• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

böhüüüüüüüüüüüü sabahtan beri girmedim yazmadım :14::14:biride dememişki bu kız nerde diye:43::43:belki kocamı gırtlakladım cinnet geçirdim belki işten çıktım :14::14: (nerde o günler:27:) [/QUOTE
allah korusun akıllım allah başımızdan eksik etmesin onları. bu sıralar ben de mırın kırınım ilgi göstermiom die işler değişti tabi o benim peşimde. geçenlerde tartışmıştık da. neymiş efendim ben çok vahşi seviyomuşum canını yakıyomuşum sürekli. yanına gittiğimde artık neremi acıtacak die benden korkar olmuşmuş. öyle mii dedim. peki tamam bundan sonra canın acımayacak merak etme.yaklaşmıyom yanına kuduruyo tabi. zaten ramazan da geldi. o yatıyo sahura kadar ben oturuyom sonra sahur yapınca namaz kılıp yatıyom o kuran okuyup gelio deerken ben uyuyorum. ama bugün uyumadım numara yaptım.pislik geldi yanıma öptü öptü bi de karnımı okşadı.önceden olsa yapışırdım hemen sümük gibi. ama yok artık iice kudurtcam onu bakalım.eski beni çoook aricak. soğuk nevale oldum artıkın. tavsiye ederim işe yarıyo:63:

ztbnin normali öyleymiş evet ama bi de vip seçeneğimiz varmış 250 tl özel sancı odası 250 tl de doğumsonrası içiçn özel odaya verdin mi ilgi alaka anında değişiyormuş hemşirler bi de odaya kapı çalarak giriyolarmış.burda doğum yapan bir iki üyeden öğrendim sağolsunlar çok ayrıntılı açıklamışlar bi de çok memnunlar. çok büyük bi aksilik olmadığı müddetçe normal doğum taraftarı bi hastane. öncesinde bilgi almak için gittiğinde odaları falan gezdirip ayrıntılı açıklama yapıyolarmış. valla doğum için istenen uçuk rakamlardan sonra 500 tl sudan ucuz geldi bana:)
yalnız bi dezavantajı vip odayı doğum sırasında bulamayabilrimişsin. ama benim kafama yattı açıkçası. ha bi de bayan dr istediğini söylediğinde anlayış gösterip erkek sokmuyolarmış. eşin de girebiliomuş üstelikkkk:):):):)

valla mıı :62::62::62::62: mariposta seni bana allah gönderdi :52::52::52::52::52::52::52::52:

kaç gündür bu konuyu araştırıyodum:46: eşim de doğuma girebilir, normal doğum taraftarı, daha ne olsun :64::64::64::64: biz de gidelim de görelim bilgi alalım o zaman, fiyatı da uygun :52::52::52::46::46::46: çok sağol canım ilk işim buraya bakmak olacak :71::71::71:

ama kontrollerimde buraya gitmeyişim sorun yaratır mı ki, bi de doktorlar doğuma giriyor muymuş :26::26::26: canım sakıncası yoksa mesajları benimle paylaşabilir misin? oleyy beee :64::64::64::64::64::64::64:

böhüüüüüüüüüüüü sabahtan beri girmedim yazmadım :14::14:biride dememişki bu kız nerde diye:43::43:belki kocamı gırtlakladım cinnet geçirdim belki işten çıktım :14::14: (nerde o günler:27:) [/QUOTE
allah korusun akıllım allah başımızdan eksik etmesin onları. bu sıralar ben de mırın kırınım ilgi göstermiom die işler değişti tabi o benim peşimde. geçenlerde tartışmıştık da. neymiş efendim ben çok vahşi seviyomuşum canını yakıyomuşum sürekli. yanına gittiğimde artık neremi acıtacak die benden korkar olmuşmuş. öyle mii dedim. peki tamam bundan sonra canın acımayacak merak etme.yaklaşmıyom yanına kuduruyo tabi. zaten ramazan da geldi. o yatıyo sahura kadar ben oturuyom sonra sahur yapınca namaz kılıp yatıyom o kuran okuyup gelio deerken ben uyuyorum. ama bugün uyumadım numara yaptım.pislik geldi yanıma öptü öptü bi de karnımı okşadı.önceden olsa yapışırdım hemen sümük gibi. ama yok artık iice kudurtcam onu bakalım.eski beni çoook aricak. soğuk nevale oldum artıkın. tavsiye ederim işe yarıyo:63:

