ben doktordan geldım..
kısacası haberler ıyı saglıklı ,hareketlı ..kocaman :)
yıne bir hafta önde :)
artık sıgmıyor tek kareye once basına sonra vucuduna bakıyor boyu 15 cm dedı ..o da bas popo mesafesı ..uzun boylu olucak :)
ve cınsıyet ,bacakları acıktı ..hep acıktı sımdıye kadar hıc göstermemezlık yapmadı (edepsizzzz :) ) doktor bıraz daha beklıyelım dedı.
kesın bırsey soylemek ıcın bıraz erken dedı ..ama şöyle dıyeyım Erkek olabilir dedi..
bız kayınvalıdemle o an bırbırımıze bakıp güldük..sanırım erkek olacak bu doktoruma cok guvenıyorum cünkü ..
ama neden bellı olmuyor ya ..3 hafta sonra gel dedı bır daha ..ama bız dıger doktora da gıdıcegız 10 gun sonra o zaman kesınlessin ya..
ınsan merak edıyor :)
kız mı ekek mi soru tekrar geldı ..en azından büyük ıhtımalle kız dıyorduk :))
bu arada hareketlerını hıssedıyorum bende ..yaklasık 10 gun olmuştur..
başka..enfeksıyon cıkmıstı ıdrar yollarında ..testı yıneledık sukür geçmiş..
benı goren herkes o kız karnı degıl dıyordu bende basından berı erkek hıssedıp kız ıstemıstım annelerın hıssettıgı tutucak snırım..
ne düşüncegımı bılmıyorum bı kesınleşmedı dıyorum bır de oturup sünnetini askerlıgını düşünüyorum..
kız erkek farketmez hıc başımın tacı canım bebegım benım ya yeırm o ayaklarını tekmelerını kollarını kuzum kuzum kzuum..
sumak seni merak etmiştim, kesin belli olmadı demek. ufff ben de çok merak ediyorum. tamam en önemlisi sağlıklı olması ama cinsiyetini de öğrensek fena olmazdı
tulayuzun dediğin kitaba bakacağımfiyatıda çok uygunmuş.
pikolata, benimki hemoroit o zaman, önceden de vardı, ama şimdi daha çok rahatsız ediyor, normal doğum yapmamı engellemesin de alıştım yoksa
sumakçım 16. haftada kesin cinsiyet söylemedi öyle mi? benim doktorum hiç söylemez o zaman :95:
maşallah bebişine ve sana şimdi nasıl huzurlusundur
pikolata, benimki hemoroit o zaman, önceden de vardı, ama şimdi daha çok rahatsız ediyor, normal doğum yapmamı engellemesin de alıştım yoksa
sumakçım 16. haftada kesin cinsiyet söylemedi öyle mi? benim doktorum hiç söylemez o zaman :95:
maşallah bebişine ve sana şimdi nasıl huzurlusundur
kızlar youtube den abim süper videolar indirmiş. çoçuk gelişimi yazıp aratmış. hele bir tane doğum hikayesi var, tam sekiz bölümlük. annenin hamile kaldığı andan doğum sonuna kadarki anını gösteriyor. üstelik anne ve baba gerçek hayattan:) bu süreçte yaşadıkları, kontrolleri, bebişin karnında neler yaptığı vs. hepsini görüyorsunuz. finalde de doğum anı var. bebiş doğum sırasında anne karnında nasıl pozisyon alıyor hepsini gördüm. tabi sonuna kadar izlemedim, koçişle bakıcam
hadigözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin
16haftalık olunca da hala belli olmuyor mu bu cinsiyeti ya
tulayuzun, dediğin kitaba baktım, internette çok pahalı, sanırım dediğin kitabevi istanbul'da, ben ankara'dayım:96:
Kızlar kel alaka olacak ama şimdi artık karnıma krem ya da yağ gibi bişeyler sürebilirim değil mi ?
çizelgen ne güzel olmuşşş güle güle kullan cnm
engel olmaz merak etmeablamda da var ve 3 tane normal doğum yaptı, bir sıkıntı yaşamadı.
pahalı dimi yine ekonomi yaptım desene hehehe
cnm onu ben kitapevinden değil de metro grosmarketten aldım hani toptancıların alışveriş yaptığı market oluyoya ordan ama bilmiyom ki ankaradavarmı var olabilir metro grosmarket diye bak netten şubeleri yazar ankarada ki şubede yoksa ist.b.çekmecede varmış ordan getirirmisiniz dersin getirirler herhalde
Kızlar kel alaka olacak ama şimdi artık karnıma krem ya da yağ gibi bişeyler sürebilirim değil mi ?
ben doktordan geldım..
artık sıgmıyor tek kareye once basına sonra vucuduna bakıyor boyu 15 cm dedı ..o da bas popo mesafesı ..uzun boylu olucak :)
ve cınsıyet ,bacakları acıktı ..hep acıktı sımdıye kadar hıc göstermemezlık yapmadı (edepsizzzz :) ) doktor bıraz daha beklıyelım dedı.
kesın bırsey soylemek ıcın bıraz erken dedı ..ama şöyle dıyeyım Erkek olabilir dedi..
bız kayınvalıdemle o an bırbırımıze bakıp güldük..sanırım erkek olacak bu doktoruma cok guvenıyorum cünkü ..
ama neden bellı olmuyor ya ..3 hafta sonra gel dedı bır daha ..ama bız dıger doktora da gıdıcegız 10 gun sonra o zaman kesınlessin ya..
benı goren herkes o kız karnı degıl dıyordu bende basından berı erkek hıssedıp kız ıstemıstım annelerın hıssettıgı tutucak snırım..
ne düşüncegımı bılmıyorum bı kesınleşmedı dıyorum bır de oturup sünnetini askerlıgını düşünüyorum..
kız erkek farketmez hıc başımın tacı canım bebegım benım ya yeırm o ayaklarını tekmelerını kollarını kuzum kuzum kzuum..
