- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
canımcım bak hamilelrden haberler soru ve sorunlara gir. 5. sayfada ankarada doğuma eşin de girebileceği hastaenler? die bi başlık var orda bulcaksın dediklerimi.
ellerin dert görmesin, şimdi bakıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım bak hamilelrden haberler soru ve sorunlara gir. 5. sayfada ankarada doğuma eşin de girebileceği hastaenler? die bi başlık var orda bulcaksın dediklerimi.
ayy ben hep evde böle böle sexsiyimdir zatenbak bak ne yap biliomusun şinci havalar sıcak zaten seksi bi gecelik giy sonra bol bol frikik ver tabi bilmedendün ben öyle yattım valla.ama yok ya benimkinde şefkat damarı fazlasıyla kabarık hani ne biliim beni sexy değil de cici görüyo sanki.hani öyle o tarz şeylerden uyarılmıyo sanki:S neyse ama ben yine de yapcam işte. erkek değil mi.
oyyyyy kuzum çok sağol artık içicez yoksa kalbim çıkcak gibi oldum ya çok kötüydüdemetcım seni hiç düşünmez olurmuyuz aklımdaydın bugun ama heran geleceksin topiğe diye bekliyordum :)))bu arada geçmiş olsun o kan sruplarından ben 3ayımdan beri içiyorum doguma kadarda devam edecem sende ihmal etme
renk mi geldi diyosun şimdi bende kullanıcam yaaa offf faydası olur inşşben de içiyom 7 haftadır falan,eskiden de çok içmiştim pek işe yaramamıştı,troitten dolayıymış,şimdi ise yüzüme renk geldi valla,dr. yenisini yazdı bu sefer ferrumfort hap olandan,diğeri gynoferondu,içinde folik asit te vardı,dr. artık folik asite gerek yok dedi
kızlar sabah beri camasır yıka camasır kurut ardı arkası kesilmedi yani ne cok yıkanacak şey varmış..su boya badana işi epey iş cıkardı başıma neyse birazda pazara cıkayım artık yemeklık birşeyler almak lazım hepinize kolaylıklar diliyorum öpüldünüzzzz![]()
resmen kobay faresi gibi kullanıyolar var ya. bi çok dr 3lüye gerek görmüyo zaten. hem senin sağlık güvencenin olması onları bağlamıyo ki. onlar yine devletten asıl paralarını alıyolar. delik deşik olup strese girdiğin de cabası. bilmiyorum canım ya inan kimseye güven yok. işte devlet hastanelerinde koşullar çok kötü pislik pasak. insan özel muamele istiyo derken özellerin dayatmalarına maruz kalıyoruzorda da devlette vip falan var mı bi araştırsana. ya da sezaryenin oranın düşük olduğu bi özel bakabilirsin.. valla ben de çok karışığım o yüzden hakkımızda hayırlsıı diyorum..
vip özel muamele gördüğün kısım demek canım. yani devlet hastanesi koşullarında değil de özel hastane koşullarında doğuruyosun. üstelik çok uygun fiyata. burda 500 tle bişi işte. o da özel dinlenme odasına gereek duymazsan 250ye gelio.
firuze bakabildin mi canım?
ben şimdi çıkıyorum kızlar. totişkobombom bugün erken gelecekmiş. ev berbat temizleyim de ayıp olmasın.
öptüm hepiniziiiii muahhhhhhhhh
evet canım devlet hastanesinde. ama hepsinde var mı bilmiyorum.
maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım![]()
hayırlı olsun cnm. sonunda artık şüphe felan kalmamıştır kızanın konusunda. benim bebişte 22+1 de 460 gr idi . seninki mi büyük benimkimi gelişmedi yaa.. üstelik önceden 12 gün önden giden bebişim artık 3 gün önde. iyi beslenemiyormuyum acaba..
yok yok kalmadı keısnlestı ,en cok korktugum seydı cınsıyetının degısmesı :)
yok hemen oyle gelısmedı mı dıye dusunme ,herkesınkı farklı ıste ..ölcumlerden de farklılık gosterıyor olabılır
ben bu hafta hıc ıyı beslenemedım mesala süt 1 bardak ıctım kan hapımı ı ve elevıtımı bır haftadır ıcmıyordum yogurt desen keza oyle ama bebegım benden beslenmıs
bebegın onde olusu arkada olusu da cok onemlı degılmıs arayı kapatıp acarlarmıs ..
bebegım uzun olucak sülalemızde oyle zaten belkı o yuzden kılosu fazla cıkıyordur .
