• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

13 ağustos cumartesi emzirme ve bebek bakım semineri varmış. hamilelik ve doğum üzerine olsaydı keşke yahu. ama olsun buna da şükür gidelim mutlaka ok?

iyi akşamlar kızlar,
4 boyutlu usg yaptıranınız var mı ? fiyatı ne acaba? ayrıntılıya girdim 2 foto 48 saniyelik de cd verildi:(
4 boyutluya da girmek istiyorum hatıra olsun. ankaradayım bu arada.

cnm bugün randevu aldım. perşembe günü gidicem inşallah. tıp merkezi gideceğim yer ve muayene ücreti çalışan olduğum için 20 tl, ultrason da 100 tl. sanırım uygun fiyatı. çünkü en az 130 duydum, 275, 320 diyenler de olmuştu...

arkadasim isine karismak istemem ama yani sirf hatira olsun diye 3 boyutluda degil 4 boyutlu ultrasona girip cocugu bir suru zararli isinlara maruz birakicaksin.ben ayrintiliya doktor zorunlu kildigi icin girdim ayrica normal bakti yani 3 boyutlu goruntusunu bir kere verdi dahada vermedi.bende istemem zaten.havaalaninda bile guvenlikten x-ray cihazlarindan gecmedim cocugum etkilenmesin diye kaldiki gelip ona giricem neden sirf hatira olsun diye.eger bir sorun varsa zorunlu hallerde girilmesini oneririm sahsen.

tam olarak zararı nedir cnm??? araştırıyorum ama kesin zararını bulamıyorum.

ay ay ayyy neredesinfiruze ve yarenhande beni unutmayın he ben de ankaradayım. buluşma fikri iyi olur hatta süper. ilk aklıma gelen yer de ankamall oldu:) serin serin dolanırız. ben tek başıma çıkamıyorum tansiyon düşüklüğü yüzünden korku oluştu bende.sıcak oldu mu daha beter tabi.. son kata oturur bişiler yer içeriz ohhhh:) valla planı yaptım bile..
anne bebek seminerini ben de deli gibi araştırdım ama bişi bulamamıştım. valla çok sevindim ağutosta mesada demek.harika:)
bu arada ben detaylı için fatihe gittim. düzen tıp merkezi neresi bilmiyorum ki

canım katılmak için ne yapmak gerekiyor, ben de ankaradayım

ay ay ayyy neredesinfiruze ve yarenhande beni unutmayın he ben de ankaradayım. buluşma fikri iyi olur hatta süper. ilk aklıma gelen yer de ankamall oldu:) serin serin dolanırız. ben tek başıma çıkamıyorum tansiyon düşüklüğü yüzünden korku oluştu bende.sıcak oldu mu daha beter tabi.. son kata oturur bişiler yer içeriz ohhhh:) valla planı yaptım bile..
anne bebek seminerini ben de deli gibi araştırdım ama bişi bulamamıştım. valla çok sevindim ağutosta mesada demek.harika:)

13 ağustos cumartesi emzirme ve bebek bakım semineri varmış. hamilelik ve doğum üzerine olsaydı keşke yahu. ama olsun buna da şükür gidelim mutlaka ok?

13 ağustosda benim detayşım var ama saatinmi hatırlamıyorum:) eşime bir sorayım bakım...

buluşma konusuna gelincede tez vakiite buluşalım derim .. ha derseniz ramazan çıksın siz bilirsiniz tabi.. ama bu cumartesi ve haftaya cumartesi olmaz.. 13 ağustos sonrası haftasınları ben uygunum:)

ayyyyyyyyy yarım numara neymıss barı 1 kalsın ayakkabı alırken zor olur 37,5 numara hahah:52::52:

benimki zaten buçukluydu tam olur böylece. çok sıkıntı çekiyordum buçukludan..

