2011 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar..Herkese bulantısız, ağrısız güzel birgün diliyorum:)

Annis benimde gebelik şekerim çıkyı ve yine çıkacak bunu biliyoruz.O yüzden derim ki diyetisyene gidip kontrollü kilo al.Ben 73 kilodan 67,5 kiloya düşüp öyle hamile kaldım.Şimdi dikkat ediyorum.Diyetistene de gidicem..Yoksa frenleyemiyoruz.Ben mesela ilk gebeliğimde 5.ayda 5 kilo almışım:17: Maalesef şeker çıktı, sonra sabahları bilindik sahne.Az yağlı peynir, domates, salatalık öğünleri başladı.En baştan tedbir alalım.Öyle bir sıkı diyet yaptım ki ilk doğumumda son 3,5 ayda 1 kg aldım, bebeğim 3600 gr doğdu.Biraz sıkacz dişimizi:((:59:

canim tipki beni anlatmissin bende aynio sorunlari yasadim oglum 4500kg 54cm dogdu
dr diyette almasaydi way halime dr 5-6kg dogardi cocugun senin hayat tehliken olurdu demisdiiiiii
bunda cok dikkat etmem gerekiyor hos bisey yiyemiyorum amaaaaaa neyseeeeeee

merhaba kızlar sat tarihime göre şu anda 7 haftalık dr a ilk gittiğimde kese görünmemişti artık yarın gideyim değilmi zamanı geldi.
bulantı kusma şikayetlerim yok sadece sabah birz miğdem yandı.
onun dışında ne yiyip içiyorsunuz kızlar.
hergün ceviz yiyorum ben ayva ye dediler . ama alıp yemedim hiç bulantıları kesiyormuş ayva.
akşamları portakal.
off inşallah kese kalp atışları nı duyarım bazen yoksa ben hamile değilmiim diyorum

Yay çocukları mutlu ve güler yüzlü olurlar. İyi kalpli, arkadaş canlısıdırlar ve arkadaşları tarafından sevilirler. Her çeşit sporu ve hayvanı severler. Çok iyi öğrenci olmalarına karşın disiplini sevmezler. Oyunda hile yapmamaları öğretilmelidir.

:))) buda çocuklarımızın muhtemel burçlarının çözellikleri

merhaba kızlar sat tarihime göre şu anda 7 haftalık dr a ilk gittiğimde kese görünmemişti artık yarın gideyim değilmi zamanı geldi.
Bulantı kusma şikayetlerim yok sadece sabah birz miğdem yandı.
Onun dışında ne yiyip içiyorsunuz kızlar.
Hergün ceviz yiyorum ben ayva ye dediler . Ama alıp yemedim hiç bulantıları kesiyormuş ayva.
Akşamları portakal.
Off inşallah kese kalp atışları nı duyarım bazen yoksa ben hamile değilmiim diyorum

hayırlı olsun bebşin canım.. Bende yarın 7 haftalık olacağım dr gidecem inş duyarım kalp atışlarını onu duymadan inanamıyorum hamile olduğuma.. Demekki hepimizde aynı duygular var...

Benim miğdem bulanıyor dr ilaç verdi ama içmedim..

Bulantı için tuzlu şeyler atıştırıyorum, otobüse binmemeye çalışıyorum:( Beslenme olarak kalsiyum depolamak lazım.Her öğün yoğurt, süt yemek lazım.Süt yağsız kullanıyorum.İki günde bir tek yumurta yiyorum.Sabahları yağsız beyaz peynir, bazen kaşarlı tost:) Her öğün protein olacak..Birde baklagillerde çok faydalıymış.

5848BL Ben çok dikkat ettim, harfi harfine uyguladım.Bebek büyük doğmasın diye.Dediğim gibi 1 kg aldım son 3,5 ayda.Yoksa hızla kilo alıyoduk ikimizde..

Bedeminur yay burcunu hiç sevmem.Patronum yay ve inanılmaz mükemmeliyetçi, gergin, yolunda gitmeyen en ufak şeye sinirlenen bir adamdır.Kınadım sanırım:( İnşallah onun gibi olmaz:31:

Bulantı için tuzlu şeyler atıştırıyorum, otobüse binmemeye çalışıyorum:( Beslenme olarak kalsiyum depolamak lazım.Her öğün yoğurt, süt yemek lazım.Süt yağsız kullanıyorum.İki günde bir tek yumurta yiyorum.Sabahları yağsız beyaz peynir, bazen kaşarlı tost:) Her öğün protein olacak..Birde baklagillerde çok faydalıymış.