cnm ben ilk gün diye cok heves ettim tutmak istedim cok sukur rahat gecti tansıyonum falan düşmedi hiç cokta anlamadan iftar oldu sahurda bol bol suyumu içmiştim susuzlukta cekmedim pek..bugun işlerim cok diye tutmadım su işlerim bitsin sonuna dogru yıne istıyorum tutmak
bak bak ne yap biliomusun şinci havalar sıcak zaten seksi bi gecelik giy sonra bol bol frikik ver tabi bilmedendün ben öyle yattım valla.ama yok ya benimkinde şefkat damarı fazlasıyla kabarık hani ne biliim beni sexy değil de cici görüyo sanki.hani öyle o tarz şeylerden uyarılmıyo sanki:S neyse ama ben yine de yapcam işte. erkek değil mi.
amın cnım hepımızınkını ..
hayırlı olsun cnm. sonunda artık şüphe felan kalmamıştır kızanın konusunda. benim bebişte 22+1 de 460 gr idi . seninki mi büyük benimkimi gelişmedi yaa.. üstelik önceden 12 gün önden giden bebişim artık 3 gün önde. iyi beslenemiyormuyum acaba..
yok yok kalmadı keısnlestı ,en cok korktugum seydı cınsıyetının degısmesı :)
yok hemen oyle gelısmedı mı dıye dusunme ,herkesınkı farklı ıste ..ölcumlerden de farklılık gosterıyor olabılır
ben bu hafta hıc ıyı beslenemedım mesala süt 1 bardak ıctım kan hapımı ı ve elevıtımı bır haftadır ıcmıyordum yogurt desen keza oyle ama bebegım benden beslenmıs
bebegın onde olusu arkada olusu da cok onemlı degılmıs arayı kapatıp acarlarmıs ..
bebegım uzun olucak sülalemızde oyle zaten belkı o yuzden kılosu fazla cıkıyordur .
herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi![]()
ASLINDA BOYU İYİ UZUN DEDİ DOKTOR BENİM SOYUMDA UZUNDUR HİÇ KISA YOK. BABA TARAFINDADA ERKEKLER GENELDE UZUNDUR KADINLAR GENELDE KISA. NE BİLEYİM İNSAN MERAK ETMEDEN DURAMIYOR.
ZATEN EŞİMDE KIZDIRDI BUGÜN BENİ. NEYMİŞ DÜN KABUL ETTİĞİ DETAYLI ULTRASYONA BUGÜN GİRMEME KARARI ALMIŞ. AY BÖYLE ŞARTELLERİM ATTI RESMEN. DEDİM dünki kararını değiştirmen için sana akıl verenlerin akıllarına iyi bak önce doğru düşünüyor olsalardı hayatları daha iyi olurdu. onlar önce kendi hayatlarını idame etmeyi başarsınlar. daha önce bu kadar ağır konuşmamıştım ama ne yapayım artık sınıra dayandı yaptıkları. neymiş eskiden detaylı mı varmış, annesi onu detylıdamı baktırmış. bak bak bak lafları öğretip göndermişler. tövbe tövbe..
dedim ben seni üniv. mezunu mu aldım yoksam dağdan çoban mı aldım. bu cahilce lafları hangi cahil öğretti sana. şimdi insnalar uzayada çıkıyor ne diycen eskiden uzaymı vardı biz niye çıkalım mı diycen. iyi o zaman herşey eski gelişmemiş haliyle kalsın. insanlar niye icatlarda bulunuyorlarsa... velhasıl yarın akşam 7 de detyalı randevumuz var ve gidiyoruz inşallah.![]()
CNM AMA BEN SENİ MERAK ETTİM Bİ KEREM.. FACEDE ARADIM SENİ BELKİ BURDA AÇMADIN ORDASINDIR DİYE YOKTUN. CEBİNDE YOK BENDE ARAYIP SORAYIM. TÜLAYCIĞIMIN NİHALLACIĞIM MOJOCUĞUM CEPLERİ VAR ARAŞIYORUZ ARADA MERAK EDİNCE HEMEN TELE SARILIYORUM AMMA SENİNKİ YOKTU. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM. KOCANADA KIZMA BENCE BU KADAR BİLİYORSUN ERKEKLER BİRİNCİ SINIF KERESTEDEN İMAL EDİLMİŞLER..DOLAYISIYLA ONU BIRAKIP BAŞKADA ALSAN AYNI ODUN AYNI ODUN. O YÜZDEN ELİNDEKİYLE İDARE ET CNM. İŞTEN NE ZAMAN AYRILICAN, ALDILAR MI ELEMAN..
