hayirli olsun cok sevindim..
kızlar herkese merhaba. demek artık buradayız:) ben de bugün gideceğim doktora. ilk gidişim olacak. bana dua edin. kalp atışlarını duymak için çok erken ama en azından kesesinin normal olup olmadığını öğreniriz.
guzel haberlerle gel arkadasim..
Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda
canim yaa, dun gece ne zaman uyansam aklimdaydin. acaba uyuyo mudur heyecanli midi diye diye sabahi ettim.
sabah da bir talihsizlik geldi basima bu saate kadar yataktan cikamadim. ishal, bulanti kalp carpintisi hepsi bir arada uyandim. baya korkuttu beni. sukur simdi iyiyim..
hayirli olsun canimm.. ne guzel bugun bir suru guzel haberimiz var.
ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...
hic heveslenme bu bulanti denen sey insani sadece yemekten ali koymuyor moral olarak da cokertiyor. surekli hasta gibiyim
bu arada diger topicten gelen arkadaslar da hosgelmisler. ne guzel sayimiz cogaldikca daha eglenceli olmaya basliyor burasi. hepinizi ve guzel bebislerinizi opuyorum....
bir de sera35dan haberi olan var mi arkadaslar. sanirim o da bugun doktora gidecekti..