5848BL Ben çok dikkat ettim, harfi harfine uyguladım.Bebek büyük doğmasın diye.Dediğim gibi 1 kg aldım son 3,5 ayda.Yoksa hızla kilo alıyoduk ikimizde..

Bedeminur yay burcunu hiç sevmem.Patronum yay ve inanılmaz mükemmeliyetçi, gergin, yolunda gitmeyen en ufak şeye sinirlenen bir adamdır.Kınadım sanırım:( İnşallah onun gibi olmaz:31:

canımm yaa her yay birbirine benzemez değilmi.. ben oğlak burcu olmasını istiyordum ama kısmet böyleymiş 15 günle kaçırdım.. aman olsunda yay oğlak fark etmez....

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi dilekleriniz için herkese teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnnn

nİHALLA OĞLAKDA OLMASIN:)) Kocam oğlak, kaynana gibi herşeye karışıyo.Yengeç olsa, evine bağlı, uyumlu, ne dersin:68: Bugün iyiyim ya, bulantım hafif hafif.Yemekci kadın yemeği yakana kadar daha iyiydi.Şuan ofis yanık kokuyo:))

Omman günaydın canım.Ankaranın neresindesin diye sordum dün:1:

Günaydın kızlar..Herkese bulantısız, ağrısız güzel birgün diliyorum:)

Annis benimde gebelik şekerim çıkyı ve yine çıkacak bunu biliyoruz.O yüzden derim ki diyetisyene gidip kontrollü kilo al.Ben 73 kilodan 67,5 kiloya düşüp öyle hamile kaldım.Şimdi dikkat ediyorum.Diyetistene de gidicem..Yoksa frenleyemiyoruz.Ben mesela ilk gebeliğimde 5.ayda 5 kilo almışım:17: Maalesef şeker çıktı, sonra sabahları bilindik sahne.Az yağlı peynir, domates, salatalık öğünleri başladı.En baştan tedbir alalım.Öyle bir sıkı diyet yaptım ki ilk doğumumda son 3,5 ayda 1 kg aldım, bebeğim 3600 gr doğdu.Biraz sıkacz dişimizi:((:59:
slm cnm valla son 3.5 ayda 1 kilo aldığını duyuncsa hayran kaldım ben 72 ile evlendim 64 e kadar zayıfladım öyle hamile kaldım yinede 86 ile doğuma girdim ama benim şanssızlığım yaşadığım ilde dietisyen olmaması azmettim yine 64 e düştüm ama 2 gebeliğimi kaybetttim biraz psikolojik biraz gırtlak şimdide 82 kiloyum ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum diyetisyene gidersen bizimlede paylaşırmısın söylediklerini:16:

Yay çocukları mutlu ve güler yüzlü olurlar. İyi kalpli, arkadaş canlısıdırlar ve arkadaşları tarafından sevilirler. Her çeşit sporu ve hayvanı severler. Çok iyi öğrenci olmalarına karşın disiplini sevmezler. Oyunda hile yapmamaları öğretilmelidir.

i
:))) buda çocuklarımızın muhtemel burçlarının çözellikleri

benim oğlumda yay çoğu tutuyo bide çok inatçı :4:

Çelik ilk üç ayda fasulye kadar oluyo zaten.Yemeğin ona faydası yok şuan.Kendimize alırız kiloyu.Ben sabitledim şimdilik.Diyetisyen meselesine gelince , günlük aktivitene göre veriyo diyeti.Mesela ben oturarak çalışan biriyim, çok az yiyorum.Gebeyken sabahları yağsız peynir, iki kepek ekmek dilimi, 1 bardak süt ve sınırsız domates salatalık yiyodum.Ertesi gün yumurta, ekmek, sütle kahvaltı yapıyodum.Öğün aralarında meyve vardı.Öğle yemeklerinde 3 köfte, 4 kaşık sulu yemek, 2-3 kaşık pilav vb., öğleden sonra 2 porsiyon meyve, akşam köfte, çorba, az pilav ve her öğünde bir kase yoğurt.Gece 2 porsiyon meyve ve süt..Ama bu bana göre verilmiş bir diyetti.Meyve porsiyonu tabak değil tanedir diyette.Mesela 1 elma bir porsiyondur.Muz, hurma, üzüm yok:(

ahhhhhhhh kızlar ahhhhhhh dr. bugün şoka girdi. 63 kiloda hamile kaldım. ve şimdi 66 olmuşum. fazla birşeyde yemiyorum. sadece gece yatmadan süt içiyorum. başka yeme şeklimde bir şey değiştirmedim. bu hızla balon gibi olacam :20::20::20::20:

ahhhhhhhh kızlar ahhhhhhh dr. bugün şoka girdi. 63 kiloda hamile kaldım. ve şimdi 66 olmuşum. fazla birşeyde yemiyorum. sadece gece yatmadan süt içiyorum. başka yeme şeklimde bir şey değiştirmedim. bu hızla balon gibi olacam :20::20::20::20:

