2011 Aralık Anneleri

aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...
biz bu gün itibariyle 6+3 üz....
kesemizi gördük... kalbimizin pıtpıtlarıda duyuldu...
ikinci kontrolümüz 1 ay sonra...
:1::1::1::1::1::1::1::1:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

harika canım çok çok sevindim. ne kadar güzel gelişmiş bebeğin. erkenden kalp atışlarını da duymuşsun. süper.:emir_bebek::80:

arkadaşlar ben yazılanları hatırlıyorum da kimin yazdığını unutuyorum
yopluca da yazmaıyorum ama bebeğinin kalp atışlarını duyan arkadaşım senin adına çok mutlu oldum
27sinde d eben gideceğim inşallah bi aksilik olmadan duyarım

birşey sormak istiyorum
farkettiğim kadarıyla hepiniz acaip duygusalsınız, çok benimsemiş görünüyorsunuz. bende hiç öyle bi duygu yoğunluğu yok. kalp atışlarını henüz duymadığımdan mı acaba? yoksa ben taş kalpli bi anne mi olucam? :26:

yopluca da yazmaıyorum ama bebeğinin kalp atışlarını duyan arkadaşım senin adına çok mutlu oldum

birşey sormak istiyorum
farkettiğim kadarıyla hepiniz acaip duygusalsınız, çok benimsemiş görünüyorsunuz. bende hiç öyle bi duygu yoğunluğu yok. kalp atışlarını henüz duymadığımdan mı acaba? yoksa ben taş kalpli bi anne mi olucam? :26:

test yaptığımda bendede yoktu ama zaten kalp atışını duymadan hamile olduğumu benimseyememiştim şimdi şimdi tam bir hamileyim diyebiliyorum

şimdilik günde bi kez lansinoh, garmastan gibi kremleri uygulamaya başlarsanız bakım yapmış olursunuz, ucunun kenarlarına hafif hafif ve kısa masajlar yapın kızlar ucunu çıkarcam diye acıtmayın memişler:86:

birşey sormak istiyorum

mayısın 27sinde mi gideceksin canım? biraz geç gibi geldi bana:34:

birşey sormak istiyorum

canımm henüz kalp atışlarını duymadığın için böyle hissediyorsun. yani hamileliğin farkında değilsin diye... yoksa hangi anne taş kalpli olabilirki.... sen canını sıkma..... bide ilk bebeğin ve zor olmadığı için böylede hissetmen normal... biraz uğraştırsaydı seni.. bak nasıl şimdiden konuşmaya başlardın

Meme başlarının çok kısa olması yapısal bir olaydır. Süt ile do.lan memenin gerilmesi ile kısa olan meme ucu tamamen görün.mez olacaktır. Ancak bu asla emzirme olayını yapamayacaksı-nız demek değildir. Sadece bebek emzirilirken birazcık daha emek vermek gerekecektir.

- Doktorunuza bu konuda daha hamilelik dönemindeyken da.nışın.

- Emzirirken meme başının koyu kısımla birlikte bebeğinizin ağzına girmesine dikkat edin.

- Bebeğiniz ilk tutuşlarda biraz zorlanabilir. Meme ucunu iki parmağınız ile tutup ağzına girmesine yardım edin.

- Bebeğiniz çok küçük olmasına karşılık emme refleksi çok kuv-vetlidir. Hiç meme ucu olmayan bir yerden (meme ucunuzun yakın bir yerini) bile emerek çıkıntı oluşmasını sağlayabilir.

bilgüç deryacık yine aydınlattın bizi canım arkadaşım benim :)))

birşey sormak istiyorum

:60::60::60::60::60:Olur mu canım ya,herkes aynı hafta da duygusallaşacak,sinirlenecek diye bişey yok,Hamilelik çok ilginç bi olay,hormonlar tepe taklak oluyo,kişiden kişeye değişir tüm belirtiler

Meme başlarının çok kısa olması yapısal bir olaydır. Süt ile do.lan memenin gerilmesi ile kısa olan meme ucu tamamen görün.mez olacaktır. Ancak bu asla emzirme olayını yapamayacaksı-nız demek değildir. Sadece bebek emzirilirken birazcık daha emek vermek gerekecektir.

- Doktorunuza bu konuda daha hamilelik dönemindeyken da.nışın.

