2011 Aralık Anneleri

kızlar youtube den abim süper videolar indirmiş. çoçuk gelişimi yazıp aratmış. hele bir tane doğum hikayesi var, tam sekiz bölümlük. annenin hamile kaldığı andan doğum sonuna kadarki anını gösteriyor. üstelik anne ve baba gerçek hayattan:) bu süreçte yaşadıkları, kontrolleri, bebişin karnında neler yaptığı vs. hepsini görüyorsunuz. finalde de doğum anı var. bebiş doğum sırasında anne karnında nasıl pozisyon alıyor hepsini gördüm. tabi sonuna kadar izlemedim, koçişle bakıcam

hadigözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin
16haftalık olunca da hala belli olmuyor mu bu cinsiyeti ya

ya bellı olmadı kesın demedı ıste ..sadece erkek olabılır dedı ..ama bu doktoruma daha ock guvenıyorum..
dıger doktor kız olabılır dedı..

ınsn merak edıyor tabı ..salgıklı olsunda onemlısı o..

ya bırde bebek bır hafta önde ..düşünsene o da 17 haftalıgı bıtırdı ..

soylemedı yıne de sanırım 20.haftayı beklıyor cunku bır daha kı randevuyu bana gore 19 haftalık bebege gore 20 haftlaık olucak..

napalım beklerız :)

engel olmaz merak etme ablamda da var ve 3 tane normal doğum yaptı, bir sıkıntı yaşamadı.

ben bunu ızledım hamılelıgımın basında guzel vıdeo :))

hadigözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin
16haftalık olunca da hala belli olmuyor mu bu cinsiyeti ya

oluyor ama soylemedı ıste erkege benzıyor dedı :)

tulayuzun, dediğin kitaba baktım, internette çok pahalı, sanırım dediğin kitabevi istanbul'da, ben ankara'dayım:96:

pahalı dimi yine ekonomi yaptım desene hehehe

cnm onu ben kitapevinden değil de metro grosmarketten aldım hani toptancıların alışveriş yaptığı market oluyoya ordan ama bilmiyom ki ankaradavarmı var olabilir metro grosmarket diye bak netten şubeleri yazar ankarada ki şubede yoksa ist.b.çekmecede varmış ordan getirirmisiniz dersin getirirler herhalde

Kızlar kel alaka olacak ama şimdi artık karnıma krem ya da yağ gibi bişeyler sürebilirim değil mi ?

Kızlar kel alaka olacak ama şimdi artık karnıma krem ya da yağ gibi bişeyler sürebilirim değil mi ?

ben bu hafta başladım dra da sordum bebeyağına başlayabilirsin dedi duştan sonra basen göbek göğüsüme sürüyom kollarada sürmeli aslında şimdi aklıma geldi

engel olmaz merak etme ablamda da var ve 3 tane normal doğum yaptı, bir sıkıntı yaşamadı.

inşallah canım..

tamam canım ankarada da varmış, burdan alırız inşallah. çok sağol

tabiki sür ben nerdeyse 3 haftadır hergün yağ sürüyorum gliserin yağı+kakao yağı+badem yağı karışımını. bir çay tabağına 3'er 4'er damla damlatıp karıştırıyorum karnıma ve göğsüme sürüyorum. hem kokmuyor da. krem, kimyasal içerdiği için ve karın bebeğe çok yakın olduğu için zararlı olabilirmiş, o yüzden yağ sürüyorum. zaten önemli olan o bölgeyi nemli tutmak.

Kocaman olmuş senin kuzucun:) Önemli olan sağlık olması cinsiyetlerini sonrada öğrensek olur:) Bende çok merak ediyorum ama yapacak birşey yokTebrik ederim canım.

canım çok geçmiş olsunn

bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş

Doqum qünün kutlu olsun nice mutlu yıllaraa

Eee annişler nasılınız bakalımm keyifler yerindemi
Sumak hayırlı olsunn ..walla bende tırsmaya başladımm o kadar kız kız dedim ya erkek çıkarsaa

ben bu hafta başladım dra da sordum bebeyağına başlayabilirsin dedi duştan sonra basen göbek göğüsüme sürüyom kollarada sürmeli aslında şimdi aklıma geldi

Sağ olun fıstıklar Bebe yağı bide acı badem sütü süreceğim bende bakayım bugün bebişimi bir göreyim başlarım artık .

Kocaman olmuş senin kuzucun:) Önemli olan sağlık olması cinsiyetlerini sonrada öğrensek olur:) Bende çok merak ediyorum ama yapacak birşey yokTebrik ederim canım.

evet kesınlıkle saglıklı olsunlarda..

beklıyecegız bakalım bıraz daha..

alsında ıyı oldu cunku sımdı gorenıp bır daha degısse daha kotu olurdu :)

Geçmiş olsun. Endişe yapma eminim iyidir bebişin, güzel haberlerini bekliyoruz. Krem olayını mutlaka doktora sor canım sakın kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…