2011 Aralık Anneleri

diyorlar kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benim kızım sagdaydı ama:)) ayy sizin heyecanınızı nası biliyorum yaaaa,,bak bian o heyecanı özledim..canım valla bu cok degişken bi konu benimki cin takviminde erkekti ama kız oldu..yani bazen tutuyor bazen tutmuyor..ama dogum yaptıgınızda kızmıs erkekmis hiç önemli olmuyor..sadece yanaklarından yemek istiyosunuz..

o zaman benim ki kız:66::66::66::66:

........................................................

bence var çünkü doktorlar daha yumurtalıkları oluşurken bebek kızmı erkekmi anlıyorlar şeklinden yumurtalıkmı testismi oda 2,aydan hemen sonra oluşmaya başlıyor ama doktorlar 3.5 aylık olmasını bekliyorlar benim doktorum 2 yıllık tüm tadavilerimi o yapmıştı çok yakınızdır anlatır 9 haftamda tekrar gidicem soracam

dr.lar elbette anlar usg de bebeğin görüntüsünden. sonuçta döllendiği anda cinsiyeti belli.
dr.un tecrübesine kalmış bişey.
ama rahmin sağ tarafına mı sol tarafına mı yerleştiğiyle bi ilgisi yok, usg de görene kadar yapılan her türlü cinsiyet tahmininin bilimsellikle pek ilgisi yok.
genelde etrafımızdan tahminin tuttuğunu duyabiliriz çünkü tutma şansı yüksek, %50 :D

aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...
biz bu gün itibariyle 6+3 üz....
kesemizi gördük... kalbimizin pıtpıtlarıda duyuldu...
ikinci kontrolümüz 1 ay sonra...
:1::1::1::1::1::1::1::1:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...

süper:66::66::66::66:tebrik ederim canım:66::66::66:

gözünaydın, maşallah bebişine
1 ay çok ya, ben dayanamam :D

kızlarrrr boşverinn şimdi cinsiyetini.... kız yada erkek ne fark eder........ boşuna hesap yapıyoruz nasıl olsa 1 ay sonra öğreneceğiz.... sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda......

herkese kocaman slmmm...dr a gidecek arkadaşlara bool şans dilyrm..bnm haftaya salı randevum çatlıcam meraktan,kalp atışını bi duysak yetecek sanki:18::18: öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak,ben nöbette çok korkyrm ya,minikler koşa koşa geliyo çarpıyo falan.öğrendiğimden beri sabit bi yerde bekliyorum.sizler ne yapıyosunuz nöbette?sakıncası olurmu acaba yaa?

canım bende sabit bi yerde duruyorum genelde. çok fazla ayakta durmamaya çalışıyorum. genelde bi sandalye alıyorum. oturuyorum.

Canim benim sata gore 7+ 5 ama bebek 6+3 daha ancak duyulabilir dedi doktor 80le baslar yukselir dedi

Bende yarın gidicem ama kalp sesini duyarmıyım emin değilim. İnş. duyarım çünkü sanki kalp sesini duymadan hamile olduğuma inanmıycakmışım gibi geliyo... :60:

kızlar genel olarak kalp atışı kaç hahtalıkta duyuluyor beni bugün 6+3 yarın gideceğim duyabilir miyim?:18:

seninle aynıyız canım ben yarın dr. gidicem 10 gün sonra gel dedi ama ben bekleyemiycem sanırım 8. günde gidicem ( haftasonu eşimde evde onunda yanımda olmasını istiyorum.) sanki kalp sesini duymayacakmışım gibi geliyor.

arkadaslar merhaba
ben de 6+2 gunluk hamileyim. pazartesi doktora gidecegim ama merak ettigim birsey var: ben de hic belirti yok. yani ne midem bulaniyor, ne basim donuyor. olsa bir dert olmasa bir dert diyeceksiniz belki ama merak ediyorum, normal mi sizce? benle hemen hemen ayni donemde olan arkadaslar, sizde durum nasil?

canım ben 6+1 im geçen haftaya kadar çok kötü mide ağrısı ve halsizlik vardı uykusuzlukta .şimdi mide ağrısı geçince istahta geldi sadece biraz halsizlik var ve kasıklarım ağrıyor zaman zaman...
İnş. böyle devam eder çok şikayetlerimiz olmadan sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız... :emir_bebek:

normal canım,hele 7. 8. haftan gelsin belirtiyi görürsün:60::60::60::60:

Evet cnm bi 7.haftaya gel. Ben de öyleydim ohh ne rahatım diyordum. Şimdi 24 saatte birşey yiyebilirsem şükrediyorum.

yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo:60::60::60::60:

Dimi yavv biz doğuracağız da biz bilmiyoz. Elin çinlisi ne bilsin.

çin takvimine göre benim arkadaşlarımın yarısınınki tutmuş. diğer yarısınınki tutmamış. sağda olrsa erkek, solda olursa kız diye bişey duymadım ama ben sürekli sağ tarafımda bişeyler hissediyorum. mesela çok yorulursam sağ tarafım sızlıyor. şuanda bile sanki sağ tarafımda bişeyler oluyo. ama ben kız hissediyorum. :16:

E yarısının ki tutar tabii. Çünkü tahmin oranın %50. ya kızdır, ya da erkek. % 50 tutturulur. 3. bir seçenek yok çok şükür.

Hayırlı cumalar cnm. Hayırlı olsun. Rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde almayı da nasip etsin inşallah.

ayyy sağ sol okumaktan yönümü şaşırdım yaww:52::52::52:ortadaysa ne olacak cinsiyeti :60::60::60:
ALLAH tan hayırlısı dileyelim hayırlı evlat olsun gerisi mühim değil:69::69::69:

ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...

bende iştahsızlaştım eskiden iştahım iyiydi günlük yediklerim
yumurta zorla
1 dilim ekmek
1avuç kabak çekirdeği rahmi çok besliyor
1 bardak süt
akşamda zorla yaptığım yemekten 1-2 kaşık
1 tane elma

Back
X