- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm doktor ilişki filan yasak demedi yada plensenta aşağıda filan demedi aksine sizde biliyosun ben çok rahat geçiyorum hamile şükürler olsun ama karnım çıkmadı diye dediğin gibi tehlikeli bişey yaptım demekki ama bilmiyodum ya
cnm gaz sancısı filan değil çok başka bi sancı ya kıvrandırıyo beni sabahtan beri ben regl olurkende hiç sancı ağrı yaşamadım bu yaşıma kadar ama böyle bişey ilk defa oldu sanırım ben yanlış bi hareket yaptım gece:44:
canım belki de rahim kasıklar bebiş büyüdüğünden ağrıyodur,o ağrılar başlayınca karın da hızla büyüyor,iyi düşünelim öyle olsun,bi de o pozisyon hepimize yasak artık![]()
ulen 181 grlık bebenin beni getirdiği hale bakdoğum koçu mu? doğum koçuna mı gidiyorsun? nerde nasıl
![]()
ya benim doktorum herşeyi doğal sürecinde takip ediyor ekşime normal diip ilaç vermedi ben d eonu dinliyorum. tam ben diyecektim ağzımdna aldın ya. benim oğlan orangutan gibi mi doğacak merak etmeye başladım.bende dee aynı dert var 2 aydır çekiyroum.doktor bana 15 kutu renei yazmıştı. bende ilk başka içmiyodum sonra doktor bende kutu kutu içtim diyinceee böleee ruhum bedenimden ayrılma noktasına gelince içiyroum artıkk. yoksaa perşian ediyo beni.bu arada saç hikayeymişş.bu kadar yanmaya benim bi kıl yumağı doğurmam lazımm o zamnn :)
cnm doktor ilişki filan yasak demedi yada plensenta aşağıda filan demedi aksine sizde biliyosun ben çok rahat geçiyorum hamile şükürler olsun ama karnım çıkmadı diye dediğin gibi tehlikeli bişey yaptım demekki ama bilmiyodum ya
cnm gaz sancısı filan değil çok başka bi sancı ya kıvrandırıyo beni sabahtan beri ben regl olurkende hiç sancı ağrı yaşamadım bu yaşıma kadar ama böyle bişey ilk defa oldu sanırım ben yanlış bi hareket yaptım gece:44:
canım belki de rahim kasıklar bebiş büyüdüğünden ağrıyodur,o ağrılar başlayınca karın da hızla büyüyor,iyi düşünelim öyle olsun,bi de o pozisyon hepimize yasak artık![]()
pozisyon hatası oldugeri sar uğurcumm
yapmam bi daha sözzz![]()
ay hadi gözünüz aydın sonuuçların içincnm doktor ilişki filan yasak demedi yada plensenta aşağıda filan demedi aksine sizde biliyosun ben çok rahat geçiyorum hamile şükürler olsun ama karnım çıkmadı diye dediğin gibi tehlikeli bişey yaptım demekki ama bilmiyodum ya
kızlar bu arada 3 lü testimizin sonucu çıkmış;
NÖRAL TÜP DEFEKT : 1/10000
YAŞ RİSKİ : 1:969
AFP : 34,9 IU/ML
NÖRAL TÜP DEFEKT (NTD) TARAMA SONUCU :
Nöral tüp defekt için AFP (Mom: 1,16) değeri risksiz bölgede bulunmaktadır.
