merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
kalp atışı var ama yavaş dedi. gösterdi, gözüküor . bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. bebein bouda 6,9mm. endişelenlem dedi. bir hafta daha bekle dedi. o zaman net belli olur dedi. salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. saglıksa kendiliinden atılır dedi. ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.
canim atis sayisini soyledi mi. gerci ultrason ciktisi varsa onun uzerinde de yazar. benim de dunku degerlerim sana yakin. 6+6 gorunuyor ve 8,0 mm bence anormal bir durum yok.
canım sen nasıl muayene oldun karından mı vajinal mi
allah evlılıgınıde bebegınıde hayırlı etsın ıns hosgeldın buarada:) bıde gurbet ??? Nerelısın kı yanı tr ıcınde yasıosun ya onun ıcın sordum
vajinaldi benim muaynem.
Günaydın kızlar :)) Yeni arkadaş gelmiş hayırlı olsun oy oy maşallah pekte hızlılarmış :)))
dr bana kalp atış sayısını söylemedi çok merak ettim şimdiultrasonda yazmaz dimi
aslen Antalya da yaşıyoruz ama Ankara ya geldim evleninceailem yok yanımda, onlar yoksa her yer gurbet
ben 7 haftalıkken ıkı kere gıttım
bırde 11 haftalıkken ıkı kere gıdecegım haftada
dıger zamanlar ıse 15 gunde bır gıdıyorum ..
arkadasim oyle durumlar olabiliyor sikma canini iyi dusun iyi olsun benim bir arkadasimin 2hafta geriden geliyordu simdi kocaman oldu masallahhhhhhhhmerhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
kalp atışı var ama yavaş dedi. gösterdi, gözüküor . bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. bebein bouda 6,9mm. endişelenlem dedi. bir hafta daha bekle dedi. o zaman net belli olur dedi. salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. saglıksa kendiliinden atılır dedi. ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.
saol
ben iki farklı dr.a gittim ikincisi karından baktı büyüklüğünü fln olması gerekenden küçük çıkardı
o yüzden sordum. sanırım makinası da diğerinkinden kötydü.
ilk dr hem alttan baktı hem de bebeğin olduğu kısma zoom girmişti
hayırlısı bakalım.pazt.yi bekliyorum,büyümüş mü bakcaz
keseyi görmek var kalbini görmek var yok gelişimi geride diye beklemek var
nasıl geçcek 9 ay, allah yardımcımız olsun
dr bana kalp atış sayısını söylemedi çok merak ettim şimdiultrasonda yazmaz dimi
Ankaraya gelin gelenler kulübüde kuralım bende İzmirden Ankaraya gelin geldim
ya mumkun oldugunca tek dr tutsan daha iyi arkadasim cunku drlerin bile birdedigi bir dedigini tutmuyor endiselendirmekden baska bir ise yaramiyor ama vajinal kontrol cok onemli ilk 3 ay ve son 2ay.
Ankaraya gelin gelenler kulübüde kuralım bende İzmirden Ankaraya gelin geldim
moral bozmak gibi olmasin ama deniz kenarinda yetismis insanlar icin ankara cidden zor bi yerdir diye dusunuyorum. dogdugumdan beri deniz olmayan hicbir sehirde yasamadim. dusununce zor geliyor.
ama bebisleriniz ve guzel yuvalariniz insallah hic bir ozlem birakmaz icinizde.
ah bitanem bilirim. sali aksami ben de oyleydim gormedigim ruya kalmadi. hepsinde de bebegimi kaybediyodum. nasil bir psikolojidir insanin akli almiyor. ama doktorun kapisina gelince oyle bir dinginlik coku ki ustume. sanki merak eden sabahi sabah eden ben degilim. oturdum adamla uzun uzun sohbet ettim. ultrasona alalim sizi demese daha da gitmiicektim herhalde.
yarin mutlu gun insallah hep oyle dusun. bebisle konus iyi gelir. cok opuyorum seni
moral bozmak gibi olmasin ama deniz kenarinda yetismis insanlar icin ankara cidden zor bi yerdir diye dusunuyorum. dogdugumdan beri deniz olmayan hicbir sehirde yasamadim. dusununce zor geliyor.
ama bebisleriniz ve guzel yuvalariniz insallah hic bir ozlem birakmaz icinizde.[/QUO
ben asker kızıyım canım her yerde yaşadım ama eşime aşık olmadan önce bir kere Ankaraya gelmiştim ne okumak için ne de evlenip yerleşmem demiştim büyük konuşmuşum eşime aşık oldum ve tası tarağı toplayıp geldim eşimi sevdiğim için Ankarayı da sevmeye başladım
merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
ben asker kızıyım canım her yerde yaşadım ama eşime aşık olmadan önce bir kere Ankaraya gelmiştim ne okumak için ne de evlenip yerleşmem demiştim büyük konuşmuşum eşime aşık oldum ve tası tarağı toplayıp geldim eşimi sevdiğim için Ankarayı da sevmeye başladım
evet yaklaşımları çok farklı. biri kalbini duyuyorum alttan bakmam dedi, sonuçta yasaklar var ilişki fln yasak gereksiz muayene iyi olmaz dedi.
ilk dr. herşey normal tehlike yok 4 hafta sonra gel demişti.ama ilk dr. prof gebelik takibi yapmıyo 3 aydan sonra gelme dicek bana sanırım, o yüzden dr. bulayım ne kadar erken gidersem iyi olur diye düşündüm.
hayırlısı bakalım
kuralım walla:)
walla canım 2,5 yıldır burdayım doğma büyüme annemler dahil istanbulluyuz... ilk yılım çok zor geçti.. sudan çıkmış balığa döndüm.. çalışıodum buraya geldim iş bulamadım.. arkadaş yok, aileden kimse yok, yer iz bilmem... psikoloğa bile gittim sana okadar diyim.. antidepresanlar yüzünden kilo aldım .. ama şimdi alıştım.. ankarayı sevmiyorum ama kocamla burd aolmaktan muyluyum.. istanbulun o telaşının yanında ankar sakin kalıyor.. özlemiyormuyum delice ama rıskım nerydese kocam nerdeyse ordayım ne yapaım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?