2011 Aralık Anneleri

evt kızların kı gec bellı oluyor..evt merak edıyor bılmem benım haftamda herkes ogrenmıs buyuk ıhtımalle..doktordan doktora da degısıyor cok..
kısmet ne olursa olacak artık :)
ama her gıttıgımızde bacak arası acıktı hıc gostermemzlık yapmadı ..bakalım kısmet artık :)

kısmet.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da olmazsa 2-3 haftaya kalmaz yine gideriz öyle öğreniriz değil mi?

kısmet.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da olmazsa 2-3 haftaya kalmaz yine gideriz öyle öğreniriz değil mi?

bu cuma gıdıyorum yıne ..eger erkek derse erkektır bellı olmazsa zaten kendı doktorumla da 17 gun sonra randevum var o kesın soyler artık 20 haftalık olucagız yahu :)
tatlı heyecanlar bunlar sartık bebegıme ısmı ıle seslenmek ıstıyorum donlar almak ıstyıuorummm

ben hala isim bulamadım

öylee doğru ama ıstedıgım olmayınca hep oyle dusunurum bahtsızz bedevııı ben (((

Anlıyorum cnm seni. bende öyleydim atlatamıyordum bu melankolikliği takiiiii hamiş olana kadar. Allah'ıma şükür bebişim bana öyle bir yaşama sevinci verdiki artık kötü olanları görmüyorum bile çıkardım hayatımdan olumsuzluğu Rabbimin izniyle.umarım sende yapabilirsin.

Geçmiş doğum günün kutlu, yeni yaşın hayırlı olsun cnm.

Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim acilen şifa versin inşallah cnm. Ama neden yazmadın? Tmm bizler böyle şeyleri duyunca üzülüyoruz ama bizler dostuz dostun sıkıntısı varken bana söyleyipte beni üzme mi denir? Hem dostun sıkıntısına üzülmek çok doğal bişey. Güzel bir dua zinciri oluşturuluyor burda hem. Lütfen bi daha bzii üzmeyeceğim diye kendini yalnız bırakma olur mu? Bizide bu kadar süre habersiz bırakma. çok öptüm cnm.

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede Rabbim sana şifa verir cnm. cnm miğren için karanlık odada yatmaya çekilirken bir pamuğun üzerine bol karabiber dök bol limon kolonyasıyla hem karabiberi hem pamuğu ıslat. Her iki şakağınada geniş şekilde bunları yerleştir ve başını bir tülbentle iki pamuğu sabitliyecek şekilde sar yat. Bununla tamamen miğrenden kurtulanlar dahi olmuş. Umarım Rabbim hamişliğinin hatrına seni miğrenden kurtarır.

Güsellllll arkadaşlarım,

Bel ağrısı, karın ağrısı..... Değişik noktalara ara sıra saplanan sancılar....... Siz de böyle misiniz............

günaydın tüm anne adaylarına.....

bende sırt ağrısı var acayip bir haftadır. sırtım, omuzlarım taş gibi oldular kafamı rahat çeviremiyorum.

sizler böyle konuştukça daha çok sabırsızlanıyorum :) biz henüz 13.haftadayız zaman geçmiyo sanki :S kızlar bu arada nekadar arayla gidiyosunuz normal muayneye?
Aynen ya çatlıyorum meraktan kız mı erkek mi diye Benim doktorum bir ayda bir çağırıyor .
burdayım balım ama sen yoksun
Sucum çok sevindim cnm sorun çıkmamasına inş hiç kötü haber almadan bitiririz bu süreci

bende sırt ağrısı var acayip bir haftadır. sırtım, omuzlarım taş gibi oldular kafamı rahat çeviremiyorum.

benden de selamlar...
buseli..
canım bende de aynı sıkıntılar var, hatta 2-3 haftadır diyebilirim.. bu da 10saat sandalyeden oturmaktan kaynaklanıyor sanırım...
aman kızlar.. masa başı çalışanlar sırtınıza belinize dikkat edin.. yoksa doğurana kadar bel ağrısından hamileliğin tadını çıkaramazsınız..

yok cnm ya. bu kez önce erkek tarafından bekleniyorum. taaa bartına :) Allah'ın izniyle bişey olmadan gidip gelirim inşallah. sen nasılsın bu arada???

cnm çok geçmiş olsun. neler öğreniyorum burada, inan ilk kez duydum. ama iyileşmişsin ya çok şükür, inşallah bööle de devam eder...

saol tanemcim. ben de takılmam normalde böyle şeylere ama kanım dondu bi an ya hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. bi doğsun poposunu ısıracam zaten. ahdım var

bende kararsızım ya:26::26::26:

yahu ben kararsız bile diilim. hiçbir ismi yakıştıramıyorum bebişime :)) zaten cinsiyeti belli olsun sonra yoğunlaşıcam inşallahh

hadihayırlısı cnm. ama ilk doğumada senle su yu göndereceğiz galiba.