ya benim doktorum herşeyi doğal sürecinde takip ediyor ekşime normal diip ilaç vermedi ben d eonu dinliyorum. tam ben diyecektim ağzımdna aldın ya. benim oğlan orangutan gibi mi doğacak merak etmeye başladım.![]()
yaaa ben bunu bilmiyodum zaten hamilelikten beri ayda 1 oluyo o da düzgün olsun bari bebiş korkmasın
KIZLARRRR
nasilsiniz bebisler nasillll
benim krnim agriyor
yagmurlu bir isvicre sabahindan gunaydinlarrrrrrrr
annam adam biara ceketini atmisdi üstüme ordan almisimmmmm
ahhhhhhh kiyamam benim gibi kaza kurbanlari olan nasilda biliyor
walla kiz benim kide oyle oldu hatta tarih aklimda bile 13mart kucuk bir kacamakdi ama oda tutttuuu:78::78:
kacamakla oldu hayatim:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
kızlarrr ya dün gece ilişkiden sonra benim karnımda acayip sancılar oldu ve hala devam ediyo,biz normal karı koca hayatımıza devam ediyoduk hiç böyle olmamıştı,sabahtan beri kıvranıyorum resmen,sanki biri bıçak saplıyo karnıma aşağıdan doğru utanmasam ağlıycam ya![]()
ay hadi gözünüz aydın sonuuçların için
bu arada sancınla ilgili benim fikrim de gaz olduğu yönünde. geçen gün arabayı sağa çekip inebilseydim benden mutlusu yoktu eve kadar o sancıyla gittim telefonda bile konuşamadım böyle bir ağrı sancı kramp yok sonra çokafedersiniz gaz çıkmaya başladı pıt pıt anam dünya varmış dedim yani meer gazmış (annem yediklerine dikkat et derken öğlen yediğimkurufasulye aklıma gelince gaz olduğunu anladım yoksa doktora gidecektik tam)
sağol cnmdoktora göstermek için acele etmeme gerek yani pazartesiyi bekleyebilirim
cnm sende atlatmışsın artık düşünme boşuna üzüntü yapma
![]()
pozisyon hatası oldugeri sar uğurcumm
yapmam bi daha sözzz![]()
![]()
deryacımöpücüklerimi gönderiyorum snaa harikasın tatlık teşekkür ederimmm
![]()
gaz sancısı karında oluyo ben hemen anlıyom,gazım bol da söylemesi ayıp,iş yerinde rahat rahat attıramıyom,eve gidiyom rahatlıyom,eşim diyo yuh ya bu kadar gaz mı olur,kız da sana çekerse vay halime,anası bi yandan kızı bi yandan![]()
gaz sancısı karında oluyo ben hemen anlıyom,gazım bol da söylemesi ayıp,iş yerinde rahat rahat attıramıyom,eve gidiyom rahatlıyom,eşim diyo yuh ya bu kadar gaz mı olur,kız da sana çekerse vay halime,anası bi yandan kızı bi yandan![]()
ben 14 temmuzda gittiğimde 181 grdı bi de çizelgem 1 hafta kadar ilerde :)) satımdan 1 hafta 10 gün kadar sonra döllenmişiz de181 gr mı :44:cnm bi yanlışlık olmasın benim 200 gr larda :26::26:
sus sus maşallah de maşallah tu tu tu tuyok kızlar ya,tüm vücudumuz değişiyo,sindirim sistemi,dolaşım,üreme sistemi,boşaltım sistemi,onun için miğde ekşimesi normal,ay bak bu konuda iyiyim en azından![]()
cnm o bana özellikle araba kullanırken çok oluyo bende sürekli oturduğum için oluyo diyorum hareketsiz kıpırdamadan durduğum için gaz oluyo diyorum o yüzden otobüsü tercih ediyorum,balık istifi geldiğimiz için kimse yerde vermiyo rahat rahat gelip gidiyorum işeay hadi gözünüz aydın sonuuçların için
bu arada sancınla ilgili benim fikrim de gaz olduğu yönünde. geçen gün arabayı sağa çekip inebilseydim benden mutlusu yoktu eve kadar o sancıyla gittim telefonda bile konuşamadım böyle bir ağrı sancı kramp yok sonra çokafedersiniz gaz çıkmaya başladı pıt pıt anam dünya varmış dedim yani meer gazmış (annem yediklerine dikkat et derken öğlen yediğimkurufasulye aklıma gelince gaz olduğunu anladım yoksa doktora gidecektik tam)
kesinlikle rahat olsun için tatlım hiç bir sorun yok emin ol
ama bu sadece nöral tüp defekti testin diğer üçlü sonuçların dovn sendromu risk oranlarını falan yazmamışsın.
yoksa ikili yaptırdığın için üçlüde sadece afp hormonuna mı bakıldı?
AYY HAKKATTEN OKU OKU BİTİREMEDİM.
Sankim yasaksınız akıllım ne kaçamak yapıyorsunuz. gençliğiniz bir daha mı gelecek. herşeyi doya doya yaşayın. bu arada çocukların ebeveynleriyle yatması çok sakıncalı kesinlikle alıştırmayın diyor uzmanlar. bu konuyu araştır bence... kaçamak meyven hayırlı olsun.
cnm arkadaşların dediği gibi düz olmaması, sert olmaması ve ilişkiden hemen sonra tuvalete gitmen daha iyi olur. çünkü sıvı orda kaldıkça mikrop ürtebiliyormuş. bunlara dikkat ettiysen sıkılma bence gazdır..
bu arada arkadaş 7. evlilik yıldönümümüz yazmasa (tebrik ederim. nice seneler mutlu yuvanın devamını dilerim) ben bu pazartesi 2.lilik yıldönümüm olduğunu unutacaktım. çok saol ee hep erkekler mi unutucak. aklım hep bbeişte olunca böyle oluyor. hatırlattığın için saol. şimdi hızlı bişeyler düşünmeliyim. ayyy hediyede almadım daha..![]()