GÜNAYDIN KIZLAR

akşam bende sahurdan sonra öle bi rüya gördüm bi kıza laf atıyordu bende yakaladım yere serdim heryerini tırmaladım booğazladım sabahta akşam rüyamda böle böle gördüm ama cezanı verdim diyorum hehehehe ii oldu öle yaparsan az bile

akşam reis diye bi dizi başladı orda melisa sözen hamileydi kocası aldatıyodu kocama bi bakışım var tülay kapatıyım istersen etkisinde kalıyosun dedi yok dedim ama kaldım demek ki anında rüyama yansıdı :41::41::41::41::41:

aa bende reisi seyrettim eşimle. ama adama orda iyi saydım. eşim sesini bile çıkarmadı hatta hak verdi bana. tabii gece yine uykulaırma girdi. sanırım eşiminde aklına takılmış olmalı ki sabah diyor " şimdi o adam bir bebeği olucağını öğrenemiyecekmi?" dedim umrundamı sanki adamın o bulmuş sevgilisini ne hak ediyor ki bir bebeği.
:1::1::1::1: bu hamişlik kadın erkek hempimizin dengesini bozdu yaa. çok şükür yinede..

kızlar ben birazdan kuaföre gidiyorum sir yaptırmaya.ya şu 2 aydır çok daha hassaslaştı.varmı benim gibi çok canı yanan:43:

ben ben artık vazgeçeceğim nerdeyse.

bende de hafif şişlik var çok değil,ılık bi duş alınca,10 dk ayağımı yükseğe kaldırınca geçiyo,ama terlik giyiyom,parmaklarım hava alıyo onun da çok etkisi var

cnm terlikten daha rahat özellikle gittim arow dan aldım ortapedik tabanı yumuşak. ben 37-38 giyerdim 39 numara aldım üstelik üstü çıtçıtlı genişletilebiliyor. en geniş haliyle kullanıyorum ama ayaklarım ondan bile taşmaya başladılar. Allah sonumuzu hayır etsin.

:64::64::64:bence olabilir, ama oraya gitmek gözümü korkutuyor, konuşuruz yine :61:

fatih nerde canım, nasıl bir yer, üff yaa hala hastane araştırıyorum :97:

Ben ayrinlitiya Eyup ekiciye gittim cnm hersey ii çıktı Allah'a şükür . Bnm doktorum güvende Asli yuceturk memnunum şimdilik dogum konusunda bisey demedi bakalım ne olacak hrs ye bı bak istersen orayida ii diyorlar.

eyüp ekici çok kısa bakıyor diyorlar, 15 dk kadar
senin ne kadar sürdü

canım biz emektekine gidiyoruz. bizim eve yakın diye. ya üniversite hastanesi . özel muamele yok özel olmadığı için ama paraya gelince sonuna kadar soyuyolar. sezaryen oranı çok yüksek. orda doğum yapıp da emmnun olanı duymadım. ben ztbnin vipini duydum. bakalım ilerleyen günlerde oaraya gidip bi araştırma yapacaz. doğum için çok para harcamak istemiyorum. yani fatihten memnun değilim canım.

tobb etu hastanesinin sitesinde yazıyor bu arada. 13 ağustos cts saat 10da. hemşirenin telini de yazmışlar. katılım ücretszi diyor. artık randevu mu alacaz arayıp bilmiyorum ki..

ya ben oruç tutmadığım için unutmuşum:S
bence de ramazan çıksın öyle buluşalım. malum evde kocalarımız var. yemekleri kim yapacak o zman di mi:)

iannmıyorum ya yazdığım mesaj silindi.
canım biz emekteki fatihe gidiyoruz bize yakın olduğu için. üniversite hastanesi, özel hastane gibi ilgi yok. ama paraya gelince soyup soğana çeviriyolar. ztbnin vipini duydum ben ilerleyen günlerde oraya gidip bilgi alcaz inşallah. doğum için çok para harcamak istemiyorum ve fatihte sezaryen oranı çok yüksek. orda doğum yapıp da memnun olanı da duymadım. değiştirmeyi düşünüyoruz yani canım.

