2011 Aralık Anneleri

benim doğum izinm 16 hafta 37. haftaya kadar çalııp,13 haftasını doğumdan sonra kulanacam,neyseki kurban bayramından dolayı 1 hafta yırtmış oluyom,35+4 te ayrılmış oluyom,doğum sonrası,20 gün 2011 iznimi,13 haftayı da ekledikten sonra 2012 iznimi kullanacam yani mayısı buluyo bu şekilde,ücretsiz 2 sene hakkımız var,ama kullanmayacam,zaten 3 saat süt izin,1 saat de öğlen arası,geriye 4 saat kalıyo,1 yıl da öyle geçer,1 yaşına kadar benim annem,eşimin annesi idare ederler,sonra da mecburen bakıcı tutarım,bakıcıya para vermişken de,vakit kaybetmeden 2. yi yaparız kısmetse,aralarında 2.5 yaş kadar olur,kardeş kardeş büyürler diyorum

yaaa süt izni ilk 6 ay 3 saat,2. 6 ay 1.5 saatmiş,ben iznim bitince 1 yıl boyunca 3 saat izinm olcak sanıyodum,yaa ben bebişimi 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum,zaten 4.5 aylık olcak izin bittiğinde sadece 1.5 ay 3 ssat kullanacam of yaa

günaydın kızlar bende Ankaradayım özel doktora gidiyorum doktorum cüneyt genç kan ilacı berbat birşeymiş yaaa dünden beri kusmalarım tekrar başladı ne yapcam ben yaaaaa

günaydın kızlar nasılsınız benim dün akşam ve gecem ateşler içinde yatmakla,sayıklamakla kocaya bağırmakla geçti,sürekli alnıma koltuk altıma soğuk bezler koymuş,sabah kalktığımda kolumun acısı hafiflemiş,ateşim düşmüştü,kocişten özür diledim,bana neler neler söyledin yatarken,sana azcık yanaştım,öpmek istedim,beni yataktan ittin dedi,pek hatırlamıyom,bu tetenoz aşısı beni ne hale getirdi,bir sürü ağladım sinir bozukluğu yaptı,sabah baktım gözlerim şiş,her tarafım kaşınıyo,kaşıntılar azalacağına artıyo,napcam bilmiyom,artarsa acile mi gideyim bi serum mu bağlasalar bilmiyom
canım çok geçmiş olsun.benimde geceleri boğazım kuruyor .öksürük öksürek uyanıyorum
kızlar ya bana demir hapı yasaklandı, süt, meyve, taze sebze de yasak...
ne yiycem ben? neyse bebişim doğsun onu yerim:)
çok kansız kaldığım için sinirlerim hat safhada. hamilelik zor bir süreçmiş.

bir de arada kalp çarpıntısı oluyor, sizde de oluyor mu? kalbimin güm güm attığını resmen hissediyorum. çok sık değil, bir kaç kez yaşadım.
canımm yaa . ee ne yiyecekmişsin sen?
öncelikle herkese mrhblr . heepinizi çok özledik meleğim meleklerinizi bende sizleri çok özledim. işten ayrılacaktım bilen arkadaşlar hatırlar diyee düşünüyorum.işten ayrılır ayrılmaz tatile gittim ve 2 gün önce döndüm. temmuzun başından beeri yoktum ve sizlere haber veremedim .teyzeleri bebişim KIZMIŞ (((: ben erkek hisssediyordum ya tutmadı ((: prensesim olacak allahımın izniyle.isim arıyorum ama çok erken diyede düşünüyorum çok karışık duygulardayım.eve geeldiğimden beri hep ağlıyorum.ben çok duygusal oldum niyeyse :69:
bu arada işteen çıktım çok güzel bir duygu evimdeyim eşimde izinde.birlikte eğleniyoruz dicem ama malesef eğlenmiyoruz hep atışıyoruz.onun lafları beni sinir edsiyor ve heep ağlıyorum.beni sevmiyor gibi düşüncelere dalıp sinirlerimi çok yıpratıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.neysse sizler nasılsınız????bebişleriniz nasıl???ayyyy ne kadar geçmiş zaman .bu arada 2 gün önce tatildeyken bebeğimin hareeketlerini hisssttim.ertesi günde öyle oldu.dün flan hep ayaktaydım anlamadım bugünde öle.sanırım bebişim hareketlerini hissettirmeyee başladıçok güzel bir duygu çok sevindeim çok farklı bişi.bu arada tatilde 2 kilo almışım :69::69::69::47:çok konuştum ben yinee yaa amaa ne yapayım özlemişim sizleri (((:

hoşgeldin canım.