Fıstıkımmmm geçmişi okurken uykum geliyor kız o yüzden okuyamıyorum inankiOy kuzum ne var ne yok bakalım başka ?
Biz bugün doktor amcaya gidiyoruz teyzesicinsiyetinide öğrenicez belkide Sen öğrendin mi tatlış?
ben 18.hafta sonunda çağrıldım en son mayıs sonu gitmiştim cinsiyeti belli değildi. ama senin ki erkek hissediyorum bakalım nolcek.hadi, hayırlı haberlerl inşallah.
[ben doktordan geldım..
Hadi hayırlısı cnm.Tahminim tutmadı demek ki benim tahminlerimin tersini düşünecez.bende 18.hafta sonunda gidecektim o vakit belki benimki de net olmaya bilir.
cnm sumak arkadaşımız bir çatlak ve kremler topiği açmış orayada bakabilirsin istersen bu konuda. Benim doktorum 5. yada başlarsın dedi. Gelçi ben erken başlarım diyordum ama zaten 5. ay geldi nerdeyse.
canım çok geçmiş olsunn
bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş
ben bu hafta başladım dra da sordum bebeyağına başlayabilirsin dedi duştan sonra basen göbek göğüsüme sürüyom kollarada sürmeli aslında şimdi aklıma geldi
Sağ olun fıstıklartabiki sür ben nerdeyse 3 haftadır hergün yağ sürüyorum gliserin yağı+kakao yağı+badem yağı karışımını. bir çay tabağına 3'er 4'er damla damlatıp karıştırıyorum karnıma ve göğsüme sürüyorum. hem kokmuyor da. krem, kimyasal içerdiği için ve karın bebeğe çok yakın olduğu için zararlı olabilirmiş, o yüzden yağ sürüyorum. zaten önemli olan o bölgeyi nemli tutmak.
Kocaman olmuş senin kuzucun:) Önemli olan sağlık olması cinsiyetlerini sonrada öğrensek olur:) Bende çok merak ediyorum ama yapacak birşey yokTebrik ederim canım.
Fıstıkımmmm geçmişi okurken uykum geliyor kız o yüzden okuyamıyorum inankiOy kuzum ne var ne yok bakalım başka ?
Biz bugün doktor amcaya gidiyoruz teyzesicinsiyetinide öğrenicez belkide Sen öğrendin mi tatlış?
ben 18.hafta sonunda çağrıldım en son mayıs sonu gitmiştim cinsiyeti belli değildi. ama senin ki erkek hissediyorum bakalım nolcek.hadi, hayırlı haberlerl inşallah.
[
Hadi hayırlısı cnm.Tahminim tutmadı demek ki benim tahminlerimin tersini düşünecez.bende 18.hafta sonunda gidecektim o vakit belki benimki de net olmaya bilir.
.
20.haftaya kadar kesınlesmezmıs..
bakalım beklıyecegız bıraz daha :)
cıvcıv cıkacak kuş cıkıcak :))
Doqum qünün kutlu olsun nice mutlu yıllaraa
Eee annişler nasılınız bakalımm keyifler yerindemi
Sumak hayırlı olsunn..walla bende tırsmaya başladımm o kadar kız kız dedim ya erkek çıkarsaa
tesekkur ederım valla cıkar mı cıkar:.ben kımseye demedım kız dıye..cok soranlara d akıza benzıyor ama kesın degıl dmeıstım
gercı hala bu da kesın degıl ama bakalım..beklerız bıraz daha
Tatlışım senin şuan kaç haftalık 18haftalıkken mi belli olmadıFıstıkımmmm geçmişi okurken uykum geliyor kız o yüzden okuyamıyorum inankiOy kuzum ne var ne yok bakalım başka ?
[
cnm sumak arkadaşımız bir çatlak ve kremler topiği açmış orayada bakabilirsin istersen bu konuda. Benim doktorum 5. yada başlarsın dedi. Gelçi ben erken başlarım diyordum ama zaten 5. ay geldi nerdeyse.Yok yok ben çatlarım o zamana Kız erkek mi hissediyorsun ağzından bal damlıyor fıstıkım :))))Erkek bebek sevdam bugün ne olacak bakalım A öyle mi 5 . ay hımmm sağ ol tekrar bebiş .
Doqum qünün kutlu olsun nice mutlu yıllaraa
Eee annişler nasılınız bakalımm keyifler yerindemi
Sumak hayırlı olsunn..walla bende tırsmaya başladımm o kadar kız kız dedim ya erkek çıkarsaa
İyidir tatlış hoşgeldin sen nasılsın neyaptın ? Bakalım hayırlısı ama gönlümüzden geçenlerde nasip olur inşallah .
Mutlaka sürmelisin canım şimdiden çoğumuz başladı bileSağ ol tatlım bende başlicam artıkın .
Akşam kontrolümüz var çok heyecanlı ve endişeliyim...
Ya benim hafif bi göbüşüm çıktı, dışardan bakan hani hiç bişey yok diyoBebik küçük mü kaldı yoksa?
Bu arada bende kulak egzaması vardı, sürekli kaşıntı ve yara olur, hatta senede bikaç kez içi ya da kulak memesi şişerdi. Şimdi iç kısımlar yine şişti, zonkluyo kaç gündürKullandığım kreme baktım gebelikte sakıncalı yazıyo..Doktora çıkıp başka bi ilaç mı yazdırsam yoksa kendi kendine geçmesini mi beklesem bilemedim...
acaba şimdiden çatlağı oluşan varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?