Ooov, harbiden kaçmış biraz.Günde 1200 ml süt lazımmış.Ama ben 2 bardağını %0,1 yağlı süt ile, diğer bölümü yoğurt ve peynirle gideriyorum.Yağlı süt içme.Bizim için önemli olan kalssiyum canım..

hayırlı olsun bebşin canım.. Bende yarın 7 haftalık olacağım dr gidecem inş duyarım kalp atışlarını onu duymadan inanamıyorum hamile olduğuma.. Demekki hepimizde aynı duygular var...

Benim miğdem bulanıyor dr ilaç verdi ama içmedim..
ya benim bulantım da yok ama karnım çatlıcak gibi geriliyor.
yalnız bulantımın olmamasının sebebini elevit protonala bağlıyorum çünküğ ben daha hamile kalmadan 2 ay kullandım dr hamilelikteki bulantı kusmayıda önler demişti.

sütü seven bi insan olmama rağmen hiç elim gitmiyor süte:(( yumurta zaten pek yemezdim ben bu protein işini yüklemem lazım evet
canımm yaa her yay birbirine benzemez değilmi.. ben oğlak burcu olmasını istiyordum ama kısmet böyleymiş 15 günle kaçırdım.. aman olsunda yay oğlak fark etmez....

2 tane yay tanıdım biri erkek biri kız ikiside gezmeyi aşırı seviyor.
çok arkadaşlıkları oluyor kız olan arkadaşım mesela heemn ortamı neşelendiriverir. oğlak niye istemiştin canım?
burçların karakterleri etkilediğini düşünüyorum. mesela benimki boğa tıpatıp tutar benim. tabi her yay her boğa aynı olacak diye birşey yok:)
herşeyden önemlisi sağlıklı aklı başında ailesine vatanına hayırlı evlatlarımız olur inşallah

Bademinur ben yumurta hiç yemezdim.En son ilkokulda öğretmen ağzıma zorla tıktı onu da çıkardım. Yalnız şimdi sahanda yemeye başladım.34 Yaşındayım bak kaç sene geçmiş.Yumurtanın içindeki bir madde etin parçalanmasını ve b12 ye çevrilmesini sağlıyomuş.B12 çok önemli gebelikte.İlk gebeliğimde aylarca B12 iğnesi yedim.Benden söylemesi, çaresine bak derim.İki günde bir yumurta yeter.Krep falanda yiyebilirsin..

Ooov, harbiden kaçmış biraz.Günde 1200 ml süt lazımmış.Ama ben 2 bardağını %0,1 yağlı süt ile, diğer bölümü yoğurt ve peynirle gideriyorum.Yağlı süt içme.Bizim için önemli olan kalssiyum canım..

sanki sütün yağı alınınca diğer vitaminleride alınıyormuş gibi hissediyorum. onun içim tam yağlı süt içiyorum. bundan sonra bol bol yogurt yiyecem. yoksa gidişat iyi değil:21:

burçların karakterleri etkilediğini düşünüyorum. mesela benimki boğa tıpatıp tutar benim. tabi her yay her boğa aynı olacak diye birşey yok:)
herşeyden önemlisi sağlıklı aklı başında ailesine vatanına hayırlı evlatlarımız olur inşallah[/QUOTE]

nİHALLA OĞLAKDA OLMASIN:)) Kocam oğlak, kaynana gibi herşeye karışıyo.Yengeç olsa, evine bağlı, uyumlu, ne dersin:68: Bugün iyiyim ya, bulantım hafif hafif.Yemekci kadın yemeği yakana kadar daha iyiydi.Şuan ofis yanık kokuyo:))

Omman günaydın canım.Ankaranın neresindesin diye sordum dün:1:

kızlar ben oğlağım erkek kardeşimde oğlak...:9::9::9::9: bize benzesin diye oğlak olsun dedim.. tabi işin şakası bu .. sağlıklı olsunda yay olsun oğlak olsun ne fark eder....:60::60::60:

Back
X