2011 Aralık Anneleri

inş. hiçbişey olmayacak canım,moralini yüksek tut,rızkı varmış ki erken gelmiş yapacak bişey yok,tedavi neyse yapılır bebeğine de bişey olmaz merak etme,bak ben enfeksiyon geçirdim,ikizimin biri gelişemeyip eridiğinden,bir sürü antibiyotik iğne vuruldu bana,bir sürü fitil,bilmem ne,hepsinin yan etkisinde zorda kalmayınca kullanmayın,3 ay dolmadan kullanmayın yazıyodu,ama kullanmasam enfeksiyon artacaktı,kanamam tekrar başlayacaktı,kaybedecektim belki de,mecburen kullandm,neyse geçti,ben iyileşince bebeğim de kendi toparladı,büyüdü,buarada 4-5 kilo zayıfladm,2li test sonuçları da çok iyi çıktı,çok şükür bebeğim etkilenmedi,merak etme seninkine de bişey olmaz,sonuçta 3 ayın dolmuş,benimki daha 9 haftalıktı

Çok şükür hareketli olması sıhatli olduğunu gösterir.Darısı başımızaa

evet canım,bugün de vuruyodu sabah,başka bi doktora da videoları gönderdik,maşallah çok sağlıklı,herbebek böyle tekmelemez,15 haftalıkken dedi,şükürler olsun Rabbime,bebişimle ben ne zor badireler atlattık,ama toparlandık ikimizde çok şükür

Geçmiş olsun canım. bence kendini çok strese sokma, ablamdada aynı rahatsızlık vardı ve doktor ömrünün sonuna kadar bu rahatsızlığı çekeceksin demişti. ondaki yara bağırsağında popo çıkışına yakın bir yerdeydi ve büyük tuvaletini yaperkende kanama ile birlikte geliyordu. biraz tedavi oldu geçer gibi olmuştu. daha sonra hamile kaldı, hamilelikte bağışıkığımız dahada düştüğü için yine nüksetti aynı hastalık ama endişe edilecek birşey yok demişti doktorları bir fitil verdiler onuda kullanmaya devam etti bu süre içerisinde, ve bebeğede hiçbir zararı olmadı çok şükür, doktorun erken hamile kalmışsın dediğine bakma sen, sonrada kalsan bu rahatsızlık nüksedebilirdi. canını sıkıp bebişinide strese sokma sakın, iyi bir doktora görün. çözümsüz birşey değil bu.

deryam maşallah ne güzel ben hep kendimi dinliyorum bebeğim tekme atıyor mu diye

herkese günaydınn

canım çok geçmiş olsunn
ıyı geceler kızlar..

yarın sabah doktora gıdıcegız ..3 hafta oldu gormeyelı ..cınsıyetı de kesınlesıcek artık..dua edın ne olur hayırlı haberlerle döneyım..

bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş

Son düzenleme:

bende de öyle bişeyler oluyor, büyük tuvalet kanamalı oluyor, ben hemoroit sanıyorum. :18:

pikolata çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hamilelikte kolaylık versin

Güzel anneler ve tatlı bebişleri güzel bir gün geçirmenizi dilerim. Kuzucumla biz hepinizi öpüyoruz

canım çok geçmiş olsunn

bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş

doğum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara bebişinle ailenle mutlu huzurlu hep beraber inşallah

Ankara'da seminer var mı?
okuduğunuz kitap, dergi vs...kaynaklar neler? ben bebeğim dergisine bakıyorum. bir de kitap almak istiyorum. güzelce bilgilensek ne iyi olur.

