2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar... neyse ki hafta sonu bitiyor. yarın herkes toplanır yine:))) böyle sessiz sessiz olmuyor... hadi annecikler doluşun topiğee :)) sizsiz çok anlamsız buralarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyy senle ayniyiz canim ama dogumdan sonra degisiyormus bazi bayanlarda belki sende degisir bende degismedideeeeeee............

ınsallah :) gercı hamılellıkte de degısıyor durumlar derlerdı ama hıcte degısmedı :)

kızımınızn odasını tmeızledık bugun besıgını yerlestırdık ..dolap yaptıracagız nereye ne konur ona bakıyoruz fılan

durdurk durduk bırden hızlandık herhalde :)

biliyorum fakat ben elif ismine ısınamadım tamam elifi koymıcam demiyorumki zaten biliyorum eşim sağolsun babamın sadece ismini değil isim+soyisim koymayı kabul etti yazık... kaç kişi kabul eder böyle birşeyi biliyorum... ben sadece yanına SU yerine daha güzel bir isim arıyorum..
ELİF SU olursa ayrı ayrı Elif yada SU demezler ELİFsu derler direk onu istemiyorum sadece bir güzel isim daha olsun ayrı ayrı kullanılsın istiyorum canım...

merrhabaaaa bende ankaradayım batıkentteeee! Neden soruluyor merak ettlm doktorumda selçuk aslannnn cok memnununmmmm

günaydın kızlar hepinize iyi pazartesiler iyi haftalar diliyoruz

bugün size haber vericektik ama yine veremiyoruz neden mi çünki bi doktor %90 kız dedi diğer doktorda %100 erkek dedi bende inat ettim 5 ayım bitene kadar gitmiycem doktora

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler bugün pazartesi (((((( ama benim için son pazartesi bu hafta son emekliye ayrılıyorum çok şükür:::)))))))) çok güzel bir hafta sonu geçirdik gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı dün pikniğe gittik eşimle akşam eşim bana yaklaşmış uyurken ve oğlumuz babasına en sağlamında basmış tekmeyi ne yapıyon sen der gibi bizden haberler bu kadar öpüyoruz hepinizi

sağol canım,hafta sonu da kaşınmayla geçti,ayaklarımı buzlu suya koyarsam geçiyodu,hani sıcaktan sürk oldu derler ya,küçük küçük kabarcıklar,kaşınıp duruyo,elimdekiler daha bugün geçti ayağımdakilerde şuan oda da klima açık rahatm,sıcakta tekrar kaşınıyo,bence yaptırma ben çok pişmanım

günaydın deryam. halen devam ediyo olmasına çok üzüldüm tatlım. bi dr.una danışsaydın bukadar uzaması normalmi die. hem belki rahatlatıcı bişiler verirdi sana

hepinize iyi haftalar...
umarım bu hafta çok güzel geçer...
demetciğim ne güzel heyecanlı bekleyiş sürüyor senin için....
benimde içimde his var sanki dr gidince erkek diyecekmiş gibi geliyor
herşeyin hayırlısı olsunnn....

canım ya artık bi süprizi kalmadı bu işin strese döndü yani ya % 100 erkek diyen kendinden çok emindi eşime bile işte pipisi dedi gösterdi ama içimiz rahat etmedi hadi gidelim dedik orda da şok şok şok olduk geldik:44:

fecii bi durum yaa insan tam adapte oluyo sonra hoop değişiyo falan.. ama doktorların kordonu erkek sanmaları çok yaygın bi yanılgıymış.gerçi seninki pipiyi bile göstermişse ne denir bilemiyorum. benim dr.umda eşime %90erkek demiş ama bizim önceliğimiz malum cinsiyetten önce şu sıkıntıların geçmesi

haklısın canım ama sizin bebiş size süpriz yapmak istiyor anlaşılan... 2 hafta daha sabret o zaman kesin belli olacak zaten...
diyorum yaa bana da süpriz yapacakmış gibi geliyor benimki...

