güzel olmuş çizelgen hayırlı olsun canm:79::79::79::79:
teşekkür ederim öğreten sağolsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel olmuş çizelgen hayırlı olsun canm:79::79::79::79:
aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...
biz bu gün itibariyle 6+3 üz....
kesemizi gördük... kalbimizin pıtpıtlarıda duyuldu...
ikinci kontrolümüz 1 ay sonra...
![]()
arkadaşlar ben yazılanları hatırlıyorum da kimin yazdığını unutuyorum
yopluca da yazmaıyorum ama bebeğinin kalp atışlarını duyan arkadaşım senin adına çok mutlu oldum
27sinde d eben gideceğim inşallah bi aksilik olmadan duyarım
birşey sormak istiyorum
farkettiğim kadarıyla hepiniz acaip duygusalsınız, çok benimsemiş görünüyorsunuz. bende hiç öyle bi duygu yoğunluğu yok. kalp atışlarını henüz duymadığımdan mı acaba? yoksa ben taş kalpli bi anne mi olucam? :26:
yopluca da yazmaıyorum ama bebeğinin kalp atışlarını duyan arkadaşım senin adına çok mutlu oldum
birşey sormak istiyorum
farkettiğim kadarıyla hepiniz acaip duygusalsınız, çok benimsemiş görünüyorsunuz. bende hiç öyle bi duygu yoğunluğu yok. kalp atışlarını henüz duymadığımdan mı acaba? yoksa ben taş kalpli bi anne mi olucam? :26:
birşey sormak istiyorum
Meme başlarının çok kısa olması yapısal bir olaydır. Süt ile do.lan memenin gerilmesi ile kısa olan meme ucu tamamen görün.mez olacaktır. Ancak bu asla emzirme olayını yapamayacaksı-nız demek değildir. Sadece bebek emzirilirken birazcık daha emek vermek gerekecektir.
- Doktorunuza bu konuda daha hamilelik dönemindeyken da.nışın.
- Emzirirken meme başının koyu kısımla birlikte bebeğinizin ağzına girmesine dikkat edin.
- Bebeğiniz ilk tutuşlarda biraz zorlanabilir. Meme ucunu iki parmağınız ile tutup ağzına girmesine yardım edin.
- Bebeğiniz çok küçük olmasına karşılık emme refleksi çok kuv-vetlidir. Hiç meme ucu olmayan bir yerden (meme ucunuzun yakın bir yerini) bile emerek çıkıntı oluşmasını sağlayabilir.
birşey sormak istiyorum
bilgüç deryacık yine aydınlattın bizi canım arkadaşım benim :)))
Meme başlarının çok kısa olması yapısal bir olaydır. Süt ile do.lan memenin gerilmesi ile kısa olan meme ucu tamamen görün.mez olacaktır. Ancak bu asla emzirme olayını yapamayacaksı-nız demek değildir. Sadece bebek emzirilirken birazcık daha emek vermek gerekecektir.
- Doktorunuza bu konuda daha hamilelik dönemindeyken da.nışın.
- Emzirirken meme başının koyu kısımla birlikte bebeğinizin ağzına girmesine dikkat edin.
- Bebeğiniz ilk tutuşlarda biraz zorlanabilir. Meme ucunu iki parmağınız ile tutup ağzına girmesine yardım edin.
- Bebeğiniz çok küçük olmasına karşılık emme refleksi çok kuv-vetlidir. Hiç meme ucu olmayan bir yerden (meme ucunuzun yakın bir yerini) bile emerek çıkıntı oluşmasını sağlayabilir.
Merhaba herrkese bend gecen salı kalp atıslarını gördüm bebesin ama duymadım daha 1 ay sonra gittiğimde ense ölçümü yapıcaz dedi ama günler hiç geçmiyo sanki bendede uyku cok yaptı sürekli uyuyorum ilk hamileliğim ondan herhalde aksama kadar internette gebelik le ilgili yazıları okuyorum
merhaba herrkese bend gecen salı kalp atıslarını gördüm bebesin ama duymadım daha 1 ay sonra gittiğimde ense ölçümü yapıcaz dedi ama günler hiç geçmiyo sanki bendede uyku cok yaptı sürekli uyuyorum ilk hamileliğim ondan herhalde aksama kadar internette gebelik le ilgili yazıları okuyorum
kızlar ben üşenmeden yazdıklarınızı okuyorum da herkesin yazdığı şeylere kafam takılıyo düşünüyorum...şöyle bişey internetten araştırma yapan okuyan sürekli bişeylerden soru soranımız var...
bunlar sizde stres yapmıyomu okurken araştırırken sürekli soru işareti taşımak sakıncalı olmaz mı gidişine bıraksak omu şumu diye heyecan yapmasak daha hızlı geçmezmi zaman:26::26::26: