Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, güzel dilekleriniz ve samimi hoşgeldinleriniz için..özellikle ARZUMMMM, destina78, efee, Eflatunumsu, mislin
.. sıcacık mesajlarınız için..
çok sıcak ve aktif bi grup burası, iyiki katılmışım, takip etmekte bile zorlandım, hemen bir sürü mesaj olmuş..
destina78 bebeğinle ailen ve sevdiklerinle nice senelere inşallah :)
Eflatunumsu geçmiiş olsun
vee herkesin meleği çoook iyi olsun
slm kızlar ve melekleri...nasılsınz?biz iyiyiz çok şükür,,haftasonu küçük bir kaçamak yapıp sakaryaya kaçtık,,gece döndük,,yorulduk ama değdi...şimdi okuldan geldik,dinlenmeden sizi merak ettimherkes iyidir inşallah,,fırsat bulursam geçmişi okuyacağım bakalım...
evet canım hayırlısı ama saglıkla gelsınler inşallah.banada ıkı dr da bırı 10. haftada bırıde 12. haftada baktılar baktılar ve ıkısıde suan ıcın cınsıyet soylemek cok zor ama % 51 ıhtımal kız gıbı dedıler.ama bızım ıcımıze hep erkek doguyordu ve cevremızde herkesın ama hayırlısı tabı.tek ıstegım saglıklı olsun.cınsıyet konusunda cokta meraklı degılım.etrafımdakıler daha meraklı.:))
slm kızlar ve melekleri...nasılsınz?biz iyiyiz çok şükür,,haftasonu küçük bir kaçamak yapıp sakaryaya kaçtık,,gece döndük,,yorulduk ama değdi...şimdi okuldan geldik,dinlenmeden sizi merak ettimherkes iyidir inşallah,,fırsat bulursam geçmişi okuyacağım bakalım...
Canım ben de hoşgeldin demiştimyani beğen tuşuyla..
Evet haklısın tabi benimki biraz eve gelen misafiri içeri alıp hoşgeldin dememeye benzemiş...
Hoşgeldin canım...
ya benim doktorum da sakıncası yok dedi ama size de sormak istedim...
ya ben cuma günü 7 saat yol gittim bozcaadaya
dönüşte dün akşam ise öğlen 2de çıkıp akşam10da geldik
çok şükür hiçbişey olmadı
turp gibiyim ama sonuçta kendi arabamızla gittik rahat rahat bu sefer otobüs olunca biraz ürkmüyo diilim. bir de tek başıma gidiyorum. inşallah sıkıntı çıkmaz ya hiç ağzımın tadı kaçsın istemiyorum.
insan tatile ürpererek çıkar mı onu görüyoruz bu örnekte :))
Sevgili arkadaşım, 2,7 altında sorun yok benim bildiğim. Üstelik senin meleğinin burun kemiği var. Down sendromlu bebişlerde burun kemiği olmuyormuş.... Sen boşu boşuna kendini de bebeğini de strese sokma lütfen cnm benim.
Benim arkadaşımın ikili testte sorun çıktı, kızcağız 1 ay ağladı. 3'lü testte hiç birşey çıkmadı. Şimdi nurtopu gibi oğlu var. Başka bir arkadaşımada %50 down sendromlu deyip amnio sentez yaptılar, şimdi nur topu gibi oğlu varrrr... Sen kendini boşuna üzüyorsun canım arkadaşım...........
nettin kız sakaryalarda
evet ya şu çevre yok mu... meraklı melahatlar...
aynı kişilerin 3-5 gün arayla cinsiyet sorması çok saçma geliyor.. artık dayanamadım kime hatırlamıyorum dedim ki.. belli olsaydı ben kendim söylerim zaten..
e muayeneye sık gitmediğimi biliyorlar.. kendi kendime de öğrenecek durumum olmadığına göre ne bu sorular...
Hoşgeldin canım iyi yapmışsın. Zaten en güzeli de yorulsanda değmesi değil mi?