tobb etunun sitesinde yazıyor kızlar 13 ağustos cts saat 10da ücretsiz. hemşirenin telini vermişler. artık arayıp mı randevu alırız bilmiyorum ki..

bu arada ramazanı ben unutmuşum oruç tutmadığım için. tek biz yokuz malum kocalarımız yemeksiz ne yapacak di mi:) en iyisi ramazan bitiminde bulıuşmak bence de

iannmıyorum ya yazdığım mesaj silindi.
canım biz emekteki fatihe gidiyoruz bize yakın olduğu için. üniversite hastanesi, özel hastane gibi ilgi yok. ama paraya gelince soyup soğana çeviriyolar. ztbnin vipini duydum ben ilerleyen günlerde oraya gidip bilgi alcaz inşallah. doğum için çok para harcamak istemiyorum ve fatihte sezaryen oranı çok yüksek. orda doğum yapıp da memnun olanı da duymadım. değiştirmeyi düşünüyoruz yani canım.

tobb etunun sitesinde yazıyor kızlar 13 ağustos cts saat 10da ücretsiz. hemşirenin telini vermişler. artık arayıp mı randevu alırız bilmiyorum ki..

bu arada ramazanı ben unutmuşum oruç tutmadığım için. tek biz yokuz malum kocalarımız yemeksiz ne yapacak di mi:) en iyisi ramazan bitiminde bulıuşmak bence de

canım ztb için de şöyle yorumlar okudum: sancı odasında biçok kişi aynı anda sancı çekiyormuş, görevliler azarlayabiliyormuş, kendi doktorun doğuma girmiyormuş, çok kalabalıkmış falan. bunlar da gözümü korkuttu. devlette iyi bir yer arıyorum açıkçası, kötü muamele etmesinler, bebişimin psikolojisi bozulmasın, benim de tab, :46:

ahahaha salak ben:)
hani slinmişti ulen mesajım.
neyse 2. baskı oldu

olsun :1::1::1::1::1:

yaa seminerde de konuşuruz inşallah buluşma yerini zamanını.

bi de ztb sadece bu alanda hizmet verdiği için iyi olduğunu söyleyenler de var. kafam çok karışık :25:

kızlarr kızım hıçkırıyo galiba yine,oturduğum yerden hissettim bu sefer,minik minik baloncuklar patlıyo gibi oluyo,10 sn de bir falan,oy oy annesi yesin onu:66::66::66:

ztbnin normali öyleymiş evet ama bi de vip seçeneğimiz varmış 250 tl özel sancı odası 250 tl de doğumsonrası içiçn özel odaya verdin mi ilgi alaka anında değişiyormuş hemşirler bi de odaya kapı çalarak giriyolarmış.burda doğum yapan bir iki üyeden öğrendim sağolsunlar çok ayrıntılı açıklamışlar bi de çok memnunlar. çok büyük bi aksilik olmadığı müddetçe normal doğum taraftarı bi hastane. öncesinde bilgi almak için gittiğinde odaları falan gezdirip ayrıntılı açıklama yapıyolarmış. valla doğum için istenen uçuk rakamlardan sonra 500 tl sudan ucuz geldi bana:)
yalnız bi dezavantajı vip odayı doğum sırasında bulamayabilrimişsin. ama benim kafama yattı açıkçası. ha bi de bayan dr istediğini söylediğinde anlayış gösterip erkek sokmuyolarmış. eşin de girebiliomuş üstelikkkk:):):):)

böhüüüüüüüüüüüü sabahtan beri girmedim yazmadım :14::14:biride dememişki bu kız nerde diye:43::43:belki kocamı gırtlakladım cinnet geçirdim belki işten çıktım :14::14: (nerde o günler:27:)

yaa canım bizi korkutma, işler yoğun gelen giden, telefonlar.. hem vakit geç değil ki, girememiş olabilirsin.
bi daha bizi korkutma tamam mı, eşini de sev:23: yoksa bebiklerimiz seninkini döver :1:

Back
X