canım, sen de ona sarıl, nasıl kıyıyosun, affet onu :38::69::69::69:

bebeğim bu kadar mutlu olcanı bilsem daha önceden paylaşırdım:):):)valla ben de öğrendiğimde senin gibi olmuştum hehheh:)
du bakim ben hamilelerden haberler başlığına yazmıştım bulayım da atayım bari.

kıyamazsın ki kocana,iştende zaten ayrılacaktın:1::1:nasılsın şimdi
ayyyy öyle bi kıyarımki memleket bi hödükten kurtulur:27::27:
cnm iyiyim sabah hastaneye gittik :59::59:sabaha kadar çok çarpıntım oldu kalbim böle çıkacak gibi oldu sabahı zor bekledik gittik kan verdik kansızlıktan olmuşş takip edicez böyle giderse sürekli kontrole gidicez kan şuruplarından verdi sabah 1 akşam 1 öle oldu yani:59:
yaa canım bizi korkutma, işler yoğun gelen giden, telefonlar.. hem vakit geç değil ki, girememiş olabilirsin.
bi daha bizi korkutma tamam mı, eşini de sev:23: yoksa bebiklerimiz seninkini döver :1:
hahahahaha dövsünler valla ben elimi bulaştırmam ne güzel olur:9::9::9:

hımmm fena fikir değil bide biz deneyelim bakalım:44::44:ama ben bide gösterip elletmemeyi düşünüyorum:27::27::27::27:

bebeğim bu kadar mutlu olcanı bilsem daha önceden paylaşırdım:):):)valla ben de öğrendiğimde senin gibi olmuştum hehheh:)
du bakim ben hamilelerden haberler başlığına yazmıştım bulayım da atayım bari.

canım ben bu sorunu kaç defa dile getirdim, bu hafta forum çok çabuk ilerliyo ya, kaçırmışsın demek ki. güvene gidiyorum, şimdiden sezeryana yönlendirdiler, napacam diye diye ortalarda geziniyodum :66::66::66:

canımcım bak hamilelrden haberler soru ve sorunlara gir. 5. sayfada ankarada doğuma eşin de girebileceği hastaenler? die bi başlık var orda bulcaksın dediklerimi.

canım ben bu sorunu kaç defa dile getirdim, bu hafta forum çok çabuk ilerliyo ya, kaçırmışsın demek ki. güvene gidiyorum, şimdiden sezeryana yönlendirdiler, napacam diye diye ortalarda geziniyodum :66::66::66:

pis paragözler. boşver canım ya. biz iyice araştırmamızı yapalım kafmıza yatırıp bu hastaneye gidelim valla. hem sırf doğum üzerine.tam teşekküllü vs.. pikolata ve epsilonsigma arkadaşlarımız da araştırmadaydı. kafa kafaya verip bu durumdan kurtulcaz inşallah:)