Yaaa afedersin canım yaaaa..yok hiç öyle düşünmedim, farketmemişim, forumda çok yeniyim..
ama senden başka beğenenlerde varmış galiba.. hepinize teşekkür ederim yani arkadaşlarım ve minik bebekleri.. benim kıvırcığımda teşekkür ediyor size..
canım oyle ama insan korkuyor yınede cokta ınce degıl ya deger.ay ben dr. a burun kemıgınıde sordum uyuz soyle dedı.o bazı ırklarda daha gec olusabılıyor oyuzden burun kemıgı tam bır kıstas degıl falan dedı.ee tamam gec olusma gıbı bır durum yokkı, bızım olusmus.adama sınır 3 mm degılmı dedım.hayır 2.5 dedı sankı sırf uzuleyım dıye ınatla canımı sıkacak seyler soyledı.oyle dıyıncede 2.2 mm 2.5 a cok yakın ya hepten uzuldum.ben onceden 3 mm dıye aratrmıstım ınternette ona gore ıcım rahat olabılırdı ama dr. oyle dıyınce panıkledım acıkcası.ınsallah sonuc ıyı cıkarda amnıyosentez yaptırıp sonuc alana kadar mahvolmam.
ya o değilde ben bu milletteki erkek merakını anlamadım bende kime kız doğuyo içime desem yok yok erkek o diyolar :26:yada erkek olsun daha hayırlı diyolar :26: hayır hepimiz burda kadınız dimi en kutsal olan anneliği yaşıyoruz hem cinsimiz olan bile bunu söylüyo ben ister istemez üzülüyorum bunaevladın kızı erkeğimi olur hayırlısı sağlıklısı olsunda bana yeter valla
canım haftalarımız benziyor kaçıncı haftada ögrendin acabagünaydın kızlar. kızımla ben uyku garibi olduk iyice. sabah 7 gibi nolursa olsun uyanıyoruz. ne kadar geç yatarsak yatalım. sonra aklıma kızım geliyo. hadi bakalım uyu uyuyabilirsen. heycandan insanın gözüne uyku girmiyor. böle 9 ay geçer mi bilmem
ya o değilde ben bu milletteki erkek merakını anlamadım bende kime kız doğuyo içime desem yok yok erkek o diyolar :26:yada erkek olsun daha hayırlı diyolar :26: hayır hepimiz burda kadınız dimi en kutsal olan anneliği yaşıyoruz hem cinsimiz olan bile bunu söylüyo ben ister istemez üzülüyorum bunaevladın kızı erkeğimi olur hayırlısı sağlıklısı olsunda bana yeter valla
latife yaptım canım...
Burdaki paylaşımların en güzel yanı kimse hiçbir şeyi atlamıyorlar. Gerçekten de herkes tüm yazıları samimi takip ediyor... Ve samimi yazşıyor.
Bu yüzden bende bu forma kaydoldum.. Ve çok memnunum
Ama beni bugün atladılarKimse bana geçmiş olsun demedi
Arkadaşımmmm, bence sen o dr. u değiştir... Bu benim ikinci hamileliğim, ilk hamileleğimde 9. haftada kaybettim. O hamilelikte 5 dr. değiştirdim, negatiflikleri yüzünden. Sonra Allah'ım şimdiki dr.umu çıkardı karşıma. Üstelik bu dr.da iken bebeğimi kaybettim ama o kadar insalcıldı ve moral veriyordu ki.... İlk bebeğim düştüğü için bu hamileleğimde de başta çok tedirgindim ama bana dr.um hep moral verdi... Üstelik bu hamileleğimdede düşük tehlikesi geçirip 1 ay yatmama rağmen bana hep moral verdi. Doğacak bu bebek dedi, beni hep rahatlattı. En zor günümde bile önlemini aldı ama pozitif konuştu.... Hastaneye gittiğimde düşük başlamış ama bana söylemedi sadece önlem dedi. Ve çok şükür bebeğimi kurtardık... Bence çok önemli Dr. un moral vermesi... Bence sende sonuç çok iyi çıkacak ama Dr.un tarzı çok yanlış. Çünkü bizim moralimiz bebeğimiz için çok önemliii... Daha işin başında değiştir dr.unu derim ben sana yoksa 9 ay zor geçer arkadaşımmmm....
Herkese merhabalar sevgili güzel anneler...
Biraz geçmişi okuyayım dedim yoruldum yahu...
hepiniz iysiniz inşallah. Çok güzel şeyler okudum.
Bende haftasonu raporumu vereyim azıcık
Dün koltuktan sehpanın üzerine düştüm. Bugün heryerim ağrıyor çok çürüğüm var. Bebişim iyi şükür ki..
Herkes çok uyuyorum diyordu ben niye uymuyorum ben de hamileyim:95: diyordum.. Cin gibiydim..
Ama cumadan beri ben de uyuyorum. Sanırım ilaçların etkisi..
Hala uykum var yeni kalktım..
