MESA NIN OLACAK AĞUSTOS AYNI İÇİNDE CNM .. haberdar ederim seni.. bende unutmazsam inş:)
Ayy banada haber verinn nütfeeennn

herkese günaydınnnnnnnnn.. geçmişi okuyorum ama birtürlü bitmedi. anlaşılan ramazan boyunca sahura kadar sohbetler sürecek. neyse bir selam vereyim dedim.
hayırlı olsun cnm. sonunda artık şüphe felan kalmamıştır kızanın konusunda. benim bebişte 22+1 de 460 gr idi . seninki mi büyük benimkimi gelişmedi yaa.. üstelik önceden 12 gün önden giden bebişim artık 3 gün önde. iyi beslenemiyormuyum acaba..
cnm benim şişliğim çok oludğundna sabah kalkınca 15-20 dk ayaklarımın altı acıyor. basarken acı hissediyorum sonra alışıyor sanırım. herkeste ayrı bir tepki var sanırım.
Demekki ayak agrılarıda normal ahh şu bebikler ahh ne hale soktular bizi

ay ay ayyy neredesinfiruze ve yarenhande beni unutmayın he ben de ankaradayım. buluşma fikri iyi olur hatta süper. ilk aklıma gelen yer de ankamall oldu:) serin serin dolanırız. ben tek başıma çıkamıyorum tansiyon düşüklüğü yüzünden korku oluştu bende.sıcak oldu mu daha beter tabi.. son kata oturur bişiler yer içeriz ohhhh:) valla planı yaptım bile..
anne bebek seminerini ben de deli gibi araştırdım ama bişi bulamamıştım. valla çok sevindim ağutosta mesada demek.harika:)
bu arada ben detaylı için fatihe gittim. düzen tıp merkezi neresi bilmiyorum ki
Bende Ankaradayım tatlışlar benide unutmayın hee

böhüüüüüüüüüüüü sabahtan beri girmedim yazmadımbiride dememişki bu kız nerde diye
belki kocamı gırtlakladım cinnet geçirdim belki işten çıktım
(nerde o günler
) [/QUOTE
allah korusun akıllım allah başımızdan eksik etmesin onları. bu sıralar ben de mırın kırınım ilgi göstermiom die işler değişti tabi o benim peşimde. geçenlerde tartışmıştık da. neymiş efendim ben çok vahşi seviyomuşum canını yakıyomuşum sürekli. yanına gittiğimde artık neremi acıtacak die benden korkar olmuşmuş. öyle mii dedim. peki tamam bundan sonra canın acımayacak merak etme.yaklaşmıyom yanına kuduruyo tabi. zaten ramazan da geldi. o yatıyo sahura kadar ben oturuyom sonra sahur yapınca namaz kılıp yatıyom o kuran okuyup gelio deerken ben uyuyorum. ama bugün uyumadım numara yaptım.pislik geldi yanıma öptü öptü bi de karnımı okşadı.önceden olsa yapışırdım hemen sümük gibi. ama yok artık iice kudurtcam onu bakalım.eski beni çoook aricak. soğuk nevale oldum artıkın. tavsiye ederim işe yarıyo![]()
ahahaayy bende sendeki şikayetleri kocişten yana yaşıyorum severken canımı nasıl yakıo anlatamam bende o sinirle bi bağırıom hemen kaçıo 5dk sonra yine aynı afedersin popoma bi vuruo canım gidio
senin yazdıklarını okuyunca kendimi hayal ettim bir an
![]()