GÜLÜM MÜBAREK RAMAZANDA ORUÇ TUTAMIYORUZ BARİ TUTAN ADAMLARA EZİYET ETMİYELİM DİMİ. BU ARADA EŞİNİN SERZENİŞİNİ GURU MESELESİ YAPMADAN DÜŞÜN BENCE BELKİDE GAYRİ İHTİYARİ CANINI ACITABİLİYORSUNDUR. ALLAH YUVALARIMIZIDA YAVRULARIMIZIDA KORUSUN.
amın cnım hepımızınkını ..
ASLINDA BOYU İYİ UZUN DEDİ DOKTOR BENİM SOYUMDA UZUNDUR HİÇ KISA YOK. BABA TARAFINDADA ERKEKLER GENELDE UZUNDUR KADINLAR GENELDE KISA. NE BİLEYİM İNSAN MERAK ETMEDEN DURAMIYOR.
ZATEN EŞİMDE KIZDIRDI BUGÜN BENİ. NEYMİŞ DÜN KABUL ETTİĞİ DETAYLI ULTRASYONA BUGÜN GİRMEME KARARI ALMIŞ. AY BÖYLE ŞARTELLERİM ATTI RESMEN. DEDİM dünki kararını değiştirmen için sana akıl verenlerin akıllarına iyi bak önce doğru düşünüyor olsalardı hayatları daha iyi olurdu. onlar önce kendi hayatlarını idame etmeyi başarsınlar. daha önce bu kadar ağır konuşmamıştım ama ne yapayım artık sınıra dayandı yaptıkları. neymiş eskiden detaylı mı varmış, annesi onu detylıdamı baktırmış. bak bak bak lafları öğretip göndermişler. tövbe tövbe..
dedim ben seni üniv. mezunu mu aldım yoksam dağdan çoban mı aldım. bu cahilce lafları hangi cahil öğretti sana. şimdi insnalar uzayada çıkıyor ne diycen eskiden uzaymı vardı biz niye çıkalım mı diycen. iyi o zaman herşey eski gelişmemiş haliyle kalsın. insanlar niye icatlarda bulunuyorlarsa... velhasıl yarın akşam 7 de detyalı randevumuz var ve gidiyoruz inşallah.![]()
CNM YA BİRDEN OLDU İŞTE DİTTİK DOKTORA AMA BAYA KORKTUM YA ŞU AN HALA DEVAM EDİYO GEÇER İNŞ.
BİRİNCİ SINIF KERESTEYE DE BAYILDIM YAA![]()
yarenhande, nasılsın canım,
Birşey sorucam: Ahmet Bostancı'ya gidiyomuşsun ya,Engin tıp merkezinde çalışana gidiyosun de mi? Ben cinsiyet öğrenmek için ona gitmiştim, çok olumlu izlenimler edinmiştim. Şimdi doktor değiştiriyorum da, acaba ona mı geçsem diyorum, doktor değiştirme sebebim de önceki yerin özel hastane olması ve şimdiden sezeryana yönlendirmesi. Ahmet bostancı da medicanada, yani özelde çalışıyor, sitesine baktım, hasta görüşlerinde hiç normal doğum yapana rastlamadım, hep sezeryan yapmışlar ve memnun kalmışlar. O olmasa da devletten iyi bir doktor arıyorum, napsam ki? Ahmet beyle doğumla ilgili konuşmuş muydunuz, ya da bişeyler duydun mu?
ya kızlar... uyudum uyandım ve hemen çok birikmeden okuyayım yazıları dedim. sanırım bu topikte kendi isteğiyle sezeryan isteyen tek kişi benim. nedendir bilmiyorum normal doğumdan çok korkuyorum. belki de çok izledim diye böyle düşünüyorum. ben de özel hastaneye gidiyorum bu arada. doktorum bugüne kadar hiç yönlendirme yapmadı normal ya da sezeryan diye. ben kendi kendime düşünüp duruyorum sadece. bir de 10 ay önce arkadaşım orda sezeryanla doğum yaptı ve 600 lira ödedi. muayene ücreti de 35 tl zaten. extraları illaki oluyor ama fiyatları bana uygun geliyorum. zaten doğum yaklaştıkça herşey belli olur. bu arada bana da normal istemiyorum diye lütfen kızmayın. sezeryanın bebeğim için daha ii olacağı fikrini kafamdan atamıyorum bir türlü...