özel hastanelerde sezeryana teşvik ediyolar dediniz ya benim de kafam karıştı,şimdi ben 2 defadır gittiğimde,ayda 1 gidiyom,dr. biraz daha su iç,çocuğun yüzünü pek net göremiyoz,plesantasını falan dedi,özellikle beyler buraya kadar geliyo onlara daha net resimler vermek isteriz dedi,ben de ama o kadar su içiyom,niye artmıyo dedim,yok yok o kadar az değil,bebek sağlıklı,sen biraz daha iç dedi,diyorum acaba yer mi yapıyo dr. suyu az falan belki diğer gidişimde suyu az böyle olursa erken alcaz,sezeryan olcan falan der mi diyorum,doğumu antep te yapcam acaba orda başka bi dr. a mı görüneyim eğitim dönüşü 7.5 aylık olmuş olcam

hımmm fena fikir değil bide biz deneyelim bakalım:44::44:ama ben bide gösterip elletmemeyi düşünüyorum:27::27::27::27:

bak bak ne yap biliomusun şinci havalar sıcak zaten seksi bi gecelik giy sonra bol bol frikik ver tabi bilmeden:P dün ben öyle yattım valla.ama yok ya benimkinde şefkat damarı fazlasıyla kabarık hani ne biliim beni sexy değil de cici görüyo sanki.hani öyle o tarz şeylerden uyarılmıyo sanki:S neyse ama ben yine de yapcam işte. erkek değil mi.

böhüüüüüüüüüüüü sabahtan beri girmedim yazmadım :14::14:biride dememişki bu kız nerde diye:43::43:belki kocamı gırtlakladım cinnet geçirdim belki işten çıktım :14::14: (nerde o günler:27:)

demetcım seni hiç düşünmez olurmuyuz aklımdaydın bugun ama heran geleceksin topiğe diye bekliyordum :)))bu arada geçmiş olsun o kan sruplarından ben 3ayımdan beri içiyorum doguma kadarda devam edecem sende ihmal etme

özel hastanelerde sezeryana teşvik ediyolar dediniz ya benim de kafam karıştı,şimdi ben 2 defadır gittiğimde,ayda 1 gidiyom,dr. biraz daha su iç,çocuğun yüzünü pek net göremiyoz,plesantasını falan dedi,özellikle beyler buraya kadar geliyo onlara daha net resimler vermek isteriz dedi,ben de ama o kadar su içiyom,niye artmıyo dedim,yok yok o kadar az değil,bebek sağlıklı,sen biraz daha iç dedi,diyorum acaba yer mi yapıyo dr. suyu az falan belki diğer gidişimde suyu az böyle olursa erken alcaz,sezeryan olcan falan der mi diyorum,doğumu antep te yapcam acaba orda başka bi dr. a mı görüneyim eğitim dönüşü 7.5 aylık olmuş olcam
deryacım benim eşim de antepli . az çok biliorum yani orayı. primer falan düşünüyosan düşünme orda da acaip sezaryen yapıyolar. daha geçen haftalarda eltim doğurdu. bi de bebek oksijensiz kaldı die kuvözde tuttular. ilk başta dedim kesin para için diye araştırın başka hastanelere götürün dedim. sonra da iyileşmişmiş güya bebek. ay herşeyleri para ya. iyi araştır canım aman ha

demetcım seni hiç düşünmez olurmuyuz aklımdaydın bugun ama heran geleceksin topiğe diye bekliyordum :)))bu arada geçmiş olsun o kan sruplarından ben 3ayımdan beri içiyorum doguma kadarda devam edecem sende ihmal etme

ben de içiyom 7 haftadır falan,eskiden de çok içmiştim pek işe yaramamıştı,troitten dolayıymış,şimdi ise yüzüme renk geldi valla,dr. yenisini yazdı bu sefer ferrumfort hap olandan,diğeri gynoferondu,içinde folik asit te vardı,dr. artık folik asite gerek yok dedi

kızlar sabah beri camasır yıka camasır kurut ardı arkası kesilmedi yani ne cok yıkanacak şey varmış..su boya badana işi epey iş cıkardı başıma neyse birazda pazara cıkayım artık yemeklık birşeyler almak lazım hepinize kolaylıklar diliyorum öpüldünüzzzz:16::16::16::16::16::16:

ben de içiyom 7 haftadır falan,eskiden de çok içmiştim pek işe yaramamıştı,troitten dolayıymış,şimdi ise yüzüme renk geldi valla,dr. yenisini yazdı bu sefer ferrumfort hap olandan,diğeri gynoferondu,içinde folik asit te vardı,dr. artık folik asite gerek yok dedi