Hepinize günaydın kızlar,

cumartesi doktora gittik ve cinsiyeti öğrendik doktorumuz irkek dedi, pipisinin fotosunu bile verdi. oğluşumuz olacak yani :)
12 cm olmuş, 160 gr dı, doktor suyu falan herşeyi iyi bebeğin dedi. 15 dk baktı ultrasonda cd sinide verdi. 3 lü test yaptırmak istemiyordum aslında ama sadece AFB kısmını yaptık ikili iyi çıktığı için down sendromu kısmına bakmadı, tetanoz aşısı içinde 24. haftada oluyor dedi anlamadım sizlere hep 20 demişlerdi sanki? detaylı ultrason içinde 20. hafta dolunca gideceğim, detayılıyada yine kendisi bakacak doktorum doç. aynı zamandada perinataloji uzmanı riskli gebeliklere bakıyormuş hep.
bizden haberler bukadar şimdilik öpüyorum hepinizi

Bu arada beni sinir ettiler ya, etrafımdaki herkes senin kızın olacak diyordu bende artık hayırlısı ama bana erkek gibi geliyor diyordum, biz sonuca çok sevindik zaten ilk çocuğumuz kız erkek farketmezdi. kendi annemlerde çok sevindi ilk çoçuk erkek olması falan iyidir dediler ki onlar kız manyağıdır.Eşimin ailesi ablası falan ki eşim 5 kız içinde tek erkek çocuk üzülmeyin kız olmadığına falan diyor, sinir ettiler beni yahu,

günaydınnnn kızlarrrrrrr nslsınızz bakalımm bizzz iiyizz alaha şükürrr hersey yolunda.güzel bi hafta sonu gecirdikk oglusumm ve kocişimlee

günaydın annişler ve bebişler :79::79:

inşallah herkesin keyfi yerindedir. hafta sonu yurtdışından annemler geldiler ve çokk mutluyum
her ne kadar şu anda çalışıyor olsamda, onların evimde olduklarını ve akşam görecek olduğumu bilmek çok güzel

ailesi yakınında olan herkes değerini bilsin lütfenn..

kızlar cuma akşamı görümceme gittik kayınvalidem,büyük görümcem , 2 kuzeni ordaydılar.. küçük görümcemin 1 ayı kaldı doğum için temizlik için gelmişler hesapta ama ortalık çoluk çocuk kaynıyor heryer heryerde ve bütüngün sadece 2 cam silmişler... neysee bunu anlatmayacaktım..
görümcemin 9 yaşında 1 kızı ve 1.5 yaşında oğlu var.. bir kuzeni 2 kızı var diğer kuzeni 1.5 yaşında oğlu ortalıkta dolaşıyorlar ık vıkk ağlayan ağlayana...
sevgili kayınvalideciğim demezmi ne işiniz vardı rahatınızı bozuyorsunuz.. ne güzel kafanız rahattı sizinkilerde olunca böyle olacak rahat olamaycaksınız dedi..
şaka gibi söyledi ama hamile olan kişilere söylenecek şeymi mi bu.. sen kocaman kadınsın 4 tane çocuk doğrmuşsun.. çocuğu ayakbağı,rahatsızlık olarak görüyorsun.. bize örnek olacağına çok güzel duygu diyeceğine söylediğin şeye bak....
çok sinir oldum söylediklerine ...
ne olursa olsun çocuk güzel dedim... yanlızlık nereye kadar.. millet çocuğum olsun diye neler yapıyor dedim.. çok şükür ki çok uğraşmadan allah nasip etti dedim.. zınkk diye kaldı öyle..

tabi çocuk olunca oğlunu iyice kaybedecek sanıyor.. ama büyük kızı 23 yaşında doğurunca iyiydi.. torun sevmek güzeldi... ben 30 yaşımı geçiyorum bana söylediğine bakın yaa...
ona inat 2 sene geçsin birdaha doğurcam

Bu arada merak eden arkadaşlar vardı, cumartesi doğum fiyatlarınıda öğrendim,

Özel sağlık sigortası olmayanlar için çok uçuk geldi fiyatlar

Normal Doğum : 6000 TL
Epiduralli Normal : 6500 TL
Sezeryan : 7200 TL

Bunların içinde hastaneden yatış, yenidoğan paketi, varmış. Total fiyatlar gibi.

Bizde yapı kredi sigorta var, hastane yani anlaşma yapmış yapı kredi ile,

normal doğum: 2500 TL
Epiduralli normal: 2850 TL
Sezeryan :3360 TL
Epiduralli Sezeryan: 3710 TL

Ayrıca sünnetide sorduk biz doğduğunda yaptıracağız sünnet işleminide Prof. isterseniz 1450 TL, Uzman isterseniz 900 TL ye yapıyorlar.

günaydın herkese

cnm senin haftaya detaylı ultrasonun olmalı orda kesin görülecektir

benim dr pipi ucu ii falan dedi detaylı inceliyolar kesin orda görür yani cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…