2011 Aralık Anneleri

Canım ben de hoşgeldin demiştim yani beğen tuşuyla..
Evet haklısın tabi benimki biraz eve gelen misafiri içeri alıp hoşgeldin dememeye benzemiş...
Hoşgeldin canım...

Hoşgeldin canım iyi yapmışsın. Zaten en güzeli de yorulsanda değmesi değil mi?

evet ya şu çevre yok mu... meraklı melahatlar...
aynı kişilerin 3-5 gün arayla cinsiyet sorması çok saçma geliyor.. artık dayanamadım kime hatırlamıyorum dedim ki.. belli olsaydı ben kendim söylerim zaten..
e muayeneye sık gitmediğimi biliyorlar.. kendi kendime de öğrenecek durumum olmadığına göre ne bu sorular...

nettin kız sakaryalarda

Canım ben de hoşgeldin demiştim yani beğen tuşuyla..
Evet haklısın tabi benimki biraz eve gelen misafiri içeri alıp hoşgeldin dememeye benzemiş...
Hoşgeldin canım...

Yaaa afedersin canım yaaaa.. yok hiç öyle düşünmedim, farketmemişim, forumda çok yeniyim..
ama senden başka beğenenlerde varmış galiba.. hepinize teşekkür ederim yani arkadaşlarım ve minik bebekleri.. benim kıvırcığımda teşekkür ediyor size..

Canım benimmmm, bence çok rahat gidip geleceksin... Sen arkadaşların uyarılarına uy yeter.... Yolculuk önceside sonrası da bol bol dinlen ve çokkkk su iç lütfen... Sevgiler şeker.....

canım oyle ama insan korkuyor yınede cokta ınce degıl ya deger.ay ben dr. a burun kemıgınıde sordum uyuz soyle dedı.o bazı ırklarda daha gec olusabılıyor oyuzden burun kemıgı tam bır kıstas degıl falan dedı.ee tamam gec olusma gıbı bır durum yokkı, bızım olusmus.adama sınır 3 mm degılmı dedım.hayır 2.5 dedı sankı sırf uzuleyım dıye ınatla canımı sıkacak seyler soyledı.oyle dıyıncede 2.2 mm 2.5 a cok yakın ya hepten uzuldum.ben onceden 3 mm dıye aratrmıstım ınternette ona gore ıcım rahat olabılırdı ama dr. oyle dıyınce panıkledım acıkcası.ınsallah sonuc ıyı cıkarda amnıyosentez yaptırıp sonuc alana kadar mahvolmam.

nettin kız sakaryalarda

eşimin bi arkadaşı davet etti,köyde bağ bahçeleri falan varmış gelim mutlaka diye,,bizde fırsat bu fırsat deyip ctesi gittik,,yaylaya bile çıktık walla çok iyi oldu bayaa kafamız dağıldı,, kısacık sürsede güzel bir tatil oldu...sen neler yaptın hafta sonu?*en son uyku için yatak aradıığını duydum

ya o değilde ben bu milletteki erkek merakını anlamadım bende kime kız doğuyo içime desem yok yok erkek o diyolar :26:yada erkek olsun daha hayırlı diyolar :26: hayır hepimiz burda kadınız dimi en kutsal olan anneliği yaşıyoruz hem cinsimiz olan bile bunu söylüyo ben ister istemez üzülüyorum buna evladın kızı erkeğimi olur hayırlısı sağlıklısı olsunda bana yeter valla

Latife yaptım canım...
Burdaki paylaşımların en güzel yanı kimse hiçbir şeyi atlamıyorlar. Gerçekten de herkes tüm yazıları samimi takip ediyor... Ve samimi yazşıyor.
Bu yüzden bende bu forma kaydoldum.. Ve çok memnunum

Ama beni bugün atladılar kimse bana geçmiş olsun demedi

Arkadaşımmmm, bence sen o dr. u değiştir... Bu benim ikinci hamileliğim, ilk hamileleğimde 9. haftada kaybettim. O hamilelikte 5 dr. değiştirdim, negatiflikleri yüzünden. Sonra Allah'ım şimdiki dr.umu çıkardı karşıma. Üstelik bu dr.da iken bebeğimi kaybettim ama o kadar insalcıldı ve moral veriyordu ki.... İlk bebeğim düştüğü için bu hamileleğimde de başta çok tedirgindim ama bana dr.um hep moral verdi... Üstelik bu hamileleğimdede düşük tehlikesi geçirip 1 ay yatmama rağmen bana hep moral verdi. Doğacak bu bebek dedi, beni hep rahatlattı. En zor günümde bile önlemini aldı ama pozitif konuştu.... Hastaneye gittiğimde düşük başlamış ama bana söylemedi sadece önlem dedi. Ve çok şükür bebeğimi kurtardık... Bence çok önemli Dr. un moral vermesi... Bence sende sonuç çok iyi çıkacak ama Dr.un tarzı çok yanlış. Çünkü bizim moralimiz bebeğimiz için çok önemliii... Daha işin başında değiştir dr.unu derim ben sana yoksa 9 ay zor geçer arkadaşımmmm....

Çooook haklısın canım al benden de o kadar...

canım haftalarımız benziyor kaçıncı haftada ögrendin acaba

Luveyla geçmiş olsun

kızlar ankarada olan var mı aranızda?1 ay içinde ankaraya geliyorum,doğumu orada planlıyoruz..bu arada lilypie çizelgelerini nasıl yaptınız ?bir türlü beceremedim

canım ınsanın ıcıne dogması farklı,kız yada erkek ıstemesı farklı bır durum.mesela ben kız ısterdım hep onceden .esımde oyle ama ben tatlı yememden mıdır nedır hep ıcımıze erkek dogdu ve etrafımdakı herkeste senın erkek dıyıp durdular.ondan dolayı kendımızı erkege alıstrmıstık .benım ıcın hıc farketmez 1 yıldır hamıle kalabılmek ıcın neler cektım ben.kız yada erkek olsun deme lüksüm yok malesef.yeterkı saglıklı olsun.

çoook geçmiş olsun canım..geçmişi daha okuyamadım ki..özür dilerim farketmemişim...iyimisin ???inşallah çok önemli bişey değildir?????

Çok doğru sevgili arkadaşım katılıyorum..
Sevgili Hazel gerçektende doktor çok önemli bence de doktorunu değiştir...
Bende epey doktor aradım. Nagatif bulduğum doktora ikinci kez gitmedim.. Ve hamileliğimde bir sürü sorun yaşamama rağmen şu anki doktorum çok iyi ve moralimi yüksek tutmamı sağlıyor..
Geçen eczaneye gittim eczacı bana çok iyi olduğunu söylenen bir doktor önerdi ama ben memnunum dedim. Soran olursa benim doktoru da önerin dedim..

canım çook geçmiş olsun kendine çok dikkat et

Canımm arkadaşımmm,,

Öncelikle çokkk geçmiş olsun..........Bebebğinin iyi olmasına çokkk sevindimmmmmm arkadaşımmmm.Tansiyon düşüyor, ağırlık merkezi değişiyor, havalar ısınıyor.... Ne olur hepimiz dikkatli olalım, kimse düşmesin...

Eltinle de bu bahane ile bir daha hiçççç görüşme bence.....Hiç de onun için güzel gönlünü yorma...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…