günaydın kzılar . dün yoktum geçmişi tam okuyamadım .çok sıcak bunalıyorum.mardin gelmiş sonucu ii çıkar inşallah

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

KIZLARRRR
nasilsiniz bebisler nasillll
benim krnim agriyor
yagmurlu bir isvicre sabahindan gunaydinlarrrrrrrr:69::69::69:

annam adam biara ceketini atmisdi üstüme ordan almisimmmmm:34::37:

ahhhhhhh kiyamam benim gibi kaza kurbanlari olan nasilda biliyor:46::46::46::46:

walla kiz benim kide oyle oldu hatta tarih aklimda bile 13mart kucuk bir kacamakdi ama oda tutttuuu:78::78:

kacamakla oldu hayatim:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

canım nice nice 7. yıllara inş:16::16::16::16::16:eşin ve prens ve prensesinle:16::16:

Son düzenleme:
kızlarrr ya dün gece ilişkiden sonra benim karnımda acayip sancılar oldu ve hala devam ediyo,biz normal karı koca hayatımıza devam ediyoduk hiç böyle olmamıştı,sabahtan beri kıvranıyorum resmen,sanki biri bıçak saplıyo karnıma aşağıdan doğru utanmasam ağlıycam ya :14:

kızlar benim miğde yanmalarım başladı
durup dururken miğde asidi yemek boruma çıkıyor resmen.

annem saçlarımı çıkıyomuş diyo:))

buarada ben hala ben hala aman aman bi hareket hissetmiyorum. tümseklikler var karnımda pır pır oluyo sanırım bazen ama ordan oraya geçtğini falan hissetmiyorum

kızlarrr ya dün gece ilişkiden sonra benim karnımda acayip sancılar oldu ve hala devam ediyo,biz normal karı koca hayatımıza devam ediyoduk hiç böyle olmamıştı,sabahtan beri kıvranıyorum resmen,sanki biri bıçak saplıyo karnıma aşağıdan doğru utanmasam ağlıycam ya :14:

Allah Allah,ilginç bebeğin plesentası aşağıda mıydı,dr. ilişki den yana yorum yapmamışmıydı,plesenta aşağıda ya da rahim ağzını kapatıyosa yasak oluyo ya,karnın çıkmadı diye yoksa düz pozisyonda mı,düz tehlikeli canım ya,artık 4.5-5 aylık olduk

yaaa süt izni ilk 6 ay 3 saat,2. 6 ay 1.5 saatmiş,ben iznim bitince 1 yıl boyunca 3 saat izinm olcak sanıyodum,yaa ben bebişimi 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum,zaten 4.5 aylık olcak izin bittiğinde sadece 1.5 ay 3 ssat kullanacam of yaa
valla deryacım ben 6 aydan sonraa başlasamm cok zor olur bebeğimi hiçç emziremem çünkü süt izni diye bişeyimm olmazz ben kabin memuruyumm(hostes) programımda ne varsa oraya gidip gelmek zorundayım .düşünsene sabah ıkıcam evden havalimanına gelcem diyarbakır a gidicem mesalee dönüşte ben bi bebeğimi emzireyim diye bi şansım olmayacakk tabikii devamında neresii varsa oraya gidip gelice3m öyle evimee gidicemm malesef .5 6 aylık bebeğimi bırakıpta hiçbiyere gidemem valla anne sütü o kadar önemlikii bide herseyiyle kendimm ilgilenmek istwerimm ben tamam annem kayınvalidem sagolsunlar bakarlarr ama sadece doğurmakla ana olunmuyoo bencee söyle kendinii toparlayıpp 1 1,5 yasına gelene kadar bırakamam paşamı.parası batsın valla napimm eşim çalışıyoo allahın izniyle bişeyy olurrr.

