Aslında yapmamam lazım. Bu misafir işi ani oldu ben de üstten süpürüp viladayla siliyorum. Ama banyo duşakabin filan ovulması lazım yardıma birini bulabilsem. Misafir işte biraz düzen temizlik lazım. Ben biraz dağınığım galiba...
ayy canım benim nasıl üzüldüm yok mu hayıncalide görümce kendi ailen yokmuş ama eşinin ailesi ordaymış yanlış hatırlamıyorsam.
eşin ilgilensin azcık dinlen sen hem hasta hem hamilesin. kıyamam vallahi. çok geçmiş olsun canım benim. insan hasta olunca annesini daha bir özlüyor değil mi?
cnm bol bol meyve ye. bende de burun akıntısı falan vardı. dinleniyorum fırsat buldukça. gerçi senin çocuğun var, dinlenmesi kolay değildir ama fırsat buldukça uzanmaya çalış. bol bol portakal, elma, kivi ye:13:
bizim burda ne esimin ailesi ne benim ailem var esimde evde oldugu surece cok ilgileniyor bebekle sagolsun ama ne kadar olcakki oda iste bugun erken bile gelicek ins hastayim diye cok saolun ablacim iyi dilekler icin :) annemle demin skype de konustuk iyi bak kendine dio annemde yanimdaydi tatile gelmisti bi ay olmadi daha dondu ben hamile oldugumu ogrendim bilseydim gec getirirdim ama gercekten insan ozluyor neyseki kayinvalidem ve kayinpederim gelecekler haziran sonu temmuz giib hamilelikte zor olacak ya :) burda bi teyzemiz var adanali ALLAH RAZI OLSUN HEMEN HEMEN HERGUN ARAR GELIN YEMEGE COCUGUM DIYEE COK SUKUR GURBETTE SAYILMAM AMA BUGUN BUNU FARK ETTIM ET PISIREMIORM((( YANI ADINI DUYUNCA HAYAL EDINCE BILE MIDEM BULANIOO
Yağmursesi Lorin karşılaşamadık. Nasılsınız? Yarın görümcem ve eltim geliyor İstanbul'dan. Buzdolabının içini sildim birazdan ütü yapacağım. Sizler ev işi filan yapabiliyor musunuz? Yarın öğleden acil temizlikçi bulmam lazım...
demek ben yanlış hatırlıyorum eşinin ailesinin orda olduğunu. neyse kusura bakma.
bak ne güzel eşin yardımcı oluyormuş.rabbim huzurunuzu hiç bozmasın.yeni bebeğine de sağlık sıhhat versin.
gurbette olunca hemşehrililer gerçekten çok makbul oluyor.allah razı olsun teyzenizden.
et yemeklerini ben de artık yapamıyorum da yiyemiyorum da. ama bugün köfte yaptım. köfte de zor gelmez işallah sana.
aynı dertten muzdaribiz. benim de hafta sonu kayınavlidemler geliyor meraktan. ama ben de birşey yapamıyorum. ev eşime de süpürtecem. zaten hep o süpürür, ben silerim.Yağmursesi Lorin karşılaşamadık. Nasılsınız? Yarın görümcem ve eltim geliyor İstanbul'dan. Buzdolabının içini sildim birazdan ütü yapacağım. Sizler ev işi filan yapabiliyor musunuz? Yarın öğleden acil temizlikçi bulmam lazım...
aynı dertten muzdaribiz. benim de hafta sonu kayınavlidemler geliyor meraktan. ama ben de birşey yapamıyorum. ev eşime de süpürtecem. zaten hep o süpürür, ben silerim.
bir de benimki tembihledi annesine. gelince şurda bu var,burda bu var deme, yemek isteme dedi.benim ilk ailenin de ilk toun olcak inşallah. zaten annem bendeydi. o da haftasonu gidecek.yemeklerimi falan hep yaptı.
canım senin branşın nedir? bir de hangi ildesin?
ben olamıyorum bugün pc çantamı okulun duvarı üstüne koymak için tek kolumla öyle bir yukarı kaldırdım ki taa kasığım acıdı. çok korkuyorum bişi olmaz işallah...
yarın benim içinde büyük gün. çok korkuyorum ama içimden de herşey güzel olacak gibi geçiyor.
gerçekten tüm anne adaylarının dualarına ihtiyacım var...
bizim burda ne esimin ailesi ne benim ailem var esimde evde oldugu surece cok ilgileniyor bebekle sagolsun ama ne kadar olcakki oda iste bugun erken bile gelicek ins hastayim diye cok saolun ablacim iyi dilekler icin :) annemle demin skype de konustuk iyi bak kendine dio annemde yanimdaydi tatile gelmisti bi ay olmadi daha dondu ben hamile oldugumu ogrendim bilseydim gec getirirdim ama gercekten insan ozluyor neyseki kayinvalidem ve kayinpederim gelecekler haziran sonu temmuz giib hamilelikte zor olacak ya :) burda bi teyzemiz var adanali ALLAH RAZI OLSUN HEMEN HEMEN HERGUN ARAR GELIN YEMEGE COCUGUM DIYEE COK SUKUR GURBETTE SAYILMAM AMA BUGUN BUNU FARK ETTIM ET PISIREMIORM((( YANI ADINI DUYUNCA HAYAL EDINCE BILE MIDEM BULANIOO
Hayırlı cumalar arkadaşlar
benim bilgileri güncellerseniz sevinirim.
kalp atışları duyuldu,ikiz, istanbul.
Günaydın bu arada kızlarlistemiz varmış sanırım, beni de yazar mısınız
sat:12 Mart , doğum tarihi: 17 Aralık , Kalp atışı görüldü çok şükür
Hayırlı cumalar arkadaşlar
benim bilgileri güncellerseniz sevinirim.
kalp atışları duyuldu,ikiz, istanbul.
tebrik ederim cnm benimde sat 13 mart doğum 18 aralık kısmetse.. yarın dr a gidicem inş bende kalp atışlarını duyarım..
kızlar ben bu gün ilk defa çok kötüyüm.. gözlerimkapanıo ellerim titrio ayak duramıonm..
Evet birbirimizden etkileniyoruz. O dediğim esmaül hüsnadan. Böyle bir topikte görmüştüm. Arada yap canım...
İnşallah iyidir. Benim 7 haftada lekem oldu hastaneye yattım ama bebeğin gelişimi 4 hafta gibiydi kendiliğinde hastanede yatarken düştü ama kanamaydı yalnızca. Endişelenme, tedbirli ol canım... İlişki de olmuyormuş zaten olmasın. Benim bütün hamileliklerimde yasaktı...
sat a göre 7 hafta 6 günlük ama dr 4 gün geriden geliyor dedi.ama benim içime kurt düştü acaba bu ölçü normalmi arkadaşlar sizlerin kaç
hiç sorma, ilkgece hamile kalanlara içimden gülerdimbunlarda hiç mi korunma yöntemi bilmiyor derdim evlenince ikl yıl bebiş yapılmamalı fikrini savunurdum. galiba büyük konuşmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?