonsuz şükürlerolsun bide gördük ultrasonda yüz üstü yatıyodu doktor hareket ettirdikçe cinsiyete bakma için arkasını döndü sıpa bhcg değeri 0,75 ama bunun altını çizerek gebelik adet tarihinden önce gidiyo yani çok iyi dedi :44:temmuzun 1 nde gidicez inş o zaman belli olurnasıl mutluyum kızlar bunuda atlattık ALLAH IN izni ile inş hiç kimse üzülmez bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alırız hepinizden ALLAH razı olsun :))

cnm çok sevindim maşallah diyelim bebişe hem o şimdi arkadaşlarının ki tam kesin değilken göstermek istememiştir, anne sende teyzeler gibi sonradan öğren demiştir eeee sen de dinle ama çocuğunu beklemede kal artık heheheheh

Çok sevindim canım, allahım tez zamanda geçirsin bize bu günleri, hepimiz galiba net temmuz başında öğreneceğiz, hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…