flood yapmak istemezdim kusura bakmayın yanlılşlıkla oldu...
Mrhb kızlar 20 haftalık olduk sayılır dün bebişimizi gördük cinsiyet hala kesin değil benim sıpa secde eder pozisyonunda sanki namaz kılar gibi (usg resmini görseniz bayılırsınız yaa) durduğu için apışarasını açmadı çok namuslu :d 3 aylığın beridir o bacak arasını bir türlü açmadı... Kız gibi diyorlar ama kesin göremediğimiz için net değil tam olarak sevinmeyin dyolar... Bir kesinleşemedi açıkcası ne olduğu hala sıpanın... Kilosu suyu kalp ritmi vs. Herşey güzel dedi doktorumuz 312 gr iyimi bilmiyorum..?????
Isim konusuna takıldım bende
bende hep erkek olacakmış gibi hissettiğimden kendi babamın adını soyadını koymayı düşünüyorduk ki erkekde olursa öle olucak = sabri korkut
kız olursada eşimin annesinin adını koyucaktık aslında hiç istemiyorum o ismi ama eşimide kırmak bu konuda tartışmak istemiyorum baştan kız isminede elif su diye anlaşmıştık fakat cinsiyetimiz kıza dıoğru kaydıkça ben iyice isim konusuna takılmaya başladım elif su koyarsam birleşik okuyacaklar elifide kullanıcaklar diye su yerine başka isim düşünüyorum elif sare- esila - erva- samira - almila - lina isimlerinde kaldım şimdilik ikinci ismi daha güzel olsunki çoğunluk o ismi kullansın elifi değil... :d:d fesat düşüncelerdeyim biliyorum ama hiç istemiyorm ben onun ismi olsun ... Elife yakıştırdığınız herhangi bir isim varsa söylerseniz çok sevinrim arkadaşlar.....
gunaydın kızlar ,kahvaltı yapmaya gıdıcegız ondan sonra da alısverıs fılan gun boyu olmam ::)
neler konusmussunuz oyle..
benım lıbıdom oyle düşük ki sizin yanınızda bayılıyorum soyle ateslı hatunlara ama bende yok yok yok ..
yapmasak hıc ıstemem herhalde hamıleleıkten oncede boyleydı hıc düşkün degılım hıc hatırlamam benım baslattıgım bır ılıskı oldugunu
esımde alıstı akrep erkegı olmasına ragmen düşkün degıl :)
en son 15 gun once yapmısız mesela hıc hıssetmıyorum yoklugunu.
hele kı oyle pozısyonlar gecelık degısmeler uvvvvvv cok uzak :)
günaydın kızlar
detaylı ultrasondan geldik çok şükür bebeğimiz ii bi sorun yok erkek olduğunu teyid etti bu drda
bi de oğlum babasına benziyo hehehehe resimlerini görseniz yuvarlak kafası var kocamında öle dudakları köfte gibi benim incedir mesela 3 tane profil resmi var dr verdi anneme diyorum inanmıyo bana benzemesini istiyodu belli olmaz kızım bize benzer bence diyo heheheheh alem yaaaa erkek babaya benzesin farketmez kızım olsaydı bana benzesin isterdim ama
neyse haberler bu kaaaaa he kilosuna 260gr dedi e geçen hafta başka bi dr a ölesine gitmiştik o da 260 gr demişti nası oluyoki ama sanırım 19 haftalıkken 260 gr olması normal öbür türlü biraz tosun görünüyodu
hepinizi öpüyoruz hoşçakalın
günaydın kızlar
detaylı ultrasondan geldik çok şükür bebeğimiz ii bi sorun yok erkek olduğunu teyid etti bu drda
bi de oğlum babasına benziyo hehehehe resimlerini görseniz yuvarlak kafası var kocamında öle dudakları köfte gibi benim incedir mesela 3 tane profil resmi var dr verdi anneme diyorum inanmıyo bana benzemesini istiyodu belli olmaz kızım bize benzer bence diyo heheheheh alem yaaaa erkek babaya benzesin farketmez kızım olsaydı bana benzesin isterdim ama
neyse haberler bu kaaaaa he kilosuna 260gr dedi e geçen hafta başka bi dr a ölesine gitmiştik o da 260 gr demişti nası oluyoki ama sanırım 19 haftalıkken 260 gr olması normal öbür türlü biraz tosun görünüyodu
hepinizi öpüyoruz hoşçakalın
kızlar 20 haftalık gebeyim ishal oldum.üşüttüm ama farkındayım ben ne yapmalıyım?
ben elif dila düşünüyordum. dila nur diyor eşimde. elif dilayı çok beğeniyorum. düşünebilirsin.flood yapmak istemezdim kusura bakmayın yanlılşlıkla oldu...
mrhb kızlar 20 haftalık olduk sayılır dün bebişimizi gördük cinsiyet hala kesin değil benim sıpa secde eder pozisyonunda sanki namaz kılar gibi (usg resmini görseniz bayılırsınız yaa) durduğu için apışarasını açmadı çok namuslu3 aylığın beridir o bacak arasını bir türlü açmadı... kız gibi diyorlar ama kesin göremediğimiz için net değil tam olarak sevinmeyin dyolar... bir kesinleşemedi açıkcası ne olduğu hala sıpanın... kilosu suyu kalp ritmi vs. herşey güzel dedi doktorumuz 312 gr iyimi bilmiyorum..?????
isim konusuna takıldım bende
bende hep erkek olacakmış gibi hissettiğimden kendi babamın adını soyadını koymayı düşünüyorduk ki erkekde olursa öle olucak = SABRİ KORKUT
kız olursada eşimin annesinin adını koyucaktık aslında hiç istemiyorum o ismi ama eşimide kırmak bu konuda tartışmak istemiyorum baştan kız isminede Elif Su diye anlaşmıştık fakat cinsiyetimiz kıza dıoğru kaydıkça ben iyice isim konusuna takılmaya başladım elif su koyarsam birleşik okuyacaklar elifide kullanıcaklar diye SU yerine başka isim düşünüyorum ELİF SARE- ESİLA - ERVA- SAMİRA - ALMİLA - LİNA isimlerinde kaldım şimdilik ikinci ismi daha güzel olsunki çoğunluk o ismi kullansın ELİFİ değil...fesat düşüncelerdeyim biliyorum ama hiç istemiyorm ben onun ismi olsun ... elife yakıştırdığınız herhangi bir isim varsa söylerseniz çok sevinrim arkadaşlar.....
geçmiş olsun canım..
bol bol su iç, tostta kızartılmış ekmekle peynir yiyebilirsin.. bi de küçükken ishal olduğumda annem limon tuzu yalatıyordu..
eğer doktorunla samimi isen telefon aç danış istersen.. gebelikte kabızlık ta ishal de iyi değil işte.. tam ortasını da tutturmayı beceremiyoruz
canım sağolasın doktorumu aradım.devam ederse hasteneden dışkı örneği istedi.patates haşlaması ye.bol su iç dedi.tavsiyelerini de yapacağım teşekkürler canım
ya canım kilo konusu tahmini ya , tam öyle diye düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?