2011 Aralık Anneleri

ben de bugün üşüttüm malum ankarada hava çok kötüydü ister istemez ıslandım ben de yarın daha dikkatli olucam

kendimize daha çok dikkat etmemiz gerekiyor çok geçmiş olsun canım

ben badem yağı, kakao yağı ve gliserin sıvı'yı 3'er 4'er damla bir çay tabağına döküp karıştırıp göğsüme ve karnıma sürüyorum. bunları aktardan aldım, doktor bişey söylememişti, aktar dedi ki krem kullanmak karın bölgesi bebeğe çok yakın olduğu için zararlı olabilirmiş, çünkü kimyasallar içeriyormuş, o yüzden bunları vermiş. sonradan internetten araştırdığımda da bu yağların faydalarını daha iyi anladım. öyle pis falan da kokmuyor. yapış yapış olmuyor. hamile külotu giyiyorum o bütün karnımı kaplıyo zaten, o koruyo yani atlete falan da geçmiyor.:96:

ben henüz hiç birşey kullanmıyorum.ama çevremdekilerden hep beb yağını duydum.kısa sürede ona başlarım herhalde

ıyı geceler kızlar..

yarın sabah doktora gıdıcegız ..3 hafta oldu gormeyelı ..cınsıyetı de kesınlesıcek artık..dua edın ne olur hayırlı haberlerle döneyım..

ben henüz hiç birşey kullanmıyorum.ama çevremdekilerden hep beb yağını duydum.kısa sürede ona başlarım herhalde

forumda bikaç yerde bebeyağının cildi daha çok kuruttuğunu ve duştan sonra kullanıldığnı okumuştum. o yüzden diğer yağları sürmek daha mantıklı ve pratik geldi yine de sen bilirsin canım

ıyı geceler kızlar..

yarın sabah doktora gıdıcegız ..3 hafta oldu gormeyelı ..cınsıyetı de kesınlesıcek artık..dua edın ne olur hayırlı haberlerle döneyım..

sumakçım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah her şey gönlünce olsun

sumakçım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah her şey gönlünce olsun

ınsallah cnım..

ben bu catlaklarla ılgılı bı konu actım lınkını de buraya kopyaladım..baya da yorum geldı..

ben su an sadece bebe yagı kullanıyorum dustan sonra ama catlak onleyıcı bı yagda kullanacagım ıcımın rahat olması ıcın.

teşekkür ederim canım linki eklediğin için
şimdi okuyorum

inşallah canım.gerçi 11+5 günlükken doktorum erkek dedi..ama ben tekrar görünmek istiyorum...

sımdı kAç oldunuz..

ben 11+4 ıken kız oldugunu ogrendım ama bebegım o zaman 12+4 ıdı ..

sonra 13 hafta ıken gıttık doktor soylemedı bu sefer bu kendı doktorumdu ,bekle bıraz daha dedı

ıste sımdı de 16 haftlaıkken gıdıyoruz bakalım ne dıyecek kız derse kesınlesıcek :)

bız hep 15 gunde bır gıttık,ılk kez 3 hafta snra gıdıyorum :)

beklemek cok zordu

kaliteli bir marka olması yeterli sanırım cnm. sorarız buseli ye :))

günaydın güzel anneler ve cici bebişleri nasılsınız?ben mide bulantıları ve kusmalardan hala kurtulamadım ama ben demiştim bebeğim sağlıklı olsunda 9 ay kusabilirim diye sanırım dediğim başıma gelecek

Çok şükür hareketli olması sıhatli olduğunu gösterir.Darısı başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…