buselıbızde de oyle sureklı esımın canı bırseyler cekıyor karpuz kavun pasta
kım hamıle bellı degıl
benim canım bi sürü şey çekiyo ama iştahım kapandı, o şeyi yediğimi düşününce midem bulanıyo
yoksa canımın çektiği herşeyi yesem vay halime
eşime yemek de yapmıyorum kaç gündür, soğan salça fln fikri bile kötü.
siz niye eşlerinize verdiniz aşerme hakkını
bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum
bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum
buselıbızde de oyle sureklı esımın canı bırseyler cekıyor karpuz kavun pasta
kım hamıle bellı degıl
demek eşine sordu hee. O bişey mi benim eşim ben hamile kaldığımdan beri aşeriyor. Gecenin 112inde kemik kaynatıp,paça çorbaları bilmem neler yapıyorum. Ama çok canı çekiyormuş.
Seni anlıyorum cnm. Ben de elti yok. Ama kaynana,görümceyle aynı evdeyiz. Hepsi birden "az ye çok kilo aldın rejim yap" diyip duruyorlar. E benim ünüversite mezunu cahil kocam da "göbeğin çıkmaya başladı, bişeyler yap erit onu" diyor ne yapayım.aldığımda sadece 2 ayda 1 kilo. Ama işe gelince yada yalnız kalınca onları bir şişeye doldurup,salllayıp,sallayıp denize attığımı hayal ediyorum iyi geliyor.sende öööle yap. Değersiz insanların laflarını değerlendirmeye bile alma. Unutma herkes birşey der ama Rabbimin dediği olur.
benim canım bi sürü şey çekiyo ama iştahım kapandı, o şeyi yediğimi düşününce midem bulanıyo
yoksa canımın çektiği herşeyi yesem vay halime
eşime yemek de yapmıyorum kaç gündür, soğan salça fln fikri bile kötü.
siz niye eşlerinize verdiniz aşerme hakkını
bılmem ben hıc aşermedım daha hep kocam aşerdı bende onla yedım
bazen bagırıyorum mesela eriiiiiiiiiiiik diye canım cektı dıye ama yemiyor biliyorum bilerek yapıyorsun dıyor
Allah razı olsun canım sağolasın bende sabredip dua ediyorum ama sinirlerim bozuldugunda tutamıyorum kendimi. sinirlerimin bozulmasınında inanın haklı sebepleri var bende bi elti var ooo kimseye vermesin Allah dün mecburen aynı ortamda 5 saat oturunca artık eve zor geldim nefes alamıyordum sanırım bu dönemde onunla görüşmemem lazımhamile haberime öyle garip tepkiler verdiler ki cumayı sorup duruolar sürekli duyamayabilirmişim kısmetiş böyle şeyler zaten duymam gerekirmiş şimdiye kadar ıvır zıvır
aminnnnnnn canımm inş kalp atışlarını duyarsın. bende c tesi tekrar gidiyorum benimde geç döllenme dedi dr geçen hafta gittiğimde. bu hafta tam gününü hesap edecez. İnş bi problem yoktur..
bakıyorum buradaki arklar 2 haftada bir gidiyor. ben her hafta gidyorum...hayırlısı...
.
benim canım geçen gün kebap ve şalgam çekti.... Gittim 2 tane dürüm kebap yedim.dr kilona dikkat et dedikçe ben yiyorum.
bütün eşler aynı sanırım benimkinin de iştahı açılmış durumda kilo vermişti yeniden aldı kiloları benim burnuma gelmeyen bütün kokular ona geliyor dün akşam balkona çıktık aşkım tavuk ızgara kokuyor gidip alayım pişirelim mi diyor saçmalama dedim istemiyorum bugün de sabah yumurtalı peynirli ekmek istedi canı onu yaptım sabah 6:30 da
normali ayda 1 kontroldur esasen. benim doktorum biraz daha panik hastalarini 2 haftada bir goruyor. ama illaki araya tahlikller testler falan girince bu sure siklasabiliyor. onemli olan saglikli olmalari. ne kadar gittigimiz cok onemli degil.
yalniz benim kisisel fikrim. bebegi gormek beni ne kadar heyecanlandirsa ve doyamayacak olsam da onu mumkun oldugunca az rahatsiz etmek istiyorum. huzurunu bozuyor bu ultrason olayi bebislerin
ben gitmek istemedim ki dr çağırdı.. Bana kalsa doğuma gidecem sadece....
öyle sanırım canım.. inş bişey yoktur da sadece gününü tespit etmek için çağırmıştr dr.. neyse anlayacağız cumartesiye az var... şöyle ayda 1 çağırıldığım günler bir gelse...senin gitmen normal canım sıkı takip edilmen lazım
merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
kalp atışı var ama yavaş dedi. gösterdi, gözüküor . bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. bebein bouda 6,9mm. endişelenlem dedi. bir hafta daha bekle dedi. o zaman net belli olur dedi. salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. saglıksa kendiliinden atılır dedi. ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.
merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
Kalp atışı var ama yavaş dedi. Gösterdi, gözüküor . Bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. Bebein bouda 6,9mm. Endişelenlem dedi. Bir hafta daha bekle dedi. O zaman net belli olur dedi. Salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. Saglıksa kendiliinden atılır dedi. Ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.
merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
kalp atışı var ama yavaş dedi. gösterdi, gözüküor . bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. bebein bouda 6,9mm. endişelenlem dedi. bir hafta daha bekle dedi. o zaman net belli olur dedi. salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. saglıksa kendiliinden atılır dedi. ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?