2011 Aralık Anneleri

Benim vücudum karayolları haritası gibi oldu tüm damarlarım yeşil yeşil
Kız aynen aynen bide bişey daha soracağım biraz tiksinç olacak ama kusura bakmayın bacaklarınızdaki kıllar hızlı uzuyor mu aman Allahım benim çok hızlı uzuyor hamile olduğumdan beridir öğhhh

Kızlar çatlak arası bişey sorucam. Benim Dr. bana bu 3. ay bitiminde folıl asıt' ı bıraktırdı, başka da vitamın vermedii Kafama takıldı kaldı, ya bebeğim vitamınsız kalırsaaaa :18::18::18: Haftaya kontrolum var, o zaman soracağım amaa once sıze bi sorayım dedım..

Kız aynen aynen bide bişey daha soracağım biraz tiksinç olacak ama kusura bakmayın bacaklarınızdaki kıllar hızlı uzuyor mu aman Allahım benim çok hızlı uzuyor hamile olduğumdan beridir öğhhh

hiç sorma hemde nasıl,kıllar,tüyler,tırnaklarım bile çabuk uzuyo

Değerlerin normalse gerek görmemiş olsa gerek
hiç sorma hemde nasıl,kıllar,tüyler,tırnaklarım bile çabuk uzuyo
Anaa benim tırnaklarımda uzuyor
ben zaten kıllıyımdır tüyler çabuk uzar bi de siyah siyah değişen bişey yok ama tırnaklarım acayip güçlendi

Son düzenleme:
Selam güzel annişler..
kontrolden geliyoruz.. bebişimin kafası çok tatlı ya.. :) zaten bir o kafayı fark ettim geri kalanını doktor hanım görüyor ben seçemedim
ultrasona göre 12+1 adete göre tam 12.. yani uyumlu gidiyor..
55mm olmuşuz.. ikili taramayı da yaptık. ense 1,9mm sanırım normal diye geçiyor :) bilgili olan hatunlar desin bişiyler..
ondan sonracıma kan verdim geldim.. kan sonucu da salı öğleden sonra çıkacak.. ozaman da doktora göstericem .. hayırlısı.. kıpraşıyordu bebişim ya :) minnacık minnacık kuzum benim..

minecim aldım stickerlarımızı p.tesi badanacı işini bitirise hayırlısıyla bi gardlop alcam küçük odama o odamda çok ıvır zıvır varda öncelikle herşeyi o gardolabın içine koycam güzelceeeee kalan yerlere de bebeğin beşiğiyle şifonyerini düşünürüm sonra Allah ne verdiyse başlarım sticker olayına hehehehe zaten bu kampanya devam ettikçe hergün bişey alcam gibi görünüyo hehehehe hayırlısı diyelim

cok güzel maşallah
ense kalınlıgı normal cnm, benimkide 1,7 çıkmıştı için rahat olsun.

merhaba kızlarr
bende doktora gittim bu sabah, ultrasona girdim nihayett cinsiyetini öğrendim kızzzzzzzzzzz :86::86::86:
hiçbir çıkıntı yok, kaymak gibi kız bu dedi allahım kalbime göre verdiii satıma göre 14, doktora göre 15 haftalıkmışım.
ayyyyyyyy çok mutluyummm çokkkkk

gözün aydın canım Allah kalbine göre vermiş

Tebrik ederim

cok güzel maşallah
ense kalınlıgı normal cnm, benimkide 1,7 çıkmıştı için rahat olsun.

içim rahat aslında neden bilmiyorum :)
neşeli geldim.. bu sefer kan verdikten sonra bayılma moduna geçmedim ondandır.. :)
ama acaip başım ağrıyor.. birazdan eşimi arıycam eve giderim artık.. sabah 6da kalktım gece 1-2yı buldu yatmam

Çatak deqilde siizinde qöbişin yanında ince ince damarlar var mı belli oluyomu mor qibi mesela

Benim ki yeşil damarlar. sizin niye mor yada benim niye yeşil. ay daha nelere takacağım bakalım.

Normalde kilo alıp verdikçe beyaz beyaz basenlerimde çatlaklarım vardır şuan bişey yok bir aya kalmaz eğer bişey kullanmazsam karın bölgemdede başlar :26:

oo cnm sende zaten eğilim varmış bence sen pahalı bri kremle başla derim. Yada onlarda çok pahalı kardeşim gücü yetmeyen yada daha önceden hiç çatlağı olmamış olanda yağlanıp güreşe hazırlansın. Bense yağ sürmek mantıklı gelmesine karşın sıcakta tiksiniyorum vıcık vıcık. ee yapacağız tabii ama çatlayalım mı yani demi..

ben zaten kıllıyımdır tüyler çabuk uzar bi de siyah siyah değişen bişey yok ama tırnaklarım acayip güçlendi

cnm kuaförümde nasıl bu kadar uzattın dedi. Bende özel bir çabam olmadı dedim. Vitamin alıyorsan o yapıyordur. bence kullanma dedi. gelçi vitamin yapıyor olabilir b12 en çok tırnak ve saçlar için gerekli olduğuna göre ve bizde hergün aldığımıza göre uzamaları normal demi.

hayırlı olsun cnm. bende o dönemde gittiğimde bir kafasını ayırt etmiştim daha çok küçükler annesi.onlar iyi olsunlarda.biz sonra görsekte olur.

saol teyzesi bebişimin 2. eşyası. Rabbim kullanmayıda nasip etsin inşallah. ee eminim senin bebişin odası çok güzel olucak. bakarsın bebişimle seni ziyarete gelirim yada sen gelirsin bizi görmeye. artık bakalım kısmet o günleride görürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…