- Emzirirken meme başının koyu kısımla birlikte bebeğinizin ağzına girmesine dikkat edin.

- Bebeğiniz ilk tutuşlarda biraz zorlanabilir. Meme ucunu iki parmağınız ile tutup ağzına girmesine yardım edin.

- Bebeğiniz çok küçük olmasına karşılık emme refleksi çok kuv-vetlidir. Hiç meme ucu olmayan bir yerden (meme ucunuzun yakın bir yerini) bile emerek çıkıntı oluşmasını sağlayabilir.

ayyyy hemen doğurup emziresim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba herrkese bend gecen salı kalp atıslarını gördüm bebesin ama duymadım daha 1 ay sonra gittiğimde ense ölçümü yapıcaz dedi ama günler hiç geçmiyo sanki bendede uyku cok yaptı sürekli uyuyorum ilk hamileliğim ondan herhalde aksama kadar internette gebelik le ilgili yazıları okuyorum

Merhaba herrkese bend gecen salı kalp atıslarını gördüm bebesin ama duymadım daha 1 ay sonra gittiğimde ense ölçümü yapıcaz dedi ama günler hiç geçmiyo sanki bendede uyku cok yaptı sürekli uyuyorum ilk hamileliğim ondan herhalde aksama kadar internette gebelik le ilgili yazıları okuyorum

merhaba yasemin hayırlı olsun bebişin tüp bebek mi bebişin....

merhaba herrkese bend gecen salı kalp atıslarını gördüm bebesin ama duymadım daha 1 ay sonra gittiğimde ense ölçümü yapıcaz dedi ama günler hiç geçmiyo sanki bendede uyku cok yaptı sürekli uyuyorum ilk hamileliğim ondan herhalde aksama kadar internette gebelik le ilgili yazıları okuyorum

slm bende de aynısı yaşansı doktor kalp atımını görebiliyorum ama siz şuan duyamazsınız ancak 10 gün sonra gelirsen çok net duyabilirsin dedi oysa ben 7 + 2 'yim
:((((

kızlar bende çok uyuyorum.bir de normalde çok üşümezdim.ama çok üşüyorum artık.
eve gider gitmez yatağa girip uyuyasım geliyor.
çok fena yaaa....
bıraksalar bütün gün uyuyacağım

Arkadaşlar yaptığım araştırmaya göre yemememiz gereken yiyecek ve içecekler (en risklileri) : Çiğ yumurta (çiğ yumurta katılmış herşey ör:mayonez),çiğ et,salam,sucuk,pastırma,kavurma,eritilmiş peynirler, çok yağlı peynirler, krem peynirler, gazlı çecekler, adaçayı.

Ve özellikle sizi ishal yaptığına daha önce şahit olduğunuz yiyecekler :49:

Ve yiyeceklerden bahsettim ya midem yine kötü oldu ya adlarını bile duymak istemiyoruzz..

Son düzenleme:
kızlar ben üşenmeden yazdıklarınızı okuyorum da herkesin yazdığı şeylere kafam takılıyo düşünüyorum...şöyle bişey internetten araştırma yapan okuyan sürekli bişeylerden soru soranımız var...
bunlar sizde stres yapmıyomu okurken araştırırken sürekli soru işareti taşımak sakıncalı olmaz mı gidişine bıraksak omu şumu diye heyecan yapmasak daha hızlı geçmezmi zaman:26::26::26:

kızlar ben üşenmeden yazdıklarınızı okuyorum da herkesin yazdığı şeylere kafam takılıyo düşünüyorum...şöyle bişey internetten araştırma yapan okuyan sürekli bişeylerden soru soranımız var...
bunlar sizde stres yapmıyomu okurken araştırırken sürekli soru işareti taşımak sakıncalı olmaz mı gidişine bıraksak omu şumu diye heyecan yapmasak daha hızlı geçmezmi zaman:26::26::26:

kesinlikle katılıym sana yaa...zaten öğrendiğimden beri başka bişey düşünemez oldum..şimdi de öyle mi yiyelim,böyle mi iş yapalım derken...tamam çok haklısın..mümkün olduğunca dikkat edeceğim inş...bebişim için..zaen bu kadar radyasyonda fazla ona:emir_bebek::nazar::40::40:

Back
X