ferplex diye benimkide kutuda 10 tane var böyle kucuk kucuk şişelerde hergun bitane içiyorum allahtan kızkardeşim eczacı sagolsun tedarık edıyor ilaçlarımı yoksa 10gunde bir yenisi epey masraflı olacaktı bana

deryacım benim eşim de antepli . az çok biliorum yani orayı. primer falan düşünüyosan düşünme orda da acaip sezaryen yapıyolar. daha geçen haftalarda eltim doğurdu. bi de bebek oksijensiz kaldı die kuvözde tuttular. ilk başta dedim kesin para için diye araştırın başka hastanelere götürün dedim. sonra da iyileşmişmiş güya bebek. ay herşeyleri para ya. iyi araştır canım aman ha

hadi ya,off kime güvenecez,bu dr. yalan söylüyosa,abartıyosa diye düşünmeye başladım,ben de niye bebişimin suyu az diyo diye üzülüyom,öncesinde başka dr.lara gittim memnun kalmadım,kesenin biri eridiği halde,akıntım yeşile döndüğü halde ilaç yazmamıştı,3 ay dolsn diye,sonra acillik olmuştm,o her zaman suyu çok iyi diyodu,ondan öyle bi darbe alınca kendimi toparlayınca dr. u değiştirdim bu dr. çok ilgileniyo,ayrıntılı anlatıyo herşeyi,2li test sonucm çok iyi çıkmıştı,3 lüye tarih verdi ben de gerek var mı,2li zaten iyi dedim,olsun dedi nasılsa sağlık güvenceniz var dedi,sanki o zaman bedavaya geliyo ya,randevunun gününü geçirdim 3 lü yaptırmadım,şimdi elinde kan şekeriyle alakalı sonuçlar var,hatta diyabet taşıcısımıyım ona bile bakıldı,gerek olmadığını biliyom yüklemeye,ama olsun yapalım tüm hamilelere yapıyoz,düşük olması yükselmeyeceği anlamına gelmez dedi,dahiliyecime sorcam gerek yok derse yaptırmayacam,böyle olunca diyorum ayak mı yapıyo ne diyorum kimseye güvenileceği kalmadı

pis paragözler. boşver canım ya. biz iyice araştırmamızı yapalım kafmıza yatırıp bu hastaneye gidelim valla. hem sırf doğum üzerine.tam teşekküllü vs.. pikolata ve epsilonsigma arkadaşlarımız da araştırmadaydı. kafa kafaya verip bu durumdan kurtulcaz inşallah:)

onlar da mı araştırıyodu :26::26: oley ya ankara ekibinde 2 kişi daha var desene, bu aralar girmiyolar ama:26::26:

canım bence özele gitme, ben de kesinlikle özel istiyordum, ama önemli olan benim de sağlığım de mi, normal doğum dururken onların yanlış yönlendirmesiyle sezeryan olup rahatsızlık yaşayacak bendim, bu yüzden devleti araştırıyodum, çok şükür kafama göre bi yer buldum sanırım:16: sen de bi araştır canım..

resmen kobay faresi gibi kullanıyolar var ya. bi çok dr 3lüye gerek görmüyo zaten. hem senin sağlık güvencenin olması onları bağlamıyo ki. onlar yine devletten asıl paralarını alıyolar. delik deşik olup strese girdiğin de cabası. bilmiyorum canım ya inan kimseye güven yok. işte devlet hastanelerinde koşullar çok kötü pislik pasak. insan özel muamele istiyo derken özellerin dayatmalarına maruz kalıyoruz:( orda da devlette vip falan var mı bi araştırsana. ya da sezaryenin oranın düşük olduğu bi özel bakabilirsin.. valla ben de çok karışığım o yüzden hakkımızda hayırlsıı diyorum..

Back
X