2011 Aralık Anneleri

chnb buradan okudum canım bende bılmıyordum ıkıncı doktorum bu 11+4 de gıdecegım..

mutlaka soracagım ..

o zaman ıkılı testımızde var cınsıyet %75 bellı oluyormus bakalım

o ölçme ıslemı nasıl oluyor anlatırmısın bıraz ben çataldan coook korkuyorum kendımı kasmaktan doktorda ıslem yapamıyor

canim sabahtan beri seni bekliyorum. ayni gun gidecegimizi bildigimden dert olmustun icime. cok sevindim guzel haberlerine. allah tamamina erdirsin insallah canim saglikla :)

saol canım.bilsen üstümden sanki büyük bi yük kalktı.nasıl rahatladım bilemezsin.

benımde kasıntılarım arttı ,baslamam lazım herhalde çatlak onleyıcı kremlere

annemın hıc yok masallah ınsallah ona cekerım ..

bebişin yer açıyo kendine.aman kaşıma sonradan yarıklar kalıyo.benim halimi görsen sürekli karnım kaşınıyo.üstten kaşıyom ki iz kalmasın.

ya bu kasintilar onunla mi ilgili. benim bacaklarim sirtim karnim goguslerimin alti falan derken nerdeyse vucudumun %70i kasiniyor.

yok yaa benimkiler onunla ilgili degildir herhalde. dusundum de insanin bacaklari niye kasinsin ki :) kendi uyuzlugumdandir

bebişin yer açıyo kendine.aman kaşıma sonradan yarıklar kalıyo.benim halimi görsen sürekli karnım kaşınıyo.üstten kaşıyom ki iz kalmasın.

ama benim bebeşim daha çok küçük 6 h 1 g nede çabuk büyüyormuş bitanem ahhhhhhhh bide 6 mayıs gelsede bi kalp atışlarını duysam.... çok güzel bir duygu. bulantıları beni öldürüyo ama olsun bebişime herşey değer

kayınvalıdem bana yuzuk falı baktı

bu bebegım erkek
ıkıncı bebegım kız
üçüncü bebegım erkek
dördüncü bebegım yıne erkek

esım hep 4 tan derdı yapacak sanırım

hatta abartıp
3 kız oldu dıyelım erkek bulana kadar yapıcaz deerdı 4,5,6 nerede bulursak
yada 3 erkek oldu kız bulana kadar devam 4,5,6,7 artık ne zman gelırse..

uvvv kendımı düşünemıyorum bıle kafamda huni ile gezerım herhalde

benımde kasıntılarım arttı ,baslamam lazım herhalde çatlak onleyıcı kremlere

annemın hıc yok masallah ınsallah ona cekerım ..

ben doktora ilk gittigimde sormustum catlak vs icin erkenden birseyler kullanmak istiyorumne onerirsiniz diye. bana bebe yagi badem yagi dahil hicbirsey kullanma dedi. ilk 3 ay derimizden hersey bebege geciyormus.

ben 2 trimestreda sana zaten catlak icin krem verecegim dedi. aklinizda bulunsun...

ya benım cıldım cok kuru dıye kullanıyordum bırseyler kullanmayayım o zaman onları da

o zaman ıkılı test ıcın gıttıgımde yazdırayım bende

herkesin bünyesi farklı canım.benim şimdiden göbüşü görsen.tişörtlerde çok çıkıyo.komşum 5 doğuruyo.6 aylık gören hamiş demez.belliki sen çok şişicen

Canım hamilelikte ölçtürmemiştim. Öncesinde buji ile ölçülüyor ama artık ölçülmez. İyi ultrasonla karından da ölçülebiliyormuş. Vajinalde olabilir, o doğum yapılan masaya gerek olduğunu sanmıyorum vajinal olsa da. Ölçümü mutlaka hatırlat.

Canım güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkür ederim.

herkesin bünyesi farklı canım.benim şimdiden göbüşü görsen.tişörtlerde çok çıkıyo.komşum 5 doğuruyo.6 aylık gören hamiş demez.belliki sen çok şişicen
rabbim bebeğine uzun ömürler versin canım.
valla seni ayrıca cesaretinden dolayı da tebrik etmek istedim. üç çocuk bakması çok zor olsa gerek gözün kesiyor maşallah. allah uzun ömürler versin çocuklarına...

benim karnım çok büyük ya şiştim iyice.ayva göbeğim vardı zaten. sigara içmeyeli wc yede iyi çıkamıyorum. progesteron da şişirdi. birde öncesine göre yiyorum tabi. valla 4 aylık göbeğim var. zaten boy kısa kalıp küçük bu bebek bu bedene nasıl sığacakki şimdiden bu göbekle

saol canım.benim için çocuk bakması zor olmuyo.ben sağ salim bi doğura bilsem.2 si erken doğdu biride öldü.inş.bunda sorunsuz geçer.bu benim için inş.son olucak

saol canım.benim için çocuk bakması zor olmuyo.ben sağ salim bi doğura bilsem.2 si erken doğdu biride öldü.inş.bunda sorunsuz geçer.bu benim için inş.son olucak
işallah sağlıklı sıhhatli doğar canım. biliyorum karnında beslenememiş. çok üzücü. rabbim onun yaşayamadığı ömrü diğe bebeklerine verir işallah.
büyütmek güzel bir gelecek vermekten daha kolaydır elbette .yaşın genç gözün kesiyor ne güzel.
sağlıkla büyütürsün işallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…