Birde çok sinirimi bozan bir şey oldu cumartesi..
Öncelikle Allah kimseyi cahil etmesin en önemlisi kimseyi cahille imtihan etmesin...
Benim Amniotik bant sorunumu eşim eltime söylemiş beni arasın moral versin diye... ben çok büyütmediğim için kimseye söylemedim..
Elti hanım sen ara "sana büyü yapmışlardır" de!!! Fesubhanallah... "Ben öyle şeylere inanmıyorum" dedim... "Dinimizde de bu tür şeylerle uğraşmak haram.
Allah adaletsiz değilki durduk yere hiç tanımadığım bir insanın zararını bana uğratsın."
Kadın anlamıyor... Beni deliye çevirdi. Ben de azarladım tersledim kapadım telefonu...
Sonra sen kalk yaşlı 80 yaşındaki kaynanama "Leylanın çocuğu sakat doğacak" de... İki gündür yaşlı teyzeyi ikna ile uğraşıyorum... Kadın ağlamaktan harap olmuş...
İkide bir arayıp kızım gerçekten iyimisin diyorlar...
Hasılı kelam sevgili Anneler Cahillerden uzak durun... O tip kişilerle paylaşımlarınızı sınırlı tutun... o taz kişiler kimsenin iyliğine sevinmez kötü haline de üzülmez..
Neyse bu olay iyi oldu aslında üç eltim var üçünü de veto ettim.. Meraba meraba...
Kafanızı şişirdim.
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz...
Rüya ile ilgili bir sorunu olan arkadaş var rüya tabir kitaplarına itimat etmeyin. Çünkü o tarz kitapların çoğu görülmüş rüyaların birikimidir. Yani başka insanların tecrübesi. Buda bizim için geçersiz bir bilgi..
Bir arkadaş belirtmiş zaten rüya neye yorumlanırsa o çıkar. O yüzden iyi yormak lazım..
Öpüyorum hepinizi.
Herkese merhabalar sevgili güzel anneler...
Biraz geçmişi okuyayım dedim yoruldum yahu...
hepiniz iysiniz inşallah. Çok güzel şeyler okudum.
Bende haftasonu raporumu vereyim azıcık
Dün koltuktan sehpanın üzerine düştüm. Bugün heryerim ağrıyor çok çürüğüm var. Bebişim iyi şükür ki..
Herkes çok uyuyorum diyordu ben niye uymuyorum ben de hamileyim:95: diyordum.. Cin gibiydim..
Ama cumadan beri ben de uyuyorum. Sanırım ilaçların etkisi..
Hala uykum var yeni kalktım..
Birde çok sinirimi bozan bir şey oldu cumartesi..
Öncelikle Allah kimseyi cahil etmesin en önemlisi kimseyi cahille imtihan etmesin...
Benim Amniotik bant sorunumu eşim eltime söylemiş beni arasın moral versin diye... ben çok büyütmediğim için kimseye söylemedim..
Elti hanım sen ara "sana büyü yapmışlardır" de!!! Fesubhanallah... "Ben öyle şeylere inanmıyorum" dedim... "Dinimizde de bu tür şeylerle uğraşmak haram.
Allah adaletsiz değilki durduk yere hiç tanımadığım bir insanın zararını bana uğratsın."
Kadın anlamıyor... Beni deliye çevirdi. Ben de azarladım tersledim kapadım telefonu...
Sonra sen kalk yaşlı 80 yaşındaki kaynanama "Leylanın çocuğu sakat doğacak" de... İki gündür yaşlı teyzeyi ikna ile uğraşıyorum... Kadın ağlamaktan harap olmuş...
İkide bir arayıp kızım gerçekten iyimisin diyorlar...
Hasılı kelam sevgili Anneler Cahillerden uzak durun... O tip kişilerle paylaşımlarınızı sınırlı tutun... o taz kişiler kimsenin iyliğine sevinmez kötü haline de üzülmez..
Neyse bu olay iyi oldu aslında üç eltim var üçünü de veto ettim.. Meraba meraba...
Kafanızı şişirdim.
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz...
Rüya ile ilgili bir sorunu olan arkadaş var rüya tabir kitaplarına itimat etmeyin. Çünkü o tarz kitapların çoğu görülmüş rüyaların birikimidir. Yani başka insanların tecrübesi. Buda bizim için geçersiz bir bilgi..
Bir arkadaş belirtmiş zaten rüya neye yorumlanırsa o çıkar. O yüzden iyi yormak lazım..
Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?