sabah içme o zaman canım,gece yatarken iç,bişey olmaz öyle yaparsan

canım gece yatarken içsem bu seferde zaten uykum yok sıcaktan uyuyamıyorum öğlen içiyorum süt ürünleri ve çay içmiyorum 2 saat ama yinede yediğim an çıkarıyorum hayırlısı napalım bebeğim için katlanacağım

Allah Allah,ilginç bebeğin plesentası aşağıda mıydı,dr. ilişki den yana yorum yapmamışmıydı,plesenta aşağıda ya da rahim ağzını kapatıyosa yasak oluyo ya,karnın çıkmadı diye yoksa düz pozisyonda mı,düz tehlikeli canım ya,artık 4.5-5 aylık olduk
evet cnm bencede dikkatli ol.bnmde kanama oluyodu ilişkiden sonra doktorum belli bi süree yasakladı.rahim agzında yumusama olabilirr diye.normal kanamam da oldugu için 1 ay syasak koydu bize.1 aydan sonra denedik kanama olmadı deyanında dediği gibi düzz tehlikelii

canım gece yatarken içsem bu seferde zaten uykum yok sıcaktan uyuyamıyorum öğlen içiyorum süt ürünleri ve çay içmiyorum 2 saat ama yinede yediğim an çıkarıyorum hayırlısı napalım bebeğim için katlanacağım

senin miğden pek hassasmış canım ya,şurubun kokusundan huylanıyosan,dr. una söyle hap yazsın o zman

ay yok okuyamıyorum ya kızlar biri ekşime yazmış ben artık mide ekşimesinden bayılacağım yani beni perişan etti bu durum su içiyorum ekşiyor çay içiyorum ekşiyor ekmek yiorum bastırsın diye ekşiyor. bana da saçları çıkıyo dediler amma saçlı çıkacak bu oğlan yahu diyorum

ay yok okuyamıyorum ya kızlar biri ekşime yazmış ben artık mide ekşimesinden bayılacağım yani beni perişan etti bu durum su içiyorum ekşiyor çay içiyorum ekşiyor ekmek yiorum bastırsın diye ekşiyor. bana da saçları çıkıyo dediler amma saçlı çıkacak bu oğlan yahu diyorum

halk arasında öle derlermiş aslında bebek büyüyor ve mideye baskı yapmaya başlıyormuş o yüzden bu durumu yaşıyosun yoksa saçla alakalı bişey değilmiş:)) doğum koçu sölemişti

canım ilişkiden sonra oldugu için ona yoruyorsun bence.doktorlar aksine öneriyorlar bunda sorun yok ki,kanama vs olmadıkça.belki de şiddetli bir gaz sancısıdır.benim de gaz sancılarım bıçak kesiyormuş gibi oluyor,çok feci.

senin miğden pek hassasmış canım ya,şurubun kokusundan huylanıyosan,dr. una söyle hap yazsın o zman

hap içiyorum zaten canım ya zaten 3,5 ay kusarak geçti 1 aydır rahattım kan düşüklüğü olunca içmek zorunda kaldım hamileliğim boyunca hiç kilo almadım üstüne 2 kilo verdim bebişim iyi gerçi Allaha şükür:nazar:

valla deryacım ben 6 aydan sonraa başlasamm cok zor olur bebeğimi hiçç emziremem çünkü süt izni diye bişeyimm olmazz ben kabin memuruyumm(hostes) programımda ne varsa oraya gidip gelmek zorundayım .düşünsene sabah ıkıcam evden havalimanına gelcem diyarbakır a gidicem mesalee dönüşte ben bi bebeğimi emzireyim diye bi şansım olmayacakk tabikii devamında neresii varsa oraya gidip gelice3m öyle evimee gidicemm malesef .5 6 aylık bebeğimi bırakıpta hiçbiyere gidemem valla anne sütü o kadar önemlikii bide herseyiyle kendimm ilgilenmek istwerimm ben tamam annem kayınvalidem sagolsunlar bakarlarr ama sadece doğurmakla ana olunmuyoo bencee söyle kendinii toparlayıpp 1 1,5 yasına gelene kadar bırakamam paşamı.parası batsın valla napimm eşim çalışıyoo allahın izniyle bişeyy olurrr.