Buseli napiyosun tatlım ? Sanada geçmiş olsun

Saol İyidir cnm. tüm haftasonunu ablamla geçirdim. canımız ne istiyorsa yapyık. sen nasılsın, nasıl gidiyor.

saol cnm ya. evet aynen sürekli masa başındayım bir elim mausda.sabah 8:30 akşam en iyi ihtamall 9:30 desek 13 saat. tabii sırt ne yapsın.

Kızlar herkese merhaba..benim bebesin cinsiyeti belli oldu erkek, cok mutluyummmm : )) 4lu test icin kan aldılar , 2 li iyi cıkmıstı insallah bu da guzel cıkar saglıklı gelir bebegim...

günaydın kıslar biz gedikk 3 lü testimizin sonucunu aldık ilk ben yaptırdım sanırım herşey yolunda çok şükür darısı sizlerin başına

üçlü testi yaptırırken tam olarak kaç haftalıktı bebişin cnm? benim şimdi 14+1 ama bir hafta öncen gidiyor. 15+1 görünüyor yani. hangisine göre yaptırıcam ben şimdi testi????:97::96:

canım bazı dönemler hormonlar coşuyor,o zaman bende de oluyor...dinlenmeye çalış

EWET canım bende de karın ağrısı bel ağrısı oluyor ve ilk hamileliğimde olmayan durumlar bunlar. her hamişlik farklı oluyor işte. ara sıra sancılar oluyor. hepsi geçecek inşallah. zamanı var...

bende de oluyor hatta dün gece bi sancı girdi uykudan uyandım pozisyonumu değiştirince hemen geçti.benim karnım da bayağı büyüdü,daha erken değil mi henüz 14+6yız

Kızlarrrrr çokkkkk teşekkür ederimmmmmm. Maillerinizi görünce çok rahatladımmmmm... Bebeklerimiz büyüyor di mi ama.... Bol su içelimmmmmm............

Destina78 mutlu seneler dilerim :)
Eflaunumsu sanada geçmiiş olsun
Demet nerelerdesin annem

Arkadaşım çok teşekkür ederim......

Arkadaşlarım bende 8-9 saat masabaşı oturuyorum. Sırtıma bel yastığı koydum, bilgisayarımın altına kitap koyup yüksellttim, sandalyemi en alçalttım, ayağım altına da yükselti koydum. İnanın sırt ve boyun ağrılarım geçti. Geçen hafta bir başka masada 1 saat çalıştım, sırtım nasıl ağrımaya başladı anlatamam. Kendi masama zor attım kendimi, kendi masama geçinca yarım saat geçti. Birde bacaklar kapalı oturmak gerekiyor. O zaman dik oturuluyorç bacak bacak üzerine atmak iyi gelmiyor. Ayakta dururkende bacaklar hep kapalı durmalı, o zaman dik duruluyor.... Sevgiler canlarım....

merhaba arkadaslar ben bugun ıtıbarıyle 12+5 gunluk hamıleyım.cts gunu ıkılı test ıcın dr. a gıttım.o gun 11+ 6 olmam gerekıyordu ama bebegım masallah onden gıdıyor 4 gun.o gun 12+ 3 cıktı ki benımkı gec dollenme bırde.neyse ense kalınlıgı olcumunde nt: 2.2mm cıktı.normal sınırlar ıcınde ama yınede bıraz kalın cıktı ense.kan verdım yarın yada cars cıkacakmıs sonuclar.burun kemıgıde 1.7 mm cıktı.ama ben 2.2 yı duydugumdan berı uzuluyorum.sızde nasıldı yardımcı olurmusunuz.rısk cıkarmı acaba.aılemızde kımsede downlı cocuk yok.deger normalmı sızınkı nasıldı.Rabbım saglıkla kucagımıza almamızı nasıp etsın cocuklarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…