duymadım ben öylemiymiş
benimde çin takvimine göre kız:92:
yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duymadım ben öylemiymiş
benimde çin takvimine göre kız:92:
yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo![]()
çin takvimine göre benim erkk diyo ama sol tarafımda![]()
tebrik ederim canım,bizimki de öye çok hızlı değildi,doktor erken gelmişin dedi,ama şimdi akşamları elimi karnıma koyuyum,bizim kese sağ tarafta,o taraftan tık,tık,tık,benim kalp atışımdan çok çok hızlı,hissedebiliyom bunu:79::79::79:
benimde bebişim sol tarafımda ben de 2 gündür pıtlarını hissediyorum![]()
hayırlısı olsun,ben bişey diyemiyom,ama 1-2 aya belli olur zaten,bi de gittiğimde kalbi dakkada kaç atıyo diyecem,140 erkek,150 civarı kızmış:79::79::79:
bunuda ilk defa duydum ilginçtir ama biliyorsunuzki bebek büyüdükçe kalp atışı değişecek ben 6 haftalıkken duymuştum kalp atışını o zaman 124 atıyordu bunu sormak lazım doktora
kızlar ya en fazla 1 cm lik bir bebek daha, bebek bile demiyolar embriyo diyolar.
kalbinin bizim hissetmemiz mümkün değil.
bende de oluyo o pıt pıt lar ama rahme giden atardamar daha çok çalıştığından onu hissediyomuşuz.
ama karnımdan geliyo ses,eşim de dinledi,sağ taraftan![]()
atardamardan geliyo canım o, rahmi ve bebeği besleyen damarımız
karnına dayayınca kalbini duyma sanırım 6 aydan sonra
ilk haftalarda kalp atımının olması önemli.
Sayısına bakmıyolar, tabi 100 den fazla olması gerekiyomuş en az
ama 110 ya da 150 bi fark yokmuş.
Sağda solda olamsına ya da kalp atışına göre cinsiyet tahmini tutacağından değil de
insan merak ediyo oyalanıyo işte.
Yoksa bilimsel hiçbir geçerliliği yok![]()
sol tarafta olursa kız,sağda olursa erkek diyolar,böyle bişey duyanınız var mı
yaaaaaaaaaaa:44::44::44::44:
ilk haftalarda kalp atımının olması önemli.
Sayısına bakmıyolar, tabi 100 den fazla olması gerekiyomuş en az
ama 110 ya da 150 bi fark yokmuş.
Sağda solda olamsına ya da kalp atışına göre cinsiyet tahmini tutacağından değil de
insan merak ediyo oyalanıyo işte.
Yoksa bilimsel hiçbir geçerliliği yok![]()
niye üzüldün kız
o minik kalbi usg ile duyarız ancak
ama damarın atması da bi canlılık belirtisi demek ki bebek besleniyo
ya da rahim büyüyo bebek için