BEN DÜN metro markette 2 tane bebek beklemeyle alakalı kitap buldum ansiklopedi kalınlığında çok anlaşılır bi tanesine baktım bebeğin ay ay gelişimi var sayfalarca anlatılmış sorular var yanıtlarıyla çok beğendim okudukça işinize yarıcak şeyleri paylaşırım sizle veeeee bu kitaplar indirimde şuan :)))) indirim piyasasından sorumlu ilan ediyorum kendimi bi de bugün de evgrafitide çocuk odaları için tren sticker 49,50tl den 6 tl ye inmiş bilginize düşünüyorum da cinsiyet tam belli değil diye kara tren mi alsam????

günaudın herkeslere (yani annecik karnında keyf içinde yüzen bebişlere de). Dün ankarada nolmuş öyle. Ankarada oturan çok arkadaşım var benim dedim haberi duyunca inşallah iyisinizdir. Bir zarar hasar veya rahatsızlığınız yoktur umarım. Çok geçmiş olsun.

sumakcım hadi bende meraktan çatlıyacağım kendimkinden çok senin kini merak ediyorum. Çünkü sana evvelden tahminlerde bulunulduya ondan. Bence kızz..

iyi fikirmiş. Şu hafta sonu bir fırsatını bulsam ki inanmazsınız hafta sonu hiç vaktim kalmıyor. Gidip şu hamiş iç çamaşırlarını alıcam bakırköyden. Orda çeşit çok oluyor, ben alışmışım hep yıllardır ordan alırım. Sırf iç çamaşırı üzerine 3-4 dükkan var. deneme şansında var.oraya gidip almak istiyorum amaşu sıcaklarda uzak geliyor gözüme. Gelçi artık bu çamaşırlarda acayip rahatsız ediyor.

bızde bızde ..ilk bebek ilk torun

bizde deeeee ama babanesi bilmiyo hala kızlar dün annemin aldığı beşiktaşlı tuluma baktım bayıldım yaaaaa kartal resmi var beşiktaş şapkası var hemde siyah beyaz 4 kulaklı bi şapka kocamada dayanamadım gösterdim tabi ki babalar gününde göstercektim ama zaten internetten aldıklarım henüz gelmedi yetişmedi yani babalar gününe( neyse annemin aldıüı en güzeli zaten

bizimki 7. torun,eşim tarafında ise 10. torun :26::26::26:

bizim dee ilk bebik ilk torun

Benimki annemler tarafından 3.,baba tarfından 5. ama sanki ilkmiş gibi herkes çok heyecanlı. 2 çocuk ablamda var, bu benim ilk çocuğum ablam ilk kez teyze oluyor, annem ilk kez benim yavrumu görecek inşallah. Dayısıda hadi bakalım bri erkek bebek bekliyorum senden diyor. ee malum tek dayı o. Öyle bizde de heyecan dorukta. Küçük kız kardeşimde arada karnımı okşayıp bak beni iyi tanı ben en sevdiğin teyzen olucam şimdiden rezervasyonumu yaptırıyorum ona göre diyor. Hangi insan sevinmez ki yeni bir yavru doyucağına. Allah o günleride hayırlısıyla göstersin bize.

kaliteli bir marka olması yeterli sanırım cnm. sorarız buseli ye :))

valla seminerde herhangi bir krem dediler. Günlük kullanılan nıvea da olur. Yalnız dediği gibi biraz kalştesi olsun. Öyle adı sanı duyulmamış belki zararlı olur.

canım çok geçmiş olsunn

Doğum günün kutlu olsun cnm. Umarım yavrunda senin gibi tatlı olur. Rabbim bebeklerinle, eşinle ömür boyu sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli, kendinize ait bir evde yaşamanızı nasip eder inşallah. aminnnnnnnnnnnnnnnnn.

yaa o tren benimde hoşuma gitmişti. ama kredi kart numaramı vermekten korkuyorum. Limitide çok yüksek valla bir dolandırılırsam 2 yıl çalışsam ancak ödeyebilirim. Ama trende çok tatlı. keşke kapıda ödeme şansımız olsaydı. ben çok sevmiştim o treni.

canım hemen trene bakıyorum kitapların adları neler internette mi indirimde? paylaştığın için çok sağol dün siteye bakmıştım çok hoşuma gitmişti şimdi de trene bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…