1 yaşından sonra da ben yine öğlen aralarında gelir emzirrim,sabah giderken artık pompayla sağarım,öğlen sağar giderim,zaten akşam 5 te de evde olurum,böyle gittiği yere kadar emzirrim Allahn izniyle,arkasından 2 yi düşünüyoz kısmetse,birini emzirirken hamile kalmak zararlı mı bilmiyom,heralde hamile kalınca 1-2 ay içinde süt kesilir değil mi

günaydın kızlar nasılsınız benim dün akşam ve gecem ateşler içinde yatmakla,sayıklamakla kocaya bağırmakla geçti,sürekli alnıma koltuk altıma soğuk bezler koymuş,sabah kalktığımda kolumun acısı hafiflemiş,ateşim düşmüştü,kocişten özür diledim,bana neler neler söyledin yatarken,sana azcık yanaştım,öpmek istedim,beni yataktan ittin dedi,pek hatırlamıyom,bu tetenoz aşısı beni ne hale getirdi,bir sürü ağladım sinir bozukluğu yaptı,sabah baktım gözlerim şiş,her tarafım kaşınıyo,kaşıntılar azalacağına artıyo,napcam bilmiyom,artarsa acile mi gideyim bi serum mu bağlasalar bilmiyom
ahhh canım geçmişler olsunnn
o kadar dua ettim benim yaşadıklarımı yaşama diyeee tühh üzüldüm şimdii

canım bilgilerinin hepsini yazsana tabloya ekleyeyim,bi de çizelge yapsana herkes yaptı bi sen kaldn
bilgi derken neler söylemem gerekiyor kuzum
20+6 haftalık gebeğim
bebeğim kız
26 yaşındayım
ilk çocuğum
hımm başka. dr um kocaelide ben marmarisde yaşıyorum.
doğuma kısmetse kocaeliye gitmeyi planlıyorum. özel Konak hastanesinde Dr Numan Ulayla doğum yapmayı planlıyorum.
başka bir şey var mı?
birde bu tablo nerde bir inceliyim bende?
çizelge konusunda da çok yeteneksizim yaa:D evlendiğim zamanda burdan samimi bir arkadaşım yapmıştı sağolsun
ilk zamanda bana yardımcı oldun sen hatırlarsan yapmaya çalıştım ama beceremedim işte:26:

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

KIZLARRRR
nasilsiniz bebisler nasillll
benim krnim agriyor
yagmurlu bir isvicre sabahindan gunaydinlarrrrrrrr:69::69::69:

annam adam biara ceketini atmisdi üstüme ordan almisimmmmm:34::37:

ahhhhhhh kiyamam benim gibi kaza kurbanlari olan nasilda biliyor:46::46::46::46:

walla kiz benim kide oyle oldu hatta tarih aklimda bile 13mart kucuk bir kacamakdi ama oda tutttuuu:78::78:

kacamakla oldu hayatim:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım :16:

aynı dert bende de var malesef. ama zaman zaman geçiyor.
benden sana öneri karabiber ve baharatı çıkart hayatından. ben bu şekilde biraz rahatladım normaldfe çok seveirm baharatı.
dr um bana mide yanması için renie diye bir tablet verdi çiğnemelik oda rahatlatıyor çok zor durumda kaldığımda.
ve şöyle açıkladı hormonlardan ötürü mide kapakçığımız işlevini yavaşlatıyormuş ve asit yukarı çıkıyormuş. saçlanmayla falan ilgisi yok yani dedi bana...
ki annemde bende çok yaşamış mide yanması ben kel doğmuşum :60:

Back
X